BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black set fra siden
rækkeviddeop til 461 km*
BrændstoftypeElektrisk

THE iX3

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black set fra siden

100 % ELDREVET – BMW iX3

rækkeviddeop til 461 km*
BrændstoftypeElektrisk
THE iX3100 % ELDREVET – BMW iX3

BMW iX3 – EN 100 % ELDREVET MELLEMSTOR SUV.

Velkommen til en eldrevet tro væbner med plads til både familie og bagage. BMW iX3 leveres som standard med vores populære M Sportspakke.

BMW iX3 kombinerer det karakteristiske BMW design med en elektrisk drivlinje. Her får du hyggelig komfort og en elektrisk rækkevidde på op til 461 km. Den er nem at komme ind i og ud af, og du får en komfortabel familiebil og køreglæde i ét. Takket være sin både store og fleksible størrelse er den nem at parkere og har plads nok til al din bagage.  BMW iX3 er den perfekte kombination af firmabil og familiebil. Og den er lige velegnet til at køre i byen og på landevejen. 

Læs mere

PRISER PÅ BMW iX3.

BMW iX3.

PRIVATLEASING.

Du kender dine månedlige udgifter, så læn dig bare tilbage og koncentrér dig om glæden ved at køre.

FIRMABIL.

Find beskatningsgrundlag, tekniske data og udstyr på iX3 som firmabil.

KONTANTSALG.

Find kontantsalgspriser, tekniske data og udstyr på BMW iX3.

SAMMENLIGN BMW iX3 MODELLERNE.

MODEL CHARGED

100 % elektrisk: Modellen „Charged” har som standard en imponerende mængde udstyr, der øger komforten, sikkerheden og køreglæden.
BMW iX3 G08 2021 M Sport model Impressive M Carbon Black metallic set forfra let drejet

MODEL CHARGED PLUS

100 % elektrisk: Modellen „Charged Plus“, der fås som ekstraudstyr, er baseret på standardmodellen „Charged“ og øger den eksklusive fornemmelse og kørekomforten i din BMW yderligere.
BMW iX3 G08 2021 M Sport Inspiring Phytonic Blue set forfra let drejet
 • MODEL CHARGED
 • MODEL CHARGED PLUS

OPLEV BMW iX3s RÆKKEVIDDE.

Oplev BMW iX3s langdistanceevner! Benyt indstillingsmulighederne og se, hvor overraskende langt du kan komme ved blot at tage højde for enkelte faktorer.
Vælg model
  • Hvorfor varierer rækkevidderne?
  • Hvad betyder dette nærmere bestemt?
  • Generelle rækkeviddeangivelser og -værdier i denne indikator
  • Hvilke antagelser ligger til grund for de indstillinger, der knytter sig til kørestilen?

  OP TIL 471 KM* RÆKKEVIDDE MED BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black set forfra kørende

  I samspillet mellem et effektivt drivkoncept, det aerodynamiske design og et kraftigt højspændingsbatteri opnår BMW iX3 en rækkevidde på op til 471 kilometer*. Innovative teknologier såsom energigenvindingen ved opbremsning sikrer en ekstra rækkevidde og giver mulighed for et energiforbrug på 18,0 – 17,6 kWh/100 km*.

  LADETIDER FOR EN RÆKKEVIDDE PÅ 100 KM.

  Med din BMW iX3 og BMW Charging får du glæde af en lang række skræddersyede tilbud på opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen samt af bilens imponerende ladeeffekt på op til 150 kW.
  Lorem ipsum

  Opladning hjemme til en rækkevidde på 100 km.

  01:37 h – Ladeboks (11 kW)

  14:17 h – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via normal stikkontakt
  Kontakt forhandleren for at få mere at vide om opladningsløsninger
  BMW iX3 G08 2021

  Opladning på farten til en rækkevidde på 100 km.

  00:07 h – High Power Charging

  00:20 h – Hurtigladestation (50kW)

  Beregningen tager højde for forbrug og ladeeffekt. Værdierne er baseret på en batteristart- og omgivelsestemperatur på 29-33 °C med certificeringsværdier eksklusive sekundære forbrugere som f.eks. sædevarme, display, klimaanlæg. Det individuelle forbrug kan afvige herfra (afhænger f.eks. af køreprofil, temperatur, omgivelsesbetingelser), hvilket også gælder for den individuelt opnåelige ladeeffekt (afhænger f.eks. af batteriladetilstand, klimatisering i bilen). Grundlaget for forbruget er WLTP Best Case. Grundlaget for ladeeffekten er den maksimalt mulige ladeeffekt (afhænger af ladetype og bil).

  Læs mere

  OFFENTLIG OPLADNING MED BMW CHARGING: 12 MÅNEDER UDEN GRUNDGEBYR.

  Opladning af BMW iX3 G08 2021 elektrisk SAV ved en offentlig hurtigladestation

  BMW Charging Card, der medfølger ved levering, er din nøgle til det tværregionale og konstant voksende BMW Charging-netværk af offentlige ladestationer. Med Active Tarif kan du oplade i hele Europa til sædeles attraktive betingelser og de første 12 måneder uden grundgebyr. Med BMW iX3 får du desuden IONITY Plus-pakken et helt år uden grundgebyr, der giver dig mulighed for ultrahurtig opladning på en af de mange IONITY High Power Charging-stationer.

  BMW DIGITAL SERVICES I BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black set bagfra ved en hurtigladestation

  De innovative services til My BMW App og BMW Maps med Connected Charging og Connected Navigation hjælper dig med effektivt at udnytte rækkevidden i din BMW iX3 og planlægge dine ruter tilsvarende. Disse serviceydelser betjener du helt enkelt ved at kommunikere med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant er altid med under køreturen og giver dig mulighed for at styre utallige funktioner i bilen med stemmekommandoer.

  EKSTERIØRHØJDEPUNKTER FOR BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 set forfra

  Frontdesign.

  Den næste helt lukkede BMW i nyre udgør det centrale optiske element i den imponerende front. Sammen med de L-formede luftindsugninger i BMW i Blue fremhæver de den helt elektriske natur i den nye BMW iX3. De flade adaptive LED-forlygter i det nye design tilfører fronten på den nye BMW iX3 et fokuseret blik.
  BMW iX3 G08 2021 set fra siden

  Set fra siden.

  De generøse konturer og hjulkasserne sætter selvsikkert det nye hjuldesign med de 20” M aerodynamiske hjul 890 M i Jetblack med aluminiumsdetaljer i centrum. På skærmen bag ved forhjulet optimerer Air Breather i BMW M design luftstrømmen.
  BMW iX3 G08 2021 set bagfra

  Hækdesign.

  Nye LED-baglygter med tredimensionelt dækglas, knibtangsgrafik og horisontale blinklys sikrer sammen med de vertikale Air Breather en meget fokuseret fremtoning. Diffusorer i Blue afrunder hækken mod vejen. Det mellemliggende spænde har et meget eksklusivt udtryk i Frozen Grey.

  HØJDEPUNKTER VED KABINEN I BMW iX3.

  Cockpit BMW iX3 G08 2021

  Cockpit.

  BMW Live Cockpit Professional kombinerer et 12,3" stort fuldt digitalt instrumentdisplay med et 12,3'' stort control display med touchfunktion. Blå BMW i-detaljer såsom start-/stop-knappen understreger den emissionsfri drivlinje i den nye BMW iX3.
  Panorama-glastag BMW iX3 G08 2021

  Panorama-glastag.

  Panorama-glastaget sikrer en venlig atmosfære gennemstrømmet af lys i kabinen og byder på masser af frisk luft i åben tilstand. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt rullegardin og vindafviser.
  Sportssæder BMW iX3 G08 2021

  Sportssæder.

  Sportssæderne (standardudstyr) i perforeret Sensatec med fin struktureffekt sikrer høj komfort i kabinen i BMW iX3. M læderrattet med multifunktion og M emblem er udført i et design med 3 eger. Interiørlister i ‘Aluminium Rhombicle Dark‘ tilfører yderligere sporty detaljer.

  ORIGINALT BMW TILBEHØR TIL BMW iX3.

  19" BMW aerodynamiske hjul med dobbelteger 842 Bicolor BMW iX3 G08 2021

  19" BMW aerodynamiske hjul med dobbelteger 842 Bicolor.

  19'' BMW aerodynamiske hjul med dobbelteger 842 i Bicolor. Vinterkomplethjul med dæktrykskontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19.
  BMW helårsmåtter foran BMW iX3 G08 2021

  BMW helårsmåtter foran.

  BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. I sort med X3 logo i rustfrit stål.
  Hækcykelholder Pro 2.0 BMW iX3 G08 2021

  Cykelholder Pro 2.0.

  Let, stabil BMW cykelholder Pro 2.0 til to cykler/elcykler. Kan belastes med op til 60 kg og foldes kompakt sammen.

  BMW iX3 MED 286 hk (210 kW).

  BMW iX3 G08 2021

  DE ELEKTRIFICERENDE KØREEGENSKABER I BMW iX3.

  Mere dynamisk, effektiv og innovativ end nogensinde før: BMW iX3 er baseret på BMW eDrive-teknologien i femte generation. I kombination med det nyudviklede højspændingsbatteri og det adaptive chassis tilbyder denne SAV elektrificerende køreegenskaber og acceleration for hver eneste meters kørsel.

  Adaptivt chassis BMW iX3 G08 2021

  Adaptiv undervogn.

  Den adaptive undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så kørekomforten og køredynamikken øges. Standardindstillingen COMFORT giver derimod en høj kørekomfort.
  Elektrisk drivenhed BMW iX3 G08 2021

  Elektrisk drivenhed.

  Den højt integrerede drivenhed kombinerer elmotor, gearkasse og effektelektronik pladsbesparende og vægtoptimeret i et aluminiumskabinet. Den direkte og spontane omsætning af accelerationsønsker sikrer den typiske BMW køreglæde. Elmotoren er særligt bæredygtig, fordi der ikke er anvendt sjældne jordarter.
  Rekuperationssystem BMW iX3 G08 2021

  Rekuperationssystem.

  Rekuperationssystemet omdanner den kinetiske energi, der opstår ved deceleration og opbremsning, til strøm, som drivlinjens højspændingsbatteri forsynes med for at øge rækkevidden. Rekuperationsniveauet kan indstilles på fire trin, hvilket giver mulighed for øget individualisering og en markant større komfort.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  BMW IconicSounds Electric.

  Med BMW IconicSounds Electric kan du gøre kørsel udelukkende på strøm til en endnu mere intens oplevelse. De forskellige lyde giver dig en direkte akustisk feedback på forskellige køremanøvrer. Indvendigt afspilles lyden via audiosystemet, mens det udvendigt sker via komponenterne til den akustiske fodgængerbeskyttelse.

  TEKNOLOGIERNE I BMW iX3.

  Den nye BMW iX3 tilbyder dig utallige digitale serviceydelser og intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 kontroldisplay kabine

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
  Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

  Connected Charging.

  Med de digitale serviceydelser fra Connected Charging udnytter du e-rækkevidden i din BMW i effektivt, så du hele tiden er fleksibel. Systemet hjælper dig ved søgning efter offentlige ladestationer og stiller vigtige informationer til rådighed på forhånd. Desuden har du altid overblik over de relevante oplysninger om bilens data i appen.
  Digital Key BMW iX3 G08 2020

  Digital Key.

  Med Digital Key kan du både op- og aflåse din BMW – og endda starte den. Derudover kan du give op til fem personer med en kompatibel iPhone tilladelse til at bruge din BMW. I den forbindelse kan du bl.a. begrænse motoreffekten og tophastigheden – eksempelvis for personer, der lige har fået kørekort.* *BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte iPhones. Du kan finde en liste over kompatible iPhones på bmw.com/digitalkey.
  Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
  Parking Assistant BMW iX3 G08 2021

  Parking Assistant.

  Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
  Aktiv navigation BMW iX3 G08 2021

  Aktiv navigation.

  Den aktive navigation kan som udvidet funktion til styre- og vejbaneassistenten foreslå et vognbaneskift, når dette er påkrævet for at kunne følge navigationsruten. I den forbindelse beregner systemet en passende plads i trafikstrømmen i vognbanen ved siden af og gør dig så opmærksom på vognbaneskiftet.

  TEKNISK DATA FOR BMW iX3.

  Motorerne i BMW iX3.

  Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

  210 (286)

  Maksimalt drejningsmoment i Nm:  

  400

  Acceleration 0-100 km/t i sek.:

  6,8

  E-rækkevidde i km (WLTP):

  op til 461*

  Maksimal ladeeffekt:  

  opladning til op til 90 km på 10 min
  (high-power-ladestation)

  BMW iX3 G08 2021 tekniske data
  BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

  BMW HJUL OG DÆK.

  Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

  BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 BMW servicemedarbejder byder kunde velkommen

  #whateverhappens. Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

  • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
  • Service mikrofilter
  • Service bremsevæske
  • Den elektriske rækkevidde påvirkes af faktorer som kørestil, vejbanens beskaffenhed, udetemperatur, opvarmning/luftkonditionering og foropvarmning/kabinekøling.