BMW 3-serie Sedan

THE NEW

3

DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 320i xDrive Sedan[1]: Forbrug 14,9-15,1 km/l. CO₂-udledning 148-152 g/km. Energiklasse B. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.
 

[1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

KØREGLÆDE

Den nye BMW 3-serie Sedan kombinerer en dynamisk kørefornemmelse med en moderne kabine. Innovative teknologier og intelligente førerassistancesystemer gør hver eneste køretur til en uforglemmelig oplevelse. Udvendigt fremstår BMW 3-serie Sedan sportslig og elegant. Indvendigt byder faceliftet på masser af komfort og en intuitiv betjening. Oplev alle modelvarianter af den nye BMW 3-serie Sedan, dens udstyrsmuligheder og tekniske data samt de forskellige leasing- og finansieringsmuligheder.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW 320i xDrive Sedan
   BMW 320i xDrive Sedan

   Effekt[1]

   184 hk (135 kW)

   Drejningsmoment[1]

   300 Nm

   0-100 km/h[1]

   7,7 sek

   Vmax[1]

   230 km/t

   BMW 320i xDrive Sedan[1]: Forbrug 14,9-15,1 km/l. CO2-udledning 148-152 g/km. Energiklasse B. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

   [1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

   DIN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

    InfoI content placeholder

    DESIGN

    BILENS UDVENDIGE DESIGN.

    BILENS INDVENDIGE DESIGN.

    TEKNOLOGIER

    NETVÆRKSFORBUNDET FOR MERE KØREGLÆDE.

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Altid i den rigtige vognbane og på afstand.

    Driving Assistant Professional tilbyder optimal førerassistance. Et samlet udvalg af sikkerhed og komfort på rejser.

    Slut med stressede situationer, når du skal bakke.

    Bakassistenten hjælper dig med at manøvrere, f.eks. i snævre indkørsler. Den optager op til 50 m af en strækning, der køres forlæns. Hvis du ønsker det, kan din BMW så efterfølgende selv køre den samme strækning tilbage igen.

    Bilnøglen kan blive derhjemme.

    Kompatible mobile enheder bliver til en BMW Digital Key. Du kan låse din BMW op og starte den med en smartphone eller et smartwatch efter eget valg. Du kan også dele den digitale nøgle med op til fem personer.

    Se mere på én gang.

    BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens control display eller instrumentkombination.

    KØREDYNAMIK

    KOMBINERER KØREGLÆDE OG KOMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3-serie Touring

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

    Hør mere om mulighederne for leasing eller finansiering hos BMW Financial Services.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    RÅDGIVNING OG SERVICER

    PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW 3-SERIE SEDAN.

    Service – når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du trygt kan fortsætte køreturen.

    HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW 3-SERIE SEDAN.

    Brændstofforbrug og CO₂-emission.

    BMW 320i xDrive Sedan[1]:  Forbrug 14,9-15,1 km/l. CO₂-udledning 148-152 g/km. Energiklasse B. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

     

    [1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-biler anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.

     

    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO₂-emission, strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene på typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

     

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO₂-emission for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk