DEN NYE BMW iX: PIONER INDEN FOR EN NY TIDSALDER.

Opstået ud fra en vision. Skabt til elektrisk kørsel. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det reducerede formsprog giver bilen en moderne og udtryksfuld fremtoning. Mens den rummelige kabine er præget af eksklusiv luksus, der sikrer optimal komfort på alle fem pladser i kombination med de mest moderne teknologier. Oplev BMW iX – dit personlige favoritsted på hjul.

Læs mere

HØJDEPUNKTERNE VED BMW iX.

BMW iX Aventurin Red i20 set fra siden let drejet, eksteriør

MONOLITISK EKSTERIØRDESIGN.

Store flader og et minimalistisk design sikrer BMW iX et karakterfuldt udtryk.

BMW iX i20 cockpit interiør

MERE PLADS TIL LIVSKVALITET.

Eksklusive omgivelser i luksusklassen kombineret med de mest moderne teknologier tilfører BMW iX en helt ny form for rumfornemmelse, der vil gøre den til dit nye yndlingssted.

BMW iX Cashmere Silver i20 set forfra på en vej

EN RÆKKEVIDDE PÅ MERE END 600 KM*.

Udviklet til de lange strækninger og bygget til elektromobilitet – BMW iX sætter nye standarder inden for hverdagsegnethed med en rækkevidde på mere end 600 km* takket være det elektriske firehjulstræk.

BMW iX Cashmere Silver i20 set i fugleperspektiv på en vej

ELEKTRISK KØREGLÆDE.

Med hele to højeffektive BMW elmotorer katapulteres BMW iX med trinløs acceleration og mere end 500 hk næsten lydløst fra 0 til 100 km/t på mindre end fem sekunder.

BMW iX Cashmere Silver i20 set forfra let drejet ved en ladestation

OPLAD KOMFORTABELT, HURTIGT OG ENKELT.

Lige meget om det er hjemme, på arbejdet eller på farten: Med produkterne og serviceydelserne fra BMW Charging finder du altid en ladeløsning, der passer til dig. Med en maksimal ladeeffekt på op til 200 kW kan BMW iX oplades fra 10 til 80 % på mindre end 40 minutter.

NA

EN HELT UTROLIG INTUITIV KØREOPLEVELSE.

Et fantastisk intenst interiørdesign møder intelligent komfort og banebrydende teknologi. Med BMW iDrive tager BMW iX hul på en ny æra inden for køreoplevelser.

SE BMW iX EFTER I DETALJERNE.

Det er svært at beskrive alt det BMW iX har at byde på i én sætning. For at forstå hvad der ligger bag den intelligente teknologi, det elegante design og den bæredygtige produktion, så må vi se efter i detaljerne. Derfor har vi samlet mange inspirerende informationer om bilens smarte funktioner og egenskaber på ét og samme sted.
IPA

Interaktion med menneskelig teknologi.

Udstyret med et digitalt interaktivt system, som giver dig mulighed for at kommunikere ved hjælp af kropssprog.
Læs mere
BMW iX Exterior

BMW iX og fremtidens eksteriørdesign.

Med sine klare linjer og detaljer har BMW iX fokuseret på brugeren og fremtidens mobilitet. Bilen er ren og enkel, men stadig varm og indbydende.
Læs mere
Vintertest BMW iX

Sidste vintertest for BMW iX på Nordkap i Norge.

Nord for polarcirklen udsættes bilen for både kulde og ekstreme vejrforhold. En test som baner vej for fremtidens elbil.
Læs mere
Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

Med sit design, kabine, den luksuriøse loungeatmosfære sammen med de innovative Shy Tech-funktioner giver BMW iX dig en helt ny oplevelse.
Læs mere
Med fokus på bæredygtighed - den nye BMW iX.

Med fokus på bæredygtighed - den nye BMW iX.

THE iX åbner døren til det næste niveau inden for fuldt elektrisk køreglæde designet med en omfattende tilgang til bæredygtighed i hele produktionskæden.
Læs mere

FAKTA OM DEN NYE BMW iX.

  • 01 En rækkevidde på mere end 600 km*
  • 02 Elektrisk firhjulstræk med to eldrevne aksler og mere end 500 hk (370 kW)*
  • 03 Fra 0 til 100 km/t på mindre end 5,0 sekunder*
  • 04 Opladning til mere end 120 km på ti minutter*
  • 05 Offentlig hurtigopladning fra 10-80 % på mindre end 40 minutter.

MODTAG SENESTE NYT OM THE iX.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fyldt med nyttige informationer om THE iX. Du vil blandt andet modtage:

 

- Seneste nyt om bilen
- Interview med personer, som arbejder med bilen
- Eksklusive konkurrencer for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet
- Artikler som går i dybden med detaljer om alt, fra designelementer til den innovative teknologi

Læs mere

MONOLITISK DESIGN.

Den nye BMW iX's eksteriørdesign.

Ansigtet på en ny generation. I forhold til BMW iX's designkoncept var det vores ambition at gå skridtet videre og skabe et helt nyt design – ekspressivt, men ikke overlæsset. Intelligent, men ikke kompliceret. Kort sagt: Et design, der symboliserer en ny form for køreglæde ved første øjekast. Resultatet er en fremsynet SAV med en ikonisk monolitisk form, karakterfulde detaljer og intelligente Shy Tech-features: Den nye BMW iX.
BMW iX i20 eksteriørdesign video
BMW iX Aventurin Red i20 set forfra med model
Det monolitiske design med få, men klare linjer, er karakterfuldt og moderne. BMW iX virker kraftfuld, men også enkel og elegant.
Domagoj Dukec – designchef hos BMW
BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden, parkeret
BMW iX i20 Cashmere Silver set bagfra let drejet, parkeret
BMW iX Cashmere Silver i20 set bagfra, parkeret
BMW iX i20 eksteriørdesign video
BMW iX Aventurin Red i20 set forfra med model
BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden, parkeret
BMW iX i20 Cashmere Silver set bagfra let drejet, parkeret
BMW iX Cashmere Silver i20 set bagfra, parkeret

MIT YNDLINGSSTED.

Interiørdesignet i den nye BMW iX.

I en symbiose af hightech og afslapning opstår der et rum fyldt med livskvalitet. Lad dig begejstre af interiøret i BMW iX. Dens elegante minimalisme og topmoderne Shy-Tech-features sørger sammen med panoramaglastaget for en unik rumfornemmelse, der gør bilkørsel til en helt ny oplevelse. Med sit klare formsprog, eksklusive materialer og topmoderne teknologi bliver kabinen til dit absolutte yndlingssted.
BMW iX i20 interiørdesign video
BMW iX i20 cockpit interiørdesign Suite Castanea
Vi har designet BMW iX indefra og ud. I den forbindelse har vi lagt særlig vægt på et moderne, hyggeligt og enkelt interiørdesign med stor rumfornemmelse.
Domagoj Dukec – designchef hos BMW
BMW iX i20 interiørdesign Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 bagsæder Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign video
BMW iX i20 cockpit interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 interiørdesign Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 bagsæder Loft Stonegrey

EN NY ÆRA INDEN FOR KØREFORNEMMELSE.

BMW iDrive i den nye BMW iX.

Den mest intense og komfortable køreoplevelse, som BMW nogensinde har leveret. Med en konsekvent videreudvikling af BMW iDrive får du adgang til en helt ny interiøroplevelse, der sikrer en glidende videreførelse af din digitale hverdag. Hightech, intelligens og luksus kombineres med digitalt design på en unik måde. Takket være den BMW typiske førerorientering og det klare udtryk samt æstetiske betjeningsfelter og en simpel og naturlig betjening understøttes føreren optimalt. Kombinationen af innovative sensorer og kunstig intelligens skaber en forbindelse, der sikrer en personlig og proaktiv dialog mellem fører og bil – og åbner nye horisonter for din køreoplevelse.
NA
NA
" Der findes ikke nogen brugergrænseflade inden for bilindustrien, der er så simpel og sikker at betjene som vores nye BMW iDrive. "
Frank Weber – direktør i BMW AG
NA
NA
NA
NA
NA
NA

EN HELT SÆRLIG KÆRLIGHED TIL DETALJEN.

Shy Tech og topmoderne teknologier i den nye BMW iX.

Med sit design, sin luksuriøse loungestemning i kabinen og innovative Shy Tech-features er BMW iX som lokalt udledningsfri bil et oplevelsesrum for komfortabel mobilitet i hverdagen og på rejser. Shy Tech-konceptet sætter passagerne i centrum og lader teknologien træde i baggrunden, indtil der er behov for den: En usynlig intelligens, som kommer til udtryk i helt særlige og unikke detaljer overalt i BMW iX.

BMW iX Aventurin Red og Cashmere Silver i20 set i fugleperspektiv med model
BMW iX Aventurin Red i20 set bagfra let drejet

Monolitisk form.

Stort udformede flader, kraftfulde proportioner og innovative detaljer, der passer perfekt til bilen, skaber en minimalistisk designkarakter og BMW iX's ikoniske, monolitiske udtryk.
BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden

Reducerede flader.

BMW iX's kraftfulde udtryk fremhæves af generøst udformede og klart strukturerede flader samt den minimalistiske brug af præcise karakterlinjer. Det skaber et moderne udtryk og understreger bilens monolitiske udformning.
BMW iX Aventurin Red i20 set forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW iX er en nyfortolkning i fremtidsorienteret stil, der sikrer en udtryksfuld fremtoning. Især den lodrette BMW nyre understreger SAV-modellens progressive fremtoning i samspil med de smalleste dobbeltforlygter, som BMW hidtil har skabt til serieproduktion.
BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden

Set fra siden.

Set fra siden er BMW iX præget af dynamiske SAV-proportioner med klare flader uden karakterlinjer. De generøse rektangulære konturer rundt om hjulkasserne sætter hjulene selvbevidst i centrum og minder om de første BMW X modeller. Sidespejlene, døråbnerne og rudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, indgår harmonisk i bilens fremtoning.
BMW iX Cashmere Silver i20 set bagfra

Hækdesign.

Bagenden på BMW iX repræsenterer eksteriørdesignet i sin reneste form: minimalistisk og ekspressivt. Store flader, de smalleste baglygter inden for BMW Group og den direkte integrerede bagklap skaber et moderne udtryk. De store diffusorelementer forbedrer aerodynamikken og giver en bedre rækkevidde i samspil med den flade undervogn.
BMW iX Aventurin Red i20 set forfra let drejet

Sportspakke.

Sportspakken nyfortolker det minimalistiske formsprog på en ekstrovert måde: Som en kontrast til lakeringen er bilens nederste område holdt i sort højglans i hele bilens bredde. Sportslige detaljer som de centrale elementers dynamiske trapezform understreger det ekspressive frontdesign.
BMW iX i20 sæder interiørdesign Suite Castanea

Dit yndlingssted på hjul.

Kabinen i BMW iX er kendetegnet ved en åben og luftig rumfornemmelse. Omgivelserne er gennemsyret af elegant minimalisme, og der er skabt ekstra benplads både foran og bagi ved at se bort fra en midtertunnel. Den fritstående og svævende midterkonsol minder nærmest og et sofabord på et luksuriøst boutiquehotel.
BMW iX i20 cockpit interiørdesign Suite Castanea

Reduceret interiørdesign.

Interiørdesignet er præget af maksimal simplificering og fraværet af knapper, hvor de ikke er nødvendige. I den klare midterkonsol uden overgange er konventionelle knapper erstattet af sensorflader, og bilens iDrive Touch Controller er udført i et eksklusivt gennemsigtigt glasdesign. Ligesom den nyudviklede elegante vippekontakt til valg af gear.
BMW iX i20 bagsæde interiørdesign Suite Castanea

Loungesæder i den bageste del af kabinen.

Bagsædet er skabt til tre passagerer og giver størst mulig komfort. Alle sæder har nakkestøtter og kan som ekstraudstyr udstyres med varme og integrerede højttalere. Bagsæderyglænet kan desuden deles i forholdet 40:20:40, så det i forvejen rummelige bagagerum udvides.
BMW iX i20 panoramaglastag interiør

Panoramaglastag.

Det gennemgående panoramaglastag Sky Lounge skaber en åben rumfornemmelse og en afslappet loungestemning i kabinen. Det elektrokromatiske glas kan gøres mørkt for at beskytte mod direkte sollys, og fordi der ikke er noget loft, har alle passagerer glæde af endnu mere hovedhøjde.
BMW iX i20 indtræk interiørdesign Loft Stonegrey

Moderne materialer.

En særlig sammensætning af materialer og farver understreger det ultramoderne interiør i BMW iX. Det asymmetriske, diagonale design og de usædvanlige stikninger og supplerende kontrastsyninger skaber en stemning, der minder om et luksuriøst boutiquehotel.
BMW iX i20 BMW Curved-Display interiør

BMW Curved Display.

BMW Curved Display, der for første gang er monteret som standard, bliver som centralt visnings- og betjeningselement til en fuldt digital scene i BMW iX og repræsenterer en innovativ form for førerorientering. Informationsdisplayet på 12,3″ smelter sammen med kontroldisplayet på 14,9″ til én og samme visningsenhed og virker som en moderne billedramme på instrumentbrættet.
BMW iX i20 rat interiør

Sekskantet rat.

Med en geometri inspireret af motorsport forbedrer det første sekskantede rat fra BMW både indstignings- og siddekomforten samt udsynet til alle kørselsrelevante oplysninger. Nydesignede multifunktionsknapper i et eksklusivt glasdesign sikrer en yderst intuitiv betjening. Derudover er der for første gang mulighed for at vælge ratvarme med tre trin som ekstraudstyr.
BMW iX i20 sæder interiørdesign Loft Stonegrey

Sæder til fører og forsædepassager.

BMW iX kommer som standard med nyudviklede sæder, der skaber loungestemning og sikrer, at man sidder så afslappet som overhovedet muligt. For en ekstra intensiv lydoplevelse er det for første gang muligt at få højttalere og en shaker til 4D-lyd integreret i sædekonstruktionen som ekstraudstyr.
BMW iX i20 intelligent nyre front nærbillede

Intelligent nyre.

Da elmotoren i BMW iX kun kræver, at der tilføres en mindre mængde kold luft, er BMW nyren lukket helt og fungerer som en intelligent flade. Her er der anbragt kamerateknik, radarfunktioner, topmoderne sensorteknik og de tilhørende rengøringssystemer og varmeelementer.
BMW iX i20 BMW logo på motorhjelm nærbillede

BMW logo på motorhjelmen.

Via BMW logoet på bilens front er det meget let at fylde sprinklervæske på sprinkleranlægget uden at spilde. Det åbnes med et kort tryk og trykkes ind igen efter endt påfyldning.
BMW iX i20 bakkamera nærbillede

Bakkamera.

Bakkameraet er integreret i BMW logoets sorte krans på bilens bagende, så man ikke lægger mærke til det. Kameralinsen rengøres automatisk ved hjælp af et sprinklervandssystem, der ligeledes er integreret direkte i logoet og kører ud ved behov.
BMW iX i20 højttalere nærbillede

Højttalere.

Surroundsoundsystemets højttalerafdækninger er skjult bag dørbeklædningernes stof og integreret direkte i nakkestøtterne og skaber en unik lydoplevelse.
BMW iX i20 cockpit nærbillede

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayets projektor er for første gang flugtende og uden ramme, så den nærmest ikke ses på instrumentbrættets overflade.
BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden parkeret med model foran

EN NY DIMENSION INDEN FOR HVERDAGSEGNETHED.

BMW iX revolutionerer premium SAV-segmentet. Med en rækkevidde på mere end 600 km* er den ideel både i hverdagen og til de lange ture og dermed en bil til alle dage. Denne topværdi skyldes bilens unikke vægtoptimerede karosserikoncept, der med udgangspunkt i vores mangeårige erfaringer er skabt i et samspil mellem intelligent letvægtskonstruktion og innovative materialer som let aluminium, stål og kulfiber.

BMW iX's IMPONERENDE PERFORMANCE.

BMW iX Cashmere Silver i20 set forfra på en vej

Innovativ fremdrift.

Ud over to elmotorer består BMW eDrive-teknologien i femte generation af højvoltsbatteriet og BMW iX's effektelektronik og ladeteknologi. De to kraftige elmotorer tilfører BMW iX et højeffektivt kraftpotentiale i kombination med et elektrisk firehjulstræk: Med mere end 500* hk og en lydløs acceleration fra 0 til 100 km/t på mindre end 5 sekunder er BMW iX på motorsportsniveau.  

BMW iX Cashmere Silver i20 set i fugleperspektiv på en vej

Effektiv kørekomfort.

Rekuperationssystemet, der kan indstilles individuelt, sørger i kombination med den adaptive luftaffjedring på to aksler ikke blot for en længere rækkevidde, men giver også føreren mulighed for selv at bestemme BMW iX's køreegenskaber efter eget ønsket. Sportsligt, rækkeviddeoptimeret eller komfortabelt – og funktionen „One-Pedal-Feeling“, hvor bilen selv bremser, når speederen slippes, hvilket giver den svævende fornemmelse, der er så typisk for elektrisk kørsel.  

BMW iX Cashmere Silver i20 set forfra let drejet
BMW iX Cashmere Silver i20 set bagfra let drejet ladende ved en BMW Wallbox

OPLADNING GJORT LET MED BMW CHARGING.

Med de mange ladeløsninger fra BMW Charging til brug i hjemmet og på farten er der ikke noget, der kan bremse din BMW iX. De essentielle produkter og serviceydelser indgår i leveringsomfanget – som adgangen til BMW Chargings offentlige ladenetværk med mere end 450.000 ladepunkter i hele verden og udstyret til opladning i hjemmet. BMW iX opnår en ladeeffekt på op til 200 kW. Det giver mulighed for at oplade til en rækkevidde på 120 km på blot 10 minutter eller oplade batteriet fra 10-80 % på mindre end 40 minutter. Hjemme kan du let oplade din BMW iX på mindre end 11 timer ved din Wallbox med op til 11 kW og f.eks. på den måde bringe batteriet op på 100 % i løbet af natten. 

BMW iX Cashmere Silver i20 set fra siden let drejet, parkeret

BMW iX's INNOVATIVE AERODYNAMIK.

BMW iX gør princippet „Form follows Function“ til virkelighed med hver millimeter af det dynamiske design. Det ser man først og fremmest på karosseriets glatte flader med indrykket greenhouse og reducerede fuger og på den flade undervogn. I kombination med den lukkede front og diffusoren på bagenden samt usædvanlige detaljer som de flugtende dørgreb eller sidespejlene, der er integreret i rudebundslisterne, opnår BMW iX en fremragende cw-værdi på blot 0,25. På den måde forener den rækkevidde og effektivitet med innovativt SAV-design.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

Tips, gode råd og nyheder om alt om elbiler og plug-in-hybrider.

BMW eAcademy.

Tips, gode råd og nyheder om alt om elbiler og plug-in-hybrider.

BMW iX

MODTAG SENESTE NYT OM BMW iX.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fyldt med nyttige informationer om BMW iX. Du vil blandt andet modtage:

 

- Seneste nyt om bilen
- Interview med personer, som arbejder med bilen
- Eksklusive konkurrencer for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet
- Artikler som går i dybden med detaljer om alt, fra designelementer til den innovative teknologi

Læs mere
elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

LADEHYBRID

NYSGERRIG EFTER PLUG-IN-HYBRID?