BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red foran en kyst

719.500,-

Vejl. fra kr.

Elektrisk

Brændstoftype

THE iX

BMW i

Den nye BMW iX.

719.500,-

Vejl. fra kr.

Elektrisk

Brændstoftype

THE iX Den nye BMW iX.

DEN FØRSTE BMW iX: PIONER INDEN FOR EN NY TIDSALDER.

Opstået ud fra en vision. Skabt til elektromobilitet. Takket være effektiv BMW eDrive teknologi og et fuldt elektrisk firehjulstræk opnår BMW iX en usædvanlig rækkevidde og en imponerende acceleration fra stilstand. Det intelligente BMW Operating System 8 er altid up to date og betjenes helt intuitivt.

Læs mere

SAMMENLIGN BMW iX xDRIVE40 OG BMW iX xDRIVE50.

BMW iX Fully Charged

BMW iX Fully Charged indeholder ud over det omfattende standardudstyr blandt andet:
 • Komfortadgang Parking Assistant Plus & 4-zoners klimaanlæg
 • Driving Assistant Professional & BMW Laserlys
 • Sky Lounge panoramaglastag
 • Heat Comfort Package & BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Natural Interaction & Clear & Bold interiørdetaljer og tonede ruder for solbeskyttelse.
 • iX xDrive40 vejl. pris fra 850.000 kr
 • iX xDrive50 vejl. pris fra 1.060.000 kr
BMW iX i20 2021, sähköinen SUV, BMW iX xDrive50, tiedot

BMW iX xDrive50

 • En rækkevidde på mere end 600 km*
 • Fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder
 • Mere end 120 km hurtigopladning på 10 minutter
 • Vejl. fra kr. 929.500,-
BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 fakta

BMW iX xDrive40

 • En rækkevidde på mere end 400 km*
 • Fra 0 til 100 km/t på lidt mere end 6 sekunder
 • Mere end 90 km hurtigopladning på 10 minutter
 • Vejl. fra kr. 719.500,-
BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive40 fakta
 • BMW iX Fully Charged
 • BMW iX xDrive50
 • BMW iX xDrive40

VÆR BLANDT DE FØRSTE.

Klik på send, så kommer du et skridt nærmere BMW’s nyeste fuldelektriske Sports Activity Vehicle. Din valgte forhandler vil kontakte dig for spørgsmål. BMW iX ordrer modtages senere i 2021, og produktion vil ske i efteråret 2021.

Læs mere

EN RÆKKEVIDDE PÅ MERE END 600 KM*.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red kørende på en vej Rækkevidde

Med en rækkevidde på mere end 600 km* er BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: mere end 400 km*) ideelt egnet til både byen og de lange strækninger og dermed en bil, der passer til alle dage. Takket være en højeffektiv konstruktion kan den fremvise fremragende aerodynamiske egenskaber. Det kommer også til udtryk i dens lave energiforbrug på under 21 kW/h og en fantastisk cw-værdi på blot 0,25, der ikke opnås af andre inden for dette bilsegment.

MERE END 500 HK*.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red kørende på en vej Performance

Med to kraftige elmotorer og det elektriske firehjulstræk BMW xDrive leverer BMW iX en elektrisk performance ud over det sædvanlige: Mere end 500 hk* accelererer BMW iX xDrive50 fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder (BMW iX xDrive40: mere end 300 hk*; 0-100 km/t på 6 s). Drejningsmomentet, der straks er til rådighed, og den trinløse acceleration fra stilstand sikrer, at BMW iX kan reagere præcist og spontant på enhver bevægelse af speederpedalen. Denne SAV byder desuden på iøjnefaldende suveræne køreegenskaber, der er kendetegnende for elektrisk kørsel.

BÆREDYGTIGT HELHEDSKONCEPT.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV interiør suite bæredygtighed

Takket være det omfattende bæredygtighedskoncept er BMW iX’s udledning af drivhusgasser 45 % lavere i den samlede levetid i forhold til en SAV med sammenlignelig dieselmotor. Det skyldes blandt andet, at der kun benyttes vedvarende energikilder under produktionen samt brugen af naturrene materialer og genbrugsmaterialer i kabinen. Eksempler på dette er det naturlige olivenbladsgarvede læder Castanea og måtterne, der er fremstillet i 100 % Econyl.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV opladningstid

120 KM RÆKKEVIDDE PÅ UNDER 10 MINUTTER.

BMW iX i20 2021 opladning af elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red ved en BMW Wallbox Opladning

Med en ladeeffekt på op til 200 kW (BMW iX xDrive40: op til 150 kW) kan du oplade BMW iX’s batteri ved offentlige hurtigladestationer fra 10 til 80 % af den samlede kapacitet på under 40 minutter. Hjemme kan du let genoplade din BMW iX xDrive50 ved din BMW Wallbox med op til 11 kW til et batteriopladningsniveau på 100 % på mindre end 11 timer (BMW iX xDrive40: på under 8 timer). Et BMW Charging-kort, der giver adgang til BMW Chargings offentlige ladenetværk på attraktive betingelser, indgår allerede i leveringsomfanget.

SE BMW iX EFTER I DETALJERNE.

Det er svært at beskrive alt det BMW iX har at byde på i én sætning. For at forstå hvad der ligger bag den intelligente teknologi, det elegante design og den bæredygtige produktion, så må vi se efter i detaljerne. Derfor har vi samlet mange inspirerende informationer om bilens smarte funktioner og egenskaber på ét og samme sted.
BMW DNA

Hele produktionskæden for BMW iX er grøn.

Et holdbart helhedssyn følger alle trin i produktionen af den nye BMW iX.
Læs mere
BMW iX

Garn af genanvendte fiskenet pryder kabinen i BMW iX.

Det italienske firma Aquafil står for produktionen af det bæredygtige materiale, der bruges til beklædning af bilens loft og gulv.
Læs mere
IPA

Interaktion med menneskelig teknologi.

Udstyret med et digitalt interaktivt system, som giver dig mulighed for at kommunikere ved hjælp af kropssprog.
Læs mere
BMW iX Exterior

BMW iX og fremtidens eksteriørdesign.

Med sine klare linjer og detaljer har BMW iX fokuseret på brugeren og fremtidens mobilitet. Bilen er ren og enkel, men stadig varm og indbydende.
Læs mere
Vintertest BMW iX

Sidste vintertest for BMW iX på Nordkap i Norge.

Nord for polarcirklen udsættes bilen for både kulde og ekstreme vejrforhold. En test som baner vej for fremtidens elbil.
Læs mere
Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

Nytænkende design møder Shy Tech– den nye BMW iX.

Med sit design, kabine, den luksuriøse loungeatmosfære sammen med de innovative Shy Tech-funktioner giver BMW iX dig en helt ny oplevelse.
Læs mere
Med fokus på bæredygtighed - den nye BMW iX.

Med fokus på bæredygtighed - den nye BMW iX.

THE iX åbner døren til det næste niveau inden for fuldt elektrisk køreglæde designet med en omfattende tilgang til bæredygtighed i hele produktionskæden.
Læs mere

NYTÆNKT DESIGN.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red set fra siden Eksteriør

Store flader med få karakterfulde linjer giver BMW iX en unik monolitisk form. Hver eneste detalje glider ind i det moderne formsprog og får det til at ligne, at bilen er støbt i ét stykke. Denne højeffektive aerodynamiske udformning af fladerne har sammen med særlige kendetegn som siderudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, afgørende betydning for den fantastiske cw-værdi på blot 0,25. For første gang har sænkede dørgreb og rammeløse døre fundet vej til en BMW SAV, hvilket sender et signal om bilens pionerånd ved første øjekast.

SHY TECH-KONCEPT.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red set forfra BMW nyre Shy Tech

Shy Tech-konceptet sætter passagererne i centrum, og lader den moderne teknologi i BMW iX træde i baggrunden, indtil der er brug for den, eller den efterspørges eksplicit. Denne usynlige intelligens finder man i mange detaljer udvendigt og indvendigt: For eksempel i nyren, der fungerer som en intelligent flade og gemmer på kamerateknik, radarfunktioner, ultramoderne sensorteknik og varmeelementer. Eller i audiosystemets skjulte højttalere og konceptet med færre taster i kabinen.

HØJDEPUNKTER VED BMW iX'S EKSTERIØRDESIGN.

BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW iX kommer i en ny fremtidsorienteret fortolkning. Især den lodrette BMW nyre understreger SAV-modellens progressive fremtoning i samspil med de smalleste dobbeltforlygter, som BMW hidtil har skabt til serieproduktion.
BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set fra siden

Set fra siden.

De generøse rektangulære konturer rundt om hjulkasserne sætter hjulene selvbevidst i centrum og minder om de første BMW X modeller. De sænkede dørgreb, de rammeløse døre og rudegrafikken „Streamflow“, der spidser til hen imod bagenden, indgår harmonisk i bilens udtryk og giver det et moderne touch.
BMW iX elektrisk SUV Aventurin Red i20 set bagfra

Hækdesign.

Store flader, de smalleste baglygter inden for BMW Group og den direkte integrerede bagklap skaber et moderne udtryk. De store diffusorelementer forbedrer de aerodynamiske egenskaber og giver en bedre rækkevidde i samspil med den flade undervogn.

YNDLINGSSTED PÅ HJUL.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV interiør suite læder Castanea

Kabinen i BMW iX er et helt særligt afslapningsrum med en arkitektur, der minder om moderne interiørdesign. Dens elementer, som for eksempel det flade instrumentbræt og det store BMW Curved Display, der er placeret ovenpå, og de slanke sæder leder tankerne hen på møbler takket være det eksklusive farve- og materialevalg. Den fritstående og svævende midterkonsol, fravalget af en midtertunnel og det største panoramaglastag, der nogensinde er monteret i en BMW, skaber desuden en imponerende rumfornemmelse, der indbyder til at slappe af.

BMW iDRIVE.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iDrive Controller interiør suite cockpit

Med det nye BMW iDrive-koncept kan du dykke ned i en helt ny holistisk interiøroplevelse og for første gang kommunikere med din BMW på en naturlig måde, der vækker følelser. Lær din intelligente digitale assistent at kende. Den reagerer på din stemme og dine håndbevægelser og gør dit ophold i BMW iX så behageligt som muligt. Som et supplement til BMW iDrives haptiske brugergrænseflade kan du nu styre det samlede infotainmentsystem i din BMW iX mere naturligt end nogensinde før.

HØJDEPUNKTER VED BMW iX'S INTERIØRDESIGN.

BMW iX i20 elektrisk SUV cockpit interiørdesign suite Castanea

Reduceret interiørdesign.

Interiørdesignet har et moderne præg, og der er kun gjort plads til det vigtigste – det gælder for eksempel visninger og betjeningselementer. Som centralt betjeningselement er midterkonsollens iDrive Controller i glasdesign indrammet af et elegant betjeningsfelt i FSC-certificeret træ. Med en aktiv haptisk funktion og touch-betjening erstatter det konventionelle taster til valg af iDrive-menuerne.
BMW iX i20 elektrisk SUV interiørdesign bagi suite Castanea

Loungesæder i den bageste del af kabinen.

Med fravalget af en midtertunnel og sidesædernes homogene overgang i dørbeklædningen byder bagsædet på generøse pladsforhold og en afslappet loungestemning. Som ekstraudstyr kan bagsæderne også udstyres med sædevarme og 3D-højttalere integreret i nakkestøtterne. Bagsæderyglænet kan deles i forholdet 40: 20: 40 med henblik på at udvide bagagerummet.
BMW iX i20 elektrisk SUV panoramaglastag interiør

Panoramaglastag.

Det gennemgående panoramaglastag Sky Lounge skaber en generøs rumfornemmelse og en afslappet loungestemning i kabinen. Det elektrokromatiske glas kan gøres mørkt for mere privatsfære, og fordi der ikke er noget loft, har passagererne glæde af endnu mere hovedhøjde og moderne omgivelser.
BMW iX i20 elektrisk SUV BMW Curved-Display interiør

BMW Curved Display.

BMW Curved Display, der for første gang er monteret som standard, bliver som centralt visnings- og betjeningselement til en fuldt digital scene i BMW iX. Informationsdisplayet på 12,3″ og kontroldisplayet på 14,9″ smelter sammen til én og samme visningsenhed og virker som en frit svævende billedramme på instrumentbrættet.

OPLEV BMW iX I VIDEOEN.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV video

MODTAG SENESTE NYT OM BMW iX.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev fyldt med nyttige informationer om BMW iX. Du vil blandt andet modtage:

 

- Seneste nyt om bilen
- Interview med personer, som arbejder med bilen
- Eksklusive konkurrencer for dig, som abonnerer på nyhedsbrevet
- Artikler som går i dybden med detaljer om alt, fra designelementer til den innovative teknologi

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR OM BMW iX:

 • Hvad er DC + AC ladekapaciteten?
 • Hvad er påhængsvægten?
 • Er der plads til to ISOfix barnesæder på 2- sæderække + et ikke-ISOfix barnesæde i midten?
 • Hvornår bliver de første biler leveret til kunder?
 • Bliver det muligt at montere en skibox / tagbagagebærer?
 • Hvad er strømforbruget?
 • Hvor stort er bagagerummet?
 • Kan der kun fås blå-farvede pyntedetaljer?
 • Er BMW iX Android Auto- og Apple Carplay-kompatibel?
 • Hvordan er kabinemålene i forhold BMW X5?
elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

The i4

THE i4

Den første fuldt elektriske Gran Coupé med en rækkevidde på op til 600 kilometer*.