SHOP THE LOOK

THE NEW

iX2

BMW i

DEN FØRSTE BMW iX2. 100 % ELEKTRISK.

BMW iX2 xDrive30. 313 hk. Rækkevidde op til 430 km. Forbrug 17,0-17,2 kWh/100 km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 6,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 130 kW: 29 min. CO2-ejerafgift årligt 780 kr. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

 

EN KOMPAKT NYHED FULD AF OVERRASKELSER.

Den helt nye BMW iX2 er en 100 % elektrisk coupé-SUV med en rækkevidde på op til 456 km (BMW iX2 eDrive20). Med sin skrånende taglinje i kombination med en mere fremadhældende stil formidler denne bil et selvsikkert indtryk, der virkelig fylder i landskabet.

 

BMW iX2 xDrive30 har to integrerede drivenheder – en ved forakslen og en ved bagakslen. Tilsammen genererer de en effekt på 230 kW/313 hk (inklusive midlertidig elektrisk accelerering) og et drejningsmoment på 494 Nm. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,6 sekunder og har en sluthastighed på 180 km/t.

 

Kabinen har et moderne, førerorienteret design med stort fokus på digitalisering. Standardudstyret indeholder BMW Curved Display med tipfunktion og seneste BMW iDrive, som bygger på det nye BMW Operating System 9 med nydesignet startskærm og hurtig adgang via QuickSelect-teknik. Elektrisk anhængertræk kan fås som tilvalg; perfekt til dig med lidt større planer.

 

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

 • Modeller
  • Fuldt elektrisk
 • M modellerBMW M
   BMW iX2 xDrive30
   BMW iX2 xDrive30

   Effekt[2]

   230 kW (313 hk)

   0-100 km/h

   5,6 s

   Vmax

   180 km/h

   Rækkevidde (op til)

   449 km

   BMW iX2 xDrive30[1]: Forbrug elektrisk, blandet kørsel, WLTP, i kWh/100 km: 17,8-16,3; elektrisk rækkevidde, WLTP i km: 417-449

    

   [1] Rækkevidde afhængig af forskellige faktorer, især: personlig kørestil, strækningens beskaffenhed, udetemperatur, drift af varme-/klimaanlæg, fortemperering.

    

   [2] Electric drive up to 225 kW. Temporary uprating up to 230 kW <10 seconds in excess of specified nominal value.

   BMW iX2 i Dragonfire Red parkeret foran et hus på landet i solrigt vejr

   STORT INDTRYK.

   Den fuldt elektriske BMW iX2 xDrive30 efterlader et stort indtryk med sin SUV-coupé-silhuet og dens BMW Iconic Glow. Den kombinerer BMW X seriens fleksibilitet og rummelighed med et innovativt og 100 % elektrisk drev fra BMW i serien. Med en elektrisk rækkevidde på op til 449 km (WLTP) og en acceleration på 5,6 sekunder (0-100 km/h) er du også godt rustet til at kunne tilbagelægge længere strækninger i hverdagen.

   KONFIGURER

   DIN NYE BMW iX2.

    InfoI content placeholder

    EKSTERIØRDESIGN

    MARKANT INDTRYK.

    OGSÅ I MØRKE: HELT UNIK.

    Især i mørke er BMW Iconic Glow lidt af et blikfang, uanset om bilen holder stille eller er i fart: Hvidt lys fremhæver dens markante konturer. En innovativ LED-fiberteknologi muliggør iøjnefaldende lys-iscenesættelser, der bliver synlige, når du kører i bilen eller åbner og lukker den.

    INTERIØRDESIGN

    KOMPROMISLØST DESIGN.

    DU SIDDER NÆRMEST UNDER ÅBEN HIMMEL.

    Med panorama-glastaget virker kabinen endnu større. Der trænger mere lys ind, og der er en mere åben atmosfære opad ved alle siddepladser.

    TEKNOLOGIER

    NYSKABENDE ENTERTAINMENT.

    GAMING PÅ FARTEN.

    Uanset om du er single- eller multiplayer, bliver din BMW en spillekonsol med AirConsole Gaming. Mens du venter, kan du slå din egen highscore eller udfordre rejsefællerne på BMW Curved Display. Smartphones bliver controllere. Du skal blot scanne QR-koden på bilens Control Display og begynde at spille. AirConsole Gaming er inkluderet i BMW Digital Premium.

    BMW X2 elektrisk SUV U10 Digital Premium

    BEDRE FORBUNDET.

    Oplev BMW Digital Premium-pakken med ekstra digitale funktioner – start med en gratis testversion:

     

    • Takket være udvidede BMW Maps-funktioner er der adgang til trafikinformation i realtid på hele kortet (også uden aktiv ruteføring)
    • Adgang til lyd-, underholdnings- og nyhedsapps – inklusive datavolumen og kontinuerlige opdateringer
    • Med ekstra individualiseringsfunktioner lærer BMW Intelligent Personal Assistant dine rutiner at kende og kan om ønsket automatisk klare mindre opgaver for dig

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Altid i den rigtige vognbane og med rette afstand.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden sikkert op til 210 km/h. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, til bilen holder stille, og sætter automatisk i gang igen.

    Lettere parkering med flere kameraer.

    Parking Assistant Plus giver et rigtig godt overblik ved parkering. Supplerende kameraer overfører en 3D-visning af bilens omgivelser til bilens kontrol-display. På den måde kan du med det samme se, hvor meget plads der er at manøvrere på.

    Kør med fjernlyset tændt hele tiden.

    Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger din BMW for, at andre trafikanter ikke rammes af lyskeglen. For et optimalt lys på mørke veje.

    Mere end blot en nøgle.

    Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig efter din præferencer i overensstemmelse med den valgte personlige profil.

    Se mere end blot det, der ligger forude.

    Kom mere præcist i mål. Head-Up Displayet projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display eller instrumentkombination.

    RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

    100 % ELEKTRISK KØREGLÆDE.

    Elektrisk acceleration, BMW My Modes, IconicSounds Electric og mere: BMW X typisk køreglæde, nu også 100 % elektrisk. (Videoen viser foreløbige værdier.)

    NÅ FREM TIL DESTINATIONEN UDEN BEKYMRINGER: KØRSEL OG OPLADNING MED BMW iX2.

    Flere oplysninger

    Eksempel på rute

    Vis flere eksempler på ruter
     Stop

     Nødvendige ladestop

     Det er det forventede antal ladepauser, som du har brug for langs din rute.

      

     Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

      

     High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

     Hvordan er disse værdier beregnet?

     Ruteeksemplerne giver dig et skøn over den forventede rejsetid inklusive nødvendige ladestop ved en start-ladetilstand på 100 %. Det er en forudsætning, at ladestederne er ledige og i drift, og du får vist den hurtigste rute uden trafikale problemer eller andre forsinkelser. Oplysningerne om ladestop og -pauser er baseret på, at der køres frem til ladesteder med en resterende kapacitet på mindst 10 %.

      

     YDERLIGERE VIGTIG INFORMATION: Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23°C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd.

     h

     Samlet ladetid

     Så længe forventes opladningen at tage i alt på din rute. Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

      

     High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

     h

     Samlet rejsetid inkl. opladning

     Den oplyste rejsetid er summen af anslået køretid plus ladetid, hvis der er brug for ladepauser på din rute.

      

     Her antages det, at du kører den hurtigste rute uden trafikhindringer eller andre forsinkelser.

     Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.
      

     Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ladeoptimerede ruter og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

     Flere oplysninger

     Ladetider ved

     Offentlig opladning

     High-power-ladestation

     Du kan oplade din BMW iX2 ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     Hurtigladestation

     Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     AC-ladestation

     Nærmest overalt finder du offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC). De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

     Opladning hjemme

     Wallbox

     Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din BMW iX2 derhjemme. Begge benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maks. 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maks. 11 kW. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 11 kW.

     Husholdningsstikkontakt

     Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabel derhjemme.

     LET AT OPLADE. TIL ENHVER TID.

     Kør videre, oplev mere. Med en batterikapacitet på op til 64,8 kWh og en skønnet rækkevidde på op til 449 km får BMW iX2 dig frem til din destination i afslappet stil.

     Med en rækkevidde på op til 449 km og en intelligent rutestyring er det også afslappende at køre på strøm. Og hvis du skal køre langt, genoplader du blot batteriet til 80 % på 30 minutter.

     OPLAD. SOM DU VIL – UANSET STED.

     RÅDGIVNING OG SERVICES

     PROACTIVE CARE I BMW iX2.

     Service – lige når du har behov for det.

     Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

     HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW iX2.