BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set forfra let drejet kørende foran bjerglandskab
BrændstoftypeBenzin

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set forfra let drejet kørende foran bjerglandskab

BMW Z4 M40i ROADSTER

BrændstoftypeBenzin
THE Z4BMW Z4 M40i ROADSTER

Åben, flad og optimeret til performance. Med sin brede front, de store fælge, den langstrakte motorhjelm og de mange detaljer hentet fra motorsportens verden får BMW Z4 M40i Roadster pulsen i vejret allerede ved første øjekast. På vejen udfolder den sin sporty karaktér over hele linjen: en kraftfuld roadster, som begejstrer med manøvredygtighed og samtidig sørger for konstant at levere ren køreglæde.

Læs mere

SKAB DIN BMW Z4 ROADSTER M40i

BMW Z4 M40i ROADSTERS UDVENDIGE OG INDVENDIGE DESIGN.

Vækker begejstring.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic kørende set forfra let drejet
Dobbeltnyre i Mesh-design BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey Metallic nærbillede front

BMW nyre i mesh-design.

Designet af den dynamiske BMW-dobbeltnyre med mesh-gitter varierer afhængigt af motorvalg. På basismodellen er mesh-gitteret holdt i sort højglans, og på modellerne i Sport Line- og med M-sportspakke er den i mat aluminium med rammer i krom. På topmodellen M40i er BMW-dobbeltnyren holdt helt i Cerium Grey.
Air Breather BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic nærbillede

Air Breather.

Sammen med det avancerede Air Curtain i frontskørtet sørger Air Breathers bag forhjulene for en tydelig reduktion af lufthvirvelbevægelserne i hjulhuset og for en målrettet kanalisering af vinden – og dermed reduceres luftmodstanden. Samtidig fremhæver de via deres design bilens sportslige karakter.
M aerodynamikpakke BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set fra siden

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en diffusorindsats i Dark Shadow metallic formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Komponenterne skærper dog ikke kun det visuelle udtryk, men forbedrer samtidig bilens aerodynamiske egenskaber.
Rørhaler BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set bagfra nærbillede

Rørhaler i sporty design.

Udstødningsrør i sporty design til højre og venstre bagpå understreger bilens køreegenskaber.
M sportssæder BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kabine

M sportssæder.

M sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan førersædet og udstyrsafhængigt passagersædet indstilles individuelt til den enkeltes kropsstørrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
M læderrat BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper og M emblem er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen i sort "Walknappa"-læder med kraftige tommelprofiler giver et godt greb og sportslige styreoplevelser og sørger for en dynamisk køreoplevelse.

KØREDYNAMIKKEN I BMW Z4 M40i ROADSTER.

Skaber nye ambitioner.

Ingen udfordring er for stor. BMW Z4 M40i Roadster viser tydeligt sine sportslige rødder i alle situationer. Takket være moderne teknik, lavt tyngdepunkt og konsekvent vægtoptimering kan den fremvise imponerende ydelsesdata og køredynamik i absolut særklasse.
6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader skaber en fremragende ydelse.
Adaptiv M undervogn BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
M sportdifferentiale BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 nærbillede

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
Steptronic Sport gearkasse BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 nærbillede gearstang kabine

Steptronic Sport gearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen med Launch Control har et sportsligt gearskifte, som både kan være automatisk og manuelt og ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I modussen SPORT eller SPORT+ og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
Variabelt sportsstyretøj BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 rat cockpit

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
M sportbremser BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set fra siden fælg

M sportbremser.

M sportbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.

FØRERASSISTANCESYSTEMERNE I BMW Z4 M40i ROADSTER.

Digitale services og intelligente førerassistancesystemer.

BMW Z4 M40i Roadster tilbyder sin fører en lang række intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen. Samtidig giver de – afhængigt af situationen – mulighed for delvist autonom kørsel.
BMW Operating System 7 BMW Z4 M40i Roadster G29

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med stemmen, via bilens touchskærm eller via iDrive-styring helt intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Nu kan man vælge apps-menuen direkte.
Læs mere
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

 *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

Connected Music BMW Z4 Roadster G29

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.
Læs mere

TEKNISKE DATA FOR BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

250 (340) / 5000-6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,5

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 

7,9 - 8

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

181 - 183

BMW Z4 M40i Roadster G29 set fra siden

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:

  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp