BMW X6.

GRÆNSELØS. KRAFTFULD.

BMW X6.

GRÆNSELØS. KRAFTFULD.

BMW X6. 258-381 hk. Forbrug 10,3-12,0 km/l. CO2 216-254 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: D / F

BMW X6.GRÆNSELØS. KRAFTFULD.

BMW X6. 258-381 hk. Forbrug 10,3-12,0 km/l. CO2 216-254 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: D / F

Læs mere

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (50i)

450 (330)/5.500-6.000

Acceleration 0-100 km/t på sek. (50i)

4,8

Tophastighed i km/t (50i)

250

Bagagerumsvolumen

580

Kraftfuld og dynamisk. Stærk som en X model, sportslig som en coupé. BMW X6 bryder alle grænser. De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics forener stort kraftoverskud med lavt forbrug, mens BMW xDrive sender kræfterne effektivt ned på asfalten. Det høje udstyrsniveau, fx med Design Pure Extravagance, og den fornemme materialekvalitet skaber en bil, som med garanti vil gøre en flot entré – og så er den ovenikøbet også praktisk.

TEKNOLOGIER, DER VISER VEJEN.

Bred. Stærk. Dynamisk. BMW X6 kombinerer X modellernes robuste look med Coupé-modellernes elegante sportslighed. Forenden udstråler viljestyrke. De enorme luftindtag giver en forsmag på det kraftværk, der gemmer sig under hjelmen, Bilens coupéagtige profil og kabinens generøse indretning danner rammen om suveræn kørekomfort på alle pladser. Lyse og mørke kabineoverflader i dynamisk samspil skaber kontraster, og de fornemme materialer med læderindtræk som standard gør det tydeligt, at fokus har været på at skabe perfekte køreoplevelser på alle pladser.

Læs mere
BMW X6 udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

Tag styringen. BMW X6 er bygget til at blive kørt. Designet synes at være i konstant bevægelse, så dynamisk er karrosseriet formgivet. Et design, der udstråler beslutsomhed. Brede skuldre og alle fire hjul solidt plantet på asfalten vidner om modellens X kvaliteter. Samtidig giver den coupéagtige taglinje BMW X6 en helt unik profil og karakter. En kombination, der gør denne Sports Activity Coupé så enestående.
Læs mere

Køredynamik.

Det markante design, der kendetegner BMW X6, er umiskendeligt. Men i sidste ende er frem for alt én ting af afgørende betydning: Hvordan føles det at sætte dette kraftværk i bevægelse? Undervognen på BMW X6 sætter selv i standardkonfiguration nye standarder for køreglæde. BMW xDrive leverer overbevisende vejgreb på alle vejunderlag og i alt slags vejr. Læg dertil suveræn retningsstabilitet og begejstrende smidighed og billedet er perfekt. Som ekstraudstyr kan du derudover vælge mellem flere adaptive undervognspakker og aktiv styring, som sikrer endnu større køreglæde.
Læs mere

Udstyrslinjer.

Bedste hovedrolle: BMW X6. Det energiske design på Sports Activity Coupé-modellen vækker opsigt overalt. Nu er det op til dig at bestemme handlingen. Designet Pure Extravagance er fyldt med spændende og unikke detaljer. M sportspakken giver BMW X6 en endnu mere atletisk fremtoning. Det eksklusive udstyr fra BMW Individual lader bilen flyde over med luksus. Og alt andet, hvad hjertet ellers måtte begære, finder du i det originale BMW tilbehør.
Læs mere