THE NEW

X3

BMW X3.

BMW X3 xDrive20[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: 7,6 - 6,9; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: 172 - 156

[1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

Varianter og tekniske data.

   BMW X3 xDrive20
   BMW X3 xDrive20

   Effekt[1][2]

   153 hk (208 kW )

   Drejningsmoment[1][2]

   330 Nm

   0-100 km/h[1]

   7,8 sek

   Vmax[1]

   215 km/t

   BMW X3 xDrive20[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: 7,6 - 6,9; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: 172 - 156

   [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.
   [2] Sammensat af forbrændingsmotoren (angivet nominel værdi) og elmotoren (op til angivet nominel værdi).

   BMW X3 SUV Designsprog

   Bygget til at opdage verden.

   BMW X3 kombinerer komfort med masser af fleksibilitet og den unikke X-klassiske køredynamik. Innovative teknologier vedrørende bilens opkoblingsmuligheder og førerassistance i BMW X3 giver endnu mere funktionalitet og køreglæde og tager underholdningsdelen til et nyt niveau. Designet sætter nye standarder med fx BMW nyren Iconic Glow i et nyt design. Den imponerende bagagerumsvolumen har plads til alt det, du gerne vil have med på turen. Se modelvarianter, udstyrsmuligheder og tekniske data, eller konfigurer BMW X3 efter dine egne præferencer.

   Fleksibilitet til alt det, livet byder på.

   BMW X3 SUV Min. bagagerumsvolumen, ikon

   570 l Min. bagagerumsvolumen

   BMW X3 SUV Maks. bagagerumsvolumen, ikon

   1700 l Maks. bagagerumsvolumen

   BMW X3 SUV Anhængerlast, ikon

   2400 kg anhængerlast

   Din nye BMW X3.

    InfoI content placeholder

    Imponerende fra alle synsvinkler.

    BMW X3’s udvendige design signalerer størrelse og stolthed. Store flader og præcise konturer danner bilens monolitiske SUV-proportioner – lige fra det store frontparti til de lange sider med stor akselafstand og den brede hæk. I denne forbindelse udgør det nye design af BMW nyren med konturbelysning og den nye dobbelte lyssignatur i bilens forlygter visuelle highlights.

    Den rette stemning på enhver køretur.

    Med kvalitetsmaterialer og bilens design får det indvendige udstyr i BMW X3 en moderne og komfortbetonet udstråling. Cockpittet er i den tekniske superliga og er brugervenligt takket være bilens 14,9" BMW Curved Display, den dynamiske lyskomposition samt BMW Smartbar og Lightbars. BMW X3 kombinerer med sit bæredygtige stofinteriør af genanvendt polyester materialets varme og komfort til at skabe en helt ny æstetik.

    En imponerende pladsfølelse.

    Den generøse pladsfornemmelse i BMW X3 gælder også på bagsædepladserne. Her giver kvalitetsmaterialer og bedre benplads komfort i særklasse til op til tre passagerer.

    Digital. State of the art.

    BMW X3 sætter nye standarder med bilens digitale features. Med BMW Digital Key Plus kan du åbne og låse din BMW kontaktløst med din smartphone, når bilen er inden for rækkevidde. Under kørslen kan du nemt aktivere vigtige funktioner med den nye BMW Intelligent Personal Assistant ved hjælp af tale. Og når du holder pause, kan du med BMW Digital Premium-pakken, der fås som tilvalg, nyde masser af underholdning på det 14,9" store BMW Curved Display, hvor du kan vælge mellem mange streamingtjenester samlet i én app samt gaming.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium Videostreaming

    God underholdning i pauser.

    Se film og serier på din BMW's Control Display. Fuldt integreret videostreaming i høj opløsning gør ventetiden kortere og giver dig det bedste underholdningsudvalg.

    En ny generation af In-Car-Entertainment.

    Grænseløs connectivity. Intelligent sikkerhed.

    Mere end blot en nøgle.

    Med BMW Digital Key Plus kan du bruge kompatible mobilenheder som bilnøgle. Og du kan dele den digitalt med op til fem personer. Din BMW åbnes automatisk sammen med en lysiscenesættelse, så snart du nærmer bilen.

    Den opmærksomme assistent ved din side.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden til forankørende op til 210 km/t. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned og holder stille og sætter herefter automatisk i gang igen. Det er især nyttigt i tæt trafik.

    Din BMW ordner parkeringen for dig.

    Parkering, uden at du behøver sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW ind på og ud fra en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang og gemmer den bagefter.

    Overskueligt og nemt frem til destinationen.

    Med Augmented View får du vist, hvor du kører hen. Funktionen overfører de virkelige omgivelser til bilens Control Display sammen med guidningsanvisninger. Pile, der indgår i livevideoen, viser, hvor du kan dreje.

    Køredynamik for de nysgerrige.

    Fra 0 til 100 km/t på 7,8 sekunder.[1] Og i BMW X3 20 xDrive er det slet ikke alt. Bilen er accelerationsvillig og er altid klar på eventyr.

    BMW X3 SUV Finansiering og leasing

    Din nye BMW X3.

    Finansiering eller leasing? — alle tilbud er individuelt skræddersyet til dine behov og ønsker.

     

    All in. Simply smart. BMW Financial Services.

    Proactive Care i BMW X3.

    Service – lige når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du trygt kan køre videre.

    Ofte stillede spørgsmål om BMW X3.

    Måske kunne dette også interessere dig.

    Brændstofforbrug og CO2-udledning.

    BMW X3 xDrive20[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO2-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined} 

    [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-modeller anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.

    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene på typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og officielle tal for CO2-udledningen for nye personbiler fås på www.hvorlangtpaaliteren.dk