Placeholder.

OPLADNING AF ELBILER OG PLUG-IN-HYBRIDBILER.

Alt, du har behov for at vide om opladning.

Opladning af elbiler og plug-in-hybridbiler.Alt, du har behov for at vide om opladning.

Oplad korrekt. Kør smart. Få flere kilometer at lege med.

Sæt kontakten i og oplad. Vi ved, at der kan være forvirring, så derfor har vi samlet, hvad du har behov for at vide om opladning og rækkevidde her. En opladning behøver ikke at tage lang tid. Vidste du fx, at det kun tager 8 min. at lade til 100 kilometers rækkevidde for en BMW iX, når man bruger en lynoplader? Og 100 kilometers rækkevidde er nok til flere ture til børnehaven, fitnesscentret og supermarkedet. Hvis du er interesseret i at købe en elbil og tænker på, hvordan det med rækkevidden fungerer, så får du nærmere information længere nede på siden.

Læs mere

3 hurtige om opladning.

 • 01 Oplad regelmæssigt for batteriets skyld.
 • 02 Oplad kort tid før afgang, så holder rækkevidden længere.
 • 03 Oplad altid hos godkendte ladestationer.

GLEM IKKE AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV.

Sidde i førersædet - få de seneste nyheder før alle andre.

Opladning gjort let med BMW Charging.

Uanset, hvor du befinder dig, eller hvilke planer du har med din elektriske BMW – med ladeløsningerne fra BMW Charging er der ikke noget, der holder dig tilbage – takket være en lang række skræddersyede tilbud om opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen. Oplev, at elektrisk kørsel kan være lige så simpelt, fleksibelt, individuelt og gennemskueligt, som du ønsker det. I standardudstyret til din BMW indgår der altid basisudstyr til opladning hjemme og på farten, fx et BMW Charging Card, et ladekabel (Mode 3) til brug ved offentlig opladning. Derudover vælger du så blot de produkter og serviceydelser fra BMW Charging, der er optimale for din situation. Din BMW partner rådgiver dig gerne.

Læs mere

Opladning hjemme og væk hjemmefra.

Få et overblik over mulighederne og forudsætningerne.

BMW elektromobilitet ladestation elbil opladning hjemme

Opladning hjemme.

Aldrig har det været nemmere at oplade bilen hjemme. Vælg mellem de forskellige produkter og tjenester, når du skal oplade din elbil eller plug-in-hybridbil hjemmefra.

Mere om opladning hjemme
BMW elektromobilitet ladestation elbil opladning på farten

Opladning væk fra hjemmet.

Er du ude at køre og har behov for at kunne oplade din elbil eller plug-in-hybridbil? Netværket af offentlige ladesteder i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer vokser hele tiden.

Mere om opladning væk fra hjemmet
Opladning på arbejdspladsen.

Opladning på arbejdspladsen.

Lad boksen gøre arbejdet, mens du er på job. Ladeboksen til arbejdspladsen eller boligforeningen fungerer nøjagtigt som en oplader i indkørslen i et parcelhus, men kan håndtere flere brugere og har en adgangskontrolfunktion i form af en integreret RFID-godkendelse. Book et møde med vores samarbejdspartner E.ON, så I sammen kan finde en løsning, som passer perfekt til din vognpark og dine forhold.
 spørgsmål om opladning hjemme.

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OM OPLADNING HJEMME.

Aldrig har det været nemmere at oplade bilen hjemme.
Publik laddning

ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OM OPLADNING VÆK FRA HJEMMET.

Med BMW Charging har du adgang til et stadigt voksende netværk af offentlige ladesteder i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer.
BMW Wallbox.

CHARGING SUPPORT BMW WALLBOX.

Offentlig opladning.

Du er på farten og vil genoplade din BMW el- og plug-in-hybridbil? Med BMW Charging har du adgang til et hele tiden voksende netværk af offentlige ladepunkter inde i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer – inklusive High Power Charging-stationer til ultrahurtig opladning af din elbil. Ladestationerne vises i navigationssystemet i din BMW, i en app og på websiden www.bmw-charging.com og kan låses op ved hjælp af en app eller med BMW Charging Card. Der følger et BMW Charging Card og et ladekabel (Mode 3) med, når du køber en BMW elbil eller en BMW plug-in-hybridbil.

BMW elektromobilitet offentlig opladning
BMW elektromobilitet opladning af elbil opladning på farten BMW Charging Card

BMW Charging Card.

Ud over ladekablet (Mode 3) indgår der allerede et BMW Charging Card i leveringsomfanget til din elektriske BMW, som giver adgang til BMW Chargings offentlige ladenetværk, der dækker på tværs af regioner og hele tiden vokser. Det omfatter også en lang række High Power Charging-stationer til ultrahurtig opladning på rejser, f.eks. hos vores partner IONITY i Europa. Ladestandere fra forskellige udbydere vises i BMW navigationssystemet, via app eller på websiden og kan aktiveres via appen eller BMW Charging Card. En overskuelig månedsregning dokumenterer alle opladninger, der er foretaget via BMW Charging.
Oplev
BMW elektromobilitet elbil opladning IONITY

IONITY.

IONITY er et joint venture med BMW Group som medstifter, der står for opbygningen af et effektivt hurtigopladningsnetværk til elbiler i Europa – et vigtigt skridt i forhold til også at sikre elektrisk kørsel på lange strækninger og gøre det til en etableret del af markedet. Du kan fx oplade din BMW iX3 fra 0 % til 80 % på blot 34 minutter. IONITY High Power Charging-ladestanderne er integreret i det offentlige ladenetværk BMW Chargin. BMW Charging tilbyder i stigende grad attraktive prismodeller til alle elektrificerede biler. Gå ind på www.bmw-charging.com for at få de nyeste oplysninger.
Oplev
BMW Connected Charging

BMW Connected Charging.

Med de digitale serviceydelser fra Connected Charging finder du hurtigt og nemt ladestationer i nærheden. Systemet informerer dig om stationernes tilgængelighed og deres ladeeffekt. På den måde sparer du tid og skal ikke køre så langt, når du skal oplade din BMW el- og plug-in-hybridbil.
BMW elektromobilitet elbil opladning ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning

Ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning.

Med ladekablet (Mode 3) er det nemt og bekvemt for dig at oplade bilens batteri ved offentlige ladestationer. Det kan benyttes til 3-faset opladning med en ladeeffekt på op til 11 kW. Det er fem meter langt, basaltgråt og leveres sammen med en opbevaringstaske. Ladekablet (Mode 3) indgår i leveringsomfanget til din BMW sammen med et BMW Charging Card til offentlig opladning.
BMW elektromobilitet offentlig opladning takster

Smarte totalløsninger fra Clever.

Med Clever er der aldrig langt til den nærmeste lader. De er nemme at bruge, og med Clevers app i hånden er du hurtigt guided derhen. Du starter nemt opladningen med din ladebrik eller med Clever app’en. Du finder de mere end 1600 ladepunkter i Clevers ladenetværk på Clevers app eller på clever.dk. Glæd dig til Nordens stærkeste ladenetværk og markedets hurtigste ladepunkter.
Besøg vores charging partner Clever.

Opladning undervejs.

Oplad let og fleksibelt undervejs.

Ved hjælp af intelligent teknik og smarte mobiltjenester kan du hurtigt få et overblik over hvor og hvordan du bedst oplader din elbil. Vi arbejder desuden hele tiden med at udvikle ladenetværket – både i Danmark og ude i verden. Hold udkig, der kommer mere el til.

Placeholder.

Smarte totalløsninger fra Clever.

Med Clever er der aldrig langt til den nærmeste lader. De er nemme at bruge, og med Clevers app i hånden er du hurtigt guided derhen. Du starter nemt opladningen med din ladebrik eller med Clever app’en. Du finder de mere end 1600 ladepunkter i Clevers ladenetværk på Clevers app eller på clever.dk. Glæd dig til Nordens stærkeste ladenetværk og markedets hurtigste ladepunkter.
Besøg vores charging partner Clever.
BMW Connected

Navigationssystem med tjek på ladestatus.

Dit tilkoblede navigationssystem indeholder oplysninger om ladestationer og guider dig ad den mest effektive rute til din destination. Du kan altid se batteriets ladestatus og rækkevidden ved elektrisk kørsel i bilen. Hent appen BMW Connected og kobl dig til.
Hent appen BMW Connected
BMW Charging

BMW Charging.

BMW’s ladningstjeneste BMW Charging tilbyder verdens største ladenetværk med over 140.000 ladestationer i 13 europæisk lande. Et andet samarbejde, der skaber mere elektrisk ladeservice, er IONITY. Sammen med andre store bilproducenter arbejder vi for at bygge 400 nye ladestationer i Europa frem til år 2020.
Til BMW Charging

Kør ind i foråret i en opladelig bil.

 • 01 Hvis du skal køre længere strækninger, så planlæg din tur og muligheder for opladning.
 • 02 Parker indendørs, hvis du har mulighed for det. Opvarmede batterier holder længere.
 • 03 Lad helt op fra starten og fyld på undervejs.
 • 04 Vær opmærksom på hurtige vejrskifte, det påvirker din rækkevidde.
 • 05 Lad radioen være tændt. Den trækker næsten ingen energi og gør ofte rejsen mere behagelig.
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

På verdensplan er der flere og flere byer, der indretter områder, hvor trafik slet ikke er tilladt eller kun er tilladt i begrænset omfang. I tyske byer møder man såkaldte miljøzoner, hvor udledningen af udstødningsgasser og CO2 reduceres lokalt ved at begrænse emissionsværdierne. Med henblik på at sikre og understøtte en så udledningsfri kørsel som overhovedet muligt gennem disse miljøzoner har vi udviklet BMW eDrive Zone. Det betyder, at din BMW plug-in-hybridbil helt automatisk registrerer, når du kører ind i en miljøzone, og selv skifter til kørsel udelukkende på strøm, så der køres udledningsfrit lokalt. 

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR OM OPLADNING AF ELBILER OG PLUG-IN-HYBRIDBILER.

 • Hvad er BMW Charging?
 • Hvor kan jeg se batteriets ladestatus i min elbil eller plug-in-hybridbil?
 • Hvilket batteriopladningsniveau er optimalt til min elbil?
 • Hvad er forskellen på at oplade med vekselstrøm (AC), jævnstrøm (DC) og opladning via en HPC-ladestander (High-Power-Charging)?

BMW NYHEDSBREV.

Udfyld formularen nedenfor og modtag nyheder fra BMW Danmark A/S omkring vores modeller, produkter og events.

Læs mere
BMW e-mobility BMW rækkevidde

Jeg vil gerne introduceres til rækkevidde.

Skal det være en elbil næste gang?

Skal det være en elbil næste gang?

Nysgerrig efter Plug-in-hybrid?

Nysgerrig efter Plug-in-hybrid?

LADEHYBRID

NYSGERRIG EFTER PLUG-IN-HYBRID?

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.