BMW eMobility publik laddning

OPLADNING VÆK FRA HJEMMET.

Oplad let og fleksibelt undervejs.

Opladning væk fra hjemmet.Oplad let og fleksibelt undervejs.

OPLADNING AF DIN BMW, NÅR DU ER UDE AT KØRE.

Den offentlige ladetjeneste BMW Charging giver dig adgang til det stadigt voksende netværk af offentligt tilgængelige ladestationer i byerne, på parkeringspladser og langs med vejene ved hjælp af et kort eller en app. Opladningsnetværket omfatter over 500.000 ladesteder i Europa, hvoraf over 8.500 ligger i Danmark. Dette omfatter også High Power-Charging-stationer, når du har brug for at lynoplade din elbil.

 

Du kan finde ladestederne på bmw-charging.com, ved hjælp af navigationssystemet i din BMW eller i My BMW-appen. Du skal bruge et BMW Charging, når du skal starte en opladning. Ladekortet leveres sammen med din nye BMW, men kan også bestilles separat på bmw-charging.com. Når du køber en BMW, følger der desuden et mode-3-kabel med, som du skal bruge, hvis ladestationen ikke er udstyret med et fast ladekabel.

 

Registrer dig til BMW Charging, og vælg mellem de to forskellige abonnementer Active og Flex samt tillægspakken IONITY Plus. Active og IONITY Plus er velegnet til dig, der ofte rejser og har brug for at lade, mens du er ude at køre. Flex er for dig, der ikke så tit har behov for at lade op, mens du er ude at køre. Som ny elbilsejer kan du i de første 12 måneder oplade din bil i hele Europa til fordelagtige priser helt uden basispris. Nye ejer af iX3, iX og i4 betaler desuden ingen basispris for IONITY Plus-pakken i de første 12 måneder og kan i denne periode oplade deres bil ved vores IONITY High Power Charging-stationer til fordelagtige priser.

Læs mere
BMW iX publik laddning
Public Charging med charging card

BMW Charging Card.

BMW Charging-kortet, der følger med, når du køber din BMW, giver dig adgang til det stadigt voksende netværk af offentligt tilgængelige ladestationer. Opladningsnetværket omfatter også High Power Charging-stationer til lynopladning af din elbil. Se, hvilke ladestationer der er en del af netværket, her.

 

Med abonnementet Active får du opladninger til attraktive faste priser. I de første 12 måneder betaler nye elbilsejere ingen grundtakst. Nye BMW iX3-, iX- og i4-ejere betaler desuden ingen grundtakst for IONITY Plus-tillægspakken. Se priser her

Registrer dig
Public charging med IONITY

IONITY.

IONITY er et joint venture med BMW Group som medstifter, der tilbyder et opladningsnetværk med høj kapacitet til lynopladning af elbiler i Europa. BMW Charging-kortet, der følger med, når du køber din BMW, giver dig adgang til alle IONITY-stationer. Med IONITY Plus-tillægspakken kan du lade til fordelagtige priser. I de første 12 måneder betaler nye BMW IX3-, iX- og i4-ejere desuden ingen basispris.

Find ud af mere om IONITY
BMW Connected Charging

Connected Charging.

BMW Maps og Connected Charging hjælper dig med at finde den nærmeste ladestation langs din rute og viser, hvor du kan finde interessepunkter som fx caféer og restauranter, så du kan bruge opladningstiden så meningsfuldt som muligt. Du kan begrænse din søgning ved fx kun at søge efter hurtigopladningsstationer eller bestemte opladningsoperatører.

 

Du kan se opladningsstatussen i My BMW-appen eller direkte i bilen. My BMW-appen giver dig også en push-notifikation, når det ønskede ladeniveau er blevet nået. Læs nærmere om BMW Maps og connected charging her.

Find ud af mere om My BMW-appen
BMW eMobility elbil ladda laddningskabel (Mode 3) för publik laddning

Mode-3-ladekabel.

I købet af din BMW indgår der som standard også et mode-3-kabel med en ladekapacitet på op til 11 kW. Det 5 m lange kabel bruges til opladning ved offentlige ladestationer eller ved din ladeboks derhjemme, hvis de ikke er udstyret med et fast kabel.

HER KAN DU FINDE DEN NÆRMESTE OFFENTLIGE LADESTATION TIL DIN BMW EL- OG PLUG-IN-HYBRIDBIL.

LADETIDER FOR 100 KILOMETERS RÆKKEVIDDE.

BMW Charging giver dig flere muligheder for at oplade din BMW derhjemme, på arbejdspladsen, eller når du er på rejse. Den imponerende ladeeffekt gør, at du fx kan oplade din BMW iX xDrive50 til en rækkevidde på 100 km på blot ca. 6 min. ved nogle af IONITYs High Power Charging-lynopladningsstationer. Alle ladetider angives på basis af optimale ladeforhold og i henhold til WLTP-kørecyklussen.

Læs mere
BMW iX40

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 8 min – High Power Charging

Ca 21 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
BMW iX xDrive50

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
iX M60 laddtider

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Hurtigladestation (50kW)

Læs mere
BMW iX1 xDrive30 U11 BEV 2022 Mineral White metallic set skråt bagfra public charging

Opladning på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 8 min – High-Power Charging

 

Ca 19 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
BMW iX3 laddtider

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 7 min – High-Power Charging

Ca 20 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
BMW i4 laddtider

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 4 min – High-Power Charging

Ca 18 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
BMW i4 M50

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 5 min – High Power Charging

Ca 21 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere
BMW i7

Oplad på farten til en rækkevidde på 100 km.

Ca 6 min – High Power Charging

Ca 21 min – Hurtigladestation (50 kW)

Læs mere

Beregningen tager hensyn til forbruget og ladeeffekten. Tallene beror på en batteristarts- og omgivelsestemperatur på 29-33° C med certificeringsværdi uden tilsluttede ekstraforbrugere som fx sædevarme, displays og klimaanlæg. Det individuelle forbrug kan afvige (alt efter køreprofil, temperatur, omgivelsesbetingelser etc.), og det samme gør sig gældende for den individuelle ladeeffekt, som kan opnås (alt efter batteriopladningsniveau, klimaregulering af bilen etc.). Forbrugsberegningen er baseret på WLTP Best Case. Ladeeffekten er baseret på den højst mulige ladeeffekt (alt efter opladningstype og bil).

Læs mere

Spørgsmål og svar om opladning af elbiler og plug-in-hybridbiler.

 • Hvad er BMW Charging?
 • Hvor kan jeg oplade min elbil eller plug-in-hybridbil, når jeg er ude at køre?
 • Hvordan får jeg et BMW Charging-kort, så jeg kan foretage opladninger ved offentlige ladestationer?
 • Hvad koster det at foretage en opladning i det offentligt tilgængelige BMW Charging-opladningsnetværk?
 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har brug for hjælp med mit BMW Charging-kort?
 • Hvor mange ladesteder og opladningsoperatører er en del af BMW Charging-netværket?
 • Hvor lang tid tager det at oplade en elbil?
 • Hvad skal jeg huske, når jeg oplader min plug-in-hybridbil?
 • Hvor finder jeg egnede opladere, når jeg er på rejse?
 • Hvad er forskellen på at oplade med vekselstrøm (AC), jævnstrøm (DC) og opladning via en HPC-ladestander (High-Power-Charging)?
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.