BMW

BMW STORIES.

Kom tættere på BMW.

BMW Stories.Kom tættere på BMW.
EN HYLDEST TIL HOFMEISTER-KNÆKKET

EN HYLDEST TIL HOFMEISTER-KNÆKKET.

En BMW uden det nyreformede kølergitter? Det ville man næppe tro. Men der er også en anden detalje, som næsten alle BMW modeller har haft siden starten af 1960'erne – Hofmeister-knækket (på tysk Hofmeister-Knick).
Opdag Nørrebro med BMW iX1

OPDAG NØRREBRO MED RUNE GLIFBERG OG BMW iX1.

Den verdenskendte skateboarder og københavner Rune Glifberg møder os med et bredt smil, sit karakteristiske hår og højt humør – og en del af årsagen til det høje humør skyldes BMW. I hånden har han nøglerne til den nye BMW iX1, og han er klar til at udforske de mest trendy steder i den by, han elsker så højt.
5 Gode Tips

5 GODE TIPS OM NEMMERE VINTERKØRSEL.

Vinteren stiller andre krav til dig som fører, uanset om du kører elbil, plug-in-hybrid eller med benzin eller diesel. Her har vi derfor samlet et antal servicer, produkter og emner, som gør livet på vintervejene tryggere. Happy driving!
Hans Zimmer skaber lyden i vores elektriske biler.

HANS ZIMMER SKABER LYDEN I VORES ELEKTRISKE BILER.

Nysgerrig på, hvordan lyden til vores elektriske biler skabes? Hans Zimmer, den prisbelønnede filmkomponist, er en af skaberne bag BMW Iconic Sound Electric. Læs her mere om, hvordan han tænkte, da han skabte de forskellige lydprofiler.
BMW i4 M50

BMW i4 M50 TESTER SALZBURGRING.

Vi lod racerkøreren Charlie Martin køre i en BMW i4 M50 på racerbanen Salzburgring. Der blev testet rendyrket køredynamik og elektriske kræfter, og du kan læse om resultatet af det nedenfor.
BMW i Design.

BMW i DESIGN.

Chefdesigner Kai Langer fortæller om, hvordan BMW i4 og andre i-modeller er kendetegnet ved designkonceptet BMW i Design.
Biltur i Oslo

BILTUR I OSLO.

Elektrificerende eventyr i høj bypuls.
BMW iX

9 TIPS TIL DIG, DER KØRER ELBIL.

Hvad betyder forkonditionering og hvilke kneb kan du benytte for at få mest muligt ud af batteriet? Læs vores 9 tips til dig, der kører elbil og plug-in hybrid.
Nytænkende design i den nye BMW iX.

NYTÆNKENDE DESIGN. BMW IX.

Med sit design, kabine, den luksuriøse loungeatmosfære sammen med de innovative Shy Tech-funktioner giver BMW iX dig en helt ny oplevelse.
BMW X7 intervju

FRA IDÉ TIL LUKSUS-SUV.

Interesseret i hvordan en idé blev en ny dimension af luksus? Mød manden, der skabte luksus-SUV'en BMW X7, og læs, hvad han synes, gør BMW X7 så speciel.
My BMW App.

FRA SKÆRMTID TIL EGEN TID MED My BMW.

Vil du vide mere om, hvordan en af vores BMW ejere benytter My BMW? Læs mere om Marc og hans måde at bruge den digitale teknik optimalt.
Nyrernes historie.

NYRERNES HISTORIE.

I næsten 90 år har alle BMW modeller i princippet haft de umiskendelige nyrer. Følg med på en rejse tilbage i tiden og se historiens udvikling frem til idag.
BMW i fejrer 10 års jubilæum

BMW I FEJRER 10 ÅRS JUBILÆUM.

Visionen der blev en succeshistorie. Læs mere om vores elbiler, som faktisk er mere end bare elektriske.
The 4 - BMW 4-serie Coupé

BMW 4-SERIE COUPÉ - MAGIEN SIDDER I LINJERNE.

Er du nysgerrig efter hvordan designeren bag den nye BMW 4-serie Coupé tænker, når han tegner bilen? Seungmo Lim fortæller sin historie her.
BMW eAcademy

BMW eACADEMY.

Bliv inspireret, og lær mere om elbiler og plug-in-hybrider.

BMW eACADEMY.

Bliv inspireret, og lær mere om elbiler og plug-in-hybrider.

BMW NYHEDSBREV.

Udfyld formularen nedenfor og modtag nyheder fra BMW Danmark A/S omkring vores modeller, produkter og events.

Læs mere