Elbilar, BMW iX3

5 GODE TIPS OM NEMMERE VINTERKØRSEL.

5 GODE TIPS OM NEMMERE VINTERKØRSEL.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

Vinteren stiller andre krav til dig som fører, uanset om du kører elbil, plug-in-hybrid eller med benzin eller diesel. Her har vi derfor samlet et antal servicer, produkter og emner, som gør livet på vintervejene tryggere. Happy driving!

Læs mere

1. RÆKKEVIDDEANGST I VINTERKULDEN?

Vit BMW iX1 som kör på en landsväg.

Det behøver du ikke at have. Lær mere om, hvordan du kan maksimere rækkevidden og gøre elbilkørsel til en fornøjelse, selv når termometeret kryber ned mod nul.

2. KIG GRUNDIGT PÅ VINTERDÆKKENE.

BMW vinterdæk

BMW komplette vinterhjul med godkendte dæk fra vores premiumudbydere Goodyear/Dunlop, Bridgestone og Pirelli giver dig de bedst mulige forudsætninger for at møde vinterens glatte vejforhold. Med vinterdæk får du bedre vejgreb, styre- og køreegenskaber, hvilket øger sikkerheden på alle vinterens eventyr.

3. BMW VEJHJÆLP –
REDNINGEN I NØDEN.

BMW 3-serie Sedan

Det går ikke altid som planlagt. Uanset hvad problemet skyldes, er løsningen meget nemmere, når du har BMW Vejhjælp. I tilfælde af driftsstop, ulykke eller indbrud står al den service, BMW Vejhjælp kan tilbyde, til din rådighed – i hele Europa. Vi samarbejder med udvalgte teknikere og redningstjenester for at få din BMW ud på vejen igen.

4. DU HAR VEL MY BMW APPEN?

My BMW App

 

Ved hjælp af appen kan du f.eks. regulere varmen i kabinen ved hjælp af nogle enkle tastetryk.

 

 

5. GIV DIN BMW LIDT EKSTRA PLEJE.

BMW Defrost

Om vinteren skal din BMW arbejde under mere krævende forhold end i sommerhalvåret. Der skal skrabes ruder og støvsuges grus og vaskes salt, sne og asfalt af med jævne mellemrum. Med bilplejeprodukter fra BMW bliver vedligeholdelsesarbejdet lettere.

 

BMW Winter Experience

BLIV EN AF DE FØRSTE TIL AT LÆSE OM NYHEDER FRA BMW.

Vores nyhedsbrev er den hurtigste og nemmeste måde at holde dig opdateret på. Du får information omkring billanceringer, produkt- og kampagnenyheder og invitationer til arrangementer - direkte i din indbakke. Velkommen til vores verden.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Rækkevidden kan variere efter kørestil, terræn, vejrforhold, brug af klimaanlæg og udstyr.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.
  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.
  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.