SUV fra BMW.

SUV FRA BMW.

Kraftfulde, stilrene og fyldt med køreglæde - en SUV fra BMW har det hele.

SUV fra BMW.Kraftfulde, stilrene og fyldt med køreglæde - en SUV fra BMW har det hele.

FEM GRUNDE TIL AT KØRE EN SUV FRA BMW.

  • 01 Førsteklasses komfort
  • 02 Kraftfuld, stilren og sporty design
  • 03 Stor anhængervægt
  • 04 Høj frigang
  • 05 En størrelse for enhver smag

Vore opladelige SUV-modeller.

Flere af vore populære SUV-modeller findes nu som plug-in-hybrider . Perfekt til dig, som begiver dig ud på længere udflugter og ikke vil gå på kompromis, hverken hvad gælder mængden af bagage eller hensynet til miljøet.

Vore opladelige SUV-modeller
BMW iX

BMW iX.

Takket være den effektive BMW eDrive-teknik, elektrisk firhjulstræk og to elmotorer, som gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km/t på under fem sekunder, opstår en køreglæde som du sent vil glemme. Med op til 200 kW maksimal opladningseffekt oplader du fra 10 til 80 procent på under 40 minutter.
Byg din BMW iX
BMW iX3

BMW iX3.

Oplev den første fuldt elektrificerede BMW Sports Activity Vehicle, der kombinerer det bedste fra to verdener: BMW X3's køredynamik og premiumkvalitet og den forbedrede performance og effektivitet, der præger BMW eDrive-teknologien i femte generation.
Byg din BMW iX3
SUV | BMW X1 xDrive30e.

BMW X1 xDrive30e.

Opdag BMW X1 xDrive30e med op til 88 kilometers* elektrisk rækkevidde. Bilen opfylder de højest mulige krav til kørselsdynamik og leverer den ydelse og køreglæde, som karakteriserer en BMW.

Læs mere
SUV | BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

Fyldt med intelligent teknik og dynamisk acceleration. BMW X3 xDrive30e har en rækkevidde på op til 49 kilometer* og er udrustet med BMW eDrive-teknik, som betyder at forbrændingsmotorens brændstofforbrug sænkes til 2,4 liter/100 km*, hvilket giver et CO2-udslip på maksimalt 49 gram/km*.

Byg din BMW X3 xDrive30e
SUV | BMW X5 xDRIVE45e.

BMW X5 xDrive45e.

Den nye BMW X5 xDrive45e giver dig hele 394 hestekræfter, en rækkevidde på indtil 88 kilometer* ved elkørsel, et karakteristisk sportsligt udseende, samt en ubegrænset off-road-præstation.
Byg din BMW X5 xDrive45e

Vore mindre SUV-modeller.

Uanset om du skal på en lang tur eller udføre nogle af de mange dagligdags besøg i supermarkedet, passer vore mindre SUV-modeller aldeles godt. Her får du plads til alt fra madkasser, golftasken eller hunden, der skal ud på en lang tur i skoven. Vælg mellem en SUV med et stærkt udtryk og ydeevne, eller den selvsikre opkomling, der skubber til grænserne. Du afgør, hvilken der er mest dig.

Mindre SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW iX1.

BMW iX1.

Den første fuldelektriske BMW iX1 udstråler elektrificerende beslutsomhed og inspirerer med sin funktionalitet og alsidighed og evnen til også at gå nye veje i hverdagen.

Læs mere
SUV | BMW X1.

BMW X1.

En af vores mest alsidige og fleksible SUV’er, hvor du smidigt kører gennem sving og grusveje med overlegen komfort hele vejen.
Byg din BMW X1
SUV | BMW X2.

BMW X2.

Selvsikkerhed og karakter samlet i en og samme bil. Dette er en SUV til den radikale, som sætter design og udstråling over alt andet.
Byg din BMW X2

Vore mellemstore SUV-modeller.

Til dig midt i livet, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, plads eller et bredt smil, når du trykker på gaspedalen. BMW X3 og BMW X4 er vore mellemstore SUV-modeller, som passer til dig, der vil have innovative løsninger blandet med et flot design.

Mellemstore SUV-modeller.| BMW.
SUV | BMW X3.

BMW X3.

En intelligent SUV med mange innovative funktioner, eksempelvis intelligent firhjulstræk og smarte løsninger til forbedret aerodynamik.
Byg din BMW X3
SUV | BMW X4.

BMW X4.

Udfordrende design og coupélignende profil. En SUV med førsteklasses kørselsdynamik, innovativ letvægtskonstruktion med lavt tyngdepunkt og endnu højere ydelsesniveau.
Byg din BMW X4

Vore store SUV-modeller.

Kraftige, elegante og majestætiske. Vore største SUV-modeller har et design, der efterlader et varigt indtryk hvor du end kommer frem. Bilerne er dekoreret med et stilfuldt interiør og en række smarte funktioner, der gør hver tur til en oplevelse. Her er masser af bagagerumsplads til barnevognen og ingen i bilen vil klage over manglende benplads eller at der er lavt til loftet. Disse SUV’er fra BMW er til dig, der gerne er i centrum.

Store SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X5.

BMW X5.

En SUV med en blanding af et cool ydre og luksuriøs kabine. Inden i er du omringet af pragtfulde designelementer og fornemmelsen af sportslighed er konstant nærværende.
Byg din BMW X5
SUV | BMW X6.

BMW X6.

De distinkte og kraftfulde M-nyrer og en sportslig bagpakke sammen med den skrånende taglinie får denne Sport Activity Coupe til at imponere i både tilstedeværelse og køreoplevelse.
Byg din BMW X6
SUV | BMW X7.

BMW X7.

SUV-familiens ukronede konge fyldt med luksus i både indretning og design. Med tre stolerækker som standard er der masser af plads til op til syv personer, der samtidigt kan nyde førsteklasses digitale tjenester. Som fører har du en række hjælpefunktioner til at maksimere komforten.
Byg din BMW X7
Oplev en SUV fra BMW.

OPLEV EN SUV FRA BMW.

Køb en brugt SUV.

KØB EN BRUGT SUV.