Mand holder ConnectedDrive-globussen i hånden og er fascineret

BMW CONNECTED DRIVE.

Tilslut dig friheden.

Hvad kan din BMW gøre for dig? Få dig frem til tiden? Give dig svar på alle dine spørgsmål? Eller holde dig underholdt? De digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive har mange praktiske funktioner at byde på. Intelligente løsninger og innovative funktioner gør dit liv lettere og forvandler hver eneste tur til en oplevelse.

Læs mere
BMW CONNECTED DRIVE.Tilslut dig friheden.
BMW Intelligent Personal Assistant tager dig med på en rejse ind i en ny æra af intelligente, multimodale og digitale oplevelser.
Dieter May, Senior Vice President Digital Products and Services
Kvinde kører i BMW om natten.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Har du talt med din bil i dag?

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Har du talt med din bil i dag?

KOM I GANG MED CONNECTED DRIVE

SÅDAN KOMMER DU IGANG MED CONNECTED DRIVE.

Med BMW’appen Connected kan du slippe det fulde potentiale bag BMW’s innovative teknologier løs, blot ved at bruge din smartphone.

Læs mere

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT HIGHLIGHTS.

Kvinder kører i BMW og bruger Car Expert

Car Expert.

Med BMW Intelligent Personal Assistant får du svar på alle dine spørgsmål. Og hjælp fra den ultimative bilekspert. Uanset hvad du vil vide om din BMW, og hvornår du har brug for hjælp, så er den der for dig. Den lærer dig din bils funktioner endnu bedre at kende, og den har altid styr på din BMW's status og servicebehov.

Læs mere
Kvinder kører i BMW og bruger My Assistant

My Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant kender dine behov og står altid parat til at hjælpe dig – derfor er den noget helt særligt. Med "Hey BMW, kør hjem" finder den med det samme vejen hjem, og med "Hey BMW, jeg er sulten" finder den en passende restaurant. Og hvis du har bedt den om det, finder den endda den restaurant, der har fået de bedste anmeldelser. Den personlige assistent giver dig mulighed for at være produktiv, den læser dine e-mails op for dig og finder hurtigt frem til din yndlingsmusik.

Læs mere
Kvinde kører i BMW om natten

Natural Interaction.

BMW Intelligent Personal Assistant – den perfekte samtalepartner Kender din BMW ud og ind og er der altid for dig. For at komme til at tale med den skal du ikke først trykke på en knap eller vente på en bekræftelsestone. Du skal bare tale løs ... og f.eks. sige: "Hey BMW, hvem er du?" Vil du gerne give den et andet navn? Så skal du blot sige: "Hey BMW, change activation word".

Læs mere
To kvinder kører i BMW og bruger In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Din BMW tager sig af dig. Den skubber til dig, når du er træt, giver dig mulighed for at slappe af efter en stressende dag på arbejdet og tilpasser kabinen til din stemning. Og med de In-Car Experiences, som Caring Car Programme og Experience Modes er en del af, sørger din bil for, at du altid føler dig godt tilpas.

Læs mere
Kvinde holder BMW ConnectedDrive-globussen i hænderne

BMW CONNECTED DRIVE HIGHLIGHTS.

BMW CONNECTED DRIVE HIGHLIGHTS.

MY ASSISTANT.

En god følgesvend på turen. Altid.

Uanset hvor du er, hvilke planer du har, og hvad du har brug for: De unikke tjenester fra BMW ConnectedDrive hjælper dig altid videre, både før og under selve turen. Måske leder du efter byens bedste italienske restaurant? Eller et døgnapotek? Moderne bekvemmeligheder som fx Concierge Service er kun et knaptryk væk og kan hjælpe dig med lige det, du står og mangler. Med appen BMW Connected kan du planlægge din næste biltur hjemmefra, og den giver dig desuden fjernadgang til vigtige funktioner i din BMW.

Læs mere
Kvinde kører i BMW om natten.

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hello, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var din personlige assistent? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW på en helt ny og nem måde med BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, lærer af dig, bliver hele tiden bedre og hjælper dig i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

Læs mere
Concierge Services: BMW medarbejder med headset på sidder foran skærm

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Og hvor ligger den bedste restaurant i byen? Concierge Service hjælper dig, når du er på farten – individuelt, personligt, hurtigt. Du skal bare trykke på en knap. Uanset hvor du er, og hvad du skal.

Læs mere
Mand i BMW og kvinde uden for BMW bruger BMW Connected på smartphone

BMW Connected.

Altid forbundet med din BMW. BMW Connected-appen er en digital mobilitetsassistent, som opfylder alle dine behov både inden du kører, og mens du er på vej. Få adgang til bilen via din smartphone, dit smartwatch eller Amazon Echo, send rejsemål til navigationssystemet, og modtag påmindelser om mødetidspunkter, så du altid ankommer til tiden.

Læs mere
Mand og kvinde sidder i sofa og bruger Remote Services på deres smartphones

Remote Services.

Fik jeg låst bilen? Hvor var det lige, jeg parkerede? Med Remote Services får du fjernadgang til bilen via appen BMW Connected. Blink med forlygterne, tænd for klimaanlægget, eller lås bilens døre – alt sammen via din smartphone.

Læs mere

MY JOURNEY.

Gør hver eneste kilometer unik.

Ikke to bilture er ens, men du kan altid være sikker på, at du når dit rejsemål til tiden og i afslappet stil. Med tjenesterne Connected Navigation, heriblandt Real Time Traffic Information, har bilen altid et øje rettet mod den aktuelle trafik, så du når hurtigere frem uden forsinkelser. Og selvfølgelig helt uden stress, fordi p-plads-assistentfunktionen fortæller dig, hvor chancerne for at finde en ledig p-plads er størst. Hvis du er på vej i en BMW i eller iPerformance-model, sørger Digital Charging-tjenesten for, at du er på vej med god energiøkonomi, og at bilen altid er fuldt opladet, når du er klar til at køre.
(Ikke alle funktioner er tilgængelige i Danmark). 

Læs mere
Kvinde bruger Connected Navigation på smartphone

Connected Navigation.*

Connected Navigation tilbyder en helt unik navigationsoplevelse, der omfatter alle rejsens faser lige fra planlægning og forberedelser til selve turen og parkering og opladning. Det er vores mål at gøre din rejse fra A til B endnu mere komfortabel og personlig. Vi vil gerne begejstre over hele linjen og på hele turen, så du kan læne dig tilbage og bare nyde glæden ved at køre.

*Funktionen er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere
Mand bruger P-plads-assistent via display i BMW

P-plads-assistent.*

Prøver du at finde et sted at parkere, som ikke er alt for langt fra din endelige destination? Det kan p-plads-assistenten hjælpe dig med. Assistentfunktionen foreslår ledige pladser i store parkeringsanlæg, og med udgangspunkt i dine valg finder den den bedste rute, hvor chancen for at finde en parkeringsplads er størst. Og med PARK NOW kan du afregne for parkeringen helt uden at bruge kontanter.

P-plads-assistenten er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation.

*Funktionen er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere
BMW parkerer på p-plads ved hjælp af PARK NOW

PARK NOW.*

Vi leverer fremtidens parkeringsløsning, der hvor den behøves: I bilen. PARK NOW er din forlængede arm, som giver dig adgang til alle funktioner direkte i bilens navigationssystem – altid fuldt synkroniseret med PARK NOW-appen. Nu kan du parkere overalt, både ved vejkanten og i store parkeringshuse, uden at skulle bekymre dig om kontanter, p-billetter eller stress. Så snart du kører ind i en zone, hvor der er betalingsparkering, giver systemet dig besked, og så kan du klare alt det nødvendige direkte via navigationssystemet.
 

Betalingstransaktionen via "PARK NOW" er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation.

*Funktionen PARK NOW er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere
Mand bruger Real Time Traffic Information via display i BMW

Real Time Traffic Information.

Hænger du også ofte fast i fyraftenstrafikken eller spilder kostbare ferietimer på at holde i kilometerlang kø? Sådanne situationer kan du nemt undgå med Real Time Traffic Information. Systemet overvåger den trafikale situation og foreslår alternative ruter i god tid, så du når frem til dit rejsemål så hurtigt som muligt.


Real Time Traffic Information er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation.

Læs mere
To mænd i en restaurant bruger funktionen "Dine favoritsteder" på smartphone

Hold styr på dine favoritsteder.

Hvad vil du sige til at have adgang til din yndlingscafe eller dit foretrukne fitnesscenter gennem navigationssystemet i din BMW? Med funktionen "Hold styr på dine favoritsteder" har du altid dine personlige favoritsteder med dig, uanset om du sidder i bilen, bruger BMW Connected-appen eller er inde på ConnectedDrive-kundeportalen. Du kan administrere dem på alle grænseflader, hvorefter de synkroniseres automatisk.


"Hold styr på dine favoritsteder" er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation'.

Læs mere
Kvinde bruger funktionen "Del din placering fra andre apps" hjemmefra på sin smartphone

Del din placering fra andre apps.

Hvad vil du sige til at have en direkte forbindelse mellem din foretrukne kortapp og din BMW? Funktionen "Del din placering fra andre apps" gør det muligt. Den gør det muligt at overføre placeringer fra kortapps, der understøtter delingsfunktionen, direkte til din BMW. Efter overførslen kan adressen også anvendes i appen BMW Connected på din smartphone.


"Del din placering fra andre apps" er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation

Læs mere
Kvinde på farten bruger "Reminder om tid til afgang" på smartwatch

Reminder om tid til afgang.

Ankom til næste møde til tiden. Reminderen "tid til afgang" vises i BMW Connected-appen i god tid inden afgang, og den kommunikerer med både din smartphone og dit smartwatch. Trafikoplysninger i realtid hjælper med at beregne, hvornår du skal køre for at være sikker på at nå din næste aftale til tiden.


"Reminder om tid til afgang" er en del af navigationsoplevelsen med Connected Navigation.

Læs mere
Kvinde sidder foran vindue og bruger Share Live Trip Status på sin smartphone

Share Live Trip Status.

Med Share Live Trip Status er spørgsmålet om, hvornår du kommer hjem, overflødigt. Du kan informere udvalgte personer om din nøjagtige position, din destination og dit ankomsttidspunkt direkte fra bilen eller via Connected App. Modtagerne kan følge oplysningerne om din køretur live.

Læs mere
Ung mand går gennem byen og bruger Navigate Door-to-Door på sin smartphone

Navigate Door-to-Door.

Ankom afslappet og til tiden. Navigate Door-to-Door fører dig de første og sidste meter fra bilen til destinationen og tilbage igen. Få hurtig adgang til fodgængernavigationen på din smartphone understøttet af informationer fra din Connected Onboard Screen og push-meddelelser fra BMW Connected App.

Læs mere
Mand og kvinde sidder i deres stue og bruger funktionen Send to Car på en smartphone

Send to Car.

Hvor skal du hen nu? Søg efter nye destinationer i BMW Connected App, og send dem direkte til navigationssystemet i din BMW. Så snart du er kommet ind i bilen og har forbundet dig med den via din smartphone, kan du starte navigationen med et klik.

Læs mere
Kvinde går ude foran sin BMW i3 og bruger Digital Charging Service via sin smartphone

Digital Charging Service.*

Digital Charging Service arbejder fuldautomatisk og gør det muligt at lade din BMW i eller BMW iPerformance, når der er tid, og elprisen er i bund. Du kan slappe helt af i visheden om, at bilen vil være fuldt opladet inden næste tur. Du skal blot indtaste din afgangstid og kWh-prisen, så klarer Digital Charging Service resten.
 

*Funktionen Digital Charging Service er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere
Kortopdatering: Bymotorvej og storby om natten

Over the Air Map Update.*

BMW er den første bilproducent, der tilbyder hele tre veje til opdatering af navigationssystemets kort: USB Full Map-opdatering hos forhandleren, opdatering via ConnectedDrive Store eller automatisk "Over-The-Air"-opdatering via det fast indbyggede SIM-kort op til fire gange årligt (for den valgte region). Opdateringen "Over-The-Air" udløser hverken licensgebyrer eller dataoverførselsomkostninger. På denne måde er navigationssystemet er altid udstyret med helt opdaterede kort.


*Funktionen "Over the Air Map Update" er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere

MY CAR.

Fordi din BMW er meget mere end bare en bil.

Når du tager plads i din BMW, kan du koncentrere dig fuldt og helt om vejen forude – alt andet er der taget hånd om. Den digitale nøgle Digital Key på din smartphone giver dig nem adgang til bilen, mens trådløs opdatering "Over-The-Air" sikrer, at softwaren i din BMW altid er opdateret, så du ikke behøver at lægge vejen forbi forhandleren. Hvis uheldet er ude, sørger den intelligente nødopkaldsfunktion for automatisk at tilkalde hjælp og give livsvigtige oplysninger videre til redningstjenesten.
(Ikke alle funktioner er tilgængelige i Danmark).

Læs mere
Mand kører i BMW og bruger Caring Car

Caring Car.*

Vil du gerne være fuld af energi, når du ankommer, eller bare have mulighed for at slappe af? Det tager din BMW sig af med Caring Car. Med "Hey BMW, jeg er træt" eller "Hey BMW, jeg er stresset" aktiverer BMW Intelligent Personal Assistant Caring Car Vitalize- eller Relax-programmet. Begge programmer taler til dine sanser og aktiverer en kombination af forskellige kabinefunktioner.

Læs mere
Mand sidder på bagsædet i en BMW og bruger Experience Modes på sin smartphone

Experience Mode.

Er du til diskret luksus, eller vil du bare gerne være lidt privat? Med de fire Experience Modes Executive, Expressive, Private og Wellbeing kan skabe en stemning i kabinen, der er skræddersyet til dig og dit aktuelle behov.

Læs mere
Automate My Habits på BMW display

Automate My Habits.

Når det er koldt, aktiverer du så altid sædevarmen på det tredje trin? Den intelligente funktion Automate My Habits lærer dine foretrukne indstillinger og automatiserer dem, hvis du beder den om det. Så kan du nyde køreturen, mens din BMW sørger for, at du har det godt. Der vil komme yderligere automatiseringsfunktioner til i fremtiden.

Læs mere
Connected Command: Tre personer sidder i en BMW og hører musik, mens de kører

Connected Command.

Vil du gerne kunne koncentrere dig 100 % om at køre? Så giv dine passagerer kommandoen. Med Connected Command er det så let som ingenting. Via BMW Connected App kan dine passagerer betjene underholdnings- og navigationssystemet – hvis du giver dem lov til det – og styre vigtige funktioner i klimaanlægget.

Læs mere
Kvinde drikker kaffe hjemme, mens Softwareopdatering via fjernadgang kører på smartphone

Remote Software Upgrade

Vil du holde din BMW opdateret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid som ny.* Nemt, sikkert og helt uden stress – og uden at skulle lægge vejen nærmeste autoriserede BMW værksted. Opgraderinger installeres via en trådløs forbindelse, præcis som ved din smartphone. *Gældende for nogle BMW modeller med styresystem 7.0. Kontakt din BMW-forhandler for mere information om hvad der præcist gælder for din bil.

Læs mere
Mand bruger Wi-Fi-hotspot i BMW

Wi-Fi-hotspot.*

Deltag i videokonferenceopkald via din tablet, eller stream sidste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. Wi-Fi-hotspot er en mulighed for at være online i bilen med 4G-hastighed (forudsætter tilgængelighed) og det fast indbyggede SIM-kort i bilen. Du og dine medpassagerer kan nu surfe frit på internettet med op til ti enheder.
*Funktionen Wi-Fi-hotspot er ikke tilgængelig i Danmark.

Læs mere
Knap til intelligent nødopkald i taget på en BMW

Intelligent nødopkald.

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at reagere hurtigt. Funktionen intelligent nødopkald ringer efter hjælp og kan endda redde liv, hvis situationen er alvorlig. Opkaldet modtages af specialuddannede medarbejdere på callcenteret, som hjælper dig og dine passagerer, indtil redningstjenesten når frem. Samtidig overføres der vigtige oplysninger direkte til callcenteret.
(I Danmark dirigeres opkaldet direkte til alarmcentralen, og der sker ingen udveksling af data).

Læs mere
BMW CarData: Oplyst bymotorvej og storby om natten

CarData.

Med BMW CarData kan du få et overblik over vigtige data om din BMW, når du har brug for det, og dele oplysningerne med andre. Det er dig alene, der bestemmer, hvem du vil dele dine oplysninger med. På denne måde har du fuld kontrol over alle telemetridata og kan vælge at dele data med tredjeparter for at få adgang til skræddersyede tjenesteydelser, som hidtil ikke har været mulige.

Læs mere
Kvinde sidder foran sin røde BMW og bruger Service & Vejhjælp

Service & Vejhjælp.

Med de mange Service Features i BMW Connected App gør vi din mobile hverdag nemmere: Appen giver dig en push-besked, når din BMW skal til service. Bestil tid hos din foretrukne BMW Partner online hele døgnet rundt. Og hvis der skulle indtræffe en særlig uheldig situation, kan du kontakte BMW Vejhjælp direkte gennem appen.

Læs mere

MY LIFE.

Hvorfor gå på kompromis. Få det hele med.

Hvorfor gå på kompromis, når du er på farten? Nu kan du fortsat nyde din digitale livsstil, når du sidder i bilen. Med Apple CarPlay Preparation® har du nem adgang til funktionerne i din iPhone, mens du er på farten, og hvis du ønsker endnu mere underholdning, giver Connected Music dig adgang til mere end 30 mio. musiknumre via Deezer eller Napster.

Læs mere
Apple CarPlay Preparationy® vises i BMW display

Apple CarPlay Preparation®.

Hvorfor undvære funktionerne i din iPhone, når du kører i din BMW, når du kan fortsætte som hidtil? Med forberedelsen til Apple CarPlay Preparation® har du fjernadgang til telefoni samt apps som iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Med stemmestyringsknappen på rattet får du direkte adgang til Siri, Apples assistentfunktion.

Læs mere
Connected Music vises i BMW display

Connected Music.

Lyt til din yndlingsmusik, uanset hvor du kører. Klassisk på motorvejen, jazz gennem morgentrafikken og pop, når du cruiser derudaf. Med Connected Music kan du streame op til 30 mio. sange ubegrænset ved hjælp af det fast installerede SIM-kort i bilen.

Læs mere

Control my Home.

Med Control my Home kan du fra bilen sørge for, at lyset brænder, at din favoritsang spiller fra højttalerne, og at din stue har en behagelig temperatur til, når du kommer hjem. Styr din intelligente elektronik i dit hjem med vores Smart-Home-Partner SmartThings via Connected Onboard.

Læs mere

FORUDSÆTNINGER / TILGÆNGELIGHED.

Generelt.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, Petuelring 130, 80788 München, hovedsæde og erhvervsregistrering: München HRB 42243, (efterfølgende ”BMW”) stiller nærmere bestemte oplysnings- og hjælpetjenester, som er knyttet til den enkelte bil, til rådighed for kunden under betegnelsen BMW ConnectedDrive (efterfølgende ”tjenester”). BMW indsamler, gemmer eller behandler ikke kundeoplysninger, som er knyttet til de anførte tjenester, medmindre det udtrykkeligt fremgår af beskrivelsen af den enkelte tjeneste. Ved tjenester, hvor ydelsen afhænger af muligheden for at indsamle, gemme eller behandle personfølsomme oplysninger, gøres kunden forinden bekendt hermed og skal give sit samtykke hertil. Tjenesterne leveres via et SIM-kort, der er indbygget i bilen. Omkostninger til samtale- og dataforbindelser er indeholdt i prisen for den pågældende tjeneste. BMW indsamler, gemmer og behandler bilrelaterede oplysninger i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser, såfremt det er nødvendigt af hensyn til udformningen og anvendelsen af tjenesterne.

Læs mere

BMW ConnectedDrive-grundfunktioner.

Forudsætningerne for at bruge BMW ConnectedDrives Digital Services er de grundlæggende funktioner ConnectedDrive Services (6AK) og Intelligent Emergency Call (6AC).

Hvis du har bestilt en af disse grundlæggende funktioner, kan du desuden bestille tjenesterne fra BMW ConnectedDrive Digital Services (Real Time Traffic Information, Concierge Services, Remote Services, Online Entertainment og Internet).

Et af elementerne i disse grundlæggende funktioner er valgmuligheden med specialudstyr, BMW Teleservices (6AE), som inkluderer et permanent SIM-kort. Denne valgmulighed leveres automatisk ved bestilling af funktionerne ConnectedDrive Services (6AK) eller Intelligent Emergency Call (6AC).

Læs mere
  • ConnectedDrive Services (SA6AK)
  • Intelligent nødopkald (SA6AC)
  • BMW Teleservices (SA6AE)
  • Real Time Traffic Information (SA6AM)
  • Remote Services (SA6AP)
  • Concierge Service (SA6AN)
  • Online Entertainment (SA6FV)

ALTID OPDATERET.

BMW Software Update

Softwareopdatering via USB.

Systemerne til smartphones, musikafspillere og tablets udvikles løbende. For at du altid kan bruge dine mobile enheder i din bil, opdaterer BMW Software Update altid dine applikationer og din BMW til den nyeste version.

Vi opdaterer servicen og forventer snarligt at lancere en helt ny version. Vi beklager for ulejligheden.