BMW 2-serie Cabriolet, set forfra let drejet

BMW 2-serie Cabriolet.

Detaljer, udstyr og tekniske data for BMW 2-serie Cabriolet.

BMW 2-serie Cabriolet.Detaljer, udstyr og tekniske data for BMW 2-serie Cabriolet.

STÆRKE STATEMENTS.

BMW 2-serie Cabriolet – modeller og udstyr

Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde med M-sportsundervogn, M-sportsbremse og M-aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

BMW 2-serie Cabriolet, Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde med M-sportsundervogn, M-sportsbremse og M-aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

Model Luxury Line

Model Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

BMW 2-serie Cabriolet, Model Luxury Line

Model Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

Model Sport Line

I Model Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante detaljer i sort højglans udenpå og indeni giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportsforsæderne giver optimal støtte.

BMW 2-serie Cabriolet, Model Sport Line

I Model Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante detaljer i sort højglans udenpå og indeni giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportsforsæderne giver optimal støtte.

MEDRIVENDE FRA FØRSTE ØJEBLIK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

Suveræn, sporty, dynamisk De kraftfulde motorer giver sammen med den avancerede undervogn en enestående sporty køreoplevelse under åben himmel – suveræn, rebelsk og lige i skabet. Særlige bivirkninger: eksplosiv acceleration, ekstrem manøvredygtighed og en effektivitet i særklasse takket være den avancerede BMW EfficientDynamics-teknologi. Det er frihed!
BMW 2-serie Cabriolet, køredynamik
BMW 2-serie Cabriolet, adaptiv undervogn

Adaptiv M-undervogn.

Den adaptive M-undervogn tilpasses konstant til vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Derudover kan føreren af bilen afstemme undervognens karakteristik til sin foretrukne kørestil ved hjælp af køreoplevelseskontakten – fra komfortabel til særligt sporty med øget manøvredygtighed.
BMW 2-serie Cabriolet, variabelt sportsstyretøj

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic giver en direkte og meget sportslig kørestil med korte udslag. Det variable sportsstyretøj reagerer med forskellige grader af styring ved betjening af rattet. Dermed forbedres styringen ved en sportslig kørestil, og rattet skal betjenes mindre ved parkering og kørsel i sving.
BMW 2-serie Cabriolet, Launch Control

Launch Control.

Launch Control er en funktion i den avancerede 8 trins Steptronic-sportsgearkasse, der muliggør maksimal acceleration fra stilstand. DTC-funktionen aktiveres ved at trykke på DSC-tasten med gearvælgeren i position "S", med bremsen aktiveret og speederen trykket helt i bund. Når føreren slipper bremser, accelererer bilen maksimalt ved traktionsgrænsen.
BMW 2-serie Cabriolet, motor

4-cylindret BMW TwinPower Turbo 2,0 liters benzinmotor.

Den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo 2,0-liters benzinmotor i den nye generation garanterer maksimal køreglæde. Den er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og hurtige reaktionsevner – allerede fra et lavt drejningsmoment – og er både brændstoføkonomisk og har en lav udledning.
BMW 2-serie Cabriolet Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic sportsgearkassen giver mulighed for et meget sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I SPORT-tilstand og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW 2-serie Cabriolet, xDrive

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler trækkraften hurtigt og fleksibelt mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.

ALTID OPMÆRKSOM.

Køreassistent i BMW 2-serie Cabriolet.

BMW 2-serie Cabriolet gør alt, hvad den kan for at gøre turen så behagelig for dig som muligt. Intelligente køreassistentsystemer løfter sikkerheden og komforten til et nyt niveau.
BMW 2-serie Cabriolet, køreassistent
BMW 2-serie Cabriolet, Driving Assistant

Driving Assistant.

Driving Assistant kombinerer vejstribealarm og afstands- og fodgængeralarm. Ved kørsel med en hastighed på mellem 10 og 60 km/t advarer systemet ved risiko for kollision med andre biler eller fodgængere og bremser i nødstilfælde ved hjælp af City-bremsefunktionen. Fra ca. 70 km/t advarer systemet med en let vibreren i rattet ved utilsigtede vognbaneskift.
BMW 2-serie Cabriolet, aktiv fartpilot

Aktiv fartpilot.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion med afstandsalarm med bremsefunktion holder den valgte hastighed og den indstillede afstand til den forankørende bil. Bilen sørger selv for at accelerere og bremse og holder både ved køkørsel og i almindelig trafik den indstillede afstand og standser, når det er nødvendigt.
BMW 2-serie Cabriolet, Speed Limit Info

Speed Limit Info.

Speed Limit Info-funktionen med visning af overhalingsforbud viser de aktuelle hastighedsgrænser og eventuelle overhalingsforbud på den pågældende strækning på informationsdisplayet.
BMW 2-serie Cabriolet, parkeringsassistent

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gør det lettere at parallelparkere og køre ind i opmarkerede båse. Systemet måler afstanden mellem de parkerede biler, når du kører forbi ved lav hastighed. Når systemet registrerer, at der er tilstrækkelig med plads, overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du betjener gear, speeder og bremse.

FULDT KOBLET OP PÅ FARTEN.

Konnektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

Oplev den uimodståelige frihed ved at være fuldt koblet op, når du er på farten, i BMW 2-serie Cabriolet. Det nye betjeningskoncept er brugervenligt og intuitivt, og så har det en lang række praktiske funktioner og digitale services, som forvandler kabinen til din helt egen komfortzone.
BMW 2-serie Cabriolet, konnektivitet
BMW 2-serie Cabriolet, BMW Connected

BMW Connected.

Bliv forbundet med din BMW. BMW Connected App er din digitale mobilitetsassistent, der allerede før køreturen tager sig af dine behov. Etabler forbindelse med din bil via din smartphone, et kompatibelt Smartwatch, Amazon Echo eller Google Assistant, send dine destinationer til navigationssystemet, eller bliv mindet om dine aftaler, så du altid ankommer til tiden.
BMW 2-serie Cabriolet, telefoni med trådløs opladning

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladeskål med trådløs ladefunktion og en række USB-stik. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der er mulighed for at forbinde to mobiltelefoner og en lydafspiller på samme tid. Desuden er systemet forberedt til Bluetooth Office og WLAN Hotspot.
BMW 2-serie Cabriolet, Online Entertainment

Online Entertainment.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Online Entertainment kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartnere Deezer og Napster.
BMW 2-serie Cabriolet, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Vil du gerne kunne bruge alle funktionerne i din mobil, når du kører i din BMW? Med Apple CarPlay® har du trådløs adgang til telefoni, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify eller Apple Music. Du kan bruge Apples sprogassistent Siri via sprogtasten på rattet.
BMW 2-serie Cabriolet, Concierge Service

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Og hvor ligger den bedste restaurant i byen? Concierge Service hjælper dig, når du er på farten – individuelt, personligt, hurtigt. Du skal bare trykke på en knap. Uanset hvor du er, og hvad du skal.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER.

Vælg model

Vægt

Egenvægt i kg (EU) 1575 [1595]
Tilladt totalvægt i kg 1965 [1985]
Tilladt nyttelast i kg 465 [465]
Tilladt akseltryk for/bag i kg 880/1.160 [910/1.160]
Bagagerumsvolumen min. i liter 335 [335]
Bagagerumsvolumen min. i liter 280 [280]
Anhængervægt (uden bremse) i kg 750 [750]
Anhængervægt (med bremse) i kg 1.300 [1.300]

Forbrændingsmotor

Cylindre/ventiler 3/4
Slagvolumen i cm³ 1.499
Slaglængde/boring i mm 94,6/82,0
Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. 136 (100)/4.400
Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min. 220/1.250-4.300
Kompression :1 11,0

Præstationer

Tophastighed i km/t 207 [205]
Acceleration 0-100 km/t i sek. 9,4 [9,6]

Forbrug

Blandet kørsel i km/liter* 7,5-8,2
CO₂-udledning ved blandet kørsel i g/km* 0,58-0,54
Tankindhold (ca.) i liter 52

Hjul

Dækstørrelse for 205/55 R16 91H
Dækstørrelse bag 205/55 R16 91H
Fælgstørrelse og -materiale for 7 J x 16 tommer, letmetal
Fælgstørrelse og -materiale bag 7 J x 16 tommer, letmetal

Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.