UDSTYR TIL BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Åben køreglæde. Ren stil.

BMW 6-serie Cabriolet er udstyret med alt det, der skaber en virkelig eksklusiv atmosfære. Derudover kan du vælge at udstyre bilen med en række forskellige udstyrspakker. Med Design Pure Experience, Design Pure Excellence og M sportspakken kan du give bilen en personlig karakter. Hvis det skal være endnu mere personligt og luksuriøst, så har BMW Individual løsningerne. Når funktionaliteten er i højsædet, så sikrer det originale BMW tilbehør, at du finder præcis det, du søger.

Udstyr til BMW 6-serie Cabriolet.Åben køreglæde. Ren stil.

BMW 6-serie Cabriolet er udstyret med alt det, der skaber en virkelig eksklusiv atmosfære. Derudover kan du vælge at udstyre bilen med en række forskellige udstyrspakker. Med Design Pure Experience, Design Pure Excellence og M sportspakken kan du give bilen en personlig karakter. Hvis det skal være endnu mere personligt og luksuriøst, så har BMW Individual løsningerne. Når funktionaliteten er i højsædet, så sikrer det originale BMW tilbehør, at du finder præcis det, du søger.

Læs mere

DESIGN PURE EXPERIENCE.

De 20 tommer store letmetalfælge multieger 616 og den skinnende sorte dobbeltnyre siger egentlig det hele: Udstyrspakken Design Pure Experience tager afsæt i en sportslig stil. De mørkforkromede afgangsrør og de mange indirekte diodelyskilder i kabinen runder BMW 6-serie Cabriolets elegante og sportslige stil fornemt af.

 • Udvendigt design

  De udvendige detaljer i udstyrspakken Design Pure Experience fremhæver karrosseriets sportslige stil med BMW Individual Shadow Line og en række andre mørke udstyrsdetaljer, fx sortlakerede rammer og ribber i gællerne på forskærmene, kølerribber i sort højglans, pynteliste på bagenden i sort højglans samt mørkforkromede afgangsrør. Forendens dynamiske look understreges med tågeforlygterne med diodeteknologi. I profil springer de sportslige og luksuriøse 20-tommer multiegerfælge 616, der fås som ekstraudstyr, straks i øjnene.
  Ud over Melbourne Red kan bilen vælges i samtlige andre karrosserifarver fra såvel BMW som BMW Individual. Du kan også vælge andre 20-tommer-fælge fra BMW’s store fælgprogram samt fælgene fra BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen varter udstyrspakken Design Pure Experience op med tofarvet nappalæderindtræk Cognac/Black og trælister i udførelsen Fineline Brown. En række indirekte diodelyskilder og belyste indstigningslister sørger for en elegant velkomst.
  Du kan desuden vælge at udstyre bilen med læderindtræk fra BMW Individual eller interiørlisterne i grå poppel med åretegninger eller en af de andre interiørlister fra BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Med udstyrspakken Design Pure Excellence er du stilfuldt på vej. Udstyrsdetaljer såsom 19-tommer V-eger-fælge 366 og kølige keramiske detaljer i kabinen samt det tidløse eksklusive læderindtræk Nappa Ivory White/Black skruer højt op for elegancen i BMW 6-serie Cabriolet. Alle detaljer er nøje afstemt af BMW designerne.

 • Udvendigt design

  Udstyrsdetaljerne med Design Pure Excellence giver bilen et ekstremt luksuriøst tilsnit, fx med de 19 tommer store V-eger-fælge 366, der kan tilvælges. Rammen omkring sidespejlene og afdækningen på B-stolpen er udført i sportslig sort højglans. Moderne tågeforlygter med diodeteknologi vidner om en bil, der også er på forkant rent teknologisk.
  Design Pure Excellence omfatter også metallakering af bilens ydre. Men du har naturligvis mulighed for at vælge frit mellem karrosserifarver og letmetalfælge fra både BMW og BMW Individual.

 • Indvendigt udstyr

  I kabinen er der dømt luksus over hele linjen med Design Pure Excellence – bl.a. med de mange ekstra indirekte diodelyskilder. Det læderbetrukne instrumentbræt matcher perfekt til det tofarvede nappalæderindtræk Ivory White/Black med kontrastsyninger og udstrakt brug af læder i kabinen, og de fornemme trælister i grå poppel med åretegninger skaber en diskret kontrast til den lyse kabine. Keramiske applikationer omkring udvalgte betjeningselementer såsom gearvælgeren, iDrive-controlleren samt knapperne til bilens lydanlæg og klimaautomatik er luksuriøse detaljer. Udstyrspakken rundes af med belyste indstigningslister.
  Som ekstraudstyr kan du vælge det eksklusive tofarvede nappalæderindtræk Cognac/Black med kontrastsyninger og læder på endnu flere overflader i kabinen, et af de mange læderindtræk fra BMW Individual samt interiørlisterne i ægte træ Fineline Brown eller en af de andre smukke lister fra BMW Individual.

M SPORTSPAKKE.

Samtlige komponenter i M sportspakken er udviklet med et eneste formål: At gøre BMW 6-serie Cabriolet så dynamisk som muligt. Hvad enten du vælger de eksklusive interiørlister i aluminium Hexagon eller den mindst lige så eksklusive metallakering i Carbon Black, indfarvede udvendige detaljer eller M læderrattet med multifunktionsknapper, så kan du være sikker på, at hver eneste detalje matcher den sportslige stil.

 • Udvendigt design

  Udvendigt udstyr i Model M Sport:
   

  • M aerodynamikpakke med forkofanger, sideskørter i karrosserifarve og bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallak
  • Tågeforlygter med diodeteknologi
  • 19"-tommer M dobbeltegerfælge 351 M med forskellige dækstørrelser eller som alternativ 20-tommer M dobbeltegerfælge 703 M i tofarvet udførelse med forskellige dækstørrelser og Run Flat-teknologi
  • BMW Individual Shadow Line
  • M sideemblemer
  • Mørkforkromet pynteliste ved udstødningen
  • Speciallakering Carbon Black metallak, andre karrosserifarver kan vælges
  • Sortlakerede bremsekalibre
 • Indvendigt udstyr

  Indvendigt udstyr i Model M Sport:

  • M indstigningslister, M fodstøtte
  • Sportsforsæder med kombinationsindtræk Alcantara/læder "Nappa" Anthracite, andre indtræksvarianter kan vælges
  • M læderrat med multifunktionsknapper
  • Antracitgrå loftsbeklædning fra BMW Individual, som alternativ loftsbeklædning i Alcantara eller antracitgrå Alcantara
  • Interiørlister i aluminium Hexagon eller i udførelsen "Carbon Fibre", andre interiørlister kan vælges

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW 6-serie Cabriolet.

Et udtryk for personlig stil.

 • BMW Individual – udvendigt design

  De fire bedste pladser i solen. Det er den korte beskrivelse af BMW 6-serie Cabriolet med det lækre udstyr fra BMW Individual Collection. Dertil hører den afbildede lakering Tansanit Blue metallak, som har sit navn fra det kostbare mineral, der har inspireret til farven. Når solens stråler rammer lakken, funkler den mørkeblå lakering i fascinerende turkisblå nuancer.
  BMW Individual Collection kan også vælges i 10 andre karakterfulde lakeringer. Blandt dem karrosserifarven Moonstone metallak – flerfarvede pigmenter giver overladen en nærmest tredimensionel dybde og et farvespil mellem blågrå og gyldne nuancer. Men også den teknisk kølige lakering Frozen Silver metallak med sin velourmatte overflade byder på fascinerende oplevelser. Uanset hvilken karrosserifarve, du vælger, så er de 20 tommer store V-eger-fælge 349 I fra BMW Individual det helt rigtige valg i kraft af deres størrelse og de flade linjer, som går perfekt i spænd med karrosseriformen.

 • BMW Individual – indvendigt design

  Karakterfuld stil, himmelsk køreglæde. Vinden i håret, solen mod huden og tæt på naturen – køreglæde i BMW 6-serie Cabriolet, som kun kan toppes med det eksklusive udstyr fra BMW Individual Collection. En særligt harmonisk kombination består af BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino i farven Opal White og de elegante interiørlister i ægte hvidpigmenteret ask. Samspillet med karrosserifarven gør, at man nærmest føler sig hensat til en elegant sportsyacht. Men kabinedesignet kan mere end blot imponere med flotte farver. Her er alle sejl sat til for at sikre en totaloplevelse med afsæt i luksuriøse materialer i topklassen. Brugen af det naturlige og handskebløde læder Merino på mange overflader suppleres af elegante syninger og kedersnore i kontrastfarve. Resultatet er en helt unik oplevelse af autentisk kvalitet. Her kommer alle sanser i spil, og looket rundes perfekt af med loftsbeklædningen i Alcantara og læderrattet med træindlæg, som matcher den valgte BMW Individual-interiørliste ned til mindste detalje. Denne kombination er imidlertid kun en af talrige muligheder, som BMW Individual Collection har at byde på. Det store udvalg af farver, pyntelister og udsøgte detaljer i ægte træ giver dig helt frie hænder til at skabe et udtryk, der matcher din personlighed.

 • BMW Individual Composition

  BMW Individual Composition belønner dig for din gode smag. Den stilsikre kombination af fuldlæderindtræk fra BMW Individual og eksklusive trælister og andre udstyrsdetaljer fra BMW Individual gør kunstværket komplet.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Skru op for det sportslige ambitionsniveau, eller gør bilen endnu mere praktisk at bruge i hverdagen. Originalt BMW tilbehør giver dig valget mellem en lang række eksklusive og praktiske tilbehørsprodukter.

 • Letmetalfælge

  Lækre 20-tommer BMW M Performance V-eger-fælge 464 M i tofarvet Ferric Grey med glansdrejet front eller i skinnende Liquid Black. Begge varianter er udført med synlige hjulbolte og M logo og udstyret med Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag: 8,5 J x 20 med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC bag.
  Du kan vælge de lækre 20-tommer V-eger-fælge 356 i tofarvet Ferric Grey med glansdrejet front eller i skinnende Liquid Black. Begge varianter er udført med synlige hjulbolte og udstyret med Run Flat-dæk i forskellige størrelser for og bag: 8,5 J x 20 med dækstørrelsen 245/35 R20 95Y RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelsen 275/30 R20 97Y RSC bag.

 • M Performance udstyr

  BMW M Performance sidespejlkapperne er fremstillet i hånden af 100 % kulfiber. De fremhæver bilens hightech-karakter. Det dynamiske design sikrer et eksklusivt look med masser af sportsligt overskud.
  Et stærkt udtryk: Den sorte BMW M dobbeltnyre har forkromede ribber og en skinnende sort ramme. Den fremhæver bilens dynamiske og elegante kvaliteter og er et potent og individuelt statement.

 • Information and kommunikation

  Snap-in-adapteren Basic holder styr på din iPhone™ under kørslen og sørger for, at den er ladet fuldt op. Snap-in-adapterne Music, Media og Connect gør det desuden muligt at afspille musik fra telefonen via bilens indbyggede lydanlæg.
  Tablet-holderen har et sikkert greb om Apple iPad™-modellerne 2, 3 og 4 og kan drejes 360° i rammen samt vinkles frit, så synsvinklen kan tilpasses både store og små passagerer. Den klikkes ganske enkelt fast i grundmodulet (fås separat) til Travel and Comfort-systemet.