BMW 6-SERIE COUPÉ: KOMFORT OG SIKKERHED.

Det første indtryk: sportslig. Det andet: perfekt.

BMW 6-SERIE COUPÉ: KOMFORT OG SIKKERHED.

Det første indtryk: sportslig. Det andet: perfekt.

BMW 6-serie Coupé: Komfort og sikkerhed.Det første indtryk: sportslig. Det andet: perfekt.

Tag fat om læderrattet, og send et kort blik af sted mod instrumentgruppen. Nu ved du, hvad BMW 6-serie Coupé er lavet af og til: Maksimal sport i stilfulde omgivelser. Alle betjeningselementer er vinklet ind mod bilens fører og kan betjenes helt intuitivt. Her går form og funktion hånd i hånd. Nyd alle facetter af denne sportsvogn uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med den eksklusive komfort.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og en skærmstørrelse på 10,25 tommer knytter en unik visuel dimension til køreoplevelsen med virtuelle instrumenter i klassisk BMW design. Displayet hjælper bilens fører med at koncentrere sig om at køre bilen ved at vise kørselsrelevante oplysninger.
Instrumentgruppen kan vise specifikke detaljer for tre forskellige køreprogrammer med individuel farve og grafik: COMFORT, ECO PRO og SPORT. Visningen COMFORT tager afsæt i den vante instrumentvisning, mens ECO PRO har fokus på at fremme en effektiv kørestil med de nye EfficientDynamics- og bonuskilometervisninger i blå instrumentbelysning. Visningen SPORT genkendes på den røde instrumentbelysning og visninger, der fokuserer på bilens ydelse.
Multifunktionsdisplayet kan derudover også vise oplysninger fra navigationssystemet og meddelelser fra Route-Ahead Assistant samt lister fra de indbyggede underholdnings- og telefonfunktioner.

PLADSFORHOLD.

Kabinen i BMW 6-serie Coupé er designet med sport og luksus som rettesnor. Sportssæderne er betrukket med smidigt læder og passer perfekt til kabinedesignet. Det samme gør midterarmlænet, der har indbygget aflægningsrum med plads til stort og småt. Endnu større bagage som sportstasker eller kufferter finder let plads i bagagerummet på 460 liter, mens forfriskningerne til køreturen hører til i kopholderne i midterkonsollen.

FØRERORIENTERET COCKPIT.

Sportslig kørsel forudsætter hurtige reaktioner. Derfor sidder hver eneste kontakt, hvert eneste display og hvert eneste betjeningselement i BMW 6-serie Coupé lige præcis der, hvor du forventer det.
Til venstre for rattet finder du kontakterne til assistentsystemerne og lygterne, lige foran dig har du instrumentgruppen med alle kørsels- og sikkerhedsrelevante oplysninger, som du med BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) også kan få projiceret op i øjenhøjde i forruden.
Lidt til højre for bilens fører er der plads til det fritstående farvedisplay på 10,2 tommer, der kan tilvælges som ekstraudstyr. Umiddelbart derunder finder du favorittasterne, som kan programmeres med de funktioner, du har mest brug for. Lidt længere nede følger betjeningselementerne til klimaanlægget.
Til højre for førersædet er gearvælgeren anbragt og ved siden af den Driving Experience Control-knappen. Ligeledes i midterkonsollen finder vi iDrive Touch-controlleren, som også let kan betjenes fra passagersædet.

KOMFORTADGANG.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen. Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.

 

 

 

 

 

BILVARMER.

BILVARMER.

Bilvarmeren kan tidsindstilles, så kabinen fx er dejligt lun om vinteren, når du er klar til at køre, uden at motoren behøver at være startet. Samtidig er bilens ruder fri for is og dug.

Bilvarmeren kan indstilles og aktiveres med en separat fjernbetjening, via appen BMW Connected eller iDrive-controller. Varmekilden er en vandvarmer, der drives af brændstof fra bilens brændstofsystem. Bilvarmeren sørger også for at varme motoren op inden kørselsstart. På denne måde nedbringes brændstofforbruget i koldstartsfasen. Bilvarmeren kan aktiveres automatisk på et indstillet klokkeslæt, når udetemperaturen falder under 15° C, eller manuelt uanset temperatur. Ved høje udetemperaturer sørger ventilation for at holde kabinen behageligt kølig.