BMW 6-SERIE COUPÉ.

Dynamik og styrke i potent forening.

BMW 6-SERIE COUPÉ.

Dynamik og styrke i potent forening.

BMW 6-serie Coupé.Dynamik og styrke i potent forening.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

450 (330)/5.500-6.000

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

199-206

Acceleration 0-100 km/h (650i)

4,6

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

650/2.000-4.500

En lang motorhjelm, korte udhæng og en taglinje, der smyger sig hele vejen til bagenden – BMW 6-serie Coupé er en sportslig tosæders bil med elegant udstråling. Kabinen holder, hvad det udvendige design lover. Tofarvet nappalæderindtræk med mange læderbetrukne overflader, elegante trælister og sirlige kontrastsyninger skaber luksuriøse omgivelser. Motorprogrammet fra BMW EfficientDynamics omfatter den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor og BMW TwinPower Turbo V8-benzinmotoren, som alle tre byder på stort kraftoverskud og suveræn gangkultur. Innovative teknologier fra BMW ConnectedDrive såsom BMW Head-Up Display eller Driving Assistant Plus sætter helt nye standarder i den eksklusive topklasse.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 6-SERIE COUPÉ.

BMW 6-serie Coupé udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design.

BMW 6-serie Coupé virker både elegant og kraftfuld. Klare linjer og selvsikre overflader kendetegner det udvendige design. Kombineret med M sportspakken er de store luftindtag og markante afgangsrør med til at skrue endnu højere op for bilens sportslige udstråling. Forenden domineres af den imponerende dobbeltnyre, der med sine ni skinnende kølerribber indtager den fremtrædende placering mellem diodeforlygterne. De vigtigste instrumenter og kontakter er som altid hos BMW direkte henvendt til bilens fører, som således opnår den suveræne kontrol, der kræves bag rattet i en sportscoupé. Generøse overflader og klare linjer baner sammen med de detaljerede instrumenter og materialerne i topkvalitet vejen for sanseindtryk i luksusklassen.

Køredynamik og effektivitet.

Så snart du hører den dynamiske lyd fra sportsudstødningen, står det klart, hvad du har at gøre med her. Momentstærke motorer og avancerede undervogns- og drivlinjeteknologier danner en perfekt helhed i BMW 6-serie Coupé og støber fundamentet for sportslig køreglæde. Launch Control sender din puls mod nye højder, når bilen får lov til at udfolde sin maksimale acceleration. I hverdagen er det samtidig trygt at vide, at de avancerede BMW EfficientDynamics-teknologier altid holder hånd i hanke med bilens brændstofforbrug, uanset hvad du byder den.

Se bilen fra alle vinkler.

Dynamisk, udfordrende eller elegant – hver eneste facet af BMW 6-serie Coupé kan fremhæves med matchende kvalitetsudstyr i form af M sportspakken eller de to udstyrspakker Design Pure Experience og Design Pure Excellence. Derudover åbner der sig med BMW Individual en verden af ubegrænsede muligheder for at style og indrette din BMW 6-serie Coupé endnu mere eksklusivt og personligt. Med de originale BMW tilbehørsprodukter kan du endvidere indrette bilen, så den matcher dine behov i hverdagen.

330 kW

Den fænomenale kraft fra motoren BMW 650i er udgangspunktet for den køredynamik, der kendetegner BMW 6-serie Coupé. Et kort vip med speederen slipper kræfterne i BMW TwinPower Turbo V8-motoren løs, som med sine to turboladere, dobbelt VANOS og direkte benzinindsprøjtning accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. BMW 650i med BMW xDrive mestrer denne disciplin på 4,4 sek. Motorens imponerende ydelse på 449 hk (330 kW) og drejningsmomentet på 650 Nm taget i betragtning leverer BMW TwinPower Turbo V8-benzinmotoren begejstrende forbrugsværdier: Takket være automatisk start/stop-funktion og en række andre BMW EfficientDynamics-teknologier kører BMW 650i i snit mellem 11,4 og 11,6 km/liter (10,8 til 11,0 km/liter med xDrive) ved en CO2-udledning mellem 119 og 206 g/km (213 til 217 g/km med xDrive). BMW 650i og BMW 650i xDrive overholder som standard udledningskravene i Euro 6.