BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

En helt ny form for elegance.

BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

En helt ny form for elegance.

BMW 6-serie Gran Coupé.En helt ny form for elegance.

Blandet kørsel i km/liter

12,8-13,3

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min.

450 (330)/5.500-6.000

CO2-udledning i g/km

174-182

Acceleration 0–100 km/h in s (650i)

4,6

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

650/2.000-4.500

Med sin langstrakte profil, sine kraftfulde skærme, sin stilskabende sidelinje og sine mange kromdetaljer viser BMW 6-serie Gran Coupé gavmildt frem, hvad den har at byde på. Stil, elegance og temperament. Fra cockpittet er der frit udsyn til eksklusive læderbetrukne overflader og en række display og betjeningselementer med perekt ergonomi. De eksklusive udstyrsdetaljer fra BMW Individual gør bilen helt unik. Resultatet er et kunstværk, som med 4+1-sædekonceptet har plads til op til fem passagerer på kortere ture. Det er det perfekte sted at nyde kraftudfoldelsen fra de prisvindende BMW TwinPower Turbo-motorer fra BMW EfficientDynamics. Talrige kamera- og assistentsystemer understøtter bilens fører, uanset hvad vejen måtte byde på. Resultatet er ubegrænset køreglæde i en rummelig og komfortabel kabine.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

BMW 6-serie Gran Coupé udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Design.

En karakteristisk linje løber fra forenden og over den lange motorhjelm, følger forruden opad og fortsætter via taget ud i den kraftfulde bagende. Knivskarpe sidelinjer skaber et spændende spil mellem lys og skygge, som fremhæver BMW 6-serie Gran Coupés eksklusive og dynamiske elegance. BMW 6-serie Gran Coupé har et klart mål: At fortolke sportslig elegance i en endnu mere eksklusiv retning. Det kommer klart til udtryk i kabinen. Lange linjer og elegant svungne flader skaber unikke oplevelser på alle pladser. Ekstraudstyr såsom interiørlisterne i hvid ask med åretegninger fra BMW Individual eller fuldlæderindtrækket i Amaro Brown, ligeledes fra BMW Individual, sætter kronen på værket.

Komfort.

Mens cockpittet konsekvent er indrettet med udgangspunkt i bilens fører, begejstrer bagsædet med enkeltsædeindretning til passagererne. Kabinen er svøbt i lækre kvalitetsmaterialer, og højttalersystemet inviterer til at læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.

Se bilen fra alle vinkler.

Stilsikker: Med udstyrspakkerne Design Pure Excellence, Design Pure Experience og M sportspakken har du valget mellem tre eksklusive designvarianter. Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen. Og det originale BMW tilbehør gør udvalget af løsninger og nyttige funktioner endnu større.

449 hk

Den fænomenale kraft fra motoren BMW 650i er udgangspunktet for den køredynamik, der kendetegner BMW 6-serie Coupé. Et kort vip med speederen slipper kræfterne i BMW TwinPower Turbo V8-motoren løs, som med sine to turboladere, dobbelt VANOS og direkte benzinindsprøjtning accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. BMW 650i med BMW xDrive mestrer denne disciplin på 4,4 sek. Motorens imponerende ydelse på 449 hk (330 kW) og drejningsmomentet på 650 Nm taget i betragtning leverer BMW TwinPower Turbo V8-benzinmotoren begejstrende forbrugsværdier: Takket være automatisk start/stop-funktion og en række andre BMW EfficientDynamics-teknologier kører BMW 650i i snit 11,6 km/liter (10,9 km/liter med xDrive) ved en CO2-udledning på 199 g/km (215 g/km med xDrive). BMW 650i og BMW 650i xDrive overholder som standard udledningskravene i Euro 6.