BMW Z4 M40i G29 Portimaoblå
BrændstoftypeBenzin

THE NEW Z4

BMW M

DEN NYE BMW Z4 M40i ROADSTER.

BrændstoftypeBenzin
THE NEW Z4DEN NYE BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Så bliver en roadster ikke mere sporty. Oplev BMW Z4 M40i Roadster.
 

  • Ikonisk design med detaljer inspireret af motorsportens verden
  • Kraftfuld køredynamik med op til 250 kW (340 hk) og køreegenskaber med en præcision, der er i særklasse.
  • M aerodynamikpakke for bedre effektivitet og mere dynamik
Læs mere

BMW Z4 M40i ROADSTERS UDVENDIGE DESIGN.

BMW Z4 M40i G29 2022 Portimaoblå, udvendigt
BMW Z4 M40i G29 2022 Air Breather

Air Breather.

Sammen med det avancerede Air Curtain i frontskørtet sørger Air Breathers bag hjulene for en tydelig reduktion af lufthvirvelbevægelserne i hjulkassen og for at kanalisere vinden målrettet – hvilket reducerer luftmodstanden. Samtidig fremhæver de via deres design bilens sportslige karakter.

BMW Z4 M40i G29 2022 M aerodynamikpakke

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en diffusorindsats i Dark Shadow metallic formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Komponenterne skærper dog ikke kun det visuelle udtryk, men forbedrer samtidig bilens aerodynamiske egenskaber.

BMW Z4 M40i G29 2022 Rørhaler

Rørhaler i sporty design.

Udstødningsrør i sporty design til højre og venstre bagpå understreger bilens køreegenskaber.

BMW Z4 M40i ROADSTERS INDVENDIGE DESIGN.

BMW Z4 M40i G29 2022 M sportssæder til fører og forsædepassager

M sportsforsæder.

M sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan førersædet og udstyrsafhængigt passagersædet indstilles individuelt til den enkeltes kropsstørrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.

BMW Z4 M40i G29 2022 M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper og M emblem er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen i sort "Walknappa"-læder med kraftige tommelprofiler giver et godt greb og sportslige styreoplevelser og sørger for en dynamisk køreoplevelse.

BMW Z4 M40i G29 2022 Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System.

Det fantastisk vellydende Harman Kardon Surround Sound System består af en 408-watts digitalforstærker, syv kanaler og 12 højttalere. Anlægget skaber et velopløst lydbillede med fyldig rumklang. Den modelspecifikke udligningsfunktion kompenserer for eventuel kørestøj afhængigt af hastigheden.

KØREDYNAMIKKEN I BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i G29 2022 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader skaber en fremragende ydelse.

BMW Z4 M40i G29 2022 Adaptiv M undervogn

Adaptivt M chassis.

Det adaptive M chassis, der er sænket ti mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.

BMW Z4 M40i G29 2022 M sportsbremser

M sportbremser.

M sportbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.

DIGITALE HØJDEPUNKTER I BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i G29 2022 Digitale teknologier
BMW Z4 M40i G29 2022 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende. 

Læs mere
BMW Z4 M40i G29 2022 Connected Music

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.

Læs mere
BMW Z4 M40i G29 2022 BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med stemmen, via bilens touchskærm eller via iDrive-styring helt intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Nu kan man vælge apps-menuen direkte.

Læs mere

TEKNISKE DATA FOR BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

250 (340)

Acceleration 0–100 km/t i sek.:

4,5

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

8,1–7,9 

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

184–179

BMW Z4 M40i G29 2022 Teknisk dataoversigt
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.
BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster byder sin fører på sportslighed, smidighed og intelligente assistentsystemer. Med sin moderne teknik og innovative drev- og undervognskomponenter opnår den forrygende effektværdier. Og de digitale teknologier i roadsteren øger komforten og sikkerheden under kørsel.