BMW M6 COUPÉ.

SPORTSLIG OG KRAFTFULD FRA INDERST TIL YDERST.

BMW M6 Coupé. SPORTSLIG OG KRAFTFULD FRA INDERST TIL YDERST.

Blandet kørsel i km/liter

10,1

CO2-udledning i g/km

231

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

680/1.500-5.750

Hvordan kommer passion til udtryk? Du kan jo prøve med tal. Men 560 hk og 4,2 sek. fra 0 til 100 km/t gengiver alligevel kun en brøkdel af det, der gør BMW M6 Coupé så fascinerende. Et hurtigt kig på det aerodynamisk optimerede karrosseri giver dig en ide om, hvad det er, der driver ingeniørerne hos M. Bilen besidder en road presence, som med al tydelighed viser, hvor meget motorsports-DNA der er indeholdt i denne sportsvogn. Det kommer også til udtryk i cockpittet. Med de eksklusive materialer fra BMW Individual Collection, der fås som ekstraudstyr, emmer bilen af sportslig stil ned til den mindste detalje. Alt dette placerer BMW M6 Coupé på en sikker førsteplads for imponerende ingeniørskunst. Det samme kan siges om den dynamiske 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor. Med teknologier som aktivt M differentiale og den knivskarpe M undervogn har dette kraftværk perfekte arbejdsbetingelser. Og med M Competition-pakken (ekstraudstyr) skruer BMW M6 Coupé endnu højere op for motorsportsoplevelserne. Pakken booster motorens ydelse til 600 hk og optimerer de køredynamiske egenskaber på mange punkter, så vejen til pole position bliver endnu mere appetitvækkende end nogen sinde.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW M6 COUPÉ.

BMW_M6_coupe_udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

BMW M6 Coupés lave profil giver bilen et årvågent og atletisk udtryk. Ved enhver berøring af speederen suger motoren frisk luft ind gennem de markante luftindtag i den aerodynamiske forkofanger. M emblemet på de dobbelte kølerribberne i dobbeltnyren spejler sig i solens stråler. Og så griber dækkene ellers hårdt fat i asfalten. Den rå styrke accelererer det sportslige karrosseri overlegent fremad. Ideelle forudsætninger for suveræne omgangstider: Det indvendige design i BMW M6 Coupé er det perfekte setup, når du nærmer dig grænserne for, hvad der er fysisk muligt. Helt uden at gå på kompromis med luksus og udsøgte materialer – som ekstraudstyr kan du nemlig vælge frit fra udstyrshylderne hos BMW Individual.
Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

Når M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren under den lange motorhjelm vækkes til live, udviskes grænserne mellem pitlane og promenadekørsel. Modellens motorsports-DNA skinner klart igennem – BMW M6 Coupé imponerer med både smidighed og præcision. Det svungne kulfibertag er med sin lave vægt medvirkende til at sænke bilens tyngdepunkt, hvilket kommer både køredynamikken og effektiviteten til gode. Denne elegante sportscoupé holder således altid i pole position.
Læs mere

M Competition Package.

Uforfalsket motorsportsfeel: M Competition-pakken leverer højere motorydelse, et mere direkte styretøj samt en specialkonfigureret undervogn, som gør det muligt for BMW M6 Coupé at sende endnu mere performance ned på asfalten.
Ydelsen fra den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor vokser fra 575 hk (412 kW) til 600 hk (423 kW). Dette performanceboost er opnået ved at skrue op for turbotrykket i det høje omdrejningsområde. Sportsudstødningen leverer en ekstremt kraftfuld og karakteristisk motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede undervogn og de ekstremt sportslige styreegenskaber, at bilen lystrer dit mindste vink med knivskarp præcision. M Competition-pakken vækker med garanti opsigt med de eksklusive 20-tommer M dobbeltegerfælge 601 M i tofarvet udførelse med forskellige dækstørrelser på for- og bagakslen samt mørkforkromede dobbelte afgangsrør til sportsudstødningen.
Læs mere