BMW M6 COUPÉ.

SPORTSLIG OG KRAFTFULD FRA INDERST TIL YDERST.

BMW M6 COUPÉ.

SPORTSLIG OG KRAFTFULD FRA INDERST TIL YDERST.

BMW M6 Coupé. SPORTSLIG OG KRAFTFULD FRA INDERST TIL YDERST.

Blandet kørsel i km/liter

10,1

CO2-udledning i g/km

231

Maks. drejningsmoment (Nm) ved omdr./min.

680/1.500-5.750

Hvordan kommer passion til udtryk? Du kan jo prøve med tal. Men 560 hk og 4,2 sek. fra 0 til 100 km/t gengiver alligevel kun en brøkdel af det, der gør BMW M6 Coupé så fascinerende. Et hurtigt kig på det aerodynamisk optimerede karrosseri giver dig en ide om, hvad det er, der driver ingeniørerne hos M. Bilen besidder en road presence, som med al tydelighed viser, hvor meget motorsports-DNA der er indeholdt i denne sportsvogn. Det kommer også til udtryk i cockpittet. Med de eksklusive materialer fra BMW Individual Collection, der fås som ekstraudstyr, emmer bilen af sportslig stil ned til den mindste detalje. Alt dette placerer BMW M6 Coupé på en sikker førsteplads for imponerende ingeniørskunst. Det samme kan siges om den dynamiske 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor. Med teknologier som aktivt M differentiale og den knivskarpe M undervogn har dette kraftværk perfekte arbejdsbetingelser. Og med M Competition-pakken (ekstraudstyr) skruer BMW M6 Coupé endnu højere op for motorsportsoplevelserne. Pakken booster motorens ydelse til 600 hk og optimerer de køredynamiske egenskaber på mange punkter, så vejen til pole position bliver endnu mere appetitvækkende end nogen sinde.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW M6 COUPÉ.

Design.

BMW M6 Coupés lave profil giver bilen et årvågent og atletisk udtryk. Ved enhver berøring af speederen suger motoren frisk luft ind gennem de markante luftindtag i den aerodynamiske forkofanger. M emblemet på de dobbelte kølerribberne i dobbeltnyren spejler sig i solens stråler. Og så griber dækkene ellers hårdt fat i asfalten. Den rå styrke accelererer det sportslige karrosseri overlegent fremad. Ideelle forudsætninger for suveræne omgangstider: Det indvendige design i BMW M6 Coupé er det perfekte setup, når du nærmer dig grænserne for, hvad der er fysisk muligt. Helt uden at gå på kompromis med luksus og udsøgte materialer – som ekstraudstyr kan du nemlig vælge frit fra udstyrshylderne hos BMW Individual.

Køredynamik og effektivitet.

Når M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren under den lange motorhjelm vækkes til live, udviskes grænserne mellem pitlane og promenadekørsel. Modellens motorsports-DNA skinner klart igennem – BMW M6 Coupé imponerer med både smidighed og præcision. Det svungne kulfibertag er med sin lave vægt medvirkende til at sænke bilens tyngdepunkt, hvilket kommer både køredynamikken og effektiviteten til gode. Denne elegante sportscoupé holder således altid i pole position.

Competition-pakke.

Fuldblodsracer. Med Competition-pakken sender BMW M6 Coupé endnu mere performance ned på asfalten takket være øget motorydelse, et mere direkte styretøj og en specialkonfigureret undervogn. Ydelsen fra M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren øges fra 560 hk og 412 kW til 600 hk og 441 kW. Den ekstra ydelse opnås ved at forhøje ladetrykket i det øvre omdrejningsområde. Sportsudstødningen garanterer sportslig motorlyd med gåsehudsgaranti. På racerbanen og i hverdagen sikrer den specialudviklede undervogn og det ekstremt sportslige og direkte styretøj, at hver eneste bevægelse af rattet konverteres med maksimal præcision. Udvendigt imponerer eksklusive 20-tommer M dobbeltegerfælge 601 M i tofarvet design og med forskellige dækstørrelser samt mørkforkromede dobbelte afgangsrør på sportsudstødningen.

412 KW

Forvandler muskler til begejstring: Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er juvelen blandt M motorerne. Dens enorme kraft på 560 hk (412 kW) og 680 Nm er tilgængelig ved alle omdrejninger takket være den innovative TwinScroll-turboteknologi, og med Competition-pakken, der fås som ekstraudstyr, hæves ydelsen til hele 600 hk.
Kombinationen af høje motoromdrejninger, turboladning og teknologiske highlights som Valvetronic og High Precision Injection gør det muligt. Når det fulde drejningsmoment træder i karakter ved ca. 1.500 omdr./min., tegner der sig en næsten snorlige kurve i ydelsesdiagrammet – og et stort smil hos personen i førersædet. Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er beviset på, at muskler og miljøhensyn på ingen måde er uforenelige modpoler – takket være intelligente BMW EfficientDynamics-teknologer som fx genvinding af bremseenergi. Disse teknologier udmønter sig i et gennemsnitligt brændstofforbrug på imponerende 10,1 km/liter.