BMW Z4 Roadster kørende i et bjerglandskab

BMW Z4 ROADSTER

Detaljer og udstyr.

BMW Z4 ROADSTERDetaljer og udstyr.

MODELVARIANTER.

BMW Z4 Roadster – modeller og udstyr

Model Sport Line

Model Sport Line overbeviser med sin dynamiske kørsel. Markante detaljer i sort højglans og satineret aluminium udenpå og indeni understreger bilens sportslige karakter. M-sportssæder til fører og passager i sort "Vernasca"-læder og 2-zone-klimaanlæg øger komforten.

BMW Z4 Roadster Model Sport Line, set forfra let drejet,Silhuet på BMW Z4 Roadster Model Sport Line

Model Sport Line overbeviser med sin dynamiske kørsel. Markante detaljer i sort højglans og satineret aluminium udenpå og indeni understreger bilens sportslige karakter. M-sportssæder til fører og passager i sort "Vernasca"-læder og 2-zone-klimaanlæg øger komforten.

Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde med M-sportsundervogn, M-sportsbremse og M-aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

Silhuet på BMW Z4 Roadster Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde med M-sportsundervogn, M-sportsbremse og M-aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

DESIGN.

Udvendigt og indvendigt design på BMW Z4 Roadster.

Designet på BMW Z4 Roadster formidler indvendigt og udvendigt en følelse af afslappet sportslighed og individuel æstetik. BMW-dobbeltnyren i mesh-design, den elegante kaleche og elementerne fra BMW Individual Shadow Line understreger den dynamiske kørestil. Kabinen fuldender det gennemførte designkoncept med mulighed for valg af M-sportssæder eller stemningsskabende lys.

Kørende BMW Z4 Roadster fra fugleperspektiv
BMW Z4 Roadster med dobbeltnyre i mesh-design

BMW dobbeltnyre i mesh-design.

Designet af den dynamiske BMW dobbeltnyre med mesh-gitter varierer afhængigt af motorvalg. På basismodellen er mesh-gitteret holdt i sort højglans, og på modellerne i Sport Line- og med M sportspakke er den i mat aluminium med rammer i krom. På topmodellen M40i er BMW dobbeltnyren holdt helt i Cerium Grey.
BMW Z4 Roadster med Air Breather og forhjul

Air Breather.

Sammen med det avancerede Air Curtain i frontskørtet sørger Air Breatherne bag forhjulene for en tydelig reduktion af lufthvirvelbevægelserne i hjulhuset og for en målrettet kanalisering af vinden – og dermed reduceres luftmodstanden. Samtidig fremhæver de via deres design bilens sportslige karakter.
BMW Z4 Roadster i silhuet med lukket stofkaleche

Stofkaleche.

Den sorte stofkaleche går i et med bilens dynamiske linjer. Med et tryk på en knap åbner og lukker kalechen elektrisk på kun ca. ti sekunder – også når bilen kører med op til 50 km/t. Kalechen er af en ekstremt høj kvalitet og har fremragende støjdæmpning.
BMW Z4 Roadster, sidespejl med Individual Shadow Line i højglans

BMW Individual Shadow Line, højglans

BMW Individual Shadow Line i højglans (udvidet pakke) indeholder en række udstyrskomponenter i sort: Ramme og BMW-dobbeltnyre i mesh-design i sort højglans og rørhaler i sort krom.
BMW Z4 Roadster-rørhaler i sporty design

Rørhaler i sporty design.

Udstødningsrør i sporty design til højre og venstre bagpå understreger bilens køreegenskaber.
BMW Z4 Roadster, cockpit med stemningskabende lys

Stemningsskabende lys.

Det stemningsskabende lys i kabinen skaber en afslappet stemning med et behageligt lys. Der er mulighed for at vælge mellem elleve foruddefinerede lysdesign i seks forskellige farver med kontur- og stemningsbelysning i instrumentpanel, dørbeklædninger og midterkonsol.
Højttaler i cockpittet på BMW Z4 Roadster

Harman Kardon Surround Sound System.

Harman Kardon Surround Sound System har en stor, detaljeret og kraftfuld lyd, der fylder hele kabinen, og en digitalforstærker på 408 watt, syv kanaler og hele 12 højttalere. Et modelspecifikt og hastighedsafhængigt equalizer-system kompenserer for motor- og vindstøj.
BMW Z4 Roadster M-sportssæder

M sportssæder til fører og passager.

M sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan sædet indstilles individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.

KØREDYNAMIK.

Køredynamikken i BMW Z4 Roadster.

Manøvredygtighed og køredynamik. Ude på vejene viser BMW Z4 Roadster tydeligt sine sportslige rødder. Med sin moderne teknik og innovative drivlinje- og undervognskomponenterer opnår den forrygende ydelsesværdier – og en køreglæde i en klasse for sig.

Bagenden på BMW Z4 Roadster fra fugleperspektiv

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
Nærbillede af M-sportsbremse

M sportsbremse.

M sportsbremsen med skivebremse med fire stempler og fast åg foran og skivebremse med ét stempel og flydende åg bag i blåt og med M-logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW Z4 Roadster adaptiv M-undervogn

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn tilpasses konstant til vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Derudover kan føreren af bilen afstemme undervognens karakteristik til sin foretrukne kørestil ved hjælp af køreoplevelseskontakten – fra komfortabel til særligt sporty med øget manøvredygtighed.
Kørende BMW Z4 Roadster set bagfra i bjergene

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic giver en direkte og meget sportslig kørestil med korte udslag. Det variable sportsstyretøj reagerer med forskellige grader af styring ved betjening af rattet. Dermed forbedres styringen ved en sportslig kørestil, og rattet skal betjenes mindre ved parkering og kørsel i sving.
Steptronic-sportsgearkasse: nærbillede af midterkonsol

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen med Launch Control har et sportsligt gearskifte, som både kan være automatisk og manuelt og ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I modussen SPORT eller SPORT+ og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

En suveræn kraft, en silkeblød gang og en begejstrende klang kendetegner den 6-cylindrede 3-liters BMW TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være Doppel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yder den 340 hk (250 kW) og kører i gennemsnit 13,5-14,1 km pr. liter.

KØREASSISTENT.

De intelligente køreassistentsystemer i BMW Z4 Roadster.

BMW Z4 Roadster tilbyder sin fører en lang række intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen. Samtidig giver de – afhængigt af situationen – mulighed for delvist autonom kørsel.

Kig gennem forruden og ind i kabinen på BMW Z4 Roadster

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede påkørsels- og personadvarselsfunktioner med City-bremsefunktion, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud og vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
Parking Assistant på kontroldisplayet i BMW Z4 Roadster

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt i forhold til vognbanen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
Rat i BMW Z4 Roadster med taster

Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.

Den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion holder automatisk en vis afstand til forankørende køretøjer og regulerer selv afstanden i Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i den automatiske hastighedsregulering. Påkørselsadvarselsfunktionen med bremsefunktion reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Z4 Roadster med rat, Head-Up Display og kontroldisplay

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system.
BMW Z4 Roadster med skærm til Intelligent Personal Assistant

Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW!" Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var din personlige assistent? Kommuniker med BMW Intelligent Personal Assistant på en ny og nem måde med din BMW. Den kender dig, lærer af dig, bliver hele tiden bedre og hjælper dig i enhver situation. Du kan også give den et personligt aktiveringsord. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din bil bedre at kende. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

OPKOBLING.

Opkoblingsteknologier og digitale funktioner i BMW Z4 Roadster.

De innovative opkoblingsteknologier i BMW Z4 Roadster forbinder føreren med hele verden. Intelligent udstyr som det gennemtænkte betjeningskoncept med touch- og stemmestyring samt Digital Key sørger samtidig for moderne komfort.

Kontroldisplay i BMW Z4 Roadster med WLAN-hotspot

Betjeningskoncept.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7.0 gør det endnu nemmere for dig at betjene bilens funktioner med stemmen, via bilens touchscreen eller via iDrive-styring ‒ nemt og intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Det er nu muligt at vælge alle Digital Services direkte som apps.
Nærbillede af dørhåndtaget i førersiden af BMW Z4 Roadster

Komfortadgang.

Komfortadgangen giver mulighed for nøglefri adgang til bilen via døren i fører- eller passagersiden og for at starte bilen med et tryk på en knap, mens nøglen ligger i lommen. Bagklappen kan åbnes ved hjælp en kort bevægelse af foden under den bagerste kofanger – helt uden at du rører den.
Apple Watch med Connected App til BMW Z4 Roadster

BMW Connected.

Bliv forbundet med din BMW. BMW Connected App er din digitale mobilitetsassistent, der tager sig af dine behov før og efter køreturen. Etabler forbindelse med din bil via din smartphone eller et kompatibelt smartwatch, send dine destinationer til navigationssystemet, eller bliv mindet om dine aftaler, så du altid kommer til tiden.
BMW Z4 Roadster med BMW Live Cockpit

BMW Live Cockpit.

BMW Live Cockpit har ud over det 5,7" store digitale display i instrumentpanelet et højopløst infodisplay med en 8,8" stor farveskærm med touchfunktion. Derudover omfatter udstyrspakken to USB-stik, et Bluetooth-interface, FDM-radio samt mulighed for at streame musik.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.