BMW Z4 Roadster (G29) på vej op af et bjerg
BrændstoftypeBenzin

THE Z4

BMW Z4 ROADSTER

BrændstoftypeBenzin
THE Z4BMW Z4 ROADSTER

Senest når kalechen åbner sig, er der ingen grænser for køreglæden i BMW Z4. Så bliver en roadster ikke bedre: åben og sporty. Med sin kraftfulde køredynamik og et progressivt design kender den kun ét mål: det frie liv under åben himmel.

Læs mere

BMW Z4 ROADSTERS DESIGN.

Designet på BMW Z4 Roadster formidler både indvendigt og udvendigt en følelse af afslappet sportslighed og individuel æstetik. BMW nyren i mesh-design, den elegante kaleche og elementerne fra M Shadow Line understreger det dynamiske udtryk på markant vis. Kabinen fuldender det gennemførte designkoncept med mulighed for valg af M sportssæder eller omgivelseslys.

Læs mere

BMW Z4 ROADSTERS DESIGN UDVENDIGT OG INDVENDIGT.

BMW Z4 Roadster (G29) set kørende bagfra let drejet i fugleperspektiv
BMW Z4 Roadster (G29) med nyre i mesh-design

BMW nyre i mesh-design.

Designet af den dynamiske BMW-dobbeltnyre med mesh-gitter varierer afhængigt af motorvalg. På basismodellen er mesh-gitteret holdt i sort højglans, og på modellerne i Sport Line- og med M-sportspakke er den i mat aluminium med rammer i krom. På topmodellen M40i er BMW-dobbeltnyren holdt helt i Cerium Grey.
BMW Z4 Roadster med Air Breather og forhjul

Air Breather.

Sammen med det avancerede Air Curtain i frontskørtet sørger Air Breathers bag forhjulene for en tydelig reduktion af lufthvirvelbevægelserne i hjulhuset og for en målrettet kanalisering af vinden – og dermed reduceres luftmodstanden. Samtidig fremhæver de via deres design bilens sportslige karakter.
BMW Z4 Roadster (G29) silhuet med lukket stofkaleche

Stofkaleche.

Den sorte stofkaleche går i et med bilens dynamiske linjer. Med et tryk på en knap åbner og lukker kalechen elektrisk på kun ca. ti sekunder – også når bilen kører med op til 50 km/t. Kalechen er af en ekstremt høj kvalitet og har fremragende støjdæmpning.
BMW Z4 Roadster (G29) udvendigt spejl i Individual Shadow Line højglans

M Shadow Line højglans.

M Shadow Line højglans (udvidet pakke) indeholder en række udstyrskomponenter i sort: Ramme og BMW nyre i mesh-design i sort højglans og rørhaler i sort krom.
BMW Z4 Roadster (G29) rørhaler i sporty design

Rørhaler i sporty design.

Udstødningsrør i sporty design til højre og venstre bagpå understreger bilens køreegenskaber.
BMW Z4 Roadster (G29) M sportssæder

M sportsforsæder.

M sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan førersædet og udstyrsafhængigt passagersædet indstilles individuelt til den enkeltes kropsstørrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
BMW Z4 Roadster (G29) cockpit med omgivelseslys

Omgivelseslys.

Ambient Light-kabinelyset spreder en afslappende og behagelig lysstemning i kabinen. Der er mulighed for at vælge mellem elleve foruddefinerede lysdesign i seks forskellige farver med kontur- og omgivelseslys i instrumentpanel, dørbeklædninger og midterkonsol.
Højttaler i cockpittet på BMW Z4 Roadster(G29)

Harman Kardon Surround Sound System.

Det fantastisk vellydende Harman Kardon Surround Sound System består af en 408-watts digitalforstærker, syv kanaler og 12 højttalere. Anlægget skaber et velopløst lydbillede med fyldig rumklang. Den modelspecifikke udligningsfunktion kompenserer for eventuel kørestøj afhængigt af hastigheden.
BMW Z4 Roadster (G29) set fra siden, kalechen åbner sig

GIVER FRIHED.

Stofkalechen på BMW Z4 Roadster.

GIVER FRIHED.

Stofkalechen på BMW Z4 Roadster.

KØREDYNAMIKKEN i BMW Z4 ROADSTER.

Sportslighed og smidighed er dens kendetegn. Ude på vejene viser BMW Z4 Roadster tydeligt sine sportslige rødder. Med sin moderne teknik og innovative drivlinje- og undervognskomponenter opnår den forrygende ydelsesværdier – og en køreglæde i en klasse for sig.
BMW Z4 Roadster (G29) hæk, fugleperspektiv

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW Z4 Roadster (G29) nærbillede af M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW Z4 Roadster (G29) adaptivt M chassis

Adaptivt M chassis.

Det adaptive M chassis, der er sænket ti mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
Kørende BMW Z4 Roadster (G29) set bagfra i bjerge

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
BMW Z4 Roadster (G29) Steptronic Sport gearkasse: nærbillede af midterkonsollen

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen med Launch Control har et sportsligt gearskifte, som både kan være automatisk og manuelt og ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I modussen SPORT eller SPORT+ og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader præsenterer den sig særlig ydelsesstærkt og effektivt.

BMW Z4 ROADSTERS FØRERASSISTANCESYSTEMER.

BMW Z4 Roadster tilbyder sin fører en lang række intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen. Samtidig giver de – afhængigt af situationen – mulighed for delvist autonom kørsel.
Kig gennem forruden til det indvendige udstyr i BMW Z4 Roadster (G29)

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
Parking Assistant i Control Display i BMW Z4 Roadster(G29)

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen. Bakassistenten hjælper dig f.eks. ved bakning i snævre passager.
BMW Z4 Roadster (G29) med rat, Head-Up Display og Control Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system.
BMW Z4 Roadster (G29) med skærm til Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

*Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk.

Rat i BMW Z4 Roadster (G29) med taster

Aktiv hastighedsregulering med Stop&Go-funktion.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion holder en vis afstand til forankørende køretøjer i hastighedsområdet fra 30 til 160 km/t og regulerer selv afstanden ved Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i forbindelse med fartpiloten. Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Operating System 7 BMW Z4 Roadster (G29)

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med stemmen, via bilens touchskærm eller via iDrive-styring helt intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Nu kan man vælge apps-menuen direkte.
Connected Music BMW Z4 Roadster (G29)

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music med Spotify kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.

BMW Z4 ROADSTER MODELLER.

Standard

'Standard' er både udvendigt og indvendigt kendetegnet ved funktionelt udstyr, der øger komforten og sikkerheden.
 • Automatisk airconditionanlæg
 • Bakspejl med automatisk afblændingsfunktion
 • Udvidet opbevaringsplads
 • Park Distance Control (PDC)
BMW Z4 Roadster (G29) Advantages silhuet

Sport Line

Sport Line overbeviser med sit dynamiske udtryk. Markante detaljer i sort højglans og satineret aluminium udvendigt og indvendigt understreger bilens sportslige karakter. Features som M sportssæder til fører og passager i sort "Vernasca"-læder og 2-zone-klimaautomatik øger komforten.
 • BMW-nyrekølergrill i netlook af anodiseret aluminium og nyreformet ramme i kromhøjglans
 • 18" aluminiumsfælge i V-eget tofarvet design 770, Orbit Grey, med blandede dæk; andre fælge kan vælges
 • M Sport-sæder til fører og forsædepassager i Vernasca-læder med kontrastsyning; andet indtræk kan vælges
 • Dørpanelelementer i aluminium med "BMW"-betegnelse
BMW Z4 Roadster (G29) Sport Lines silhuet
 • Standard
 • Sport Line

BMW Z4 ROADSTERS TEKNISKE DATA.

BMW Z4 sDrive20i.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

145 (197) / 4500-6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

6,8

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

7,1 - 7,3

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

161 - 165

BMW Z4 M40i Roadster G29 set bagfra let drejet med åben kaleche og en kvinde i forgrunden

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:

 • Biltjek Service
 • Mikrofilter Service
 • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp