BMW X7

OPLEV AT REJSE EKSKLUSIVT.

BANEBRYDENDE BILER TIL DIG, SOM KRÆVER MERE.

OPLEV AT REJSE EKSKLUSIVT.BANEBRYDENDE BILER TIL DIG, SOM KRÆVER MERE.

VORES ENESTE VEJ ER FREMAD.

Hvilken vej er din?

Modet til at tænke nyt er en dybt forankret mentalitet, som har været i vores DNA siden etableringen af Bayerische Motoren Werke. Det gennemsyrer vores beslutninger og driver os fremad med rank ryg, med det formål at bidrage til unikke, inspirerende og uforglemmelige øjeblikke. Vi gør vores tids pionerer til fremtidens historie.

 

Ved at forene unikt håndværk og normbrydende designelementer med yppige præstationer skabes en ny form for luksus. En form, der pirrer dine sanser, tiltrækker øjnene og lader dig rejse videre fremad. Lige som os.

 

Du kan også opleve følelsen af at rejse eksklusivt.

Læs mere

BMW i7 OG 7-SERIE SEDAN.

Førsteklasses rejsende siden 1977. Nu også helt elektrisk.

Selvstændighed møder eksklusivitet. Luksus møder præstation. I den seneste generation af dette flagskib forenes førsteklasses forarbejdede materialer med innovative onlinemuligheder. Sammen skabes en uovertruffet atmosfære og æstetik, som vanskeligt kan overgås, hvor job og hvile eksisterer side om side. Tag mødet på farten, skænk bobler fra bilens køleskab for at fejre sejren, og saml energi til næste udfordring i bagsædets massagestol.
BMW i7 och 7-serie Sedan
BMW i7

BMW i7.

Helt nya BMW i7 är vårt elektriska flaggskepp i lyxbilssegmentet. BMW 7-serie är en symbol för lyxig körglädje och 45 år efter den första generationen kommer nu den första helt elektriska modellen i form av BMW i7. De typiska signalementen från 7-serien känns igen men har också nya tolkningar av design och lyx. 

Læs mere om den helt nye BMW i7
BMW i7

BMW 7-serie Sedan.

Den nye BMW 7-serie kommer til forskel fra sin forgænger kun med den ekstra store hjulafstand, hvilket resulterer i forbedret komfort på bagsædet. Også sporvidden er blevet øget både for og bag; disse proportioner ligger til grund for den storartede og kraftfulde detalje.

Læs mere om den nye BMW 7-serie

BMW 8-SERIE.

Vores sportsvogne i luksusklassen.

Den nye BMW 8-serie kommer med opdateret design og en række forbedringer af både eksteriør og interiør, med en klar vægt på ydeevne, luksus og forbedret integrering. I Sverige tilbydes BMW 8-serie i form af BMW M850i og BMW M8 Competition, og hver variant fås som Coupé, Cabriolet og Gran Coupé. Alle er de eksempler på en fuldendt kombination af sport og luksus.
BMW 8-serie
BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé.

BMW 8-serie Coupé giver dig ydeevne på eliteniveau, som sammen med et finslebet karosseri, drivlinje og affjedring leverer nervepirrende køredynamik, en suveræn kvikhed samt præcision og balance. Den har den klassiske todørs karosseriform, som følger vores tradition for legendariske sportsvogne.

Læs mere om den nye BMW 8-serie Coupé
BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-serie Cabriolet.

Ultrasportslige køreegenskaber giver dig i kombination med et distinkt elegant design de seneste tekniske funktioner og en akustisk velisoleret kaleche, en enestående invitation til lynhurtig spurt og dynamisk kurvekørsel. Og selvfølgelig chancen for at opleve køreglæden i en åben vogn.

Læs mere om den nye BMW 8-serie Cabriolet
BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-serie Gran Coupé.

Den nye BMW 8-serie Gran Coupé har ekstra plads og langdistanceegenskaber uden at give køb på den typiske BMW ydeevne. Denne firdørsmodel har exceptionelt høj komfort, også på bagsædet.

Læs mere om den nye BMW 8-serie Gran Coupé

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRÆCISION I MINDSTE DETALJE.

Luksuriøs og fuldstændig umulig at slå på bugtede landeveje. Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet tager den hurtige vej direkte til hjertet. Bilens ultrasportslige køreegenskaber giver dig, i kombination med et elegant design, de seneste tekniske funktioner og en akustisk velisoleret kaleche, en enestående invitation til lynhurtig og dynamisk kurvekørsel. Det er helt enkelt firsæders køreglæde under åben himmel, når den er bedst.

BMW 8-SERIE COUPÉ
ADRENALIN I SKRÆDDERSYET JAKKESÆT.

Du får ydeevne på højeste niveau som sammen med et finslebet karosseri, drivlinje og affjedring leverer nervepirrende køredynamik, en hurtighed sjældent set lig samt præcision og balance. Karosseriets elegante linjer og detaljer, såsom tagets ”double-bubble”-design leder tankerne til de klassiske racerbiler. Med et lavt tyngdepunkt og velbalanceret vejgreb tager du kurver som ingen anden.

BMW X7.

Vores største SAV nogensinde.

BMW X-familien har fået en ny grandios storebror. BMW X7 er en komplet luksuspakke, hvad angår såvel køreoplevelse som interiør. Med tre sæderækker som standard har du nemt plads til syv personer, hvad der gør den perfekt til både storslåede eventyr og hektisk familieliv. Det her er bilen til sig der vil ses. Som vil rejse majestætisk. Som vil forene frihed med funktionalitet. Det her er bilen til dig, der ikke vil nøjes med noget mindre.
BMW X7
BMW X7

BMW X7.

BMW X7 er siden markedsintroduktionen i 2019 vores største og mest luksuriøse SUV. Sammen med BMW 7-serie er den en nøglespiller i vores satsning i den mest eksklusive overklasse. Læs mere om de nye designændringer og de tekniske innovationer.

Læs mere om den nye BMW X7
BMW X7 M60i xDrive

BMW X7 M60i xDrive.

Den nye BMW X7 M60i xDrive imponerer med høj ydelse, udtryksfuldt design og intelligent førerassistance. Læs mere om designhøjdepunkterne både udvendigt og indvendigt, og dyk ned i ydelsen og køredynamikken.

Læs mere om den nye BMW X7 M60i xDrive

BMW X7
VORES STØRSTE SAV NOGENSINDE.

BMW X-familien har fået en ny storebror. BMW X7 er en komplet luksuspakke, hvad angår såvel køreoplevelse som interiør. Med tre sæderækker som standard har du nemt plads til syv personer, hvilket gør den perfekt til både storslået eventyr og hektisk familieliv. Det her er bilen til dig, der vil ses, der vil rejse majestætisk, der vil forene frihed med funktionalitet. Det her er bilen til dig, der ikke vil nøjes med noget mindre.

BMW INDIVIDUAL M850I NIGHT SKY COUPÉ.

BMW Individual M850i Night Sky er skabt til at vise, hvordan nye materialer og fremstillingstekniker kan transformere næste generation af biler. Dens unikke detaljer forener fortidens historie med fremtidens visioner på en uovervindelig måde. Gearstang, start- og stopknap, indstigningslister og midterkonsol prydes af ca. 600 gram mineraler fra en jernmeteorit. Meteoritten hedder Muonionalusta og blev i 1906 fundet i Pajala, Sverige. Den anses i dag for at være verdens ældste med en alder på 4,5 milliarder år.

BMW INDIVIDUAL M760LI INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN.

Håndværksmæssig perfektion og ægte eksklusivitet har været kerneprincipperne i BMW Individual sinde dets begyndelse for 25 år siden. Derfor fejrede BMW Individual sit 25-års jubilæum i 2017 med at skabe en helt unik bil. BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. I samarbejde med den traditionsrige finske luksusyacht producent Nautor’s Swan skabtes et kunstværk som ånder luksus og eksklusivitet - et mesterværk på hjul. Med sit unikke maritime design præget af trædetaljer i teak skabes et samspil mellem hav og land.

UDFORSK BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual

Sådan skaber du bilen, der gør dig til en ener.

BMW Individual Collection står for udsøgte materialevalg og fascinerende farvesammensætninger - det er udelukkende dine ønsker og din individuelle stil, som styrer udformningen. Du får tæt på ubegrænsede muligheder for at tilføje spektakulære detaljer og unikke udstyrsalternativer som passer til din karakter. Gør bilen til en forlængelse af din personlighed og få en imponerende, udtryksfuld kompagnon, som efterlader et uforglemmeligt indtryk hos alle.