BMW X7

EN EKSKLUSIV REJSE.

Ekstraordinære biler til dig, der kræver mere.

En eksklusiv rejse.Ekstraordinære biler til dig, der kræver mere.

VI VÆLGER FREMTIDEN.

Hvad vælger du?

Modet til at tænke nyt er en dybt forankret mentalitet, som har været i vores DNA siden etableringen af Bayerische Motoren Werke. Det gennemsyrer vore beslutninger og driver os fremad, med det formål at bidrage til unikke, inspirerende og uforglemmelige øjeblikke.

Ved at forene unikt håndværk og normbrydende designelementer med kraftfuld ydelse skabes en ny form for luksus. En form, der pirrer dine sanser, forkæler dine øjne og lader dig vælge fremtiden. Lige som os.

Du kan også opleve følelsen af at rejse eksklusivt.

Læs mere
Den nye BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrin Metallic set fra siden let drejet

THE M8.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

THE M8.

BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ OG BMW M8 GRAN COUPÉ.

BMW 7-SERIE SEDAN
FØRSTEKLASSE SIDEN 1977.

Selvstændighed møder eksklusivitet. Luksus møder præstation. I syvende generation af dette flagskib forenes førsteklasses materialer med innovativ konnektivitet. Sammen skabes en uovertruffen atmosfære og æstetik, hvor komfort og dynamik eksisterer side om side. Tag mødet på farten, skænk bobler fra bilens køleskab for at fejre sejren, og saml energi til næste udfordring i bagsædets massagestol. Bilen findes i en standardversion, en 14 cm længere udgave samt som plug-in-hybrid.

BMW 8-SERIE CABRIOLET
PERFEKT PRÆCISION I MINDSTE DETALJE.

Luksuriøs Og fuldstændig umulig at slå på bugtede landeveje. Den helt nye BMW 8-serie Cabriolet tager den hurtige vej direkte til hjertet. Bilens ultrasportslige køreegenskaber giver dig, i kombination med et elegant design, de seneste tekniske funktioner og en akustisk velisoleret kaleche, en enestående invitation til lynhurtig og dynamisk kurvekørsel. Det er helt enkelt firsæders køreglæde under åben himmel, når den er bedst.

BMW 8-SERIE COUPÉ
ADRENALIN I SKRÆDDERSYET JAKKESÆT.

Du får ydeevne på højeste niveau som sammen med et finslebet karosseri, drivlinje og affjedring leverer nervepirrende køredynamik, en hurtighed sjældent set lig samt præcision og balance. Karosseriets elegante linjer og detaljer, såsom tagets ”double-bubble”-design leder tankerne til de klassiske racerbiler. Med et lavt tyngdepunkt og velbalanceret vejgreb tager du kurver som ingen anden.

BMW X7
VORES STØRSTE SAV NOGENSINDE.

BMW X-familien har fået en ny storebror. BMW X7 er en komplet luksuspakke, hvad angår såvel køreoplevelse som interiør. Med tre sæderækker som standard har du nemt plads til syv personer, hvilket gør den perfekt til både storslået eventyr og hektisk familieliv. Det her er bilen til dig, der vil ses, der vil rejse majestætisk, der vil forene frihed med funktionalitet. Det her er bilen til dig, der ikke vil nøjes med noget mindre.

BMW INDIVIDUAL M850I NIGHT SKY COUPÉ.

BMW Individual M850i Night Sky er skabt til at vise, hvordan nye materialer og fremstillingstekniker kan transformere næste generation af biler. Dens unikke detaljer forener fortidens historie med fremtidens visioner på en uovervindelig måde. Gearstang, start- og stopknap, indstigningslister og midterkonsol prydes af ca. 600 gram mineraler fra en jernmeteorit. Meteoritten heder Muonionalusta og blev i 1906 fundet i Pajala, Sverige. Den anses i dag for at være verdens ældste med en alder på 4,5 milliarder år.

BMW INDIVIDUAL M760LI INSPIRED BY NAUTOR’S SWAN.

Håndværksmæssig perfektion og ægte eksklusivitet har været kerneprincipperne i BMW Individual sinde dets begyndelse for 25 år siden. Derfor fejrede BMW Individual sit 25-års jubilæum i 2017 med at skabe en helt unik bil. BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan. I samarbejde med den traditionsrige finske luksusyacht producent Nautor’s Swan skabtes et kunstværk som ånder luksus og eksklusivitet - et mesterværk på hjul. Med sit unikke maritime design præget af trædetaljer i teak skabes et samspil mellem hav og land.

UDFORSK BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual

Sådan skaber du bilen, der gør dig til en ener

BMW Individual Collection står for udsøgte materialevalg og fascinerende farvesammensætninger - det er udelukkende dine ønsker og din individuelle stil, som styrer udformningen. Du får tæt på ubegrænsede muligheder for at tilføje spektakulære detaljer og unikke udstyrsalternativer som passer til din karakter. Gør bilen til en forlængelse af din personlighed og få en imponerende, udtryksfuld kompagnon, som efterlader et uforglemmeligt indtryk hos alle.

BMW LYXKLASS.

BMW LYXKLASS.

VÅR ENDA VÄG ÄR FRAMÅT.

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i vårt DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar våra beslut och driver oss rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. Vi gör vår tids pionjärer till framtidens historia.