KOMFORTEN I BMW 6-SERIE CABRIOLET.

Nyt mål: Aldrig mere stige ud.

Alt i BMW 6-serie Cabriolet er trimmet til åben køreglæde. Det konsekvent førerorienterede cockpit gør det muligt for bilens fører at koncentrere sig 100 procent om vejen forude – omgivet af et cockpit, der gør brug af de mest eksklusive materialer. Sæderne i bag har enkeltsædekarakter og byder på suveræn kørekomfort, uanset om kalechen er oppe eller nede. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.

Komforten i BMW 6-serie Cabriolet.Nyt mål: Aldrig mere stige ud.

Alt i BMW 6-serie Cabriolet er trimmet til åben køreglæde. Det konsekvent førerorienterede cockpit gør det muligt for bilens fører at koncentrere sig 100 procent om vejen forude – omgivet af et cockpit, der gør brug af de mest eksklusive materialer. Sæderne i bag har enkeltsædekarakter og byder på suveræn kørekomfort, uanset om kalechen er oppe eller nede. Samtidig byder kabinen på god plads til diverse drikkevarer eller andre småting, så vejen er banet for køreoplevelser på første klasse.

Læs mere

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 10,25-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til de klassiske, runde BMW instrumenter. Det hjælper samtidig føreren med at koncentrere sig om vejen forude ved at vise relevante oplysninger i displayet.

Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT. COMFORT-profilen bevarer stort set det udtryk, der kendes fra bilerne i dag, mens den blå farve dominerer i ECO PRO-profilen, hvor de nye EfficientDynamics- og bonusrækkeviddeindikatorer hjælper bilens fører med at køre så effektivt som muligt. SPORT-profilen kendes derimod på sine røde farver og omfatter et motorydelsesdisplay.

Multifunktionsdisplayet kan også vise oplysninger fra navigationssystemet, kørselstips fra Route-Ahead Assistant-funktionen samt listevisninger fra både underholdnings- og telefonsystemerne.

VINDSKÆRM.

Vindskærmen beskytter bilens fører og forsædepassageren effektivt mod generende træk ved skuldre og nakke selv ved høje hastigheder. Det brede net sikrer, at intet generer den lækre følelse af at køre i en Cabriolet. Vindskærmen kan vippes op, så der er fri adgang til at placere bagage på bagsædet. Når den ikke er i brug, kan den foldes sammen og pakkes væk i en håndevending. Foldet sammen fylder den ikke meget i bagagerummet.

RUMMELIGHED

Nyd friheden og de individuelle køreoplevelser – BMW 6-serie Cabriolet giver dig begge dele. Førerpladsen emmer af sportsligt overskud, mens bagsædepladserne er indrettet som enkeltsæder.
Nyd glæden ved at køre Cabriolet, mens drikkevarerne er sikkert opbevaret i midterarmlænet på bagsædet og i midterkonsollen mellem forsæderne. Mindre genstande finder let plads i kabinens aflægningsrum, og klimaautomatikken med to zoner giver dig mulighed for at vælge præcis den temperatur, du har lyst til. Du kan også vælge at sænke glasbagruden helt uafhængigt af kalechen og på denne måde lade frisk luft gennemstrømme kabinen.
Med kalechen foldet ned byder bagagerummet på op til 300 liter bagageplads. Med kalechen oppe er der plads til 50 liter mere i bagagerummet.

FØRERORIENTERET COCKPIT.

Din garanti for åben køreglæde: I BMW 6-serie Cabriolet sidder hver eneste kontakt, hvert eneste display og hvert eneste betjeningselement lige præcis der, hvor du forventer det.
Til venstre for rattet finder du kontakterne til assistentsystemerne og lygterne, lige foran dig har du instrumentgruppen med alle kørsels- og sikkerhedsrelevante oplysninger, som du med BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) også kan få projiceret op i øjenhøjde i forruden.
Lidt til højre for bilens fører er der plads til det fritstående farvedisplay på 10,2 tommer, der kan tilvælges som ekstraudstyr. Umiddelbart derunder finder du favorittasterne, som kan programmeres med de funktioner, du har mest brug for. Lidt længere nede følger betjeningselementerne til klimaanlægget.
Til højre for førersædet er gearvælgeren anbragt og ved siden af den Driving Experience Control-knappen. Ligeledes i midterkonsollen finder vi iDrive Touch-controlleren, som også let kan betjenes fra passagersædet.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen. Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.

 

 

 

 

 

 

BILVARMER.

Bilvarmeren kan tidsindstilles, så kabinen fx er dejligt lun om vinteren, når du er klar til at køre, uden at motoren behøver at være startet. Samtidig er bilens ruder fri for is og dug.

Bilvarmeren kan indstilles og aktiveres med en separat fjernbetjening, via appen BMW Connected eller iDrive-controller. Varmekilden er en vandvarmer, der drives af brændstof fra bilens brændstofsystem. Bilvarmeren sørger også for at varme motoren op inden kørselsstart. På denne måde nedbringes brændstofforbruget i koldstartsfasen. Bilvarmeren kan aktiveres automatisk på et indstillet klokkeslæt, når udetemperaturen falder under 15° C, eller manuelt uanset temperatur. Ved høje udetemperaturer sørger ventilation for at holde kabinen behageligt kølig.