BMW 8-serie Gran Coupé, design, information, data, udstyr

THE 8

BMW 8-serie GRAN COUPÉ

Opdag den lange række attraktivt udstyr og tekniske innovationer til BMW 8-serie Gran Coupé. Dan dig et overblik over bilens tekniske specifikationer, og lad dig begejstre over enestående design, innovative dynamikfunktioner samt de mest moderne køreassistentsystemer og digitale tjenester. Kort sagt: Find alt, der er værd at vide om denne luksuriøse sportsvogn, der, når det angår sportslighed, innovation og rummelighed, søger sin lige – og øger køreglæden til helt nye højder.

Læs mere
THE 8BMW 8-serie GRAN COUPÉ

ET MARKANT UDTRYK

UDSTYRSVARIANTER VED BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Impulsive Heat

Præsens møder elegance: Udstyrsvarianten "Impulsive Heat" fremstår særlig temperamentsfuld i det ydre med en spektakulær lakering i Aventurin Red Metallic og sporty 20"-letmetalfælge. Indvendigt giver det udvidede Merino-læderindtræk i skinnende Ivory White de eksklusive omgivelser et elegant præg. Denne fascinerende vekselvirkning mellem det fængslende ydre og eksklusivt interiør gør denne BMW 8-serie Gran Coupé til noget helt særligt.

BMW 8-serie Gran Coupé, basismodel

Præsens møder elegance: Udstyrsvarianten "Impulsive Heat" fremstår særlig temperamentsfuld i det ydre med en spektakulær lakering i Aventurin Red Metallic og sporty 20"-letmetalfælge. Indvendigt giver det udvidede Merino-læderindtræk i skinnende Ivory White de eksklusive omgivelser et elegant præg. Denne fascinerende vekselvirkning mellem det fængslende ydre og eksklusivt interiør gør denne BMW 8-serie Gran Coupé til noget helt særligt.

Dark Seduction

Sort, stærk, sportslig: Udstyrsvarianten "Dark Seduction" med lakeringen Sapphire Black Metallic og de 20" letmetalfælge i Jetblack har en fulddynamisk virkning. Denne BMW 8-serie Gran Coupé fremviser yderligere sportslige detaljer med sorte designelementer fra BMW Individual Shadow Line i højglans med ekstra udstyr såsom nyre, Air Breather samt rørhaler. Det kontrasterende BMW Individual udvidede læderindtræk "Merino" i temperamentsfuld Bicolor Fiona Red/Black i kabinen forstærker indtrykket af ekstravagant sportslighed yderligere.

BMW 8-serie Gran Coupé, M Sportspakke

Sort, stærk, sportslig: Udstyrsvarianten "Dark Seduction" med lakeringen Sapphire Black Metallic og de 20" letmetalfælge i Jetblack har en fulddynamisk virkning. Denne BMW 8-serie Gran Coupé fremviser yderligere sportslige detaljer med sorte designelementer fra BMW Individual Shadow Line i højglans med ekstra udstyr såsom nyre, Air Breather samt rørhaler. Det kontrasterende BMW Individual udvidede læderindtræk "Merino" i temperamentsfuld Bicolor Fiona Red/Black i kabinen forstærker indtrykket af ekstravagant sportslighed yderligere.

DESIGN

UDVENDIGT OG INDVENDIGT DESIGN I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Enestående design sætter nye standarder – og det i utallige konfigurationer. Opdag de eksklusive udstyrsmuligheder til kabine og eksteriør til BMW 8-serie Gran Coupé. Uanset, hvad du beslutter dig for: Den sportsligt og luksuriøse karakter af denne sportsvogn imponerer ned til mindste detalje og i enhver variant.

BMW 8-serie Gran Coupé, design
BMW 8-serie Gran Coupé, C-stolpe med finnedesign

C-stolpe med finnedesign

C-stolpen med finnedesign og den nye, moderne fortolkning af BMW Hofmeister-buen i sideruden bidrager stærkt til bilens flydende silhuet. Finneløsningen i tagovergangen i bagenden minder om designet af håndlavede bilklassikere. Samtidigt antyder den store stolpeflade status og pondus.
BMW 8-serie Gran Coupé, panoramaglastag

Panoramaglastag

Når det elektriske panoramaglastag med skyde- og hævefunktion er åbent, giver det masser af frisk luft, og selv når det er lukket, skaber det en venlig og lys atmosfære i kabinen. Åbning og lukning sker ved hjælp af knaptryk eller bilnøglen. Det er udstyret med solgardiner og vindafviser. Desuden sikrer det en ensartet glasoptik fra forrude til bagrude.
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW laserlys

BMW laserlys

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 600 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
BMW 8-serie Gran Coupé, Active Air Stream-nyre

Active Air Stream-nyre

Active Air Stream-nyren regulerer luftindsugningen gennem de indbyggede spjæld i kølergitteret alt efter behov for køleluft til motoren, bremserne og klimaanlægget. Samtidig reducerer de bevægelige spjæld luftmodstanden, når de lukkes, og på den måde forbedres aerodynamikken markant.
BMW 8-serie Gran Coupé, M Sport forkofanger

M Sport forkofanger

M Sport frontskørt med spoilerlæbe understreger det sporty og dynamiske udtryk og forbedrer bilens aerodynamik. Luftstrømmen kanaliseres målrettet gennem åbningerne og ud forbi forhjulene, og på den måde forhindrer Air Curtain-teknologien luftturbulens ved skærmkasserne og reducerer luftmodstanden.
BMW 8-serie Gran Coupé, afgangsrør i sporty design

Afgangsrør i sporty design

Rørhalerne i begge sider i Cerium Grey er et lige så markant som eksklusivt designhøjdepunkt set bagfra. Signaturfarven virker lige så sporty som luksuriøs.
BMW 8-serie Gran Coupé, 4+1 siddepladser

4+1 siddepladser

Ydersæderne på bagsædet har sportslig enkeltsædekarakter med integrerede nakkestøtter. En yderligere midterste siddeplads gør det muligt at køre kortere ture med fem personer. Bagsædet har selvfølgelig også trepunktssikkerhedsseler ved alle tre pladser.
BMW 8-serie Gran Coupé, Ambient Light-kabinelys

Ambient Light-kabinelys

Ambient Light skaber ved hjælp af flere LED-lyselementer et behageligt lys i kabinen og giver en følelse af ekstra plads, når mørket falder på. Farver, lysstyrke og lysdesign kan indstilles individuelt. Tilbehørspakken rundes af med kontur- og dørlommebelysning samt lysliste ved midterkonsollen.
BMW 8-serie Gran Coupé, multifunktionssæder til fører og forsædepassager

Multifunktionssæder til fører og forsædepassager

Multifunktionssæderne til fører og passager har mange indstillingsmuligheder, så både komfort og sikkerhed er i top. Du kan indstille sæderne individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være en elektrisk integreret funktion til justering af ryglænets bredde, en fleksibel lændestøtte og manuel justering af sædets dybde.
BMW 8-serie Gran Coupé, CraftedClarity glasapplikationer

"CraftedClarity" glasapplikation

De eksklusive glasdetaljer "CraftedClarity" består af en række håndlavede glaselementer omkring gearstangen, knappen til lydanlægget, iDrive Controller og start-/stopknappen, der opgraderer interiøret visuelt og taktilt.
BMW 8-serie Gran Coupé, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med tre diamantdiskanter leverer lyd i studiekvalitet på alle pladserne i bilen. 16 specifikt placerede højttalere sørger for en stor lydoplevelse. Højttalerne er belyst, hvilket understreger den fremragende lydkvalitet.
BMW 8-serie Gran Coupé, Klimaanlæg med 4-zoneregulering

Klimaanlæg med 4-zoneregulering

Klimaanlægget med 4-zoneregulering muliggør individuel klimakomfort på alle fire siddepladser. Klimaet ved det forreste siddeområde reguleres via betjeningsenheden med fuld variabel TFT-display af hærdet glas i instrumentbrættet. Bagsædepassagererne indstiller sit foretrukne klima via betjeningselementet under luftkanalen ved midterkonsollen.

PERFORMANCE

MOTOR- OG UNDERVOGNSTEKNOLOGI I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

BMW 8-serie Gran Coupé fascinerer med imponerende smidighed og uhæmmet dynamik. Fra den kraftfulde Bi-turbo-benzinmotor over den Adaptive M undervogn og den integrerede aktivstyring til det intelligente firehjulstræk xDrive – det optimalt afstemte samspil mellem utallige innovative drivlinje- og undervognskomponenter sikrer ren nervepirring. Det gælder specielt på strækninger med mange sving, hvor denne usædvanlige sportsvogn udmærker sig med højeste præcision, traktion og kørestabilitet og byder på den maksimale køreglæde.

BMW 8-serie Gran Coupé, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderblokkene.
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW xDrive

BMW xDrive

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den nye opkobling af alle bilens tværdynamiske egenskaber giver dig mulighed at vælge din foretrukne kørestil lige fra kørsel i uvejsomt terræn, hvor optimalt vejgreb er afgørende, til en mere sportslig kørsel med maksimal køredynamik.
BMW 8-serie Gran Coupé, 6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den nyeste generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor. Takket være Doppel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yder den 340 hk (250 kW) og leverer et imponerende maksimalt drejningsmoment på 500 Nm.
BMW 8-serie Gran Coupé, adaptiv M undervogn Professional

Adaptiv M undervogn Professional

Den adaptive M undervogn Professional supplerer den adaptive M undervogn og den integrale aktive styring med krængningsstabilisering. Resultatet: størst mulige kørestabilitet og køredynamik.
BMW 8-serie Gran Coupé, M sportsdifferentiale

M sportsdifferentiale

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW 8-serie Gran Coupé, Integral aktiv styring

Integral aktiv styring

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, hvorimod baghjulene ved højere hastigheder drejer i samme retning som forhjulene for at øge stabilitet og komfort.
BMW 8-serie Gran Coupé, sportsudstødning

Sportsudstødning

Den seriemæssige sportsudstødning byder på en kraftfuld og sportslig lyd, der kan tilpasses køresituationen og førerens ønsker. På den måde bliver specielt sportslig kørsel en emotionel lydoplevelse.
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW sDrive

sDrive motor

I forhold til firehjulstræk giver baghjulstræk ud over en klar vægtbesparelse frem for alt upåvirkede præcise styreegenskaber med særdeles fin respons. Det får bilen til at virke lettere og mere smidig. Den lave vægt og den lave friktion til sammenligning med firehjulstræk forbedrer forbruget og reducerer CO₂-udledningen.

INNOVATION

INTELLIGENTE TEKNOLOGIER I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Begejstrende sportslighed og innovativ luksus er ikke modstridende. Derfor er BMW 8-serie Gran Coupé udstyret med et righold af banebrydende teknologier, der selv ikke i luksusklassen finder et modstykke. Kommuniker med den selvlærende digitale BMW Personal Intelligent Assistant via tale, eller nyd de hypermoderne betjeningsmuligheder via iDrive, gestik eller touchscreen, og få assistance af delvist autonome førerassistancesystemer under krævende kørselsforhold. På den måde bliver hver eneste køretur mere sikker, komfortabel og afslappet.

BMW 8-serie Gran Coupé, Innovation
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW 8-serie Gran Coupé, In-Car Experiences

In-Car Experiences

Din BMW Intelligent Personal Assistant tager sig af dig. Den skubber til dig, når du er træt, giver dig mulighed for at slappe af efter en stressende dag på arbejdet og tilpasser kabinen til din stemning. Og med de In-Car Experiences, som Caring Car Programme og Experience Modes er en del af, sørger din bil for, at du altid føler dig godt tilpas.
BMW 8-serie Gran Coupé, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW 8-serie Gran Coupé, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System mit Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW 8 Series Gran Coupé technical data

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ TEKNISKE DATA.