BMW 8-serie Gran Coupé, set fra siden under kørsel, inspiration

THE 8

BMW 8-serie GRAN COUPÉ

Når dynamik møder luksus opstår magi: BMW 8-serie Gran Coupé er en yppig sportsvogn med fire døre og stor rumfornemmelse. Dens design er æstetik i sin mest forførende form. Det taler et helt nyt designsprog for luksussportsvogne og udtrykker ubegrænset kraft og bemærkelsesværdig smidighed. BMW 8-serien Gran Coupé lever op til dette kompromisløse sportslige løfte på hver eneste meter asfalt. Så snart den temperamentsfulde motor driver omdrejningerne i højden, stiger også passagerernes puls. På alle fire pladser – i et uimodståeligt eksklusivt og samtidigt imponerende sportsligt miljø.

Læs mere
THE 8BMW 8-serie GRAN COUPÉ

SPORTSLIGHED I ALLERNYESTE BEDSTE FORM

HØJDEPUNKTERNE VED BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ.

BMW 8-serie Gran Coupé sportsvognsdesign

SPORTSLIG UDEN KOMPROMISSER

BMW 8-SERIE GRAN COUPÉS EKSTERIØRDESIGN

Dynamisk sportscoupé med personlighed: BMW 8-serie Gran Coupés formsprog med dets medrivende æstetik er en nyfortolkning af den luksuriøse sportsvogn. Lige fra den atletiske front over den flydende Coupé-silhuet til den markante hæk: Det forbløffende design med dets præcise konturer og kraftfulde proportioner giver nervepirring fra første sekund.

BMW 8-serie Gran Coupé, køredynamik

KRAFTFULD SMIDIGHED

SPORTSVOGNSYDELSE MED BMW 8-serie GRAN COUPÉ

De kraftfulde BMW TwinPower Turbo-benzinmotorer i BMW 8-serie Gran Coupé og motor- og undervognskomponenterne, der er perfekt afstemt efter hinanden, sørger for uforglemmelige køreoplevelser. Denne sportsvogn er nemlig hurtig, kraftfuld og yderst adræt, reagerer absolut suverænt i enhver køresituation og har altid ekstra ressourcer. Bykørsel, motorvej eller kørsel i sving: BMW 8-serie Gran Coupé har et svar på alt – og det garanterer maksimal køreglæde.

BMW 8-serie Gran Coupé, design af interiørudstyr

KØREGLÆDE GANGE FIRE

SPORTSLIG KØRSEL FOR FIRE PASSAGERER I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

I BMW 8-serie Gran Coupé nyder fire passagerer højeste køreglæde. Fordi her sidder de to passagerer på det yderst rummelige bagsæde på fremragende komfortable lædersæder med enkeltsædekarakter. De giver en behagelig omsluttende siddefornemmelse og sørger selv ved dynamisk kørsel og i skarpe sving for fremragende sidehold – og øget puls på alle fire pladser.

BMW 8-serie Gran Coupé, panoramaglastag

RUMMELIGE OMGIVELSER

RUMTILBUDDET I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

På bagsædet i BMW 8-serie Gran Coupé kan to voksne nyde en imponerende hoved- og fodplads samt en yderst rummelig rumfornemmelse. Dermed garanteres højeste komfort og fuldstændig afslapning på lange strækninger. Det valgfri panoramaglastag forstærker denne rumoplevelse og følelsen af frihed yderligere, fordi det sikrer unik udsigt og lysrige omgivelser.

BMW 8-serie Gran Coupé er det ultimative, når det gælder fascination af biler i deres mest eksklusive og sportslige udformning. Her mødes uovertruffen dynamik med moderne luksus.
Domagoj Dukec, designchef hos BMW

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

BMW 8-serie Gran Coupé, luksussportsvognsdesign

MEDRIVENDE ÆSTETIK GANGE FIRE

MEDRIVENDE ÆSTETIK GANGE FIRE

BMW 8-serie Gran Coupé er en udtryksfuld firdørs sportsvogn, der totalt revolutionerer formsproget i sin klasse. Motorhjelmens muskuløse og præcise konturer giver et fingerpeg om det imponerende potentiale derunder. Det formede fladeforløb af siderne begejstrer lige så meget som den gennemførte Coupé-silhuette. Den flyder i en markant hæk med muskuløs side, der allerede i stående tilstand signalerer uhæmmet kraft. Bagruden er indlejret mellem to finner, der udmunder i bagklappen – en eksklusiv detalje, der normalt kun ses på håndlavede køretøjer.
BMW 8-serie Gran Coupé, luksussportsvognsdesign
BMW 8-serie Gran Coupé, frihed ved bagsædet

ABSOLUT BEVÆGELSESFRIHED

ABSOLUT BEVÆGELSESFRIHED

BMW 8-serie Gran Coupé byder på en overraskende rumlighed ved bagsæderne, som normalt ikke forventer i en sportsvogn. Den lange hjulafstand og forhøjet taglinje giver masser af plads til en yderst komfortabel hoved- og benfrihed for bagsædepassagerer. Mere bekvemt kan man ikke rejse i en luksuriøs Sport-Coupé.
BMW 8-serie Gran Coupé, frihed ved bagsædet
BMW 8-serie Gran Coupé, sportsvognskarakter ved bagsædet

FØRSTEKLASSES PLADSFORHOLD

FØRSTEKLASSES PLADSFORHOLD

Bagsædepassagerne i BMW 8-serie Gran Coupé sætter sig på førsteklasses polstrerede, højst komfortable lædersæder med sportsligt præg og enkeltsædekarakter. De giver passagererne en behagelig omsluttende siddefornemmelse og dermed fremragende sidehold ved selv dynamisk kørsel. På den måde oplever man en imponerende køreglæde på bagsæderne på enhver strækning.
BMW 8-serie Gran Coupé, sportsvognskarakter ved bagsædet
BMW 8-serie Gran Coupé, panoramaglastag med store glasflader

LYS. LUFT. LUKSUS

LYS. LUFT. LUKSUS

Når det er åbent, giver det valgfri panoramaglastag i BMW 8-serie Gran Coupé frisk luft og sørger desuden for lysrige omgivelser og en endnu mere luksuriøs rumfornemmelse. Det åbnes og lukkes fuldautomatisk og har skyde- og hævefunktion. Desuden kan de integrerede eldrevne solgardiner lukkes trinløst ved intensiv solindstråling.
BMW 8-serie Gran Coupé, panoramaglastag med store glasflader

INDIVIDUEL LUKSUS MED SPORTSLIG KARAKTER

INTERIØRHØJDEPUNKTERNE VED BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Interiørdesignet i BMW 8-serie Gran Coupé udstråler i selv mindst detalje individuel luksus og er desuden et klart udtryk for ambitiøs sportslighed. Den højkvalitative læderudstyring er højeksklusiv, og alle materialer er af udsøgt kvalitet og kompletteres af perfekt overfladefinish. I kombination med den ypperlige håndværkskunst fremstår det lige så moderne som førsteklasses interiør i BMW 8-serie Gran Coupé med allerstørste komfort og suveræn rummelighed.
BMW 8-serie Gran Coupé, designindtræk i kabine
BMW 8-serie Gran Coupé, glasapplikation Crafted Clarity
BMW 8-serie Gran Coupé, interiørdesign bagsæde
BMW 8-serie Gran Coupé, interiørdesign cockpit
BMW 8-serie Gran Coupé, designindtræk i kabine

EKSKLUSIVE LOGEPLADSER

De valgfri multifunktionssæder i BMW 8-serie Gran Coupé kan tilpasses individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være en aktiv funktion til justering af ryglænets bredde, en fleksibel lændestøtte og manuel justering af sædets dybde. Sæderne er beklædt med eksklusivt læder såsom i BMW Individual-udstyringen "Merino"-overfladestruktur i Ivory White/Night Blue Bicolor med elegant kontrastsyning.

BMW 8-serie Gran Coupé, glasapplikation Crafted Clarity

FINESTE DETALJER

Eksklusive detaljer, som de her viste BMW Individual-interiørlister i sort pianolak, eksklusive stikninger og metaludtryk på betjeningselementer, giver kabinen et luksuriøst præg. De valgfri håndlavede glasapplikationer af typen "CraftedClarity" pryder gearskifter, iDrive Controller og start/stop-knap. De giver det eksklusive miljø en usædvanlig tiltrækningskraft – ligesom det oplyste 8 på gearskifteren.

BMW 8-serie Gran Coupé, interiørdesign bagsæde

INDIVIDUELLE FRIHEDER

Den gennemgående midterkonsol i BMW 8-serie Gran Coupé er også betrukket med eksklusivt læder og strækker sig helt til bagsædet i en flydende bevægelse. Den forstærker enkeltsædekarakteren ved bagsædet og giver passagererne mulighed for at sikre deres eget komfortklima. De integrerede betjeningselementer betyder, at klimaanlægget og sædevarmen kan indstilles individuelt for hver passager.

BMW 8-serie Gran Coupé, interiørdesign cockpit

SPORTSLIGE OG LUKSURIØSE OMGIVELSER

Det sportslige cockpit i BMW 8-serie Gran Coupé signalerer enestående elegance og byder på absolut førerorientering. Med den nyeste generation af det intuitive betjeningskoncept har du altid perfekt overblik over relevante oplysninger og kan styre det hele via det ergonomiske M læderrat med vippekontakter. Alle overflader, taster og betjeningselementer har førsteklasses greb og afrunder de luksuriøse omgivelser stilfuldt.

BMW 8-serie Gran Coupé, køredynamik xDrive

KOMPROMISLØS KØREOPLEVELSE

KOMPROMISLØS KØREOPLEVELSE

Nervepirring forprogrammeret: Gennem sine innovative drivlinje- og undervognskomponenter giver BMW 8-serie Gran Coupé allerhøjeste niveau af sportslighed. Den 8-trins Steptronic-sportsgearkasse muliggør særlig sportslig gearskifte, og den adaptive M undervogn sørger for suveræn dynamik på ethvert underlag. Den integrale aktive styring med medstyrende baghjul mindsker styreindsatsen og øger kørestabiliteten og komforten ved rask kurvekørsel. Desuden sikrer det intelligente firehjulstræk xDrive maksimal traktion og styrepræcision. Både det lave tyngdepunkt og karrosseriets store grundstivhed giver øget køreglæde.
BMW 8-serie Gran Coupé, køredynamik xDrive
BMW 8-serie Gran Coupé, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-motor

PULSFORØGER

PULSFORØGER

Den 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 4,4 liter og 530 hk (390 kW) driver lige hurtigt omdrejningstælleren og førerens puls i vejret. Den kraftfulde Bi-turbo accelererer BMW M850i xDrive Gran Coupé med et drejningsmoment på 750 Nm fra 0 til 100 km/t på kun 3,9 sekunder. Det er værdier, der normalt er forbeholdt motorsportsbiler. Grunden til det er de talrige komponenter, der har sit udspring i motorsporten. Sådan optimeres ydeevnen direkte af to Twin-Scroll-turboladere og sikrer en imponerende ydeevne. Karakterstærk omgivelse med den fyldige lyd fra den 8-cylindrede, som desuden giver gåsehud.
BMW 8-serie Gran Coupé, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-motor
BMW 6-serie Gran Coupé, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-motor

IMPONERENDE KRAFT

IMPONERENDE KRAFT

Den nyudviklede 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 3,0 liter og 340 hk (250 kW) varter op med forbløffende ydeevne og høj effektivitet ved lav vægt. Med et drejningsmoment på 500 Nm giver motoren i BMW 840i højeste køreglæde ved en acceleration fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder. Det gælder både hurtig acceleration ved ligeudkørsel og på veje med mange sving. Desuden byder motoren med dens silkeblød gang også på lange strækninger på en suveræn køreoplevelse i ekstraklasse – altid ledsaget af den begejstrende 6-cylindrede barytonlyd og et moderat forbrug.
BMW 6-serie Gran Coupé, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-motor

LUKSUS VED AT VÆRE FORUD FOR SIN TID

INNOVATIVE TEKNOLOGIER I BMW 8-SERIE GRAN COUPÉ

Nyd fremskridt med hver eneste meter: BMW 8-serie Gran Coupé sætter ikke kun nye standarder på vejen, men også når det gælder innovative teknologier. Fra det personligt tilpasselige betjeningskoncept i nyeste generation over den komfortable sprogstyring takket være BMW Intelligent Personal Assistant til den delvist automatiserede kørsel: De innovative digitale tjenester og assistentsystemer i denne luksuriøse sportsvogn gør enhver kørsel endnu mere personlig og afslappet og løfter dermed køreglæden til nye højder.
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Live Cockpit Professional
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Driving Assistant Professional
BMW 8-serie Gran Coupé, Experience Modes
BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Live Cockpit Professional

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional giver en personligt tilpasselig kombination af betjening og display, som består af det fuldt digitale instrumentdisplay, det højopløste kontroldisplay i midterkonsollen samt Head Up-displayet i dit synsfelt. Alt dette kan betjenes, som du ønsker, via touchscreen, gestik, iDrive Controller eller via tale vha. BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Moderne køretøjer bliver stadig mere komplekse. Så hvorfor ikke få hjælp fra en personlig assistent? BMW Intelligent Personal Assistant hjælper dig ved betjening af din BMW 8-serie Gran Coupé uanset om det er navigation, Entertainment eller bilfunktioner. Et kort "Hey BMW" er nok, hvorefter du kommunikerer med din BMW Intelligent Personal Assistant (sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk). Du kan lære den bedre at kende ved bare at spørge: "Hey BMW, who are you?" Aktiveringsordet kan desuden tilpasses. Du siger bare: "Hey BMW, change activation word".

BMW 8-serie Gran Coupé, BMW Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

Den valgfri Driving Assistant Professional hjælper dig med at holde den rigtige afstand, den ønskede hastighed samt holde bilen i vognbanen og undgå kollision. Systemet advarer dig f.eks. mod uønsket vognbaneskift som følge af vibrationer i rattet. Det sørger også for, at din BMW 8-serie Gran Coupé automatisk bremser, når afstanden til køretøjet forude eller personer på vejen er for lille. Ud over det advarer det dig mod svært overskuelig tværkørsel og forenkler udkørsel fra p-plads. Desuden hjælper systemet dig i nødstilfælde med at standse bilen.

BMW 8-serie Gran Coupé, Experience Modes

EXPERIENCE MODES

Med Experience Modes tilpasses kabineomgivelserne i din BMW 8-serie Gran Coupé til dit aktuelle humør. De tre individuelle tilstande "Expressive", "Wellbeing" og "Executive" giver dig et sammenspil af kabinefunktioner, der er ideelt tilpasset hinanden, f.eks. klimaanlæg, sædevarme, lys og musik. Det stimulerer dit sind og har en positiv virkning på dit velbefindende. Giver endnu større køreglæde. Sig bare: "Hey BMW, aktivér Expressive Mode", og prøv det.

BMW 8-serie Gran Coupé BMW Individual set forfra let drejet
BMW 8-serie Gran Coupé BMW Individual set bagfra let drejet
BMW 8-serie Gran Coupé BMW Individual, cockpit
BMW 8-serie Gran Coupé BMW Individual, loftsbeklædning
BMW 8-serie Gran Coupé BMW Individual, kabineudstyr

BMW INDIVIDUAL – UDTRYK FOR INDIVIDUEL KLASSE

Giv BMW 8-serie Gran Coupé dig helt personlige karakter. Med de eksklusive udstyrsmuligheder fra BMW Individual: En lang række unikke lakeringer med spektakulære changerings- eller glittereffekter – f.eks. Tansanit Blue Metallic – giver luksussportsvognen en enestående fremtoning. Fineste læderudstyring af højeste kvalitet, hvor sæderne er komplet håndsyede, beriger desuden den flotte kabine med utallige farvevarianter og fine kontrastsyninger – for eksempel BMW Individual fuld læderpakke "Merino" naturlig overfladestruktur Ivory White med Tartufo-kontrast. Det sportslige og luksuriøse miljø afrundes af de eksklusive BMW Individual-interiørlister i sort pianolak og en Individual loftsbeklædning i Alcantara.

Ung kvinde mod en turkisfarvet baggrund

OPLEV MODERNE LUKSUS

BMW LUKSUSKLASSE

OPLEV MODERNE LUKSUS

BMW LUKSUSKLASSE

BMW LUKSUSKLASSE.

BMW LUKSUSKLASSE.

OPLEV MODERNE LUKSUS.

Ved at forene unikt håndværk og normbrydende designelementer med kraftfuld ydelse skabes en ny form for luksus. En form, der pirrer dine sanser, forkæler dine øjne og lader dig vælge fremtiden. Lige som os.