BMW i

ET BÆREDYGTIGT HELHEDSKONCEPT.

Tilbehør og tjenester til BMW i3.

BMW i har udviklet et bæredygtigt servicekoncept, som kommer hele vejen rundt om BMW i3 – både før og efter købet. Stol trygt på vores løsninger. Bæredygtigt fremstillede tilbehørsprodukter med smarte funktioner i BMW i design.

Læs mere

Originalt BMW i tilbehør.

Vi har udviklet en række smarte tilbehørsløsninger til BMW i3, som følger princippet ”Less Is More” og anvender bæredygtige kvalitetsmaterialer. Lad funktionaliteten og formsproget med BMW i design begejstre dig hver eneste dag.

 • Wallbox Pure

  Den progressivt og ergonomisk designede BMW i Wallbox Pure er en ladestation til hjemmebrug, som sikrer hurtig og komfortabel opladning af din BMW i3. I forhold til det medfølgende ladekabel forkortes ladetiden for BMW i3’s vedkommende med ca. 30 %. Funktionen og betjeningen af BMW i Wallbox Pure er præcist afstemt til BMW i modellerne.
  Du kan vælge at få omfattende rådgivning og et individuelt installationstjek med gennemgang, inden BMW i Wallbox Pure installeres hjemme hos dig. Dette sker igennem vores partner CLEVER som sikrer kompetent og professionel rådgivning.

 • Helårsmåtter

  Den originale universalmåtte med 3D-look har et innovativt design, som passer perfekt til det gennemgående fodrum, og så er den nøje afstemt til kabinedesignet i BMW i. Det smuds- og vandafvisende materiale er meget skridsikkert takket være det innovative fastgørelsesprincip fra BMW og fremstillet af en nyudviklet, bæredygtig plastkombination, der kan genbruges 100 %. Også det affaldsmateriale, der opstår ved produktionen, kan genanvendes 100 %. Forhandles hos din BMW i forhandler.

 • Opbevaringstaske

  Den lækre opbevaringstaske i BMW i design holder styr på ladekabler, værktøj og diverse bilplejeprodukter. Den robuste taske er skræddersyet til at passe i bagageskålen under motorhjelmen på BMW i3, så den er nem og hurtig at tage op og sætte på plads. Ladekablet og stikkene beskyttes effektivt mod snavs og fugt. Forhandles hos din BMW i forhandler.

 • Foldekasse

  Den praktiske foldekasse i BMW i-design er fremstillet af et vævet tekstilmateriale, der består af genbrugte plastflasker. Kassen passer perfekt i bagagerummet på BMW i3 og rutsjer ikke rundt under kørslen. På denne måde beskytter du også bagagerummet mod snavs. Når kassen er foldet sammen, fylder den næsten ingenting. Foldet ud passer den perfekt ned i indkøbsvognen, og de to store rum plus to mindre nøglerum sørger for at holde orden. Forhandles hos din BMW i forhandler.

 • AC-hurtigladekabel

  AC-hurtigladekablet kan anvendes til opladning ved offentlige ladestander med op til tre gange den normale hastighed – afhængigt af den lokale strøminfrastruktur – og er let at håndtere takket være spiralsnoningen. Ladekablet forhandles hos din BMW i forhandler

ASSISTANCE SERVICES.

BMW i Assistance Services er et udvalg af specialudviklede tjenester til 100 % eldrevne biler, som leverer ren køreglæde, allerede inden du tager plads bag rattet i din BMW i3. BMW i ConnectedDrive-tjenesterne hjælper dig med at holde styr på batteriopladningen og ladeprocessen. Derudover kan du med BMW i Navigation bevare overblikket over bilens rækkevidde og en række eksterne faktorer som fx kødannelser på den valgte rute.
Og skulle du få brug for vejhjælp, så er den mobile tjeneste aldrig langt væk – hvis du fx skulle løbe tør for strøm, kan den mobile opladetjeneste hjælpe dig videre.

 • Ladeassistent

  Ved hjælp af appen BMW i Remote App fra BMW i ConnectedDrive bevarer du overblikket over batteriniveauet og den resterende ladetid, indtil batteriet i BMW i3 igen er fuldt ladet op. Du har mulighed for at styre ladetiderne på samme måde som tidspunkterne for klimatisering, så din BMW i3 har den helt rigtige kabinetemperatur, når du sætter dig bag rattet. Hvis der er et problem under opladningen, får du straks en besked via BMW i appen – ved kritiske batteriniveauer modtager du også en sms eller en e-mail.

 • Rækkeviddeassistent

  BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne inddrager ikke kun det aktuelle batteriniveau i ruteplanlægningen, men viser dig også den mest effektive rute, hvor du kan køre uden afbrydelser i form af kødannelser eller unødvendige stop og med et så lavt energiforbrug som muligt. Du kan få vist ladestandere, hvis kørselsmålet ligger uden for bilens rækkevidde, eller hvis der er kødannelser på vejen.

 • BMW TeleServices

  BMW TeleServices er en omfattende pakke med kommunikationstjenester, hvor BMW i3 automatisk sender besked til bilens fører eller BMW i agenten for at gøre opmærksom på et servicebehov og samtidig overfører de relevante data. Bilens fører får automatisk besked, når det igen er tid til serviceeftersyn, og har også mulighed for selv at kontakte BMW i agenten og overføre bildata manuelt. På denne måde løses eventuelle problemer hurtigt og nemt via et telefonopkald til BMW i agenten eller direkte på værkstedet.

 • Mobilitetshjælp

  BMW i sørger for, at du altid er mobil. Når bilen er til service eller på værksted for at blive repareret, sørger vi for, at du kan komme videre, med fx en lånebil. Med købet af en BMW i3 følger også den omfattende mobilitetsordning BMW i Mobile Care. Ved et problem med bilen kan du få professionel hjælp via telefonen eller direkte på stedet, hvis det er nødvendigt. Hvis uheldet er ude, transporterer vi den til nærmeste ladestander eller ved behov eller ønske herom direkte til BMW i agenten. De mange tilbud om reservemobilitet sikrer, at du kan holde dig i bevægelse, hvis uheldet er ude.

BMW i SERVICE INCLUSIVE.

BMW i Service Inclusive med omfattende service- og reparationsydelser er det perfekte supplement til BMW i Assistance Services. Med en engangsbetaling er du dækket ind med omfattende serviceydelser fra BMW i Service og originale BMW i reservedele. Ordningen gælder hos alle autoriserede BMW i værksteder i ind- og udland, der deltager i ordningen. Her får du fuld gennemsigtighed og er beskyttet mod prisstigninger og ubehagelige overraskelser i hele aftaleperioden. BMW i Service Inclusive-pakkerne gælder fra første registreringsdato og slutter, når aftaleperioden ophører, eller når det aftalte kilometerantal er nået.
Du kan naturligvis altid opgradere produktpakken, både hvad angår aftaleperiode, kilometerantal og ydelsesomfang. Og hvis bilen skifter ejer, følger BMW i Service Inclusive-pakken naturligvis med bilen. Få mere at vide om servicepakkerne hos din BMW i agent.

 • BMW i Service Inclusive

  BMW i Service Inclusive-pakken omfatter de vigtigste service- og vedligeholdelsespunkter i form af serviceeftersyn ifølge servicebogen samt udskiftning af mikrofilter og bremsevæske. Hvis din BMW i3 er udstyret med en Range Extender, er olieservice inkl. efterfyldning samt service af brændstoffilter, luftfilter og tændrør ligeledes en del af pakken – det første skridt mod grænseløs køreglæde.

 • BMW i Service Inclusive Plus

  BMW i Service Inclusive Plus-pakken er din garanti for ren køreglæde. I forhold til BMW i Service Inclusive-pakken omfatter Plus-pakken også slidreparationer af bremseklodser og bremseskiver samt en årlig udskiftning af viskerblade.