INTELLIGENT NETVÆRK.

Netværksforbindelser i BMW i3.

BMW ConnectedDrive-løsningerne, der er skræddersyet til elbiler, gør BMW i3 til den første serieproducerede elbil, der er 100 % opkoblet. Det netværksbaserede BMW i Navigation med rækkeviddeassistent og ladestanderdisplay guider dig den mest effektive vej. Appen BMW i Remote er din forlængede arm til BMW i3 via din smartphone. Og takket være de specialudviklede BMW TeleServices ved din BMW i agent altid besked, når bilen har brug for service.

INTELLIGENT NETVÆRK.Netværksforbindelser i BMW i3.

BMW ConnectedDrive-løsningerne, der er skræddersyet til elbiler, gør BMW i3 til den første serieproducerede elbil, der er 100 % opkoblet. Det netværksbaserede BMW i Navigation med rækkeviddeassistent og ladestanderdisplay guider dig den mest effektive vej. Appen BMW i Remote er din forlængede arm til BMW i3 via din smartphone. Og takket være de specialudviklede BMW TeleServices ved din BMW i agent altid besked, når bilen har brug for service.

Læs mere

BMW i Navigation.

Navigationssystemet til BMW i3 med netværksbaserede BMW i ConnectedDrive Services er udviklet med det ene formål at gøre kørslen i BMW i3 så komfortabel og ubesværet som overhovedet muligt. Hjertet i BMW i Navigation er rækkeviddeassistenten med det dynamiske rækkeviddekort. Denne funktion tager højde for alle relevante faktorer ved rutevejledningen – batteriniveau, kørestil, trafik og rutens profil – og viser dig den mest effektive rute med afsæt i disse faktorer. Det sikrer, at du kan nå frem til målet for din kørsel så hurtigt og effektivt som muligt og med det aktuelle batteriniveau. En anden revolution inden for navigationstjenester: Hvis du vil kunne nå hurtigere frem til din destination ved at bruge bus, tog eller metro, så tager BMW i Navigation højde for offentlige transportmidler i rutevejledningen, viser dig køreplaner og guider dig til en ledig p-plads tæt ved det relevante stoppested.*
*Kommer snart

 • ECO Route

  BMW i Navigation kan beregne den mest effektive rute. ECO Route tager ved ruteplanlægningen højde for alle de faktorer, der påvirker bilens rækkevidde. Det gælder ikke kun batteriniveauet og din personlige kørestil, men også den aktuelle trafik, vejens beskaffenhed og rutens topografiske profil. På denne måde kan du være sikker på at nå frem på den mest effektive og miljøvenlige måde.

 • Intermodal ruteføring

  BMW i Navigation er på vej med en teknologi, der også inddrager offentlige transportformer i ruteplanlægningen, og som viser dig køreplaner og knudepunkter. Nogle gange kan det offentlige alternativ være den hurtigste vej frem.*
  *Kommer snart

 • Find offentlig ladestander

  Ved behov for frisk energi kan BMW i navigationssystemet guide dig til nærmeste offentlige ladestander. Oplysningerne om ledige standere vises og opdateres i realtid.

 • Rækkeviddeassistent med dynamisk rækkeviddekort

  Med rækkeviddekortet i informationsdisplayet kan du hele tiden holde dig orienteret om, hvor langt du kan køre i BMW i3. Så snart betingelserne ændrer sig – fx kødannelse (ekstraudstyr ”Real Time Traffic Information”) – foreslår systemet en alternativ rute, et skift til et andet køreprogram eller, ved behov, at du lægger vejen forbi en ladestander på vejen til din destination

BMW i REMOTE APP.

Med BMW i Remote App til både iOS og Android har du altid opdaterede oplysninger om din BMW i3 lige ved hånden. Du kan eksempelvis orientere dig om rækkevidden, batteritilstanden og ladeniveauet, diverse servicemeddelelser og bilens placering. Klimatisering af kabinen og forvarmning af højvoltbatteriet kan aktiveres inden kørselsstart via smartphone, så din BMW i3 har den rigtige temperatur, og højvoltbatteriet kan yde optimalt. BMW i Remote App hjælper dig også ved ruteplanlægningen. Vigtige destinationer såsom en ladestander kan sendes til bilen, allerede inden du sætter dig bag rattet.

 • Statusoplysninger

  BMW i Remote App viser dig den resterende rækkevidde i BMW i3 samt statusopdateringer for opladning direkte på din smartphone. Her får du også vist advarsler og serviceindkaldelser. Derudover kan du fjernbetjene en række bilfunktioner og fx låse bilens døre op eller i. Du kan endda starte klimaanlægget, så kabinen har den ønskede temperatur, inden du sætter dig ind i bilen. Derudover sørger den programmerbare klimatiserings- og opladningsfunktion for, at din BMW i3 eksempelvis er tiptop klar til at køre hver morgen mandag til fredag kl. 7.30 med den ønskede temperatur i kabinen og et fuldt opladet batteri.

 • Mobilitet

  Samtlige funktioner i BMW i Navigation kan anvendes direkte på smartphonen, og du kan lokalisere og sende kørselsmål såsom ladestandere eller andre POI via appen BMW i Remote App direkte til navigationssystemet i bilen. Det dynamiske rækkeviddekort viser dig samtidig, præcis som i bilen, hvor lang rækkevidden i BMW i3 er. BMW i Remote App guider dig den hurtigste vej videre fra ladestanderen eller parkeringspladsen til dit mål. BMW i Remote App hjælper dig også med at finde tilbage til bilen igen. Den viser bilens placering og guider dig den hurtigste vej retur.

 • Effektivitet

  BMW i Remote App hjælper dig med at køre så effektivt som muligt og derved opnå en større rækkevidde. Last Trip Performance viser, hvor effektivt der er blevet kørt i BMW i3. Det omfatter både kørestil og anvendelse af genvindingsfunktionen ved nedbremsninger, hvor bremseenergi konverteres tilbage til strøm. En lang række effektivitetsguider i BMW i Remote App hjælper dig med at tilrettelægge kørslen effektivt og miljøvenligt. En statistik giver dig et godt overblik over den samlede effektivitet af BMW i3. Din personlige effektivitets-performance kan du sammenligne med andre BMW i3-køreres værdier, som analyseres og vises som sammenligningsgrundlag i anonymiseret form.

BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices er en omfattende pakke med kommunikationstjenester, hvor BMW i3 automatisk sender besked til bilens fører eller BMW i agenten for at gøre opmærksom på et servicebehov og samtidig overfører de relevante data. Bilens fører får automatisk besked, når det igen er tid til serviceeftersyn, og har også mulighed for selv at kontakte BMW i agenten og overføre bildata manuelt. På denne måde løses eventuelle problemer hurtigt og nemt via et telefonopkald til BMW i agenten eller direkte på værkstedet.

 • Battery Guard

  Battery Guard hjælper dig med at holde et vågent øje med batteriet i BMW i3 og giver dig besked, hvis der fx er sket afvigelser under opladningen, eller hvis bilen har holdt for længe med lygterne tændt.