OPSIGTSVÆKKENDE OG INNOVATIV.

Designet på BMW i3.

BMW i3 er en konsekvent bæredygtig bil, der er bygget til kørselsbehovet i og omkring storbyen. Bilen er 100 % eldrevet og skræddersyet til kravene om bæredygtig og udledningsfri mobilitet og dermed udtryk for en helt ny og intelligent transportform. Bilen er et afstemt helhedskoncept, hvor hver eneste detalje er optimeret til et specifikt formål. Det fremgår både af det funktionelle og dynamiske udvendige design og af den klare og stringente kabinestil.

OPSIGTSVÆKKENDE OG INNOVATIV.Designet på BMW i3.

BMW i3 er en konsekvent bæredygtig bil, der er bygget til kørselsbehovet i og omkring storbyen. Bilen er 100 % eldrevet og skræddersyet til kravene om bæredygtig og udledningsfri mobilitet og dermed udtryk for en helt ny og intelligent transportform. Bilen er et afstemt helhedskoncept, hvor hver eneste detalje er optimeret til et specifikt formål. Det fremgår både af det funktionelle og dynamiske udvendige design og af den klare og stringente kabinestil.

Læs mere

DESIGNFILOSOFI.

BMW i er udtryk for en vision og en ny forståelse for premiummobilitet, som er kendetegnet ved at have konsekvent fokus på den holistiske bæredygtighedstanke. Det inspirerende, fremadpegende design på BMW i bilerne kan opleves i alle facetter. Designet er et autentisk udtryk for bilernes innovative teknologi og fortolker værdier som lethed, sikkerhed og effektivitet som udvendige og indvendige designdetaljer. På denne måde opstår der en helt unik æstetik, som giver bilerne en selvstændig identitet. BMW i designet er et produkt af filosofien om bæredygtig og effektiv mobilitet og derfor ekstremt klart, reduceret, homogent og dynamisk i sit udtryk. De rolige flader med kun ganske få, præcise kanter virker helstøbte. I samspillet mellem funktionelle detaljer og innovative løsninger opstår et spændende og moderne designsprog, som tydeligt afspejler bilernes fremtidsorienterede stil.

BMW i3: Design.

Bæredygtighed i premiumkvalitet, der overbeviser. Og inspirerer.

UDVENDIGT DESIGN.

De dynamiske og kompakte proportioner vidner om BMW i3’s smidige køreegenskaber. Set fra siden danner rudegrafikken og dørvangerne en dynamisk form. Samtidig afslører den flydende silhuet og den store akselafstand allerede på lang afstand, hvor rummelig kabinen er, mens de korte udhæng for og bag gør det let at parkere bilen. De modsathængslede døre byder på komfortabel adgang til den rummelige kabine.
En karakteristisk detalje på BMW i3 er det såkaldte ”Black Belt”, der løber fra motorhjelmen via taget og om til bagenden og med sin optiske inddeling tilfører bilens udvendige design en unik lethed. Streamflow-designet er også kendetegnende for BMW i og præger også formen på ruderne i bag, hvor det sikrer et suverænt udsyn til alle sider. Store 19-tommer-hjul (standard) reducerer rullemodstanden og skruer sammen med en række aerodynamiske detaljer højt op for effektiviteten.

 • Markant forende
 • Unik bagende

INDVENDIGT DESIGN.

LifeDrive-konceptet på BMW i3 præger også kabineindretningen og giver helt nye muligheder for at skabe unik køreglæde. Batterierne er integreret i bilens undervogn, Drive-modulet, og det giver bevægelsesfrihed i kabinen i kraft af den manglende kardantunnel. Hele Life-modulet står til rådighed som kabineplads og giver dig en helt ny kabineoplevelse med en innovativ og nærmest futuristisk indretning og helt ny og unik funktionalitet.
I det rummelige Life-modul på BMW i3 sidder passagererne højt og har et behageligt højt udsyn. Denne forhøjede siddestilling, den såkaldte Semi-Command Position, giver dig desuden et godt overblik i bytrafikken og letter samtidig indstigningen til alle pladser. Det helt plane gulv i kabinen gør det let at skifte side eller at stige samlet ud i den ene side af bilen – og det er et kæmpe plus for komforten ved parkering i byen og andre steder, hvor pladsen er trang.

 • Fritstående ratstamme og gearvælger
 • Anvendelse af fornybare materialer

KABINEDESIGN.

Du mærker straks den unikke ro i BMW i3. Det første blik gennem de åbnede døre åbenbarer en imponerende rummelighed. Ud over den unikke arkitektur definerer innovative og bæredygtige materialer udstyret i BMW i3. Stofoverfladernes lyddæmpende egenskaber skaber en behagelig akustik i kabinen og bidrager endvidere til varmestyringen i sæderne. Udstyrsvarianterne giver bevidst afkald på sorte elementer og sørger sammen med de strukturerede tekstilmaterialer for et lyst og friskt indtryk, der er perfekt afstemt til de anvendte naturfibre. Fladerne af fornybare materialer er nemlig heller ikke sorte, idet fibrenes struktur skinner igennem den antracitgrå overflade. De fire forskellige, perfekt afstemte kabinedesignlinjer ATELIER, LOFT, LODGE og SUITE fremhæver hver især unikke kvaliteter hos BMW i3 – vel at mærke med en andel af genbrugsegnede materialer på 25 %.

 • Atelier
 • Loft
 • Lodge
 • Suite

BÆREDYGTIGHED OG MATERIALER.

BMW i mærkets ”Next Premium”-kvaliteter kommer til udtryk gennem farve- og materialedesignet. Naturlighed og modernitet er nøglebegreber, som medvirker til at skabe både eksklusive og innovative kabineoplevelser. Som pioner er BMW i med til at skabe en ny forståelse for mobilitetsbegrebet med afsæt i bæredygtighedstanken. Derfor ser man i kabinen i BMW i3 også en fortolkning af bæredygtighed, som kommer til udtryk gennem nye og innovative materialer i den mærketypiske kvalitet og sammensætning.
Kabinedesignet i BMW i3 er kendetegnet ved at gøre udstrakt og synlig brug af naturmaterialer. Plantefibrene i sidepanelerne og instrumentbrættet er ekstremt ressourceskånende og understreger den premiumkvalitet, som er en integreret del af mærket BMW i.

 • Naturgarvet læder
 • Certificeret træ fra ansvarligt skovbrug
 • Tekstilmaterialer med genbrugsandel