KARAKTERISTISK+

BMW M

Designet af BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan emmer af motorsports-DNA. Den dynamiske forende med store luftindtag og dobbeltribberne i den skinnende sorte dobbeltnyre sender klare signaler om kraft og overskud. I kabinen disker det førerorienterede cockpit op med perfekt ergonomi. Specialdesignede M sæder i skålform leverer imponerende god sidestøtte. Alle detaljer er gennemforarbejdede og oser af høj kvalitet, samtidig med at de sender tydelige hilsener til motorsporten.

 

 

 

BMW M3 Sedan:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 10,9 (12,0)
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 209 (194)

Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

Læs mere
KARAKTERISTISK+Designet af BMW M3 Sedan.

FASCINERENDE FORMSPROG.

Dynamisk design.

BMW M3 Sedan: Ekstremt sporty med et ikonisk look og en performanceprofil, der udspringer af effektiv dynamik. Hvert eneste designelement, lige fra de store luftindtag og de imponerende letmetalfælge til det sportslige bagendedesign, understreger og fremhæver de kræfter, denne high performance sportsvogn har at byde på.
Læs mere

Sporty linjer.

Når du betragter BMW M3 fra siden, ser du både DNA'et fra en high performance sportsvogn og den fleksibilitet, der kendetegner en firedørs sedan.
Læs mere

Kraftfuldt forendedesign.

Den fremadstormende forendes dybsort skinnende dobbeltnyre med M3 emblem og M typiske dobbeltribber og voluminøse luftindsugningsåbninger flankeres af full LED-forlygterne med skarpt skåret, dynamisk design. Lygternes filigrane design og imponerende klarhed sikrer et beslutsomt udtryk om dagen og perfekt oplysning af vejen forude om natten.
Læs mere

Karakteristisk bagendedesign.

Bagendens brede sporvidde efterlader et blivende indtryk. LED-baglygter med progressivt design understreger det resolutte udtryk, som også emmer fra de brede high performance sportsdæk. M bagspoileren øger mængden af downforce og forbedrer derved aerodynamikken. M diffusoren og de vinklede M afgangsrør er det perfekte match til bagskørtet med de karakteristiske luftafgange.
Læs mere

Aerodynamiske elementer.

De to lodrette indsugninger til Air Curtain-elementerne og de klassiske M grillelementer i forskærmene med integreret Air Breather-teknologi reducerer mængden af luftmodstand omkring hjulkasserne. Det er med til at optimere bilens aerodynamiske performance og samtidig sende pulsen i vejret.
Læs mere

Eksklusivt kulfibertag.

Kulfibertaget er opbygget af et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og en del af BMW's letvægtskoncept Intelligent Lightweight, som hjælper med at reducere bilens vægt, samtidig med at tyngdepunktet rykkes længere ned. Resultatet er bedre smidighed og dynamik gennem svingene og ved både acceleration og nedbremsning.
Læs mere

Full LED-lygteteknologi.

Alle lygtefunktioner i baglygten varetages ligeledes af lysdioder. Lygtens langstrakte L-form med det ubrudte design skaber en harmonisk overgang til bagklappen og fremhæver det detaljeorienterede design.
Læs mere

UDTRYKSFULDE FÆLGDESIGN.

De vægtoptimerede hjul på BMW M3 Sedan sikrer, at bilen altid gør en selvsikker entre. Bilen ruller som standard på imponerende 18-tommer V-eger-fælge, og som ekstraudstyr kan du vælge de fantastiske 19-tommer M letmetalfælge med dobbeltegerstyling. Fælgene kan som ekstraudstyr vælges i Ferric Grey eller sort lakering, som er et fornemt udstillingsvindue for de stærke M kulfiber-keramiske bremser eller M kompoundbremserne med M logo. Det samme er de 20 tommer store stjerneegerfælge, som også fås i sort udførelse (ekstraudstyr). Uanset hvilken fælgmodel du vælger, så vil de forskellige dækstørrelser med bredere profil på baghjulene forstærke bagendens muskuløse look og samtidig forbedre styreegenskaberne og vejgrebet.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Et unikt udtryk for individuel stil – BMW Individual-værkstedet gør drømmen til virkelighed med BMW Individual Collection. Sammensæt din BMW M3 Sedan præcis som du altid har drømt om.

BMW M PERFORMANCE-TILBEHØR.

BMW M står for køredynamik, innovativ teknologi og årtiers erfaring fra motorsporten. Med komponenterne fra BMW M Performance kan du gøre BMW M3 Sedan endnu mere dynamisk og eksklusiv. Hvad enten det drejer sig om det indvendige eller det udvendige design, så er mulighederne så godt som uendelige.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

    Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

    Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.