BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set forfra
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE 4

DEN NYE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE 4DEN NYE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ

Power, præcision og ren æstetik. Hjertet i den nye BMW M440i xDrive Gran Coupé er en kraftig 6-cylindret BMW M TwinPower-benzinrækkemotor på 374 hk. I samspil med M specifikke undervognskomponenter, der er afstemt perfekt til hinanden, opstår der en sportslig køredynamik, som BMW M440i xDrive Gran Coupé også bringer til udtryk rent visuelt i form af progressivt udformet udvendigt udstyr med M specifikke designelementer og en sportslig og moderne kabine præget af stor rummelighed. Alt i alt byder denne 5-dørs Gran Coupé på en fascinerende fusion af performance, komfort og høj hverdagsegnethed.

Læs mere

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PERFORMANCE.

Drivlinje, undervogn og ydelse.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Ydelseskraft og sportslig køredynamik i kombination med høj funktionalitet og hverdagsegnethed.
  • 6-Cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk
  • 8-trins Steptronic sportsgearkasse
  • Intelligent firehjulstræk BMW xDrive
  • 374 hk (275 kW), 500 Nm, 0-100 km/t på 4,7 sek.
BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set forfra let drejet

SKAB DIN BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

BMW M440i xDrive Gran Coupés køredynamik- og designudstyr.

Sportslig helt ned i detaljen: Grundlaget for BMW M440i xDrive Gran Coupés imponerende performance er et sæt højt udviklede drivteknologier og en undervogn, der er afstemt specifikt til denne model. Den M typiske køreoplevelse er præget af en ydelsesstræk og omdrejningsvillig BMW M TwinPower Turbo-motor, direkte styreegenskaber og en præcis manøvrering. De M specifikke designfeatures i Cerium Grey og sportslige interiørhøjdepunkter understreger bilens atletiske karakter.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set fra siden stående
6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor er kendetegnet ved en suveræn kraftudvikling og den markante og karakteristiske M motorlyd. Dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader skaber en fremragende ydelse.
Adaptiv M undervogn BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set forfra let drejet nærbillede

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed.
Variabelt sportsstyretøj BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 cockpit med M læderrat

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
8-trins Steptronic-sportsgearkasse BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 gearvælger midterkonsol

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
M sportbremser BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 nærbillede M letmetalhjul

M sportsbremser.

De effektive M Sportsbremser er lakeret i blå som standard og i rød højglans som ekstraudstyr og er udstyret med M Logo og store bremseskiver og dermed har også en meget høj bremsekraft. Tilpasset bilens store dynamiske potentiale, sikrer de en fremragende opbremsning ved en udpræget sportslig køremåde samt i vådt føre.

M nyreramme BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic

M nyreramme.

M Shadow Line højglans (udvidet pakke) indeholder en lang række udvendige udstyrsdetaljer i sort højglans: sidepanelernes pyntelister, rudebundslisterne, spejlrammerne, -trekanten og -foden, afdækningerne til B- og C-stolperne, rudestyreprofilerne i bagdørene og nyrerammen.

M aerodynamikpakke BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic set forfra

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik frontspoiler og M specifikt bagskørt i karrosseriets farve, designelementer på sideskørterne i sort højglans samt en diffusorindsats i flere dele i sort højglans sender et signal om dynamik og rendyrket sportslighed.
BMW Individual letmetalhjul 862 I BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 Frozen Pure Grey metallic

20" aerodynamiske BMW Individual hjul 862 I.

20" aerodynamiske BMW Individual hjul 862 I Bicolor sortgrå med uens dæk, blanke, hjulstørrelse for 8,5J x 20, dækstørrelse 245/35 R20, hjulstørrelse bag 9J x 20, dækstørrelse 255/35 R20.
Sportssæder BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kabine

Sportsforsæder.

Sportsforsæderne byder på optimal sidestøtte takket være højere vanger og muligheden for at indstille lårstøtten manuelt. Sædernes længderetning og højde kan også justeres manuelt.

M læderrat BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kabine cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Med en forstærket ratkrans i sort 'Walknappa'-læder, en eksklusiv syning i M farver og kraftige tommelprofiler sikrer det et godt greb og sportslige styreoplevelser.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskoncept, digitale services og køreassistentsystemer i BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Overblik, komfort og sikkerhed på højeste niveau: Utallige Innovative teknologier understøtter dig under kørslen på en række forskellige måder. Fokusér på det væsentlige – den sportslige køreglæde i din BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 kabine

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional består af et BMW Curved Display uden ramme, der samler et instrumentdisplay på 12,3'' og et touchdisplay på 14,9". Desuden projiceres relevante oplysninger op på forruden ved hjælp af BMW Head-Up Display.
BMW Operating System 7 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kabine control display

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med stemmen, via bilens touchscreen eller via iDrive-styring – helt intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Nu kan man vælge apps-menuen direkte.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kabine control display

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kabine control display

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kabine control display

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
Smartphone-integration Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 kabine control display

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 bildør med smartphone

BMW Digital Key.

Hvorfor sætte nøglen i tændingen, når du har din iPhone på dig? Med BMW Digital Key kan du både op- og aflåse din BMW – og endda starte den. Derudover kan du give op til fem personer med en kompatibel iPhone* tilladelse til at bruge din BMW. I den forbindelse kan du bl.a. begrænse tophastigheden – ideelt for personer, der lige har fået kørekort. * BMW Digital Key er kun kompatibel med udvalgte iPhones. Du kan finde en liste over kompatible iPhones på bmw.com/digitalkey

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – TEKNISK DATA.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Ydelse i hk (kW) ved 1/min:

275 (374)/5.500-6.500

Maks. drejningsmoment i Nm ved 1/min:

500/1.900-5.000

Acceleration 0-100 km/t i sek.:

4.7

Brændstofforbrug, blandet kørsel i l/100 km:

8,5-8,0

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 dataoversigt
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.
BMW 4-serie Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Aventurin Red metallic set forfra let drejet

DEN NYE BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

BMW 4-serie Gran Coupé med fem døre overbeviser med dynamik, funktionalitet og en både eksklusivt og generøst udstyret kabine.

BMW FINANCIAL SERVICES TIL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 set bagfra let drejet med en model

Med skræddersyede finansieringsprodukter fra BMW Financial Services kommer du hurtigt og fleksibelt i mål. Uanset om vi taler finansiering eller leasing – alle vores tilbud tilpasses individuelt til dine behov og ønsker. Få mere at vide om attraktive finansieringsløsninger eller et passende leasingtilbud på din BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW servicemedarbejder rådgiver en kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Du er velkommen til at kontakte en BMW partner i nærheden, hvis du har spørgsmål, brug for uddybende information eller ønsker konkrete tilbud på BMW M440i xDrive Gran Coupé. Vores kompetente BMW servicemedarbejdere giver dig gerne individuel rådgivning i telefonen eller direkte på stedet.

BMW M PERFORMANCE PARTS OG TILBEHØR TIL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Oplev sportsligt udstyr og praktisk tilbehør til BMW 4-serie Gran Coupé M.

BMW M440i xDrive Gran Coupé tilbyder dynamisk køreglæde og mange forskellige former for sportsligt udstyr. Det markante designudstyr fra BMW M Performance Parts til eksteriøret og interiøret tilfører masser af motorsportsflair til bilen. Med originalt BMW tilbehør, der er afstemt perfekt til bilen både i forhold til kvalitet og design, kan du skabe en BMW M440i xDrive Gran Coupé helt efter dine behov.

M Performance frontgitter i kulfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i eksklusivt kulfiber. For et særligt elegant og sporty og individuelt look.
M Performance sidespejlskapper i kulfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance sidespejlskapper i kulfiber.

De markante M sidespejlkapper i kulfiber understreger bilens hightech-karakter og tilfører individuelle sportslige detaljer.
M Performance bagdiffusor i kulfiber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance bagdiffusor i kulfiber.

M Performance-bagdiffusoren i kulfiber skaber et endnu mere moderne udtryk og øger bilens sportslige fremtoning.
20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M Bicolor (Night Gold, glansfræset), komplet sæt sommerhjul BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M Bicolor (Night Gold, glansfræset), komplet sæt sommerhjul.

Eksklusive 20" M Performance letmetalhjul med dobbelteger 868 M i Bicolor Night Gold, glansfræset. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol.
M Performance rat BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: Rattet med Alcantara i gribeområdet giver et ekstra godt og behageligt greb og således en mere sportslig styrefornemmelse.
M Performance midterarmlæn Alcantara BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance midterarmlæn i Alcantara.

Små detaljer gør den store forskel: M Performance-midterarmlænet i Alcantara fuldender den visuelle motorsportsstemning i cockpittet.
18" BMW støbehjul med dobbelteger 853 i Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

18" BMW støbehjul med dobbelteger 853 i Gunmetal Grey.

18'' BMW letmetalhjul med dobbelteger 853 i Gunmetal Grey. Snekædekompatible komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8,5 J x 18.
BMW tagboks 320 sort titaniumsølv BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW tagboks 320 sort/titaniumsølv.

Aflåselig tagboks i sort/titaniumsølv, der kan åbnes i begge sider og rummer 320 liter; passer til alle BMW tagbagagebærersystemer.
BMW tagcykelholder BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW tagcykelholder.

BMW tagcykelholderen er den sikre transportløsning til racer-, touring- eller børnecykler samt mountainbikes på op til 20 kg.
BMW helårsmåtter foran BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. De er udført i sort med BMW logo.
BMW bagagerumsmåtte BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW bagagerumsmåtte.

Skridsikker og vandafvisende BMW bagagerumsmåtte, der beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Udført i sort med BMW logo.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Det ekstremt følsomme full-HD-kamera optager automatisk, hvad der sker foran og bag ved bilen, hvis der opstår rystelser.

BMW SERVICES TIL BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Servicepakker og servicetilbud til BMW 4-serie Gran Coupé M.

BMW sætter også standarden inden for service, og hvis uheldet er ude, er vi der altid for dig og din BMW M440i xDrive Gran Coupé. Med BMW vejhjælp og nødhjælp er vores eksperter til rådighed i nødstilfælde døgnet rundt – 365 dage om året. Via den innovative funktion BMW Teleservices sender din BMW M440i xDrive Gran Coupé ganske automatisk vedligeholdelsesbehov og fejlmeddelelser til din BMW servicepartner, der efterfølgende selv kontakter dig. Med ydelserne fra BMW Service Inclusive er denne og alle yderligere serviceydelser dækket økonomisk inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode. Mere tid til de vigtige ting i livet: Med de mangfoldige servicetilbud fra BMW er du altid på den sikre side.

BMW Service Inclusive en kvinde foran en BMW filial

BMW Service Inclusive.

Bare giv slip, så du kan koncentrere dig om det, der virkelig tæller – følelsen af sportslig køreglæde i din BMW M440i xDrive Gran Coupé. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. For med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode.
Læs mere
BMW Teleservices en kvinde med en smartphone ved døren til sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW M440i xDrive Gran Coupé hovedet koldt: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger den for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din BMW M440i xDrive Gran Coupé online i BMW ConnectedDrive Portal og registreret en servicepartner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Læs mere
BMW vejhjælp og nødhjælp en kvinde med en smartphone foran en BMW

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere