BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic set bagfra let drejet BMW M550d Touring

THE 5

BMW M550d xDRIVE TOURING: DESIGNLINJER OG UDSTYR

Fuldendt kraftudvikling møder sporty udstråling og bemærkelsesværdig alsidighed: BMW M550d xDrive Touring giver gåsehud. Med mange forskellige eksklusive udstyrs- og designhøjdepunkter, intelligente assistentsystemer og innovative, digitale tjenester tilbyder den alt det, man har brug for i overhalingsbanen.

Læs mere
THE 5BMW M550d xDRIVE TOURING: DESIGNLINJER OG UDSTYR

BMW M550d xDRIVE TOURINGS DESIGN OG KØREDYNAMIK.

Høj ydeevne i topform.

BMW M550d xDrive Touring imponerer med atletisk udstråling, ekstremt sporty kraftpotentiale og enestående alsidighed. Oplev attraktivt udstyr inden for design, motorer og undervogne.

M aerodynamikpakke BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic nærbillede af BMW dobbeltnyre

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats. Udstødningsrørene er holdt i krom.
M letmetalfælge med dobbelteger 664 M BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic nærbillede af fælg

M letmetalfælge med dobbelteger 664 M.

19" M letmetalfælge med dobbelteger 664 M glansdrejet i mat Cerium Grey, med forskellig dækstørrelse, hjulstørrelse for 8J x 19, dækstørrelse 245/40 R19, hjulstørrelse bag 9J x 19, dækstørrelse 275/35 R19.
M læderrat BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort valknappalæder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.
Adaptiv LED-forlygte BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic nærbillede af forlygte

Adaptiv LED-forlygte.

Den adaptive LED-forlygte indeholder BMW Selective Beam, drejelys og kurvelys. Lysfarven, der minder om dagslys, og en optimal, homogen belysning af vejbanen forbedrer udsynet og gør det muligt at køre i mørke uden at blive træt. Med det ikoniske lysdesign med fire lyselementer genkendes bilen også som en BMW om natten.
6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-dieselrækkemotorBMW M550d xDrive Touring G31 BMW M550d Touring Motor BMW 5-serie Touring M Performance

6-cylindret BMW M TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-dieselrækkemotor i BMW M550d xDrive er noget ud over det sædvanlige i enhver henseende. Moderne teknik som trinvis trykladning med fire turboladere og common-rail-højtryksindsprøjtning sørger med op til 760 Nm for imponerende kraft i alle køresituationer.
Adaptiv M undervogn Professional BMW M550d xDrive Touring G31 BMW 5-serie Touring M Performance

Adaptiv M undervogn Professional.

Den adaptive M undervogn Professional kombinerer teknologierne adaptiv M undervogn, krængningsstabilisering og integral aktiv styring. Resultatet: størst mulige kørestabilitet og køredynamik.
BMW xDrive BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic nærbillede af bagende

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
M sportsbremser BMW M550d xDrive Touring G31 Azurit Black Metallic nærbillede af fælg

M sportsbremser.

M sportsbremserne med flerstemplede bremsekalibre i mørkeblå samt M logo har en særligt høj bremseydelse. Eftersom de er tilpasset bilens yderst store dynamiske potentiale, er de også garant for en fremragende opbremsning ved en udpræget sportslig køremåde samt i vådt føre.

FØRERASSISTANCE OG KONNEKTIVITET I BMW M550d xDRIVE TOURING.

Personlig copilot.

Intelligent og sikkert undervejs – også i overhalingsbanen. Med de intelligente BMW køreassistentsystemer såsom sikkerhedspakken Driving Assistant Plus inklusive kollisionsadvarsel og -beskyttelse eller Parking Assistant Plus med automatisk parkerings- og bakassistent øges køreglæden ved hjælp af enestående komfort. Desuden er du altid opkoblet overalt med de innovative og alsidige konnektivitetsløsninger fra BMW. Takket være WLAN-hotspots har du eksempelvis adgang til internet med LTE-hastighed i din BMW. Og Concierge Service besvarer dine spørgsmål og guider dig om ønsket automatisk frem til de bedste restauranter i nærheden året rundt.

Driving Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Driving Assistant Plus.

Udstyret Driving Assistant Plus giver dig mulighed for at få hjælp under kørslen, hvilket øger komfort og sikkerhed i monotone og farlige situationer såsom kø, langsomtkørende trafik eller under lange køreture. Og du er også i trygge hænder ved vognbaneskift.
Parking Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring Cockpit

Parking Assistant Plus med 3D View.

Med udstyrspakken Parking Assistant Plus bliver det lettere at parkere og manøvrere bilen. Det omfatter Surround View inkl. Top View, Remote 3D View, PDC og parkeringsassistent med parallelparkering, som automatisk klarer både parallelparkeringer og parkering i traditionelle p-båse.
Fjernstyret parkering BMW M550d xDrive Touring G31 BMW displaynøgle

Fjernstyret parkering.

Med funktionen Remote Control Parking kan du forlade bilen og derefter parkere den med fjernbetjeningen ved at styre bilen fremad ind i en snæver parkeringsbås eller garage eller bakke ud af en. Den fjernstyrede parkeringsfunktion aktiveres via BMW displaynøglen, når du står uden for bilen.
BMW Head-Up Display BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Det store BMW Head-Up Display i farver projicerer alle kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om hastighed, navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon og underholdningselektronik.
Telefoni med Wireless Charging BMW M550d xDrive Touring G31 Cockpit

Telefoni med Wireless Charging.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladeskål med trådløs ladefunktion og en række USB-stik. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden Bluetooth Office og teknisk forberedelse til WLAN-hotspot.
Forberedt til Apple CarPlay®BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Forberedt til Apple CarPlay®.

Hvorfor undvære funktionerne i din iPhone, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med forberedelsen til Apple CarPlay® har du fjernadgang til telefoni og apps såsom iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Med stemmestyringsknappen på rattet får du direkte adgang til Siri, Apples assistentfunktion.
Concierge Service BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Concierge Service.

Bliver der godt vejr i Rom i morgen? Hvornår letter mit fly? Concierge Service hjælper dig med det hele, når du er på farten. Du skal bare trykke på en knap. Det gælder, uanset om du har brug for at bestille bord på en restaurant, et hotelværelse eller biografbilletter. Og så er det endda muligt at foretage betalinger. Lige meget hvor du befinder dig, og hvad du har brug for – Concierge Service er klar til at hjælpe dig.
WLAN-hotspot BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

WLAN-hotspot.

Deltag i videokonferencer via din tablet, eller stream det seneste afsnit af din yndlingsserie på din smartphone. Wi-fi-hotspottet sørger via bilens SIM-kort for, at du har 4G-bredbånd (hvis nettet understøtter det). Så kan du og dine medrejsende surfe på op til ti enheder på samme tid.
On-Street Parking Information BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

On-Street Parking Information.

On-Street Parking Information hjælper dig med at finde en p-plads ved at tilbyde en visning i BMW navigationen af, hvor det er sandsynligt, at der en ledig p-plads på gaden. Den blå farvemarkering af gaderne viser den respektive sandsynlighed for at finde en parkeringsplads på navigationskortet samt hvilke gader, der med fordel kan foretrækkes ved søgning efter en parkeringsplads.