BMW M8 Competition Coupé set bagfra, kørende om natten ved fuldmåne.

THE M8

BMW M8 COUPÉ I DETALJER

THE M8BMW M8 COUPÉ I DETALJER

BMW M850i xDRIVE COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ – UDSTYR OG FAKTA

I forhold til design, køredynamik og teknisk innovation fås BMW 8-serie Coupé M modellen i bemærkelsesværdigt mange udstyrsvarianter – altid udviklet med ambitionen om at hæve køreglæden til et nyt niveau. Når alt kommer til alt byder denne imponerende luksussportsvogn ikke kun på en fremragende ydeevne baseret på tekniske præstationer ud over det sædvanlige, men også luksuriøse omgivelser og digitale services fra øverste hylde samt innovative køreassistentsystemer.

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW M8 COUPÉ

FAKTAOVERSIGT: TRE GANGE SPORTSLIG OG LUKSURIØS FASCINATION

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Maksimal køredynamik og eksklusivitet
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale og 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • Eksklusive designelementer og eksklusivt udstyr
 • 625 hk (460 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,2 s
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic.

BMW M8 COUPÉ

Køredynamik og luksus på højeste niveau
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale
 • 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • 600 hk (441 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,3 s
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Kraftfuld performance med luksuriøse omgivelser
 • 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse
 • BMW xDrive med M sportsdifferentiale
 • 530 hk (390 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,7 s
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic.
 • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
 • BMW M8 COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M8 COMPETITION COUPÉ OG BMW M8 COUPÉ

INSPIRERET AF MOTORSPORT: OVERSIGT OVER MOTOR- OG UNDERVOGNSTEKNOLOGIER

En lang række højtudviklede motor- og undervognskomponenter, der er inspireret af motorsportens verden, sikrer en højre ydelse, større manøvredygtighed og mere præcision – og dermed mere adrenalinfyldt køreglæde.

BMW M8 Competition Coupé, 8-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Det nyeste udviklingstrin inden for den 8-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor er garant for fuld power. Højomdrejningsmotoren frembringer nemlig en ydelse på 625 hk (460 kW). De to turboladere imponerer med en optimal respons takket være udstødningsmanifolden, der er placeret på tværs af cylinderrækkerne. V8-motoren er også konstrueret til at kunne klare de ekstreme belastninger ved kørsel på en racebane.
BMW M8 Competition Coupé med adaptiv M undervogn.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så køredynamik og kørekomfort øges. Ud over standardkøreprogrammet COMFORT, som er din garanti for optimal kørekomfort, kan du også vælge køreprogrammet SPORT, der har en mere stram støddæmpning, og SPORT+, som f.eks. er velegnet til kørsel på racerbane.
BMW M8 Competition Coupé med M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi forbinder et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suverænitet. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.
BMW M8 Competition Coupé med 8-trins M Steptronic-gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: fra ekstremt sportsligt og dynamisk til særligt komfortabelt og nærmest ikke mærkbart eller brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller overlade det til gearkassen i automatgear.
BMW M8 Competition Coupé med kulfiber-keramiske M bremser.

Kulfiber-keramiske M bremser.

De kulfiber-keramiske M bremser (ekstraudstyr) overfører bremsekraften endnu mere direkte, bremserne er rustfrie, overlegent varmebestandige, ekstremt slidstærke og samtidig uhyre lette, hvilket alt sammen kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Dette teknisk avancerede udstyr genkendes let på bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M8 Competition Coupé med M MODE.

M MODE.

Med M MODE-tasten på midterkonsollen kan du indstille køreassistentsystemernes reguleringsintensitet. Med ROAD-indstillingen udnyttes de elektroniske hjælpere i fuldt omfang. Men indstillingen SPORT advarer de kun, men griber ikke ind. Med TRACK kan du deaktivere assistentsystemerne helt – f.eks. på en racerbane. Alt efter hvilken indstilling der er valgt, vil de pågældende køreinformationer desuden få en fremtrædende displayvisning.
BMW M8 Competition Coupé med konfigurérbar M bremse.

Konfigurérbar M bremse

Integreret bremsesystem med præcis pedalfølelse og M specifik konfigurationsmulighed. Med det nye system samles funktionerne bremsebetjening, bremsekraftforstærkning og bremseregulering i et kompakt modul. I funktionen COMFORT og i funktionen SPORT frembringes der forskellige forhold mellem bilens opbremsning og den pedalkraft, som føreren mærker.
BMW M8 Competition Coupé med M Sportsudstødning.

M sportsudstødning

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

M SPECIFIKKE DESIGNELEMENTER UDVENDIGT OG INDVENDIGT

BMW M8 Competition Coupés design sætter nye standarder inden for segmentet af luksussportsvogne og er et udtryk for optimal performance. M designelementer i sort højglans, der er afstemt perfekt til hinanden, og markante komponenter fra M Carbon eksteriørpakke understreger det sportslige potentiale ved denne usædvanlige bil. I kabinen understreges BMW M8 Competition Coupés dynamiske karakter af eksklusive M specifikke detaljer.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay Blue metallic set forfra let drejet, kørende om natten.
BMW M8 Competition Coupé med M specifikt frontgitter.

M specifikt frontgitter.

Det sorte frontgitter med ramme i sort krom og M8 emblem i sort højglans understreger, at din bils sportslige karakter har fået endnu et nøk opad.
BMW M8 Competition Coupé med sidespejle i kulfiber.

Sidespejle i sort.

Sidespejlene, der er holdt i sort højglans, tilfører M8 Competition en særlig sportslig karakter. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er sidespejlene udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé med M gælle i kulfiber.

M gælle i sort.

M gællen i den forreste sidevæg er udført i sort, og den integrerede designdetalje med M8 emblem er i sort krom. I forbindelse med M Carbon eksteriørpakke som ekstraudstyr benyttes der et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé med 20'' M letmetalfælge 813 M.

20'' M letmetalfælge 813 M.

20" M letmetalfælge med stjerneeger 813 M Bicolor Jetblack med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 20 dækstørrelse 275/35 R20, hjulstørrelse bag 10,5J x 20 dækstørrelse 285/35 R20.
BMW M8 Competition Coupé med M hækspoiler i kulfiber.

M hækspoiler i sort.

M hækspoileren i sort højglans fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er M hækspoileren udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
M8 Competition logo på BMW M8 Competition Coupé.

M8 Competition logo.

Bagendens sorte M8 Competition logo henviser til bilens ekstremt høje køredynamiske potentiale.
BMW M8 Competition Coupé med læderkabine i 'Merino'/Alcantara.

Læderkabine i 'Merino'/Alcantara.

Som noget helt eksklusivt i M8 Competition fås den tofarvede variant i sort 'Merino'-læder med kontrast i Midrand Beige. Udstyret suppleres af sidevanger og midterkonsolbeklædning i Alcantara.
BMW M8 Competition Coupé, midterkonsol med M8 Competition badge.

Competition badge.

Midterkonsollen er udstyret med et Competition badge foran, som understreger den sportslige atmosfære i kabinen og henviser til bilens køredynamiske kvaliteter.
M sikkerhedsseler i BMW M8 Competition Coupé.

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både meget eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
Indstigningsliste i BMW M8 Competition Coupé med M8 Competition logo.

Indstigningsliste med M8 Competition logo.

Indstigningslisterne med M8 Competition logo byder dig og dine passagerer velkommen, når I stiger ind i bilen. Logoet tager sig specielt godt og eksklusivt ud på de sorte indsatser i dørrammerne foran i højre og venstre side.
M gearstang i BMW M8 Competition Coupé.

M gearstang.

M gearstangen i nyt design er kendetegnet ved et M specifikt geardiagram og fremragende betjening. I den manuelle funktion „S“ kan M gearene typisk skiftes via gearskifteren eller gearskiftekontakterne på rattet, mens skiftet sker automatisk i funktionen „D“. Drivelogic-kontakten til valg af de tre gearskifteprogrammer og P-tasten til parkeringsspærren er placeret under M logoet.
M specifikt instrumentpanel i BMW M8 Competition Coupé.

M specifikt instrumentpanel.

Det M specifikke instrumentpanel giver dig mulighed for også at få vist supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel. Hvis du har valgt kørefunktionen TRACK til kørsel på racerbane, kan du f.eks. få vist ladetrykket, dæktrykkene og -temperaturerne samt g-kræfterne for tvær- og længdeaccelerationen i instrumentpanelet.
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver set fra siden let drejet forfra.
BMW M8 Coupé i Frozen Dark Silver set fra siden let drejet bagfra.
BMW M8 Coupé, cockpit med M læderrat med røde M1/M2-taster.
BMW M8 Coupé, interiør med M sportssæder i 'Merino'-læder Taruma Brown.
BMW M8 Coupé, interiør med Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

BMW M8 COUPÉ DESIGNHØJDEPUNKTER

BMW M8 coupés design er et statement om ægte sportslighed kombineret med uimodståelig luksus. Markante M specifikke designelementer som nyrerammen eller sportsudstødningen i højglanskrom sætter et umiskendeligt præg på eksteriøret. Også de store luftindtag samt detaljer og frontsplitter i sort højglans og M sidespejlene og M hækspoileren – begge i karrosseriets farve – sender et signal om BMW M8 Coupés store ydeevne. Mens de udtryksfulde 20-tommer M letmetalfælge understreger den dynamiske karakter yderligere. Og denne eksklusive sportslighed fortsætter i kabinen: M sportssæderne i 'Merino'-læder, M læderrattet og ekstravagante detaljer som sportslige interiørlister og loftsbeklædningen i Alcantara skaber en stilfuld og luksuriøs stemning.

BMW M8 Competition Coupé, M Carbon eksteriørpakkens luftindtag.
BMW M8 Competition Coupé, M Carbon eksteriørpakkens bagkofanger.
BMW M8 Competition Coupé, M Carbon eksteriørpakkens hækspoiler.
BMW M8 Competition Coupé med M kulfibertag.

M CARBON EKSTERIØRPAKKE

M Carbon eksteriørpakkens eksklusive elementer understreger de sportslige ambitioner og den atletiske fremtoning, der er så typisk for M modellen. Til M Carbon eksteriørpakken hører aerodynamiske komponenter (Air Curtain) på højre og venstre side af kofangeren, spejlkapper og en hækspoiler i kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP). Pakken afrundes af en diffusorindsats bagpå. Alle eksteriørelementer er designet med sans for detaljen, så der opstår et harmonisk samlet billede med et udpræget sportsligt aftryk. Komponenterne i kulfiberforstærket plast (CFRP) er lettere end sammenlignelige standarddele.

BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Dravit Grey metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Brillant White metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Aventurin Red metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Coupé i BMW Individual Frozen Dark Silver metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Coupé, M sportssæde i 'Merino'-læder | Silverstone med M8 Badge.
BMW Individual M8 Coupé, interiør med 'Merino'-læder | Silverstone og BMW Individual interiørliste i sort pianolak.
BMW M8 Competition Coupé, interiør i 'Merino'-læder | Sort og BMW Individual interiørliste i sort pianolak.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Coupé er udtryk for en stærk personlighed. De eksklusive udstyrsmuligheder fra BMW Individual giver denne luksuriøse sportsvogn en helt unik karakter. Vælg blandt en lang række unikke lakeringer, som vil fremhæve eksklusiviteten ved denne luksussportsvogn på brillant vis – f.eks. med de her viste lakeringer „Dravit Grey metallic“, „Aventurin Red metallic“, „Frozen Brilliant White“ eller „Frozen Dark Silver metallic“. Håndsyede sportssæder i 'Merino'-læder i topkvalitet tilfører det eksklusive interiør en luksuriøs aura med en lang række farvevarianter og fine kontrastsyninger. For eksempel læderkabine i 'Merino' sort, 'Merino' Silverstone hvid og 'Merino' Ivory White/Night Blue – alle med raffinerede sekskantede stikninger. De sportslige og luksuriøse omgivelser afrundes af eksklusive BMW Individual interiørlister – som de her viste i sort pianolak – og BMW Individual Alcantara-loftsbeklædningen i varianterne sort, antracit eller Night Blue.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

UDVALGT DESIGN- OG KØREDYNAMIKUDSTYR i BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M850i xDrive Coupés progressive eksteriørdesign fascinerer med et dynamisk udtryk tilført af markante designelementer i Cerium Grey. Dette eksklusive indtryk fortsætter i kabinen, der er præget af sportslige omgivelser, som sætter standarden for luksus. Derudover garanterer effektive motor- og undervognskomponenter for en fantastisk sportslig og komfortabel køreoplevelse – og adrenalinfyldt køreglæde på enhver strækning.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic i fart set forfra let drejet.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic, sidespejl i Galvanik Cerium Grey.

BMW M850i eksteriørelementer.

Eksteriørelementer som sidespejle, logoer, rørhaler, Air Breather-afdækninger, nyreramme og nyreribber er holdt i Galvanik Cerium Grey for at skabe kontrast til karrosserifarven. De indgår harmonisk i det samlede dynamiske billede og understreger bilens sportslige fremtoning.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic, 20" M letmetalfælge med Y-eger 728 M Bicolor Cerium Grey.

20'' M letmetalfælge.

20" M letmetalfælge med Y-eger 728 M Bicolor Cerium Grey med sportsdæk og forskellig dækstørrelse, glansdrejet, hjulstørrelse for 8J x 20, dækstørrelse 245/35 R20, hjulstørrelse bag 9J x 20, dækstørrelse 275/30 R20.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona Blue metallic med M aerodynamikpakke, luftindtag.

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens suveræne sportslighed og modificerer luftstrømmen. Foran og bagpå er bilen udstyret med kofangere lakeret i karrosserifarven. Karmenes afdækninger er ligeledes holdt i karrosseriets farve og understreger det sportslige udtryk. Mens diffusorindsatsen bagest på bilen i Dark Shadow metallic skaber en farvekontrast og fungerer som blikfang.
Cockpittet i BMW M850i xDrive Coupé med M læderrat.

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen i sort 'Walknappa'-læder med tommelprofiler sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser. Takket være multifunktionsknapperne kan føreren komfortabelt betjene en lang række af bilens funktioner uden at skulle fjerne hænderne fra rattet. Et M emblem på ratkransen henviser til bilens sportslige performance.
BMW M850i xDrive, interiør, detaljeret billede af gearstangen med glasapplikation 'CraftedClarity'.

Glasapplikation 'CraftedClarity'.

De eksklusive glasdetaljer "CraftedClarity" består af en række håndlavede glaselementer omkring gearstangen, knappen til lydanlægget, iDrive Controller og start-/stopknappen, der opgraderer interiøret visuelt og taktilt.
Indstigningsliste i BMW M850i xDrive Coupé med M850i logo.

Indstigningsliste med M850i logo.

Indstigningslisterne med oplyst M850i logo og henvisning til Carbon Core fremhæver bilens sportslige og elegante karakter. Den elegante indsats med aluminiumsdetalje i matlook sætter stemningen for den forestående køreoplevelse, når døren åbnes.
BMW M850i xDrive Coupé med udstødningsrør i begge sider.

Udstødningsrør i begge sider.

To udstødningsrør er integreret i henholdsvis højre og venstre side af bagkofangeren og indrammet i en rudeformet afdækning i Cerium Grey.
8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M850i xDrive Coupé.

8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderblokkene.
BMW M850i xDrive Coupé med adaptiv M undervogn.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så køredynamik og kørekomfort øges. Ud over standardkøreprogrammet COMFORT, som er din garanti for optimal kørekomfort, kan du også vælge køreprogrammet SPORT, der har en mere fast støddæmpning.
BMW M850i xDrive Coupé med intelligent firehjulstræk BMW xDrive.

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler trækkraften hurtigt og fleksibelt mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den nye opkobling af alle bilens tværdynamiske egenskaber giver dig mulighed at vælge din foretrukne kørestil lige fra kørsel i uvejsomt terræn, hvor optimalt vejgreb er afgørende, til en mere sportslig kørsel med maksimal køredynamik.
BMW M850i xDrive Coupé med M sportsbremse.

M-sportsbremse.

Bilen er udstyret med en effektiv M sportsbremse, der er tilpasset bilens store dynamiske potentiale, og som altid sikrer en fremragende opbremsning, selv når der køres meget sportsligt eller i vådt føre. Rent visuelt lægger man især mærke til de eksklusive faste kalibre i blå lakering med M logo. De forreste bremsekalibre er udstyret med hver fire stempler, mens de bageste er udstyret med et. De ekstra store skiver med indvendig ventilering sikrer en fremragende bremseydelse.
BMW M850i xDrive coupé med M sportsudstødning.

M sportsudstødning

M sportsudstødningen med 2 elektrisk styrede udstødningsspjæld har en markant, sportslig lyd, som kan tilpasses til køresituationen og førerens ønsker. På den måde får du en unik lydoplevelse, både når du cruiser gennem byen og suser afsted på landevejen.
BMW M850i xDrive Coupé med M sportsdifferentiale.

M-sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M850i xDrive Coupé med integral aktiv styring.

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, hvorimod baghjulene ved højere hastigheder drejer i samme retning som forhjulene for at øge stabilitet og komfort.

BMW 8-SERIE COUPÉ M MODELLEN

FØRERASSISTANCE OG KONNEKTIVITET

Fokus på det vigtige: Med det innovative førerassistentsystem og komfortable funktioner i det tilsluttede cockpit er BMW 8-serie Coupé M modellen på højeste tekniske udviklingsniveau – for moderne mobilitet på højeste niveau.

BMW 8-serie Coupé M modellen med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System mit Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW 8-serie Coupé M modellen med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW 8-serie Coupé M modellen med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW 8-serie Coupé M modellen med M specifikt Head-Up Display.

M specifikt Head-Up Display.

Det M specifikke Head-Up Display med mulighed for at konfigurere indholdet sørger for, at relevante oplysninger i forbindelse med sportslig kørsel som f.eks. omdrejningstælleren med forvarselsområde, Shift Lights og gearindikatoren kommer i fokus. * Fås kun til BMW M8 Competiton Coupé og BMW M8 Coupé
BMW 8-serie Coupé M modellen med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion er udstyret med flere digitale display i form af et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay, et 12,3'' stort instrumentdisplay samt et M specifikt Head-Up Display.
BMW 8-serie Coupé M modellen med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade vil din BMW altid være opdateret, uden at du behøver at besøge din BMW servicepartner. Opgraderingerne installeres ”over the air”, som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
BMW 8-serie Coupé M model tekniske specifikationer.

BMW 8-SERIE COUPÉ M MODEL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

BMW M8 Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M8 Competition Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.6–10.5
CO2 emissions in g/km (combined): 242–238


BMW M850i xDrive Coupé:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 10.0–9.9
CO2 emissions in g/km (combined): 227–224


Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.

The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2


The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Læs mere