KRAFT OG PLADS SOM ALDRIG FØR.

BMW X5 M: Spændende M design.

En sportsvogn med komfortabel plads til fem personer. Et multitalent, der sender byger af adrenalin gennem kroppen. Et Sports Activity Vehicle, hvis design udstråler impulsivt temperament. Ved første øjekast kan det synes vanskeligt at forene disse kvaliteter, men BMW X5 M klarer opgaven med bravur. Her er der power og komfort som i ingen anden sportsvogn af denne type.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

KRAFT OG PLADS SOM ALDRIG FØR.BMW X5 M: Spændende M design.

En sportsvogn med komfortabel plads til fem personer. Et multitalent, der sender byger af adrenalin gennem kroppen. Et Sports Activity Vehicle, hvis design udstråler impulsivt temperament. Ved første øjekast kan det synes vanskeligt at forene disse kvaliteter, men BMW X5 M klarer opgaven med bravur. Her er der power og komfort som i ingen anden sportsvogn af denne type.

 

Skærmbillederne fra kontroldisplayet viser det nye interfacedesign, som forventes lanceret i oktober 2016.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Det brede frontskørt springer straks i øjnene. De store luftindtag vidner om den mægtige motor, der venter på at slippe sine kræfter løs. M dobbeltnyren har en forkromet ramme. Markante forlygter leder blikket ud mod siden, hvor den iøjnefaldende profillinje og de imponerende sidevanger tegner karrosseriets tydelige kileform. Det er et klart udtryk for den suveræne stil. Bagendedesignet er kendetegnet ved vandrette linjer. Det får BMW X5 M til at virke endnu mere dynamisk, og samtidig understreges den brede sporvidde. De to forkromede dobbelte afgangsrør under det store bagskørt og diffusorelementet stammer begge fra motorsporten. BMW X5 M er perfekt rustet til at indfri sportslige løfter og begejstrer samtidig med X modellernes hverdagsduelighed og robusthed.

SÅ SPÆNDENDE KAN KRAFT VÆRE.

SÅ SPÆNDENDE KAN KRAFT VÆRE.

INDVENDIGT DESIGN.

I en klasse for sig: Luksus møder sportslig stil i BMW X5 M. Samtidig tilbyder den fleksible kabine et væld af funktionelle detaljer. Det lækre BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino med kontrastsyninger på M multifunktionssæderne (ekstraudstyr) fanger blikket med det samme. Kombinationen af BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino med loftsbeklædning i Alcantara skaber en flot kontrast − og det er kun ét eksempel på, hvordan du med det eksklusive udstyr fra BMW Individual Collection kan gøre kabinen endnu mere luksuriøs.
Instrumenterne og betjeningselementerne byder på perfekt ergonomi og fornem udførelse. Det understreges med matte kromdetaljer og interiørlister i ægte træ eller kulfiber. M gearvælgeren og køredynamiktasterne er henvendt direkte til bilens fører. Gearskiftekontakterne på M læderrattet giver en berusende køreoplevelse, mens den høje siddestilling sikrer perfekt overblik. Kabinen forener elementer fra M modellerne og X modellerne og skaber en perfekt ramme om køreoplevelsen. I BMW X5 M er der både komfort- og adrenalingaranti.

M MULTIFUNKTIONSSÆDER.

Med de eksklusive M multifunktionssæder tager kabinedesignet tråden op fra det sportslige eksteriør. Bilens fører og forsædepassageren kan tage plads i fuldlædersæder med præget M logo ved nakkestøtten.
Selv ved meget sportslige manøvrer sikrer dybe sædeflader, høje sidestøtter samt kraftige sideprofiler i skulderområdet perfekt støtte. Sædekomforten er afstemt efter bilens udpræget sportslige performance og er samtidig behagelig på længere ture. De integrerede nakkestøtter understreger den sportslige stil. Blandt indstillingsmulighederne er også eldrevet indstilling af sædedybden, øverste del af ryglænet samt af ryglænsbredden.
Øverst på ryglænet har sædet en udsparing, der skaber en visuel lethed. Det er et indtryk, som kontrastfladen under åbningen er med til at forstærke. Dobbeltsyningerne i kontrastfarve er en eksklusiv detalje, der fremhæver den fornemme kvalitet af læderindtrækket Merino.

FØRERPLADS.

Klare strukturer, fornem ergonomi, suverænt overblik. Førerpladsen i BMW X5 M gør bilens fører og forsædepassageren til piloter. De tager plads i sæder, der byder på perfekt støtte i selv meget dynamiske kurver, og som leverer et perfekt overblik takket være den høje siddeposition. Herfra er der perfekt adgang til de vigtigste funktioner. M læderrattet giver dig fuld kontrol, gearskiftekontakterne inspirerer til hurtige gearskift, og med M Drive-tasterne kan du aktivere maksimal køreglæde med de forskellige M køreprogrammer. Det fulde overblik: Head-Up Displayet med speciel M profil såsom ”Shift Lights” viser dig det perfekte tidpunkt til gearskift. Præcis som i motorsporten, bare mere komfortabelt. Klimaanlægget, navigationen og radioen er anbragt til højre for førersædet, hvilket giver forsædepassageren let adgang til at betjene en række funktioner.

HJUL.

BMW X5 M kører som standard på 21-tommer M dobbeltegerfælge 612 M. Dækstørrelsen 285/35 R21 på forakslen og 325/30 R21 på bagakslen er optimeret til den bedst mulige køredynamik med suverænt vejgreb, direkte styrerespons og perfekte køreegenskaber.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Eksklusivt udstyr fra BMW Individual til din BMW X5 M.

 • Speciallakeringer fra BMW Individual

  Skinnende elegance møder grænseløs dynamik. Sådan fremstår BMW X5 M i karrosserifarven Pyrit Brown metallak fra BMW Individual. Mikroskopiske Xirallic®-pigmenter får den brune overflade til at funkle med et sølvfarvet skær, når lyset brydes i lakken. Det er en imponerende effekt, som står i fascinerende kontrast til bilens store flader og kraftfulde look. Hvis du ønsker at give BMW X5 M en anden karakter, kan du vælge BMW Individual karrosserifarven Azurit Black metallak, som har mindst lige så unikke kvaliteter.

 • BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino

  Individuel luksus, som du både kan se og mærke: Den nye BMW X5 M sætter også nye standarder for kabinedesign. En særligt tiltalende sammensætning fra BMW Individual består af det fløjlsbløde læderindtræk Merino i farven Criollo Brown, instrumentbrættet med sort læder og den kontrastrige loftsbeklædning i Alcantara i farven Smoke White. Resultatet er et helt unikt kabinemiljø. Udvalget af farver til BMW Individual-fuldlæderindtrækket Merino giver dig frie hænder til at gøre din BMW X5 M endnu mere unik. Hvilken farve passer bedst til dig?

 • Interiørlister fra BMW Individual

  Elegance på alle tangenter. Interiørlisten i sort pianolak fra BMW Individual har en imponerende dybdeglans, som står i strålende kontrast til det silkematte læderindtræk Merino med naturlig overfladestruktur i Criollo Brown. Samme fornemme kvalitet kendetegner også de mesterligt forarbejdede interiørlister i ægte træ – lige fra udførelsen i Sen Light Brown med elegante åretegninger til det spændende asketræ Vulcano Brown.

 • Andet udstyr fra BMW Individual

  Øjet kan også glæde sig over anvendelsen af læder på instrumentbrættet fra BMW Individual, som tilfører kabinen en ny dimension af kvalitet. Afhængigt af den valgte farve til læderindtrækket BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur er kabinen holdt i enten sort eller Dark Scotch.
  Køleboksen fra BMW Individual forvandler køreglæden til en ægte nydelse. Boksen er let at håndtere og kan løftes ud af bagagerummet i en håndevending.