BMW X6 set bagfra i fugleperspektiv.

THE X6

BMW X6 – DETALJER OG UDSTYR.

Den nye BMW X6 beviser sin dominans på alle niveauer. Den er udstyret med banebrydende teknik som den adaptive M undervogn Professional eller den adaptive luftaffjedring på to aksler og xOffroad-pakken, som sikrer en enestående køredynamik. Innovative teknologier som BMW nyren ‚Iconic Glow‘ eller BMW laserlyset i særligt X-design fremhæver bilens ekstravagance og pionerånd. Mens den nyeste generation af BMW assistentsystemer sørger for optimal sikkerhed. I kabinen modtages man af yderligere avancerede udstyrsdetaljer som den tempererede kopholder eller betjeningskonceptet BMW Operating System 7.0 med et imponerende touch-display på 12,3“. Status pro i stedet for status quo.

Læs mere
THE X6BMW X6 – DETALJER OG UDSTYR.

BMW X6 MODELLERNE OG DERES UDSTYR.

Autoritet har mange ansigter.

BMW xLine

BMW xLine udtrykker robust sportslighed. Udvendigt skaber udtryksfulde designelementer den markante X-karakter – bl.a. nyren og bagkofangerelementet i satineret aluminiumslook eller sideskørterne udført i satineret aluminium, der således skaber en passende ramme for kommende eventyr.

BMW X6, xLine, configure.

BMW xLine udtrykker robust sportslighed. Udvendigt skaber udtryksfulde designelementer den markante X-karakter – bl.a. nyren og bagkofangerelementet i satineret aluminiumslook eller sideskørterne udført i satineret aluminium, der således skaber en passende ramme for kommende eventyr.

M sportspakke

M sportspakken giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder M sportspakken også på endnu mere køreglæde med adaptiv M undervogn, Steptronic-sportsgearkasse, M sportsudstødning, M sportsbremser og M aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

BMW X6, M Sport package, configure.

M sportspakken giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå byder M sportspakken også på endnu mere køreglæde med adaptiv M undervogn, Steptronic-sportsgearkasse, M sportsudstødning, M sportsbremser og M aerodynamikpakke, der forbedrer de køredynamiske egenskaber markant.

BMW Individual

Individualitet i sin mest dominerende form: BMW Individual udstyret til den nye BMW X6 løfter den i forvejen markante fremtoning med eksklusive lakeringer samt elegant læderudstyr og elegante interiørlister.

BMW X6, BMW Individual, configure.

Individualitet i sin mest dominerende form: BMW Individual udstyret til den nye BMW X6 løfter den i forvejen markante fremtoning med eksklusive lakeringer samt elegant læderudstyr og elegante interiørlister.

KØREDYNAMIKKEN I DEN NYE BMW X6.

Den kører ikke, den behersker.

Lige meget om vi taler BMW X eller BMW M – der er udsigt til en toppræstation i alle typer terræn. Med køredynamik-komponenter som den adaptive M undervogn Professional i kombination med firehjulstrækket xDrive leverer den nye BMW X6 en toppræstation i alle typer terræn. Oplev dominans helt ned i detaljen.

Nærbillede af M sportsudstødningen på BMW X6.

M sportsudstødning.

M sportsudstødningen har en lydkarakteristik, der via særlige køredynamiktaster i programmerne SPORT og SPORT+ kan indstilles til en endnu mere intensiv klang, og i det mere komfortorienterede program kan gøres mere diskret.
BMW X6 adaptiv M undervogn.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed.
BMW X6 med nærbillede af M Carbon sidespejlshusene.

M Carbon sidespejlshuse.

M Carbon sidespejlshusene fremhæver bilens kraftfulde og sportslige design.
BMW X6 med nærbillede af M Carbon hækspoileren.

M Carbon hækspoiler.

M Carbon hækspoileren fremhæver bilens kraftfulde og sportslige design og øger mærkbart mængden af downforce på bagakslen.
BMW X6 interiør med fokus på sportssæderne.

Sportssæder til fører og passager.

Sporty og komfortable: Sportsforsæderne, der er standardudstyr, har talrige elektriske indstillingsmuligheder af blandt andet bredden på ryglænet og sædets hældning. Højere vanger på sæde og ryglæn og en indstillelig lårstøtte sikrer en fremragende ergonomi og bedre sidestøtte ved hurtig kurvekørsel.
BMW X6 med firehjulstræk xDrive.

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
BMW X6 interiør med fokus på Offroad-køreindstillinger.

xOffroad-pakke.

I den nye BMW X6 er der også mulighed for en xOffroad-pakke, som gør, at du altid kan føle dig sikker, uanset om du kører på gaden eller mindre faste underlag. Fire Offroad-køreindstillinger tilpasser firehjulstrækket xDrive til det aktuelle køreunderlag, så bilen trækker endnu bedre i sand, sten, grus eller sne.
BMW X6 interiør med fokus på Driving Experience Control.

Driving Experience Control.

Driving Experience Control gør det muligt at vælge mellem standardkøreprogrammet COMFORT, ECO PRO-programmet, der lægger vægt på energiøkonomisk kørsel, og SPORT-programmet, der giver mulighed for en endnu mere dynamisk køreoplevelse. Det nye, interaktive køreprogram ADAPTIVE justerer kontinuerligt den adaptive undervogn, styretøjet og Steptronic-gearkassen efter de aktuelle kørselsforhold.

DESIGNHØJDEPUNKTERNE VED DEN NYE BMW X6.

Dominerer den stigende puls.

Den nye BMW X6’s muskuløse former sender ved første øjekast et signal om den enorme kraft, som den imponerende 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor på 530 hk gemmer på. Ud over de enorme 22“ M letmetalfælge i design med V-eger fuldendes dens designsprog af sportslige detaljer. Udstyr som BMW nyren ‚Iconic Glow‘, BMW laserlyset i X-design og panoramaglastaget Sky Lounge sætter således et tydeligt præg. Kabinen er lige så imponerende med eksklusive designdetaljer som glasapplikationen ‘CraftedClarity’, sportssæderne eller det stemningsskabende lys.

En mand læner sig op ad BMW X6 set fra siden foran et urbant miljø.
Nærbillede af fronten på BMW X6 med BMW nyre ‘Iconic Glow’ set i fugleperspektiv.

BMW nyre 'Iconic Glow'.

BMW nyren 'Iconic Glow' er et imponerende visuelt højdepunkt. Med sin innovative LED-fiberteknologi kan den skabe en opsigtsvækkende lysiscenesættelse i hvid – for eksempel under kørsel eller når bilen åbnes eller lukkes.
Nærbillede af BMW X6 med fokus på laserlyset.

BMW laserlys.

BMW laserlyset i X-design lyser med op til 500 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. Den blå X-signatur og „BMW Laser“-logoet fremhæver den avancerede teknologi i bilen.
BMW X6 set fra siden med fokus på Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projicerer en lysgrafik ind foran bildørene og skaber en stemningsfyldt velkomstatmosfære, allerede når man stiger ind i bilen. Og så sørger lysfunktionen også for, at det bliver endnu mere komfortabelt og sikkert at stige ud af bilen i mørke.
Nærbillede af panoramaglastaget på BMW X6.

Panorama-glastag.

Panorama-glastaget giver masser af frisk luft, når det er åbent, og skaber en venlig og lys atmosfære i kabinen, når det er lukket. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt rullegardin og vindafviser.
BMW X6 eksteriør med fokus på letmetalfælg.

22" M letmetalfælge med dobbelteger 742 M med forskellige dækstørrelser.

22" M letmetalfælge med dobbelteger 742 M Jetblack med forskellige dækstørrelser, hjulstørrelse for 9,5J x 22, dækstørrelse 275/35 R22, hjulstørrelse bag 10,5J x 22, dækstørrelse 315/30 R22.
BMW X6 cockpit med fokus på det stemningsskabende lys.

Stemningsskabende lys.

Det stemningsskabende lys inkl. stemningsskabende konturbelysning i for- og bagdøre er standardudstyr og skaber en behagelig og afslappende stemning i kabinen. Welcome Light Carpet belyser området foran dørene ved ind- og udstigning. Der kan vælges mellem seks lysdesign med dæmpefunktion i farverne hvid, blå, orange, bronze, syren og grøn.
BMW X6 interiør med fokus på glasapplikationen 'CraftedClarity'.

Glasapplikation 'CraftedClarity' til interiørelementer.

Glasapplikationen 'CraftedClarity' består af en række håndlavede glaselementer, der opgraderer interiøret visuelt og taktilt. For eksempel er flere detaljer på gearskifteren, lydstyrkereguleringen, iDrive Controlleren og start-/stoptasten fremstillet af eksklusivt krystalglas.
Interiør med nærbillede af panoramaglastaget Sky Lounge på BMW X6.

Panoramaglastag Sky Lounge.

Panoramaglastaget Sky Lounge skaber en generøs rumfornemmelse om dagen og en stemningsfuld atmosfære i mørke ved hjælp af en lysgrafik, der er sammensat af over 15.000 lyselementer. Der kan skiftes mellem de 6 farver, der indgår i det stemningsskabende lys.

DE INNOVATIVE TEKNOLOGIER I DEN NYE BMW X6.

Fremtiden har ventet på den.

BMW X6 får det til at se let ud at styre: Med en lang række moderne teknologier og udstyr, der gør alle køreture så komfortable som overhovedet muligt. Innovative funktioner som Digital Key, tempereret kopholder eller det imponerende 12,3" store kontroldisplay med touch-funktion hjælper dig i alle tænkelige situationer. Og med funktionen Entertainment Professional bag og komfortsæder med massagefunktion og sædeventilation samt Ambient Air-pakke er både underholdning og afslapning i højsædet.

Nærbillede af bagagerumspakken til BMW X6.

Bagagerumspakke.

Til bagagerumspakken hører ikke kun fleksible fastgørelsesnet og justerbare bagagerails i bagagerummet, men også et flexnet, der kan fastgøres på forskellige øjer, men også benyttes som indkøbsnet.
Close-up af BMW interiøret med fokus på den tempererede kopholder.

Kopholder, tempereret.

De tempererede kopholdere i midterkonsollen holder de forskellige isatte drikkevarer kolde eller varme. Køle- og varmefunktionen aktiveres via tasterne venstre og højre. Den valgte funktion vises desuden ved hjælp af det stemningsskabende lys (blå: køling, rød: opvarmning).
BMW X6 cockpit med fokus på Head-Up Displayet.

BMW Head-Up Display.

Det store BMW Head-Up Display i farver projicerer alle kørselsrelevante data op i dit synsfelt, så du kan koncentrere dig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om hastighed, navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon og underholdningselektronik.
BMW X6 cockpit med fokus på BMW Live Cockpit Professional.

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.
Close-up af BMW interiøret med fokus på højttalerboksen.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med to diamantdiskanter leverer lyd i studiekvalitet på alle pladserne i bilen. 20 højttalere, som er placeret forskellige udvalgte steder i bilen, og som har en samlet effekt på 1.500 watt, sørger for en stor lytteoplevelse. Iscenesættelsen af de enkelte højttalere med forskellige belysninger visualiserer den fremragende lydkvalitet.
Close-up af BMW interiøret med fokus på Entertainment Professional bag.

Entertainment Professional bag.

Udstyret Entertainment Professional bag omfatter to separate farveskærme på 10,2” med justerbar hældning og touch-funktion samt et Blu-ray-drev. Det gør det muligt at bruge navigationen og gå på internettet (med et passende mobilabonnement) under kørslen. Derudover er der et USB-stik samt stik til MP3-afspillere, spillekonsoller og hovedtelefoner (også trådløse).
BMW X6 close-up af dufte til Ambient Air-pakken.

Ambient Air-pakke.

Ambient Air-pakken indeholder en duft- og luftioniseringsfunktion. Der kan vælges mellem forskellige dufte, der er udviklet specielt til bilen. To af disse kan sættes i sammen, så der kan skiftes mellem dem.

KØREASSISTENTSYSTEMER OG CONNECTIVITY-FUNKTIONER I DEN NYE BMW X6.

En pioner inden for perfektion.

Ud over alle teknologierne og funktioner som BMW Head-Up Displayet har den nye BMW X6 også masser af plads til en lang række assistenter og services. Den nyeste generation af BMW assistentsystemer som Reverse Assistant eller Driving Assistant Professional med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse sørger altid for størst mulig sikkerhed. Og takket være den innovative sprogassistent BMW Intelligent Personal Assistant kan du koncentrere dig om det vigtigste – nemlig en uspoleret køreglæde.

BMW X6 cockpit med fokus på Head-Up Displayet.
BMW X6 cockpit med fokus på BMW Intelligent Personal Assistant i Head-Up Displayet.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW X6 cockpit med fokus på klimaindstillingerne.

Automate My Habits.

Når det er koldt, aktiverer du så altid sædevarmen på det tredje trin? Automate My Habits lærer dine foretrukne indstillinger og automatiserer dem, hvis du beder om det. Så kan du nyde køreturen, mens din BMW Intelligent Personal Assistant sørger for, at du har det godt. Der vil komme flere automatiseringsfunktioner til.
BMW X6 cockpit med fokus på Connected Music i Head-Up Displayet.

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMW's musikpartnere Spotify, Deezer og Napster.
En kvindelig fører understøttes af ConnectedDrive Services i BMW X6.

ConnectedDrive Services.

ConnectedDrive Services giver adgang til BMW’s digitale verden. Benyt bil-apps som News, Vejr eller Country Information, når du er på farten, så du altid er godt informeret. ConnectedDrive Services er basispakken, der giver adgang til at bestille flere digitale tjenester.
BMW X6 cockpit med fokus på Parking Assistant Plus i Head-Up Displayet.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sidelæns parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW X6 cockpit med fokus på Driving Assistant Professional i Head-Up Displayet.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
En mand holder ConnectedPackage Professional i hånden.

ConnectedPackage Professional.

Concierge Service, Remote Services, Apple CarPlay®-forberedelse, In-Car Experiences eller Connected Navigation-tjenesterne Real Time Traffic Information og parkeringspladsassistent? Hvorfor bestille dem enkeltvis? Få dem alle! Med Connected Package Professional kan du hente disse BMW ConnectedDrive-tjenester og andre tjenester og teste dem gratis.
En mand interagerer fra den bageste del af bilen via Connected Command.

Connected Command.

Vil du gerne kunne koncentrere dig 100 % om at køre? Så giv dine passagerer kommandoen. Med Connected Command er det så let som ingenting. Via BMW Connected App kan dine passagerer betjene underholdnings- og navigationssystemet – hvis du giver dem lov til det – og styre vigtige funktioner i klimaanlægget.
BMW X6 Tekniske specifikationer

BMW X6 TEKNISKE SPECIFIKATIONER