BMW X7 G07 2019 Arctic Grey set forfra let drejet
BrændstoftypeBenzinDiesel

Den første BMW X7: Dens imponerende udtryk virker let og smidigt takket være det puristiske design og det atletiske formsprog. Samtidig er den rummelige kabine et banebrydende mønstereksempel på, hvordan man kan fusionere eksklusivitet, funktionalitet og frihed og opnå en behagelig komfort – helt om til tredje sæderække. Noget helt særligt er også den kraftfulde køredynamik, der ikke bliver mere sportslig. På den måde bliver hver eneste køretur til den helt store optræden.

 

 

Læs mere

KONFIGURATIONSFORSLAG TIL BMW X7.

BMW X7 xDrive40i

PURE EXCELLENCE.

BMW X7 G07 2019 set forfra let drejet konfiguration Essence xDrive40d Phytonic Blue
Pris fra: 1 449 979 kr
 • Komfortsæder i sort merino læder.
 • WiFi hotspot.
 • Parkeringsassistent med bakkamera.

BMW X7 xDrive40d

CONNECTED.

BMW X7 G07 2019 set forfra let drejet konfiguration Balance xDrive40i M Carbon Black metallic
Pris fra: 1 579 234 kr
 • Stor familie SAV med 7 siddepladser.
 • Panorama Glassoltag.
 • Driving Assistant Professional.

BMW X7 M50i

M-MODELLER.

BMW X7 G07 2019 set forfra let drejet konfiguration Signature xDrive40i Arctic Grey brillanteffekt
Pris fra: 1 932 814 kr
 • M Sport udstødning.
 • 21" M letmetalfælge med M Sport bremser.
 • Interiørliste i mørkt ædeltræ med high-gloss effekt.

DESIGNHØJDEPUNKTERNE VED BMW X7.

BMW nyre BMW X7 G07 2019 nærbillede

BMW nyre.

Som et centralt visuelt highlight fremhæver BMW nyren bilens markante karakter og æstetik, når den betragtes forfra.
BMW laserlys BMW X7 G07 2019 nærbillede

BMW laserlys.

BMW laserlyset i særligt X-design, der fås som ekstraudstyr, lyser med op til 500 m i laser-fjernlysfunktion nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. Den blå X-signatur og påskriften “BMW Laser“ fremhæver den avancerede teknologi i bilen.
22'' letmetalhjul BMW X7 G07 2019

22'' letmetalhjul.

22'' letmetalhjul med multieger 757 Bicolor Ferric Grey med uens dæk, blanke, hjulstørrelse foran 9,5J x 22, High Performance dæk 275/40 R22, hjulstørrelse bag 10,5J x 22, High Performance dæk 315/35 R22 (ekstraudstyr). Andre størrelser og stylingvarianter til rådighed.
Air Breather BMW X7 G07 2019

Air Breather.

Air Breather-elementet bag de forreste hjulkasser understreger sammen med den dekorative forlængede Hockey Stick bilens unikke æstetiske karakter og længde.
Kromliste BMW X7 G07 2019

Kromliste.

Den horisontale liste i krom mellem baglygterne fremhæver bilens sportsligt elegante karakter. Som i BMW 7-series luksussedan danner kromlisten en kontrast til den valgte køretøjsfarve og skaber en harmonisk forbindelse mellem de kraftfulde sidepartier og hækken.
Glasapplikation CraftedClarity BMW X7 G07 2019

Glasapplikation "CraftedClarity".

Glasapplikationen "CraftedClarity" består af en række håndlavede glaselementer, der opgraderer kabinen både visuelt og taktilt. Således er flere detaljer på gearvælgeren, BMW iDrive og start-/stopknappen fremstillet af eksklusivt krystalglas.
Læderdesign BMW X7 G07 2019

Eksklusivt læderdesign.

Fås som ekstraudstyr: BMW Individual fuld læderpakke "Merino" i Ivory White/Night Blue, interiørfarve sort.
Seks eller syv siddepladser BMW X7 G07 2019

BMW X7 med seks eller syv siddepladser.

Den 3. sæderække (standard) med to sæder, der kan klappes helt ned til bagagerumsniveau, giver mulighed for siddepladser til to ekstra passagerer, så der i alt er god plads til op til syv personer i bilen.
Panorama-glastag Sky Lounge BMW X7 G07 2019

Panorama-glastag Sky Lounge.

Ved hjælp af en lysgrafik, der er sammensat af over 15.000 lyselementer skaber panorama-glastaget Sky Lounge (ekstraudstyr) en meget stemningsfuld atmosfære – især når det er mørkt udenfor. Der kan skiftes mellem omgivelseslysets seks forskellige farver.
Omgivelseslys BMW X7 G07 2019

Omgivelseslys.

Omgivelseslyset, der er standard, omfatter konturbelysning, som skaber en afslappende og meget behagelig lysstemning i kabinen. De seks lysdesign med dæmpefunktion har desuden en dynamisk funktion. Welcome Light Carpet belyser området foran dørene ved ind- og udstigning.

KØREKOMFORTEN I BMW X7.

Kørekomfort BMW X7 G07 2019 nærbillede

BMW X7 leverer en ekstra høj kørekomfort i kombination med en fremragende køredynamik. Undervogns-reguleringssystemet Executive Drive Pro, der fås som ekstraudstyr, gør brug af aktive krængningsstabilisatorer, der elektromekanisk og kontinuerligt reducerer karosseriets hældning til et minimum under kørslen. Den adaptive 2-akslede luftaffjedring (standard) gør det nemmere at stige ind og ud samt læsse bilen. Luftaffjedringen sørger for automatisk at holde bilen på et konstant niveau uanset lasten og kan indstilles manuelt.

KØREDYNAMIKKEN I BMW X7.

BMW X7 G07 2019 set forfra let drejet kørende i offroad-terræn

Til BMW X7 er en xOffroad-pakke til rådighed som ekstraudstyr. Fire offroad-indstillinger sørger for at tilpasse firehjulstrækket BMW xDrive endnu mere præcist til det aktuelle køreunderlag. M sportsudstødningssystemet (ekstraudstyr) har en lydkarakteristik, der kan indstilles til en endnu mere intensiv klang i programmerne SPORT og SPORT+ med kontakten til køredynamik. Den integrerede aktive styring (ekstraudstyr) af firehjulstrækket gør det muligt at vende på meget lidt plads ved lave hastigheder, da baghjulene her drejer i modsat retning af forhjulene.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW X7.

Med BMW M Performance Parts tilfører du mest mulig motorsportskarakter til din BMW X7. Vælg blandt udvendigt og indvendigt designudstyr med et skærpet udtryk samt attraktive smede- og letmetalhjul. Med originalt BMW tilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Produkterne er afstemt perfekt til BMW X7 i forhold til kvalitet, design og præstation.

Tagboks 520 BMW X7 G07 2019

Tagboks 520.

Den moderne tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 520 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
Rælingholder BMW X7 G07 2019 udvendigt udstyr

Rælingholder.

Rælingbøjlen er kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW og passer også perfekt til bilen rent visuelt. Den er let at montere uden værktøj og lever op til de største kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem.
22" M Performance Y-eger 785 M Bicolor BMW X7 G07 2019

22" M Performance Y-eger 785 M Bicolor.

De eksklusive 22" M Performance smedehjul med Y-eger 785 M er udført i Bicolor Jet Black mat, blanke og med indfræset M Performance påskrift. Komplet RDC-sommerhjulsæt med dæk med nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 9,5J x 22 med dækstørrelse 275/40 R22 107Y RSC foran og 10,5J x 22 med dækstørrelse 315/35 R22 111Y RSC bag.
Helårsmåtter foran BMW X7 G07 2019

Helårsmåtter foran.

De robuste helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Måtterne er holdt i et sort design med en detalje i rustfrit stål.
Formstøbt bagagerumsmåtte BMW X7 G07 2019

Formstøbt bagagerumsmåtte.

Den skridsikre, vandtætte og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt og flot design beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Den formstøbte måtte passer perfekt til bagagerummets udformning og er udført i sort med en eksklusiv detalje i rustfrit stål. Svare på tråd
Universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System BMW X7 G07 2019

Universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Den sørger for sikker fastholdelse af en lang række Apple- eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7 til 11 tommer, kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning.
M modelpåskrift X7 sort højglans BMW X7 G07 2019

M modelpåskrift X7 i sort højglans.

Send et sportsligt signal. M modelpåskriften X7 i sort højglans understreger din bils dynamiske fremtoning med sit design. Den er lakeret i sort med højglans og er lige så robust, som den er unik, og egner sig dermed perfekt til at gøre det udvendige udstyr individuelt.
M Performance sidespejlskappe i carbon BMW X7 G07 2019

M Performance sidespejlskappe i carbon.

Manuelt fremstillet i carbon af højeste kvalitet: Den markante sidespejlskappe understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.
M Performance rat BMW X7 G07 2019

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.
M Performance måtter BMW X7 G07 2019

M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M logo og M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.
M Performance tankdækselkappe carbon BMW X7 G07 2019

M Performance tankdækselkappe i carbon.

Det ligger i detaljen: M Performance tankdækselkappen er fremstillet i eksklusivt carbon. Det fremhæver bilens sportslige og individuelle udtryk og opgraderer designet. Den originale BMW komponent tåler kontakt med både benzin og diesel. Med M Performance logo på børstet aluminium.
M Performance dækposer BMW X7 G07 2019

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposerne beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER OG DIGITAL SERVICES I BMW X7.

BMW X7 er udstyret med den nyeste generation af BMW Connectivity-teknologier. Intelligente Digital Services og køreassistentsystemer sikrer en problemfri opkobling med resten af verden og tilbyder dig maksimal komfort og størst mulig sikkerhed takket være intuitiv brugervenlighed.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW betjening med håndbevægelser BMW X7 G07 2019

BMW betjening med håndbevægelser.

Med BMW betjening med håndbevægelser kan du betjene en række funktioner ved hjælp af bestemte håndbevægelser. Systemet genkender fx håndbevægelsen ”swipe” eller ”pege” og udløser den tilknyttede funktion, fx afvise eller modtage et telefonopkald, og kan også regulere lydstyrken, når du laver en cirkelbevægelse med pegefingeren.
Driving Assistant Professional BMW X7 G07 2019

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, sporskifte- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW X7 G07 2019

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround View-system med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sidelæns parkeringshjælp, parkeringsassistent med længde- og tværføring samt bakassistent.
Parkeringspladsassistent BMW X7 G07 2019

Parkeringspladsassistent.

Vil du gerne finde en parkeringsplads tæt på din destination? Det kan parkeringspladsassistenten hjælpe dig med. Den foreslår dig ledige pladser i parkeringshuse eller på gaden og finder på basis af dit valg den bedste rute til dig, hvor det er mest sandsynligt at finde en parkeringsplads.
Remote Software Upgrade BMW X7 G07 2019

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Experience Modes BMW X7 G07 nærbillede

Experience Modes.

Er du til det diskrete eller produktive, når du er på farten? Med Experience Modes såsom Executive eller Expressive Mode kan du, takket være en perfekt opbygget samlet stemning i kabinen, skabe en oplevelse for dine sanser, der passer perfekt til dit humør. Sig blot: „Hey, BMW. Aktivér Executive Mode.“
Welcome Light Carpet BMW X7 G07

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projicerer en lysgrafik ind foran bildørene og skaber en indbydende atmosfære, allerede når man stiger ind i bilen. Det gør det desuden endnu mere sikkert og komfortabelt at stige ud, når det er mørkt udenfor.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW X7 G07 nærbillede

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med to diamantdiskanter leverer lyd i studiekvalitet på alle pladserne i bilen, inkl. 3D Surround Sound. 20 højttalere, som er placeret forskellige udvalgte steder i bilen, og som har en samlet effekt på 1.500 watt, sørger for en stor lytteoplevelse.
Entertainment Professional bag BMW X7 G07 nærbillede

Entertainment Professional bag.

Udstyret Entertainment Professional bag omfatter to separate farveskærme på 10,2” i høj opløsning med justérbar hældning og touch-funktion samt et Blu-ray-drev. Det gør det muligt at bruge navigationen og gå på internettet (med et passende mobilabonnement) under kørslen.
Tempereret kopholder BMW X7 G07 kabine

Tempereret kopholder.

De tempererede kopholdere i midterkonsollen holder de forskellige isatte drikkevarer kolde eller varme. Køle- og varmefunktionen aktiveres via tasterne venstre og højre. Den valgte funktion vises desuden ved hjælp af omgivelseslyset (blå: køling, rød: opvarmning).
Klimaanlæg med 5-zoneregulering BMW X7 G07

Klimaanlæg med 5-zoneregulering.

Klimaanlægget med 5-zoneregulering giver mulighed for at regulere temperaturen for fører og forsædepassager, temperaturen i højre og venstre side på 2. sæderække samt temperaturen på 3. sæderække uafhængigt af hinanden. Dermed kan alle i bilen få den temperatur, de foretrækker.

TEKNISK DATA OM BMW X7.

BMW X7 xDrive40i og andre motorer.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

245 (333) / 5500-6250

Maksimal hastighed i km/t:

243

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

6,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km (WLTP):

10,9 - 10,1

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km (WLTP):

248 - 231

Stregtegning BMW X7 mål
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der forskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE TIL BMW X7.

En BMW servicemedarbejder hilser på en kunde

#whateverhappens. Komplet ubekymret på farten: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og gør det let for dig at planlægge i forhold til driftstid eller tilbagelagt afstand.

Følgende serviceydelser indgår:

 • Service biltjek i overensstemmelse med BMW bestemmelserne
 • Service mikrofilter
 • Service bremsevæske