Den nye BMW 7-serie er diskret elegance, stærke præstationer og enestående komfort. Fronten med den karakteristiske dobbeltnyre og den effektive Air Breather på bilens sider understreger bilens markante karakter. Kabinen byder på luksuriøst læder med elegante stikninger og eksklusive interiørlister.
 

BMW 7-serie er spækket med digitale og automatiserede funktioner, der øger sikkerheden og køreglæden. BMW Personal CoPilot er en samling af køreassistentsystemer, der hjælper føreren i forskellige situationer og overtager flere af dennes opgaver. Med BMW Live Cockpit Professional med Operating System 7.0 bliver det endnu mere intuitivt og enkelt at styre bilen.
 

Ud over den 6-cylindrede og den kraftige 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo benzinmotor fås BMW 7-serie Sedan og BMW 745e/Le Plug-in-hybriderne med den effektive 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-motor i kombination med den nyeste generation af højvoltsbatterier.
 

Den nye BMW M760Li xDrive Sedan med den kraftige, 12-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor er elegant og sporty på samme tid. Og med M sportspakken, det eksklusive M Performance-udstyr og en lang række designelementer udtrykker den ren dynamik og uforfalsket køreglæde.

Læs mere
BMW 7-serie Sedan (G70) Set fra siden med åben bagdør

BMW 7-SERIE SEDAN.

BMW M760e Sedan (G70) 2022

BMW M760e Sedan.

BMW i7 Sedan (G70) 2022

BMW i7 SEDAN.