KRAFTOVERSKUD.

Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Ingeniørerne hos BMW M GmbH konstruerer ikke motorer, men mesterværker. Den effektive dobbelte turbolader gør M TwinPower Turbo V8-benzinmotoren som skabt til at prøve grænser af. Et forsigtigt vip med speederen er nok til at sende bølger af spontan og konstant power gennem hele kroppen.

Læs mere

M TWINPOWER TURBO 8-CYLINDER PETROL ENGINE.

Forvandler muskler til begejstring: Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er juvelen blandt M motorerne. Dens enorme kraft på 560 hk (412 kW) og 680 Nm er tilgængelig ved alle omdrejninger takket være den innovative TwinScroll-turboteknologi, og med M Competition-pakken, der fås som ekstraudstyr, hæves ydelsen til hele 600 hk.
Kombinationen af høje motoromdrejninger, turboladning og teknologiske highlights som Valvetronic og High Precision Injection gør det muligt. Når det fulde drejningsmoment træder i karakter ved ca. 1.500 omdr./min., tegner der sig en næsten snorlige kurve i ydelsesdiagrammet – og et stort smil hos personen i førersædet. Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor er beviset på, at muskler og miljøhensyn på ingen måde er uforenelige modpoler – takket være intelligente BMW EfficientDynamics-teknologer som fx genvinding af bremseenergi. Disse teknologier udmønter sig i et gennemsnitligt brændstofforbrug på imponerende 9,7 km/liter.

  • M TwinPower Turbo