SHOP THE LOOK

THE NEW

X2

BMW M

DEN NYE BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, km/l : 8,1-7,7 km; CO2-emission, blandet kørsel, WLTP i g/km: 183-174

KØREGLÆDE.

Med en kraftig motorisering og en præcis undervognsjustering leverer BMW X2 M35i xDrive en fantastisk performance, der også helt tydeligt afspejles i M modellens design. Få mere at vide om priser og tekniske data og udstyrsmulighederne til BMW X2 M35i xDrive, og oplev den unikke kombination af sportslighed og hverdagsegenskaber.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Effekt

   221 kW (300 hk)

   Drejningsmoment

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: 8,1-7,7; CO2-emission, blandet kørsel, WLTP i g/km: 183-174

   BMW X2 M35i xDrive i Frozen Portimao set forfra foran en moderne kontorbygning i bymæssige omgivelser

   UMISKENDELIG M.

   Fire udstødningsslutrør, M Sportssæder som ekstraudstyr, særlige M aerodynamikkomponenter – BMW X2 M35i xDrive reklamerer med sin status som BMW M model ved første øjekast. M Twin-Power Turbo-benzinmotoren på 300 hk (221 kW), den adaptive M undervogn og BMW X2 M35i xDrives effektive M Sportsbremser er garant for en M typisk køreoplevelse.

   DIN NYE BMW X2 M35i xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANCE

    KØRER SOM EN M.

    EN KRAFTFULD OPBREMSNING.

    19" M Compound-bremser deaccelererer fantastisk selv i vådt føre. De perforerede bremseskiver er ekstra varmebestandige, og bremsekalibre i grå højglans med M logo sender også et signal om den høje performance rent visuelt.

    KØREDYNAMISKE HØJDEPUNKTER.

    Kraftig motorisering og sportslig køredynamik. Den nye BMW X2 M35i xDrive forener en ultrapræcis håndtering og performance.

    DESIGN

    M SÅ DET SES.

    M TIL ØJNE OG ØRER.

    M udstødningssystemet udsender en kraftig motorlyd fra fire afslutningsrør. Med M Sportspakke Pro er afskærmningerne udført i sort.

    HØJDEPUNKTER – UDVENDIGT UDSTYR.

    FØLES SOM EN M.

    EN REBEL I ALCANTARA.

    Din stil i perfekt afstemning. Instrumentbrættet Luxury er beklædt med en elegant Alcantara/Veganza-kombination, der også dækker dørenes paneler. Og instrumentbræt og dørpaneler er indrammet af blå M syninger. Alternativt kan du vælge en anden polstring. Så vil instrumentbrættet have et eksklusivt rombemønster i Veganza-design.

    INTERIØRHØJDEPUNKTER.

    TEKNOLOGIER

    INTELLIGENTE OG INNOVATIVE.

    FULDT INTEGRERET VIDEOSTREAMING.

    God underholdning i pauser. Med videoer bliver ventetider i din BMW mere underholdende. Du nyder godt af et bredt og landespecifikt udvalg. Streamingudbuddet videreudvikles hele tiden. Dermed bliver din BMW til din anden stue.

    DIGITALE HØJDEPUNKTER.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 Digital Premium-funktioner

    BEDRE FORBUNDET.

    Oplev BMW Digital Premium-pakken med ekstra digitale funktioner – start med en gratis testversion:

     

    • Takket være udvidede BMW Maps-funktioner er der adgang til trafikinformation i realtid på hele kortet (også uden aktiv ruteføring)
    • Adgang til lyd-, underholdnings- og nyhedsapps – inklusive datavolumen og kontinuerlige opdateringer
    • Med ekstra individualiseringsfunktioner lærer BMW Intelligent Personal Assistant dine rutiner at kende og kan om ønsket automatisk klare mindre opgaver for dig

    PÅ FARTEN UDEN BEKYMRINGER.

    Altid i den rigtige vognbane og med rette.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden sikkert op til 210 km/h. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, til bilen holder stille, og sætter automatisk i gang igen.

    Lettere parkering med flere kameraer.

    Parking Assistant Plus giver et rigtig godt overblik ved parkering. Supplerende kameraer overfører en 3D-visning af bilens omgivelser til bilens kontrol-display. På den måde kan du med det samme se, hvor meget plads der er at manøvrere på.

    Kør med fjernlyset tændt hele tiden.

    Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger din BMW for, at andre trafikanter ikke rammes af lyskeglen. For et optimalt lys på mørke veje.

    Mere end blot en nøgle.

    Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig efter din præferencer i overensstemmelse med den valgte personlige profil.

    Se mere end blot det, der ligger forude.

    Kom mere præcist i mål. Head-Up Displayet projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display eller instrumentkombination.

    RÅDGIVNING OG SERVICES

    PROACTIVE CARE I BMW X2 M35i xDRIVE.

    Service – lige når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

    OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW X2 M35i xDRIVE.