BMW X5 M.

MOD NYT TERRÆN.

BMW X5 M. MOD NYT TERRÆN.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (x)

575 hk (423 kW) ved 6000-6500 omdr./min.

Drejningsmoment

750 Nm

Acceleration 0-100km/t i sek.

4.2

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km

258

BMW X5 M forener M sportsbilernes fyrige temperament med X modellernes fornemme funktionalitet. Den stærke M TwinPower Turbo V8-benzinmotor, 8-trins M Steptronic-gearkassen og M konfigureret xDrive sikrer ren køreglæde uden grænser. Bilens dynamisk formede for- og bagkofangere og de standardmonterede 20-tommer letmetalfælge sikrer et imponerende design. Kabinen i denne SUV er et studie i lækre materialer, sportsligt formede sæder med høj siddeposition og karakteristiske M designdetaljer. BMW X5 M giver dig det bedste fra to verdener: Fremragende ydelse og køreegenskaber samt funktionel indretning og praktisk anvendelse i hverdagen.

BEDSTE OMGANGSTID. OGSÅ UDEN RACERBANE.

Motorsportskarakter.

BMW X5 M stikker fra konkurrenterne med sin uimodståelige dynamik, begejstrende smidighed og unikke køreegenskaber. Med Launch Control er du sikret en perfekt start. Og med Dynamic Drive, Dynamic Performance Control og Dynamic Damper Control sørger bilen selv for at tilpasse sig til de forhold, du byder den.

BMW X5 M: Køredynamik og effektivitet.

BMW X5 M har masser af muskler, som xDrive-systemet med specialudviklet M profil sørger for at få ned på asfalten. Her er du sikret et vejgreb ud over det sædvanlige. 8-trins M Steptronic-gearkasse er standard og leverer lynhurtige gearskift – både manuelt og automatisk. M kompoundbremserne tager effektivt fat ved alle hastigheder og leverer kompromisløs bremseperformance. Og takket være BMW EfficientDynamics-teknologierne ledsages den enorme ydelse altid af imponerende effektivitet.

BMW X5 M: Spændende M design.

En sportsvogn med komfortabel plads til fem personer. Et multitalent, der sender byger af adrenalin gennem kroppen. En Sports Activity Vehicle, hvis design udstråler impulsivt temperament. Ved første øjekast kan det synes vanskeligt at forene disse kvaliteter, men BMW X5 M klarer opgaven med bravur. Her er der power og komfort som i ingen anden sportsvogn af denne type.

423 kW

To højtydende Twin Scroll-turboladere. Teknologien er testet på racerbaner og forberedt til enorme temperaturbelastninger med et kølesystem, der omfatter fire kredsløb og i alt ti kølere. Udstødningsmanifolden dækker begge cylinderrækker og sikrer optimal kraftudvikling og lynhurtig respons. Denne motor er en ægte kæmpe. Med udgangspunkt i en slagvolumen på 4,4 liter udvikler den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor 575 hk, som driver BMW X5 M effektivt fremad med op til 750 Nm og accelererer bilen fra 0 til 100 km/t på 4,2 sek. I lyset af denne performance synes både forbrug og CO2-udledning meget moderat: Takket være talrige teknologier fra BMW EfficientDynamics opnår bilen gennemsnitsværdier på 9,0 km/liter og 258 g CO2 pr. km.