Den nye BMW X5 M model F95 2020
BrændstoftypeBenzin

THE X5 M

BMW M

HØJDEPUNKTER: DEN NYE BMW X5 M MODEL

BrændstoftypeBenzin
THE X5 MHØJDEPUNKTER: DEN NYE BMW X5 M MODEL

BMW X5 M Competition, BMW X5 M, BMW X5 M50i og BMW X5 M50d.

Overlegenhed i hver eneste disciplin: BMW X5 M demonstrerer dit krav om føring med kraftfulde proportioner, eksklusivt M design og fremragende ydeevne. Opdag fire udtryksfulde Sports Activity Vehicles (SAV): Modellerne BMW X5 M50i og BMW X5 M50d overbeviser med den enestående forbindelse mellem ydeevne, komfort og effektivitet. BMW X5 M med M xDrive imponerer med luksuriøst interiør og en køredynamik, der er præget af motorsportsgenerne. En adrenalinfyldt køreoplevelse, der i den endnu mere kraftige og ekstravagante BMW X5 M Competition med M xDrive har fået et ekstra løft.

Læs mere

HØJDEPUNKTERNE FOR BMW X5 M COMPETITION OG BMW X5 M.

Klik for at opleve ubestridt dominans ved første blik

Nærbillede af 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor, BMW X5 M Competition F95 M

ABSOLUT KRAFT.

8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den imponerende 4,4 liters biturbomotor på BMW X5 M Competition udvikler kraftfulde 460 hk (625 kW) og et omdrejningsmoment på 750 Nm. Motorens kølekoncept og oliesystem, som er lånt fra motorsport, understreger denne M models toppræstationsegenskaber – for optimal ydelsesudvikling og udholdende høje ydeevne i hele omdrejningsområdet.

BMW X5 M Competition med M xDrive F95 2020 Marina Bay Blue Metallic set bagfra let drejet

REN OVERLEGENHED.

Drivlinje og undervogn på BMW X5 M Competition og BMW X5 M.

Højt udviklede og perfekt afstemte drivlinje- og undervognskomponenter, f.eks. M xDrive med aktivt M differentiale, henviser til motorsports-DNA'en i BMW X5 M Competition og BMW X5 M – og garanterer den allermest dynamiske køreoplevelse, der kendetegnes ved præcision og manøvredygtighed.

Exterior design BMW X5 M Competition F95 2020 Marina Bay Blue metallic front view

UFORGLEMMELIG UDSTRÅLING.

Det udvendige design af BMW X5 Competition og BMW X5 M.

Eksteriøret på BMW X5 M Competition udviser en usædvanlig præsens, der uvægerligt tiltrækker sig blikket. Kraftfulde proportioner og et udadvendt design danner grundlaget for den perfekte forening af selvbevidst sportslighed og luksuriøs eksklusivitet.

M multifunktionssæderne BMW X5 M Competition F95, interiør

ULTIMATUM TIL STATUS QUO.

Det indvendige design af BMW X5 Competition og BMW X5 M.

Fra M multifunktionssæderne i fuldlæderindtræk Merino over den attraktivt udformede M gearstang med vandfaldsbelysning til den M specifikke brugerflade på instrumentkombination og kontroldisplay skaber interiøret i BMW X5 M Competition med hver eneste eksklusive detalje en perfekt symbiose af sportslighed og luksus.

Den maksimale præsens og uopnåelige køredynamik gør BMW X5 M Competition enestående.
Markus Flasch, direktionschef BMW M GmbH.

DESIGN BMW X5 M COMPETITION.

Oplev designhøjdepunkterne udvendigt og indvendigt med et klik.

Det atletiske udvendige design på BMW X5 M Competition opnår med kraftfulde proportioner og præcis linjeføring en enorm præsens. I kabinen giver luksuriøse materialer og M specifikke højdepunkter løfte om en enestående, sportsligt eksklusiv køreoplevelse.
M dobbeltnyre BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blue Metallic nærbillede af forende
BMW X5 M Competition med M sportsudstødning F95 Marina Bay Blue Metallic set bagfra let drejet
BMW X5 M Competition med M letmetalfælge F95 Marina Bay Blue Metallic set fra siden
BMW X5 M Competition midterkonsol med M gearstang F95 interiør
M multifunktionssæder med oplyst X5 M logo BMW X5 M Competition F95 interiør
M dobbeltnyre BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blue Metallic nærbillede af forende

Det udtryksfulde frontparti på BMW X5 M Competition med de skinnende sorte dobbeltnyreribber og de nedad udbredende luftindtag forstærker den markante fremtoning.

BMW X5 M Competition med M sportsudstødning F95 Marina Bay Blue Metallic set bagfra let drejet

Med sine fire store 100 mm afgangsrør sørger M sportsudstødningen for en begejstrende lyd og sætter sammen med det brede bagskørt på BMW X5 M Competition et kraftfuldt punktum.

BMW X5 M Competition med M letmetalfælge F95 Marina Bay Blue Metallic set fra siden

Den brede, kraftfulde fremtoning og de store M letmetalfælge vidner om de eksklusive High Performance-krav fra BMW X5 M Competition – en helt igennem atletisk karakter, der forstærkes yderligere af markante designelementer såsom hajnæsen og M tagspoileren.

BMW X5 M Competition midterkonsol med M gearstang F95 interiør

Den overdådigt udformede M gearstang vidner om kærligheden til detaljer og er blandt de optiske højdepunkter i det sportslige og luksuriøse cockpit i BMW X5 M Competition.

M multifunktionssæder med oplyst X5 M logo BMW X5 M Competition F95 interiør

I kabinen på BMW X5 M Competition er M multifunktionssæder med oplyst X5 M logo og fuldt integrerede nakkestøtter et sportsligt og eksklusivt statement, der udvises gennem højeste siddekomfort og perfekt sidestøtte.

BMW X5 M: Motorer, udstyr og tekniske specifikationer.

HØJDEPUNKTER FOR BMW X5 M50i OG BMW X5 M50d.

Ledelsesfærdigheder, kun ét klik væk: motorer, interiør og eksteriør.

BMW X5 M50i med 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor G05 Carbon Black Metallic set fra siden let drejet

HØJEFFEKTIV HOLDER.

8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW X5 M50i.

Tag en dyb indånding, start, og mærk kraften. Den 530 hk (390 kW) stærke 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor accelererer BMW X5 M50i fra 0 til 100 km/t på kun 4,3 sekunder. Grundlaget for den rå, grænseløse fremdriftstrang er det enorme omdrejningsmoment på 750 Nm – et enormt ydelsespotentiale, der forhøjer køreglæden i denne SAV til helt nye dimensioner.

BMW X5 M50d med 6-cylindret M TwinPower Turbo- dieselmotor G05 Carbon Black Metallic set bagfra

DRIVKRAFT.

Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-dieselmotor i BMW X5 M50d.

Den særligt effektive M TwinPower Turbo-dieselmotor udviklet med en slagvolumen på 3 liter og sportslige 400 hk (294 kW) og et kraftfuldt omdrejningsmoment på 760 Nm – suveræne ydelsesreserver for at accelerere BMW X5 M50d fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder.

Udvendigt design BMW X5 M50i og M50d G05 set forfra let drejet

UDPRÆGET ATLETISK UDTRYK.

Eksteriørdesignet af BMW X5 M50i OG BMW X5 M50d.

Højdepunkter for sportsligt præg: De fremtrædende BMW nyrer på BMW X5 M50i og M50d fremstår i Cerium Grey, ligesom sidespejlene, nyreelementerne i luftindløb og luftudløb, de trapezformede afgangsrør og signaturen på bagenden. Også holdt i den eksklusive signaturfarve: de valgfri glansdrejede 22" V-eger 747 M letmetalfælge.

Cockpit BMW X5 M50i og M50d G05 interiør

LUKSURIØS SPORTSLIGHED.

Interiørdesignet af BMW X5 M50i og BMW X5 M50d.

Fra indstigningslisterne med M-logo over læderrattet, der ligger perfekt i hånden, til de forarbejdede kvalitetsmaterialer: Interiøret i BMW X5 M50i og M50d beviser sin sportslighed og eksklusivitet med hver eneste detalje.

DESIGN BMW X5 M50i OG BMW X5 M50d

Oplev højdepunkterne udvendigt og indvendigt med et klik

BMW X5 M50i og BMW X5 M50d repræsenterer kraft og suverænitet. Atletiske proportioner, en dybere, bredere fremtoning og den markante linjeføring gør de sportslige ambitioner totalt tydelige ved første blik. Dette indtryk understøttes af markante M specifikke designelementer i Cerium Grey, f.eks. trapezformede rørhaler. I kabinen sørger eksklusivt indtræk og udstyr af høj kvalitet for en sportslig og eksklusiv stemning.
BMW dobbeltnyre i Cerium Grey BMW X5 M50i og M50d G05 Carbon Black Metallic set forfra
Forlygte med X-laserlys BMW X5 M50i og M50d G05 Carbon Black Metallic set forfra let drejet.
BMW X5 M50i og M50d G05 med M letmetalfælge Carbon Black Metallic set fra siden
BMW X5 M50d med M tagspoiler G05 Carbon Black Metallic set bagfra
M læderrat BMW X5 M50i og M50d G05 Cockpit
Indstigningsliste med M logo BMW X5 M50d G05 interiør
BMW dobbeltnyre i Cerium Grey BMW X5 M50i og M50d G05 Carbon Black Metallic set forfra

M specifikke designelementer i Cerium Grey på den markante BMW nyre og de udvendige luftindtag i frontskørtet forstærker i forening med sidespejlshuse i samme farve det sportslige og eksklusive look.

Forlygte med X-laserlys BMW X5 M50i og M50d G05 Carbon Black Metallic set forfra let drejet.

De markante forlygter med deres karakteristiske X-laserlys og blå designelementer vidner selv i slukket tilstand om den suveræne overlegenhed af BMW X5 M50i og BMW X5 M50d.

BMW X5 M50i og M50d G05 med M letmetalfælge Carbon Black Metallic set fra siden

De kraftfulde proportioner af en X-model, dynamisk linjeføring og anvendelse af udsøgte M specifikke detaljer som de glansdrejede M letmetalfælge giver et samlet billede, der i hvert eneste aspekt udstråler sportslighed og selvbevidsthed.

BMW X5 M50d med M tagspoiler G05 Carbon Black Metallic set bagfra

På bagenden giver den markant placerede diffusor med trapezformet afgangsrør og M tagspoileren et klart indtryk af det sportslige potentiale af BMW X5 M50i og BMW X5 M50d.

M læderrat BMW X5 M50i og M50d G05 Cockpit

Det førerorienterede cockpit iscenesætter ydelseskravene for BMW X5 M50i og M50d fortrinligt. Fra M læderrat med syninger i BMW M farver til M pedaler med fodstøtte er hver eneste detalje udtryk for sportslighed og udsøgt eksklusivitet.

Indstigningsliste med M logo BMW X5 M50d G05 interiør

Interiøret i BMW X5 M50i og M50d kombinerer sportslig funktion og luksuriøs komfort i en enestående rum- og køreoplevelse. Du får allerede et første indtryk ved åbning af bildøren, når du på eksklusiv vis bydes velkommen af det oplyste M logo på indstigningslisten.

BMW X5 M50i og BMW X5 M50d: Motorer, udstyr og tekniske specifikationer.