BMW 6-SERIE CABRIOLET: DESIGN.

Stiller fartvinden i skyggen.

Med et formsprog, der er inspireret af sportsbåde, er denne bil i sit rette element på asfalten og med himlen som eneste tag. BMW 6-serie Cabriolet er en elegant todørs bil med en charmerende maritim udstråling. Kalechen flugter harmonisk med skulderlinjen. Førerpladsen er udstyret med sportslig instrumentering. Linjeføringen er udviklet med tanke på aerodynamikken.

BMW 6-serie Cabriolet: Design.Stiller fartvinden i skyggen.

Med et formsprog, der er inspireret af sportsbåde, er denne bil i sit rette element på asfalten og med himlen som eneste tag. BMW 6-serie Cabriolet er en elegant todørs bil med en charmerende maritim udstråling. Kalechen flugter harmonisk med skulderlinjen. Førerpladsen er udstyret med sportslig instrumentering. Linjeføringen er udviklet med tanke på aerodynamikken.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Hver eneste detalje på BMW 6-serie Cabriolet emmer af dynamik, fartvind og viljen til fremdrift. Sammen med diodeforlygterne, der er standardudstyr, og kørelyslygterne over luftindtagene tegner den udtryksfulde, let fremadvinklede dobbeltnyre et kraftfuldt frontparti.
Ser man på bilen fra siden, springer de nye sidespejle med integrerede blinklys og den store akselafstand i øjnene. Den skarpe profillinje, der svinger sig frem mod forenden, får bilen til at se ud, som om den er klar til at dykke ned i asfalten. I det hele taget har linjeføringen meget til fælles med det flydende design fra en stor motorbåd.
Bagendens muskuløse skærme og brede look står i spændende kontrast til forendens dynamiske design. De L-formede baglygter og de markante afgangsrør dominerer sammen med den vandrette kromliste designet på bagenden. Det ses på lang afstand – og ikke mindst når kalechen er foldet ned – at dette er den mest luksuriøse Cabriolet i BMW’s store program.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med diodeteknologi og indbygget nedblændings- og fjernlysfunktion har en dynamisk lygteprofil, der følger bilens hastighed (dynamisk oplysning af kørebanen). Forlygterne har indbygget blinklys og kørelys samt funktionerne adaptivt kurvelys med lygteprofiler til hhv. by- og motorvejskørsel, drejelygter samt BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) med automatisk op- og nedblænding. Dette lygtesystem sikrer optimale lysforhold under alle kørselsforhold.
Drejeforlygterne sikrer dig et godt udsyn ind i svinget, når du er på vej om natten. De integrerede drejelygter forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.
Med BMW Selective Beam kører du med fjernlyset tændt hele tiden, så du er sikret det bedst mulige udsyn om natten. Systemet holder øje med både den forankørende og den modkørende trafik og regulerer fjernlysstyrken trinløst, så du ikke blænder dine medtrafikanter.

20-TOMMER MULTIEGERFÆLGE 616.

De 20 tommer store multiegerfælge 616 med forskellige dækstørrelser for og bag samt Run Flat-teknologi sætter tydelige spor – ikke kun på designet. Fælgenes ekstremt høje stabilitet og vægtreducerede udførelse påvirker køreegenskaberne i mærkbar grad. Samtidig sikrer det elegante mønster med skiftevis tynde og kraftige eger optimal ventilation til bremseanlægget.

KALECHE.

Den fuldautomatiske kaleche er både lyd- og varmeisoleret efter alle kunstens regler. Med kalechen lukket giver den bilen en coupélignende profil. Den opvarmede bagrude kan sænkes, så du opnår suveræn ventilation i kabinen helt uden generende træk.
Kalechen fås i sort eller to andre farver. Kalechen kan betjenes ved hastigheder på op til 40 km/t, hvor den åbner på kun 19 sek. og lukker igen på 24 sek.
Selv med kalechen lukket kan bilens passagerer nyde lidt af open air-fornemmelsen. Du kan nemlig åbne alle fire sideruder og bagruden med, så kalechen kun beskytter mod solens intense stråler.

INDVENDIGT DESIGN.

Kabinen følger op på bilens udvendige design med en elegant og sportslig stil. Handskeblødt nappalæder Cognac/Black med ekstra mange læderbetrukne overflader, elegante trælister i udførelsen Fineline Brown og smukt svungne overflader er alt sammen en del af Design Pure Experience, som skaber en harmonisk og stilsikker kabineoplevelse.
Det fritstående kontroldisplay med glasfront og metalramme leverer vigtige oplysninger om kørslen. Midterkonsollen i Black Panel-look med keramiske detaljer ved iDrive Touch-controlleren og gearvælgeren er virkeligt eksklusiv. Funktionelle aflægningsrum og kopholdere ved forsæderne og i midterarmlænet på bagsædet sikrer komfortable rejseforhold.

FARVER OG MATERIALER.

Den tårnhøje materialekvalitet og den ulastelige forarbejdning skaber en aura af eksklusivitet omkring BMW 6-serie Cabriolet. Farvevalget bidrager ligeledes til at fremhæve modellens kvaliteter. Du har valget mellem 11 forskellige farver til karrosseriet − lige fra klassisk og elegant Glacier Silver til den nye, sportslige metallakering Sonic Speed Blue. Elegante interiørlister i ægte træ Fineline Brown giver bilens overflader fornem struktur, og de er det perfekte match til kabinens handskebløde, eksklusive nappalæderindtræk i Cognac/Black eller Ivory White/Black.

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG AND OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang and Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik. I alt 12 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.000 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen. Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.