ASSISTENTSYSTEMER I BMW 6-SERIE CABRIOLET.

BMW ConnectedDrive.

Innovative teknologier understøtter dig under kørslen og garanterer suveræn kørekomfort og sikkerhed. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

Læs mere

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Driving Assistant Plus omfatter ikke kun systemerne fra udstyret Driving Assistant, dvs. vejstribealarm og afstands- og fodgængeralarm med City-bremsefunktion. Den aktive fartpilot med Stop and Go-funktion byder derudover også på endnu højere kørekomfort.
Den aktive fartpilot holder den valgte hastighed op til 210 km/t og derudover en fast indstillet afstand til den forankørende bil. Ved langsom trafik og ved køkørsel kan bilen selv følge med trafikken, accelerere og bremse, samtidig med at afstanden til bilen foran holdes konstant. Hvis en forankørende bil bremser hårdt, reagerer din BMW øjeblikkeligt, når afstandsalarmen er aktiveret. Bilen advarer dig først med et advarselssymbol, dernæst med et blinkende symbol og et alarmsignal, og i sidste ende ved automatisk at bremse kraftigt.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i fuld farve projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens øjenhøjde, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud, lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik samt indhold og advarsler fra bilens assistentsystemer.
Symbolerne, der projiceres op på forruden, står knivskarpt i høj opløsning og i fuld farve. Projektionen synes at stå ca. 2,3 m foran bilen, hvilket er den optimale afstand i forhold til at kunne aflæse oplysningerne hurtigt, nemt og uden at distrahere fra trafikken.
Lysstyrken tilpasser sig automatisk efter lysforholdene, og displayet har desuden både dag- og natfunktion. Højden på projektionen kan også indstilles, så forskellige førere af bilen kan have samme glæde af systemet. Du kan også vælge, hvilke oplysninger du vil se ud over speedometeret og advarslerne fra assistentsystemerne.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistenten gør det lettere at foretage parallelparkeringer. Systemet måler permanent størrelsen på ledige parkeringspladser i forbifarten (maks. 35 km/t og maks. 1,5 m afstand til rækken af parkerede biler). Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, behøver du blot at aktivere blinklyset, så overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du styrer parkeringen ved at vælge det rette gear og betjene speederen og bremsen. Instruktioner i kontroldisplayet og lydsignaler guider dig gennem parkeringen. På denne måde mestres enhver parkeringsmanøvre sikkert og let.

BMW NIGHT VISION MED PERSONGENKENDELSE.

BMW Night Vision med persongenkendelsesfunktion udvider dit udsyn til også at omfatte områder uden for forlygternes lyskegler, og gør det således muligt på lang afstand at få øje på fodgængere og større dyr i mørket. Et termisk kamera i dobbeltnyren sender billeder af vejen forude op til kontroldisplayet i kabinen. På denne måde kan du se fodgængere og dyr på op til 300 m afstand.
Systemet beregner desuden under hensyntagen til bilens hastighed og retning, om der er risiko for at påkøre de identificerede objekter. Ved akut fare viser systemet et blinkende rødt symbol (dyr eller person) i kontroldisplayet eller BMW Head-Up Displayet (ekstraudstyr). Der lyder desuden et alarmsignal, og bremserne sættes i højeste bremseberedskab.
Advarselsfunktionen aktiveres automatisk, når du starter bilen. Selv om du ikke har aktiveret billedvisningen, får du alligevel advarslen, hvis systemet registrerer en fare. BMW Night Vision med persongenkendelsesfunktion er en innovativ teknologi fra BMW ConnectedDrive.

BMW SELECTIVE BEAM.

Med BMW Selective Beam om bord øger du både sikkerheden og komforten ved kørsel efter mørkets frembrud. Dette udstyr giver dig det bedst mulige udsyn om natten uden at blænde dine medtrafikanter. Systemet registrerer andre trafikanter tidligt og blænder derefter målrettet ned for den del af lyskeglen, der ellers ville kunne blænde dem. Lygterækkevidden på mere end 400 m sikrer, at du kan få øje på farer tidligere, hvilket øger køresikkerheden.

SURROUND VIEW.

Surround View omfatter de kamerabaserede funktioner Top View, Side View og bakkamera. Indbyggede kameraer i sidespejlene og et bakkamera giver dig 270° udsyn rundt om bilen.
Top View giver dig overblik over området ved døren og ved siden af bilen, så du kan manøvrere bilen sikkert på plads. Side View gør kørslen mere sikker ved uoverskuelige udkørsler eller i kryds med dårlige oversigtsforhold. To digitale kameraer i hver side af bilens forende giver dig et billede af, hvad der foregår foran bilen. På denne måde kan du orientere dig om trafikken til siden og reagere i tide. Funktionen Side View slår automatisk fra ved hastigheder over 15 km/t. Du kan skifte frit mellem de tre funktioner bakkamera, Top View og Side View og aktivere den kamerafunktion, der bedst kan hjælpe i situationen.
Kamerasystemerne aktiveres automatisk, når du sætter bilen i bakgear, trykker på PDC-knappen eller Side View-knappen. Billedet vises i kontroldisplayet.

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL MED IDRIVE TOUCH-CONTROLLER.

Navigationssystemet Professional har et slankt design og tilbyder et suverænt udvalg af tjenester: Det brugervenlige navigationssystem med iDrive Touch-controller og kontroldisplay omfatter også håndfri telefoni med USB-stik og stemmestyring. Udstyret omfatter også: Radio BMW Professional med dvd-drev og 20 GB harddisk til musikfiler inkl. en titeldatabase. Der er også mulighed for at få vist alternative ruteføringer online. De mest gængse POI'er (Points of Interest) såsom tankstationer, hoteller og lignende er opført i POI-menuen som symboler og sorteret efter søgefrekvens. Et fastmonteret og højopløst 10,2-tommer farvedisplay med skærmopdelingsfunktion sikrer optimal læsbarhed og overskuelighed.

Den intuitive betjening sker via iDrive Touch-controllerens berøringsfølsomme overflade, hvor du ganske enkelt skriver input til navigationssystemet med en finger. Du kan også betjene systemet direkte via genvejstasterne, de otte favorittaster eller med stemmestyring. Takket være den tredimensionelle kortvisning med satellitbilleder som kortbaggrund – med fotorealistisk gengivelse af udvalgte seværdigheder – bliver navigation til en spændende visuel oplevelse.

Navigationssystem Professional.

  • iDrive Touch-controller