BMW 8-serie Coupé, set forfra let drejet, standardoptagelse med fokus på motorhjelm.

THE 8

BMW 8-serie Coupé

THE 8BMW 8-serie Coupé

DESIGNLINJER OG UDSTYR

BMW 8-serie Coupé designlinjer og udstyr

BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé forener sportslighed og elegance med et suverænt let udtryk – og skaber på den måde en uimodståelig æstetik. Talrige eksklusive detaljer til indvendigt og udvendigt samt mest mulig komfort iscenesætter den dynamiske og højkvalitative karakter opsigtsvækkende.

BMW 8-serie Coupé, udstyr.

BMW 8-serie Coupé forener sportslighed og elegance med et suverænt let udtryk – og skaber på den måde en uimodståelig æstetik. Talrige eksklusive detaljer til indvendigt og udvendigt samt mest mulig komfort iscenesætter den dynamiske og højkvalitative karakter opsigtsvækkende.

M Sportspakke

M-sportspakken giver bilen et dynamisk præg. Forkofanger, sideskørter og bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow Metallic skærper optikken af det udvendige design og forbedrer samtidigt aerodynamikken og manøvredygtigheden. Desuden optimerer M sportsundervognen og M letmetalfælgene de køredynamiske egenskaber markant.

BMW 8-serie Coupé, M Sportspakke.

M-sportspakken giver bilen et dynamisk præg. Forkofanger, sideskørter og bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow Metallic skærper optikken af det udvendige design og forbedrer samtidigt aerodynamikken og manøvredygtigheden. Desuden optimerer M sportsundervognen og M letmetalfælgene de køredynamiske egenskaber markant.

DESIGN

Designet af BMW 8-serie Coupé

En fryd for øjet: BMW 8-serie Coupé fremstår ekstrem sportslig, med luksuriøs fremtoning og absolut ydelseskrav. Hver designelement fra Active Air Stream-nyren over M kulfibertaget til de eksklusive glasdetaljer "CraftedClarity" forener ubesværet funktionalitet med den dynamiske elegance af denne luksussportsvogn.

BMW 8-serie Coupé, Barcelona Blue Metallic, set bagfra let drejet.
BMW 8-serie Coupé, fokus på front, nyreribber og Air Breather-element.

Active Air Stream-nyre

Active Air Stream-nyren regulerer luftindsugningen gennem de indbyggede spjæld i kølergitteret alt efter behov for køleluft til motoren, bremserne og klimaanlægget. Samtidig reducerer de bevægelige spjæld luftmodstanden, når de lukkes, og på den måde forbedres aerodynamikken markant.
BMW 8-serie Coupé, fokus på forlygterne, BMW laserlys.

BMW laserlys

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 600 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
BMW 8-serie Coupé, fugleperspektiv, M kulfibertag.

M kulfibertag

Som del af det intelligente letvægtskoncept bidrager M kulfibertaget væsentligt til at sænke totalvægten. Det består af kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP) og er 800 gram lettere end det seriemæssige tag. På den måde flyttes bilens tyngdepunkt nedad, og køredynamikken øges.
BMW 8-serie Coupé, Galvanik Cerium Grey, sidespejlkapper.

Eksteriørelementer

Eksteriørelementer som sidespejle, logoer, rørhaler, Air Breather-afdækninger, nyreramme og nyreribber er holdt i Galvanik Cerium Grey for at skabe kontrast til karrosserifarven. De indgår harmonisk i det samlede dynamiske billede og understreger bilens sportslige fremtoning.
BMW 8-serie Coupé, multifunktionssæder.

Multifunktionssæder til fører og forsædepassager

Multifunktionssæderne til fører og passager har mange indstillingsmuligheder, så både komfort og sikkerhed er i top. Du kan indstille sæderne individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være en elektrisk integreret funktion til justering af ryglænets bredde, en fleksibel lændestøtte og manuel justering af sædets dybde.
BMW 8-serie Coupé, cockpit, Ambient Light-kabinelys.

Ambient Light-kabinelys

Ambient Light skaber ved hjælp af flere LED-lyselementer et behageligt lys i kabinen og giver en følelse af ekstra plads, når mørket falder på. Farver, lysstyrke og lysdesign kan indstilles individuelt. Tilbehørspakken rundes af med kontur- og dørlommebelysning samt lysliste ved midterkonsollen.
BMW 8-serie Coupé, gearstang, glasdetaljer "CraftedClarity".

Glasdetaljer "CraftedClarity"

De eksklusive glasdetaljer "CraftedClarity" består af en række håndlavede glaselementer omkring gearstangen, knappen til lydanlægget, iDrive Controller og start-stopknappen, der opgraderer interiøret visuelt og taktilt.
BMW 8-serie Coupé, fokus på sæde, BMW Individual læderpakke i "Merino" Cognac.

BMW Individual læderindtræk "Merino" Cognac

BMW Individual udvidet læderindtræk "Merino" Cognac, interiørfarve sort.

KØREDYNAMIK

BMW 8-serie Coupés køredynamik

På BMW 8-serie Coupé udtrykkes dens kraft og køreberedthed i dens form. Takket være stærke og sportslige BMW TwinPower Turbo-motorer, yderst præcis håndtering og eksklusive sportsvognsfunktioner, fx M sportsdifferentiale, er der ingen grænser for luksuriøs køreglæde.

BMW 8-serie Coupé, opsyn, 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderrækkerne.
BMW 8-serie Coupé, opsyn, 6-cylindret BMW TwinPower Turbo- dieselrækkemotor.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor

Takket være kombinationen af turboladerteknologi med variabel turbinegeometri og direkte CommonRail-indsprøjtning med 2500 bar, byder den nye generation af 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo dieselrækkemotorer på høj ydeevne kombineret med fantastiske forbrugsværdier. Motoren yder 320 hk (235 kW) og leverer et imponerende maksimalt drejningsmoment på 680 Nm.
BMW 8-serie Coupé, fokus på midterkonsol, Steptronic-sportsgearkasse.

Steptronic-sportsgearkasse

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse M/S er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
BMW 8-serie Coupé, set bagfra, logoet BMW xDrive.

BMW xDrive

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den nye opkobling af alle bilens tværdynamiske egenskaber giver dig mulighed for at vælge din foretrukne kørestil lige fra kørsel i uvejsomt terræn, hvor optimalt vejgreb er afgørende, til en mere sportslig kørsel med maksimal køredynamik.
BMW 8-serie coupé i fart set i fugleperspektiv, integral aktiv styring.

Integral aktiv styring

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, hvorimod baghjulene ved højere hastigheder drejer i samme retning som forhjulene for at øge stabilitet og komfort.
BMW 8-serie Coupé, bremseskive set fra siden, blå M sportsbremse.

M sportsbremser

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW 8-serie Coupé, set bagfra og nedefra, udstødningsrør og baghjul.

M sportsdifferentiale

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW 8-serie Coupé, BMW sDrive.

BMW sDrive

sDrive er BMW’s betegnelse for, at bilen kun trækkes af hjulene på én aksel. I biler med motorer monteret på langs er sDrive lig med: klassisk baghjulstræk. Takket være den perfekte vægtfordeling, den avancerede akselkonstruktion og den præcise afstemning af alle styresystemer er der garanti for afbalanceret dynamik og traktion.

INNOVATION

Innovation af BMW 8-serie Coupé

Endnu hurtigere, endnu mere intuitiv: De innovative køreassistentsystemer og Connectivity-funktioner i BMW 8-serie Coupé baner vejen for en ny tidsalder for køreglæde. Og allerede i dag sørger de med forenklet brugervenlighed og innoverende kommunikationssystemer for, at du nyder din kørsel endnu mere.

BMW 8-serie Coupé, interiør, Control Display.
BMW 8-serie Coupé, cockpit, rat med multifunktionsdisplay.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay.
BMW 8-serie Coupé, cockpit, BMW Operating System 7.0.

BMW Operating System 7.0

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7.0 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, f.eks. med gestik, med stemmen, via bilens touchscreen eller via iDrive-styring ‒ nemt og intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Det er nu muligt at vælge alle Digital Services direkte som apps.
BMW 8-serie Coupé, Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW 8-serie Coupé, Control Display med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Så er du sikret optimal komfort og sikkerhed, uden at du behøver at bekymre dig om at skulle besøge din BMW-servicepartner. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone.
BMW 8-serie Coupé, Control Display med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Bmw 8 Series Coupé Tekniske Specifikationer

BMW 8 SERIES COUPÉ