BMW Z4 M40i G29 2019 Cabriolet BMW Individual Frozen Grey Metallic set bagfra let drejet

THE Z4

BMW Z4 M40i G29 2019 Cabriolet BMW Individual Frozen Grey Metallic set bagfra let drejet

BMW Z4 M40i: UDSTYR

BMW Z4 M40i Roadster overbeviser på enhver måde. Få oplysninger om det store udvalg af sporty designudstyr, ydelsesfokuserede teknologier samt innovative køreassistentsystemer.

Læs mere
THE Z4BMW Z4 M40i: UDSTYR

KØREDYNAMIK & DESIGN I BMW Z4 M40i.

Medrivende performance og æstetik.

Set fra alle vinkler er BMW Z4 M40i en æstetisk nydelse, der henter sin inspiration fra motorsporten. BMW-dobbeltnyren i mesh-design, den elegante kaleche og elementerne fra BMW Individual Shadow Line understreger den dynamiske kørestil. En udstråling, som bilen overfører til medrivende performance på vejen. Med sin moderne teknik og innovative drivlinje- og undervognskomponenter opnår den forrygende ydelsesværdier – og en køreglæde i en klasse for sig.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Cabriolet BMW Individual Frozen Grey Metallic kørende set forfra let drejet
6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor BMW Z4 M40i G29 2019

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor.

En suveræn kraft, en silkeblød gang og en begejstrende klang kendetegner den 6-cylindrede 3-liters M TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yder den 340 hk (250 kW) og leverer et imponerende maksimalt drejningsmoment på 500 Nm.
Adaptiv M undervogn BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
M sportsdifferentiale BMW Z4 M40i G29 2019 nærbillede

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
Steptronic Sport gearkasse BMW Z4 M40i G29 2019, nærbillede af gearstang i kabine

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen med Launch Control har et sportsligt gearskifte, som både kan være automatisk og manuelt og ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – for en komfortabel, glidende kørestil eller for en meget dynamisk kørestil. I modussen SPORT eller SPORT+ og med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.
Variabelt sportsstyretøj BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 rat cockpit

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.
M sportsbremse BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey Metallic set fra siden fælg

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber foran og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bag i blåt og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
Dobbeltnyre i Mesh-design BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey Metallic nærbillede front

BMW nyre i mesh-design.

Designet af den dynamiske BMW-dobbeltnyre med mesh-gitter varierer afhængigt af motorvalg. På basismodellen er mesh-gitteret holdt i sort højglans, og på modellerne i Sport Line- og med M-sportspakke er den i mat aluminium med rammer i krom. På topmodellen M40i er BMW-dobbeltnyren holdt helt i Cerium Grey.
Air Breather BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey Metallic nærbillede

Air Breather.

Sammen med det avancerede Air Curtain i frontskørtet sørger Air Breathers bag forhjulene for en tydelig reduktion af lufthvirvelbevægelserne i hjulhuset og for en målrettet kanalisering af vinden – og dermed reduceres luftmodstanden. Samtidig fremhæver de via deres design bilens sportslige karakter.
M aerodynamikpakke BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey Metallic set fra siden

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken med M specifik forkofanger og bagkofanger samt sideskørter i karrosseriets farve og en diffusorindsats i Dark Shadow Metallic formidler dynamik og rendyrket sportslighed. Komponenterne skærper dog ikke kun det visuelle udtryk, men forbedrer samtidig bilens aerodynamiske egenskaber.
Rørhaler BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic set bagfra nærbillede

Rørhaler i sporty design.

Udstødningsrør i sporty design til højre og venstre bagpå understreger bilens køreegenskaber.
M sportssæder BMW Z4 M40i G29 2019 kabine

M sportssæder.

M-sportssæderne med integrerede nakkestøtter og dybe siddeflader med høje sidevanger giver fører og passager optimal støtte – også ved hurtig kørsel i sving. Derudover kan sædet indstilles individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være den integrerede funktion til justering af ryglænets bredde.
M læderrat BMW Z4 M40i G29 2019 cockpit

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper og M emblem er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen i sort "Walknappa"-læder med kraftige tommelprofiler giver et godt greb og sportslige styreoplevelser og sørger for en dynamisk køreoplevelse.

KØREASSISTENTSYSTEMERNE I BMW Z4 M40i.

Digitale tjenester og intelligente køreassistentsystemer.

BMW Z4 M40i tilbyder sin fører en lang række intelligente assistentsystemer. Fra parkeringsassistenten til den personlige sprogassistent øger die innovative teknologier komforten og sikkerheden under kørslen. Samtidig giver de – afhængigt af situationen – mulighed for delvist autonom kørsel.

Driving Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 kamera nærbillede

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserede systemer frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med indikation af overhalingsforbud samt vejstribealarm. Derudover advares der ved de radarbaserede udstyrspakker også om tværgående trafik bagved, sporskifte og påkørsel bagfra.
Parking Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 kontroldisplay

Parking Assistant.

Parking Assistant gør det lettere at parkere bilen. Bakkameraet sørger for bedre udsyn bagtil. Active Park Distance Control øger beskyttelsen mod parkeringsskader. Parkeringsassistenten parkerer automatisk bilen parallelt med eller på tværs af vejbanen på parkeringspladser i længderetningen og kører også automatisk bilen ud fra parkeringspladsen igen.
Aktiv fartpilot BMW Z4 M40i G29 2019 nærbillede rat

Aktiv fartpilot.

Den aktive fartpilot med Stop&Go-funktion holder en vis afstand til forankørende køretøjer i hastighedsområdet fra 30 til 160 km/t og regulerer selv afstanden ved Stop&Go-trafik. Med Speed Limit Assist tages der højde for de aktuelle hastighedsbegrænsninger i forbindelse med fartpiloten. Frontkollisionsadvarslen med bremseindgreb reagerer på stillestående køretøjer, fodgængere og cyklister.
BMW Head-Up Display BMW Z4 M40i G29 2019

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Her vises bl.a. oplysninger om bilens aktuelle hastighed og – afhængigt af udstyrsmodel – navigation, hastighedsgrænser, overhalingsforbud samt lister fra din telefon og bilens Entertainment-system.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 kontroldisplay

BMW Intelligent Personal Assistant.

”Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med BMW Intelligent Personal Assistant på en ny og nem måde med din BMW. Den kender dig, lærer af dig, bliver hele tiden bedre og hjælper dig i enhver situation. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.