FANGER BLIKKET. I ET HÆSBLÆSENDE TEMPO.

BMW M6 Coupé: Design.

Når du tager plads bag rattet i BMW M6 Coupé, oplever du en perfekt kombination af luksuriøs komfort og egenskaber som en fuldblods racer. BMW M6 Coupé suger alle blikke til sig: Fra det skulpturelle forendedesign vandrer blikket via den sportslige profil med de kraftfulde 20-tommer letmetalfælge, der er en del af M Competition-pakken (ekstraudstyr), og videre til den muskuløse bagende, hvor lyden fra den karakteristiske M dobbeltudstødning vidner om en kraftig acceleration – såvel af bilen som af din puls.

FANGER BLIKKET. I ET HÆSBLÆSENDE TEMPO.BMW M6 Coupé: Design.

Når du tager plads bag rattet i BMW M6 Coupé, oplever du en perfekt kombination af luksuriøs komfort og egenskaber som en fuldblods racer. BMW M6 Coupé suger alle blikke til sig: Fra det skulpturelle forendedesign vandrer blikket via den sportslige profil med de kraftfulde 20-tommer letmetalfælge, der er en del af M Competition-pakken (ekstraudstyr), og videre til den muskuløse bagende, hvor lyden fra den karakteristiske M dobbeltudstødning vidner om en kraftig acceleration – såvel af bilen som af din puls.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

BMW M6 Coupés lave profil giver bilen et årvågent og atletisk udtryk. Ved enhver berøring af speederen suger motoren frisk luft ind gennem de markante luftindtag i den aerodynamiske forkofanger. M emblemet på de dobbelte kølerribber i dobbeltnyren spejler sig i solens stråler. Og så griber dækkene ellers hårdt fat i asfalten. Den rå styrke accelererer det sportslige karrosseri overlegent fremad. Blikket følger den skarpe sidelinje. BMW Individual metallakeringen Frozen Red understreger på perfekt vis de langstrakte linjer med sin matte overflade. De svungne M sidespejle og kulfibertagets smukke linjer glider sammen til en harmonisk helhed. Et intenst møde, der afrundes af den markante bagende. Den perfekt integrerede spoilerlæbe og diffusoren sikrer mere downforce og efterlader et blivende indtryk.

PULSEN STIGER.

Film om BMW M6 Coupés design.

PULSEN STIGER.

Film om BMW M6 Coupés design.

INDVENDIGT DESIGN.

Ideelle forudsætninger for suveræne omgangstider: Det indvendige design i BMW M6 Coupé er det perfekte setup, når du nærmer dig grænserne for, hvad der er fysisk muligt. Helt uden at gå på kompromis med luksus og udsøgte materialer – som ekstraudstyr kan du nemlig vælge frit fra udstyrshylderne hos BMW Individual.
Bilens fører kan anvende innovative teknologier såsom Head-Up Display i fuld farve med M profil. I det førerorienterede cockpit formidler det ergonomiske læderrat med integrerede gearskiftekontakter følelsen af at være ét med denne køremaskine. Dine individuelle indstillinger af bilens setup aktiveres via en enkelt knap. M multifunktionssæderne (ekstraudstyr) med det eksklusive BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino yder perfekt sidestøtte, når svingene skal forceres med høj fart. Udstyrsdetaljer såsom loftsbeklædningen i sort Alcantara sætter en sportslig prik over i'et.

KULFIBERTAG.

Som del af det intelligente letvægtskoncept bidrager kulfibertaget, der er fremstillet af kulfiberforstærket plast (CFRP), til at sænke bilens totalvægt og bilens tyngdepunkt. På denne måde reduceres også vægtbelastningen på de enkelte hjul, hvilket udmønter sig i øget smidighed og dynamik i svingene samt ved acceleration og nedbremsning, og desuden udnyttes dækpotentialet bedre.
Den markant svungne taglinje på kulfibertaget understreger M designets dynamiske linjeføring. Den synlige kulfiberstruktur er en konsekvens af tagskålens omfattende flerlagskonstruktion, som er forbundet med karrosseriet med samme klæbeteknik, der også anvendes ved montering af forruden.

M SIDESPEJLE.

Aerodynamisk optimerede M sidespejle har gennem årtier været et af kendetegnene for det sportslige og dynamiske M design. Sidespejlet, der er hæftet til karrosseriet med en antydet dobbeltarm, er på én gang både designsymbol og præcisionskomponent, som giver profilen endnu mere karakter, dynamik og aerodynamisk raffinement.

HJUL.

Ud over de 19 tommer store M stjerneegerfælge 344 M, som bilen er født med, kan du vælge mellem tre forskellige 20-tommer-varianter til BMW M6 Coupé: De smedede dobbeltegerfælge 343 M med forskellige dækstørrelser, enten polerede eller i matsort udførelse. Sidstnævnte har fem iøjnefaldende eger, der danner en perfekt ramme om M kompoundbremserne med blå bremsekalibre og M logo – et anlæg, der har vist sit værd på racerbanen. Det tredje alternativ i M Competition-pakken er den polerede dobbeltegerfælg 601 M i tofarvet finish. Med sit raffinerede design med syv eger fremhæver denne fælge BMW M6 Coupés kraftfulde design – altid klar til at spille med musklerne, så snart du træder på speederen.

BMW INDIVIDUAL.

Svarene på spørgsmålet om karakterfuld stil findes i detaljerne. Det er her, du finder nøglen til eksklusiv køreglæde. Din søgen efter den perfekte køreoplevelse er slut. Med udstyr fra BMW Individual til BMW M6 Coupé.

Et udtryk for personlig stil.

  • Udvendigt design fra BMW Individual

    Kompromisløs karakterstyrke. BMW M6 Coupé med den ekstravagante metallakering Frozen Red fra BMW Individual understreger denne egenskab. Med denne unikke lakering bekender du kulør og skiller dig ud fra mængden. Den silkematte overflade er garant for en eksklusiv fremtoning. Og de elleve andre lakeringer fra BMW Individual til BMW M6 Coupé er ikke mindre eksklusive eller imponerende. Eksempelvis Brillant White metallak med en enestående perlemorseffekt, som opstår ved en speciel lakeringsproces, hvor mange lag lakeres oven på hinanden.
    Men uanset hvilken unik lakering fra BMW Individual du vælger, så er resultatet et udtryk for din personlighed.

  • BMW Individual – indvendigt design

    Luksus, perfektion, fokus – udtrykt gennem kabinedesignet i den nye BMW M6 Coupé med udstyr fra BMW Individual. Der kan opnås et helt særligt udtryk med den viste kombination af BMW Individual-fuldlæderindtræk Merino i den imponerende farve Opal White og de kontrasterende interiørlister i sort pianolak med deres unikke, dybe glans. Kontrastsyningerne er en af den slags detaljer, der siger alt om den håndværksmæssige kvalitet, og de er naturligvis perfekt afstemt til indtræksfarven. Sammen med loftsbeklædningen i antracitgråt Alcantara skaber de en farvesammensætning, der spiller på opbygningen af et klassisk pianoklaviatur. De øvrige fire farvenuancer til BMW Individual Merino fuldlæderindtrækket har ligeledes hver deres unikke karakter – lige fra Platinum og Champagne til Cohiba Brown. Indtrækkets naturlige overfladestruktur sikrer en unik, luksuriøs oplevelse. En oplevelse, som kan forstærkes yderligere med BMW Individual-loftsbeklædningen i Alcantara. Kabinen rundes perfekt af med udvalget af BMW Individual-interiørlister, som hver især begejstrer med fornemt håndværk og suveræn kvalitet.