BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set bagfra let drejet under en stjernehimmel.

THE M8

BMW M8 CABRIOLET

THE M8BMW M8 CABRIOLET

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET, BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET – UDSTYR OG FAKTA

I forhold til design, køredynamik og teknisk innovation fås BMW M8 Cabriolet i bemærkelsesværdigt mange udstyrsvarianter – altid udviklet med ambitionen om at hæve køreglæden til et nyt niveau. Når alt kommer til alt byder denne imponerende luksussportsvogn ikke kun på en fremragende ydeevne baseret på tekniske præstationer ud over det sædvanlige, men også luksuriøse omgivelser og digitale services fra øverste hylde samt innovative køreassistentsystemer.

Læs mere

SAMMENLIGNING AF BMW M8 CABRIOLET

FAKTAOVERSIGT: TRE GANGE SPORTSLIG OG LUKSURIØS FASCINATION

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Maksimal køredynamik og eksklusivitet
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale og 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • Eksklusive designelementer og eksklusivt udstyr
 • 625 hk (460 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,3 s
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic.

BMW M8 CABRIOLET

Køredynamik og luksus på højeste niveau
 • 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • M xDrive med aktiv M differentiale
 • 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • 600 hk (441 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,4 s
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Kraftfuld performance med et luksuriøst touch
 • 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor
 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse
 • BMW xDrive med M sportsdifferentiale
 • 530 hk (390 kW), 750 Nm, 0-100 km/t på 3,9 s
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic.
 • BMW M8 COMPETITION CABRIOLET
 • BMW M8 CABRIOLET
 • BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET OG BMW M8 CABRIOLET

INSPIRERET AF MOTORSPORT: OVERSIGT OVER MOTOR- OG UNDERVOGNSTEKNOLOGIER

En lang række højtudviklede motor- og undervognskomponenter, der er inspireret af motorsportens verden, sikrer en højere ydelse, større manøvredygtighed og mere præcision – og dermed mere adrenalinfyldt køreglæde.

BMW M8 Competition Cabriolet, 8-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Det nyeste udviklingstrin inden for den 8-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor er garant for fuld power. Højomdrejningsmotoren frembringer nemlig en ydelse på 625 hk (460 kW). De to turboladere imponerer med en optimal respons takket være udstødningsmanifolden, der er placeret på tværs af cylinderrækkerne. V8-motoren er også konstrueret til at kunne klare de ekstreme belastninger ved kørsel på en racebane.
BMW M8 Competition Cabriolet med adaptiv M undervogn.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så køredynamik og kørekomfort øges. Ud over standardkøreprogrammet COMFORT, som er din garanti for optimal kørekomfort, kan du også vælge køreprogrammet SPORT, der har en mere stram støddæmpning, og SPORT+, som f.eks. er velegnet til kørsel på racerbane.
BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive med aktivt M differentiale garanterer maksimal traktion og køredynamik både i dagligdagen og på racerbanen. Den særlige M teknologi forbinder et baghjulstræks manøvredygtighed med et firehjulstræks suverænitet. Du kan vælge mellem varianterne 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-tilstand – 2WD.
BMW M8 Competition Cabriolet med 8-trins M Steptronic-gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkasse.

8-trins M Steptronic-gearkassen med Drivelogic byder på en lang række skiftemuligheder: fra ekstremt sportsligt og dynamisk til særligt komfortabelt og nærmest ikke mærkbart eller brændstofbesparende. Du kan skifte gear manuelt ved hjælp af gearstangen eller gearskiftekontakterne på rattet eller overlade det til gearkassen i automatgear.
BMW M8 Competition Cabriolet med kulfiber-keramiske M bremser.

Kulfiber-keramiske M bremser.

De kulfiber-keramiske M bremser (ekstraudstyr) overfører bremsekraften endnu mere direkte, bremserne er rustfrie, overlegent varmebestandige, ekstremt slidstærke og samtidig uhyre lette, hvilket alt sammen kommer smidigheden, køredynamikken og accelerationsevnen til gode. Dette teknisk avancerede udstyr genkendes let på bremsekalibrene i mat guldfarve med M logo. På grund af de særlige materialeegenskaber kan der opstå øget funktionsstøj, når der bremses, f.eks. ved længere tids lav belastning eller i vådt føre, lige før bilen standser. Denne konstruktionsbetingede støjudvikling kan undgås ved at bremse bremserne tørre efter vandpåvirkning eller ved at belaste dem kraftigere igen efter en længerevarende lav bremsebelastning. På grund af påvirkninger fra fugt og vejsalt, f.eks. efter brug af vaskehaller, dugdannelse i løbet af natten, kørsel i regn etc. kan bremsevirkningen minde om den fra et konventionelt bremsesystem. Denne reducerede bremsevirkning kan om nødvendigt udlignes ved at træde hårdere på pedalen. Funktionsstøjen har igen indflydelse på bremsernes ydeevne, driftssikkerhed og stabilitet.
BMW M8 Competition Cabriolet med M MODE.

M MODE.

Med M MODE-tasten på midterkonsollen kan du indstille køreassistentsystemernes reguleringsintensitet. Med ROAD-indstillingen udnyttes de elektroniske hjælpere i fuldt omfang. Men indstillingen SPORT advarer de kun, men griber ikke ind. Med TRACK kan du deaktivere assistentsystemerne helt – f.eks. på en racerbane. Alt efter hvilken indstilling der er valgt, vil de pågældende køreinformationer desuden få en fremtrædende displayvisning.
BMW M8 Competition Cabriolet med konfigurérbar M bremse.

Konfigurérbar M bremse

Integreret bremsesystem med præcis pedalfølelse og M specifik konfigurationsmulighed. Med det nye system samles funktionerne bremsebetjening, bremsekraftforstærkning og bremseregulering i et kompakt modul. I funktionen COMFORT og i funktionen SPORT frembringes der forskellige forhold mellem bilens opbremsning og den pedalkraft, som føreren mærker.
BMW M8 Competition Cabriolet med M sportsudstødning.

M sportsudstødning

M sportsudstødningen er leveringsdygtig i dynamisk vellyd, som kan påvirkes via den indbyggede udstødningsventilmekanisme. Køreprogrammerne SPORT og SPORT+, der vælges via køredynamikknapperne, ledsages af en mere intens motorlyd, mens det komfortorienterede køreprogram prioriterer en mere diskret motorlyd.

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

M SPECIFIKKE DESIGNELEMENTER UDVENDIGT OG INDVENDIGT

BMW M8 Competition Cabriolet tager hul på et nyt formsprog inden for luksuscabrioleter og kommer med et statement om optimal performance og grænseløs køreglæde under åben himmel. M designelementer i sort højglans, der er perfekt afstemt til hinanden, understreger det enorme potentiale i denne højtydende cabriolet. Bilens kabine er præget af virkelig luksuriøst udstyr, hvor eksklusive M specifikke detaljer yderligere understreger BMW M8 Competition Cabriolets udprægede sportslige karakter.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set fra siden, parkeret på en kystvej under en stjernehimmel.
BMW M8 Competition Cabriolet med M specifikt frontgitter.

M specifikt frontgitter.

Det sorte frontgitter med ramme i sort krom og M8 emblem i sort højglans understreger, at din bils sportslige karakter har fået endnu et nøk opad.
BMW M8 Competition Cabriolet med sorte sidespejle.

Sidespejle i sort højglans.

Sidespejlene, der er holdt i sort højglans, tilfører M8 Competition en særlig sportslig karakter. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er sidespejlene udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
BMW M8 Competition Cabriolet med M specifik gælle i sort.

M specifik gælle i sort.

M gællen i den forreste sidevæg er udført i sort, og den integrerede designdetalje med M8 emblem er i sort krom. I forbindelse med M Carbon eksteriørpakke som ekstraudstyr benyttes der et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
BMW M8 Competition Cabriolet med 20'' M letmetalfælge 811 M Bicolor.

20'' M letmetalfælge 811 M Bicolor.

20" M letmetalfælge med stjerneeger 811 M Bicolor Jetblack med forskellige dækstørrelser, glansdrejet, hjulstørrelse for 9,5J x 20 dækstørrelse 275/35 R20, hjulstørrelse bag 10,5J x 20 dækstørrelse 285/35 R20.
BMW M8 Competition Cabriolet med M hækspoiler i sort.

M hækspoiler i sort.

M hækspoileren i sort højglans fremhæver bilens sporty profil og øger mængden af downforce på bagakslen. Med M Carbon eksteriørpakke, der fås som ekstraudstyr, er M hækspoileren udført i et kulfiberforstærket plastmateriale (CFRP).
M8 Competition logo på BMW M8 Competition Cabriolet.

M8 Competition logo.

Bagendens sorte M8 Competition logo henviser til bilens ekstremt høje køredynamiske potentiale.
BMW M8 Competition Cabriolet med stofkaleche i sort.

Stofkaleche i sort.

Den sorte stofkaleche går i et med bilens dynamiske linjer. Med et tryk på en knap åbner og lukker kalechen elektrisk på kun ca. 15 sekunder – også når bilen kører med op til 50 km/t. Kalechen er af en ekstremt høj kvalitet og har fremragende støjdæmpning.
BMW M8 Competition Cabriolet med læderkabine i 'Merino'/Alcantara.

Læderkabine i 'Merino'/Alcantara.

Som noget helt eksklusivt i M8 Competition fås den tofarvede variant i sort 'Merino'-læder med kontrast i Midrand Beige. Udstyret suppleres af sidevanger og midterkonsolbeklædning i Alcantara.
BMW M8 Competition Cabriolet, midterkonsol med M8 Competition badge.

Competition badge.

Midterkonsollen er udstyret med et Competition badge foran, som understreger den sportslige atmosfære i kabinen og henviser til bilens køredynamiske kvaliteter.
M sikkerhedsseler i BMW M8 Competition Cabriolet.

M sikkerhedsseler.

M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver og fremhæver de både meget eksklusive og sportslige omgivelser i kabinen.
Indstigningsliste i BMW M8 Competition Cabriolet med M8 Competition logo.

Indstigningsliste med M8 Competition logo.

Indstigningslisterne med M8 Competition logo byder dig og dine passagerer velkommen, når I stiger ind i bilen. Logoet tager sig specielt godt og eksklusivt ud på de sorte indsatser i dørrammerne foran i højre og venstre side.
M gearstang i BMW M8 Competition Cabriolet.

M gearstang.

M gearstangen i nyt design er kendetegnet ved et M specifikt geardiagram og fremragende betjening. I den manuelle funktion „S“ kan M gearene typisk skiftes via gearskifteren eller gearskiftekontakterne på rattet, mens skiftet sker automatisk i funktionen „D“. Drivelogic-kontakten til valg af de tre gearskifteprogrammer og P-tasten til parkeringsspærren er placeret under M logoet.
M specifikt instrumentpanel i BMW M8 Competition Cabriolet.

M specifikt instrumentpanel.

Det M specifikke instrumentpanel giver dig mulighed for også at få vist supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel. Hvis du har valgt kørefunktionen TRACK til kørsel på racerbane, kan du f.eks. få vist ladetrykket, dæktrykkene og -temperaturerne samt g-kræfterne for tvær- og længdeaccelerationen i instrumentpanelet.
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver set fra siden let drejet forfra.
BMW M8 Cabriolet i Frozen Dark Silver set fra siden let drejet bagfra.
BMW M8 Cabriolet, cockpit med M læderrat med røde M1/M2-taster.
BMW M8 Cabriolet, interiør, M gearstang.
BMW M8 Cabriolet, interiør med M sportssæder i 'Merino'-læder Taruma Brown.
Indstigningsliste i BMW M8 Cabriolet med M8 logo.

BMW M8 CABRIOLET DESIGNHØJDEPUNKTER

BMW M8 Cabriolets design imponerer med en syntese af kompromisløs dynamik og forførende elegance. Markante M specifikke designelementer som nyrerammen eller sportsudstødningen i højglanskrom sætter et umiskendeligt præg på eksteriøret. Også de store luftindtag samt detaljer og frontsplitter i sort højglans og M sidespejlene og M hækspoileren – begge i karrosseriets farve – sender et signal om BMW M8 Cabriolets store ydeevne. Mens de udtryksfulde 20-tommer M letmetalfælge understreger den dynamiske karakter yderligere. Og denne imponerende sportslighed fortsætter i kabinen: M sportssæderne i 'Merino'-læder, M læderrattet og ekstravagante detaljer som eksklusive interiørlister i sort pianolak skaber en stilfuld luksuriøs stemning.

BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Pure metal Silver metallic set forfra let drejet
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Brands Hatch Grey set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Ametrine metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Cabriolet i BMW Individual Tansanit Blue metallic set forfra let drejet.
BMW Individual M8 Cabriolet, interiør med 'Merino'-læder Taruma Brown.
BMW M8 Competition Cabriolet, interiør 'Merino'-læder | Silverstone og BMW Individual interiørliste i sort pianolak.
BMW M8 Competition Cabriolet, interiør i 'Merino'-læder | Sort og BMW Individual interiørliste i sort pianolak.
BMW M8 Competition Cabriolet, interiør i 'Merino'-læder | Sakhir Orange og BMW Individual interiørliste i sort pianolak.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Cabriolet er udtryk for en stærk personlighed. De eksklusive udstyrsmuligheder fra BMW Individual giver denne luksuriøse og højtydende cabriolet en helt unik karakter. Vælg blandt en lang række unikke lakeringer, som vil fremhæve eksklusiviteten ved denne luksuscabriolet på brillant vis – f.eks. med de her viste lakeringer „Dravit Grey metallic“, „Pure metal Silver“, „Brands Hatch Grey“ eller „Ametrine metallic“. Håndsyede sportssæder i 'Merino'-læder i topkvalitet tilfører det eksklusive interiør en luksuriøs aura med en lang række farvevarianter og fine kontrastsyninger. For eksempel læderkabine i 'Merino' Taruma Brown, 'Merino' sort samt 'Merino' Silverstone og 'Merino' Sakhir Orange – alle med raffinerede sekskantede stikninger. De sportslige og luksuriøse omgivelser afrundes af eksklusive BMW Individual interiørlister som de her viste i sort pianolak.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

UDVALGT DESIGN- OG KØREDYNAMIKUDSTYR i BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

BMW M850i xDrive Cabriolets progressive eksteriørdesign fascinerer med et dynamisk udtryk tilført af elegante designelementer i Cerium Grey eller med Chrome Line Eksteriør som ekstraudstyr. Dette eksklusive indtryk fortsætter i kabinen, der er præget af sportslige omgivelser, som sætter standarden for luksus. Derudover garanterer effektive motor- og undervognskomponenter for en fantastisk sportslig og komfortabel køreoplevelse – og adrenalinfyldt køreglæde på enhver strækning.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med lukket kaleche, set fra siden foran et højdedrag.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, front med dobbeltnyre i Galvanik Cerium Grey.

M Sport forkofanger

M Sport frontskørt med spoilerlæbe understreger det sporty og dynamiske udtryk og forbedrer bilens aerodynamik. Luftstrømmen kanaliseres målrettet gennem åbningerne og ud forbi forhjulene, og på den måde forhindrer Air Curtain-teknologien luftturbulens ved skærmkasserne og reducerer luftmodstanden.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic, sidespejl i Galvanik Cerium Grey.

BMW M850i xDrive eksteriørelementer.

Eksteriørelementer som sidespejle, logoer, rørhaler, Air Breather-afdækninger, nyreramme og nyreribber er holdt i Galvanik Cerium Grey for at skabe kontrast til karrosserifarven – eller i højglanskrom som ekstraudstyr. De indgår harmonisk i det samlede dynamiske billede og understreger bilens sportslige fremtoning.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med M aerodynamikpakke, luftindtag.

M aerodynamikpakke.

M aerodynamikpakken understreger bilens sportslighed optisk og modificerer luftstrømmen. Den omfatter en forkofanger med forstørrede luftindtag, specifikke sidevanger og en bagkofanger med diffusorindsats i Dark Shadow metallic.
BMW M850i xDrive Cabriolet med udstødningsrør i begge sider.

Udstødningsrør i begge sider.

To udstødningsrør er integreret i henholdsvis højre og venstre side af bagkofangeren og indrammet i en rudeformet afdækning i Cerium Grey.
Indstigningsliste i BMW M850i xDrive Cabriolet med M850i logo.

Indstigningsliste med M850i logo.

Indstigningslisterne med oplyst M850i logo og henvisning til Carbon Core fremhæver bilens sportslige og elegante karakter. Den elegante indsats med aluminiumsdetalje i matlook sætter stemningen for den forestående køreoplevelse, når døren åbnes.
Cockpittet i BMW M850i xDrive Cabriolet med M læderrat.

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper er udført i et sportsligt design med 3 eger. Ratkransen i sort 'Walknappa'-læder med tommelprofiler sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser. Takket være multifunktionsknapperne kan føreren komfortabelt betjene en lang række af bilens funktioner uden at skulle fjerne hænderne fra rattet. Et M emblem på ratkransen henviser til bilens sportslige performance.
8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M850i xDrive Cabriolet.

8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderblokkene.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportsbremse.

M-sportsbremse.

Bilen er udstyret med en effektiv M sportsbremse, der er tilpasset bilens store dynamiske potentiale, og som altid sikrer en fremragende opbremsning, selv når der køres meget sportsligt eller i vådt føre. Rent visuelt lægger man især mærke til de eksklusive bremsekalibre i blå lakering med M logo. Aluminiumsbremsen foran med fast kaliber er udstyret med fire stempler, og stålbremsen bagi med flydende kaliber er udstyret med ét stempel. De ekstra store skiver med indvendig ventilering sikrer en fremragende bremseydelse.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportsudstødning.

M sportsudstødning

M sportsudstødningen med 2 elektrisk styrede udstødningsspjæld har en markant, sportslig lyd, som kan tilpasses til køresituationen og førerens ønsker. På den måde får du en unik lydoplevelse, både når du cruiser gennem byen og suser afsted på landevejen.
BMW M850i xDrive Cabriolet med adaptiv M undervogn.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn gør det muligt at tilpasse støddæmperne til vejforholdene, så køredynamik og kørekomfort øges. Ud over standardkøreprogrammet COMFORT, som er din garanti for optimal kørekomfort, kan du også vælge køreprogrammet SPORT, der har en mere fast støddæmpning.
BMW M850i xDrive Cabriolet med M sportsdifferentiale.

M-sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M850i xDrive Cabriolet med integral aktiv styring.

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, hvorimod baghjulene ved højere hastigheder drejer i samme retning som forhjulene for at øge stabilitet og komfort.

BMW 8-serie CABRIOLET M MODELLEN

FØRERASSISTANCE OG KONNEKTIVITET

Fokus på det vigtige: Med innovative køreassistentsystemer og komfortable funktioner i det tilsluttede cockpit er BMW 8-serie cabriolet M modellen på højde med den nyeste tekniske udvikling – for moderne mobilitet på højeste niveau.

BMW 8-serie Cabriolet M modellen med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sidelæns parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW 8-serie Cabriolet M modellen med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW 8-serie Cabriolet M modellen med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
BMW 8-serie Cabriolet M modellen med M specifikt Head-Up Display.

M specifikt Head-Up Display.

Det M specifikke Head-Up Display* med mulighed for at konfigurere indholdet sørger for, at relevante oplysninger i forbindelse med sportslig kørsel som f.eks. omdrejningstælleren med forvarselsområde, Shift Lights og gearindikatoren kommer i fokus. * Fås kun til BMW M8 Competiton Cabriolet og BMW M8 Cabriolet
BMW 8-serie Cabriolet M modellen med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion er udstyret med flere digitale display i form af et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay, et 12,3'' stort instrumentdisplay samt et M specifikt Head-Up Display.
BMW 8-serie Cabriolet M modellen med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade vil din BMW altid være opdateret, uden at du behøver at besøge din BMW servicepartner. Opgraderingerne installeres ”over the air”, som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.

BMW 8-SERIE CABRIOLET M MODEL TEKNISKE SPECIFIKATIONER