BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic, set fra siden let drejet, parkeret om natten foran en villa.

THE M8

BMW M8 CABRIOLET

THE M8BMW M8 CABRIOLET

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET, BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Den imponerende kraftfulde BMW M8 Cabriolet model hæver fascinationen ved kørsel under åben himmel til nye højder og sætter en ny standard for luksuriøs køreglæde. BMW M850i xDrive Cabriolet imponerer med et avantgardistisk design, en høj grad af eksklusivitet og en fantastisk balance mellem komfort, køredynamik og en effektiv ydelse. En kompromisløs performance og meget eksklusive omgivelser gør BMW M8 Cabriolet med M xDrive til en high-performance-sportsvogn præget af åben køreglæde ud over det sædvanlige. BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive er typeseriens topmodel: Denne fantastiske højtydende cabriolet leverer en endnu bedre balance mellem hverdagsegnethed, en motorsportsinspireret ydelse, unikke designdetaljer og luksuriøst interiør. BMW M8 Cabriolet er kun tilgængelig som Competion
model i Danmark.

Læs mere

HØJDEPUNKTER BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

KLIK FOR AT OPLEVE HIGH-PERFORMANCE VED FØRSTE BLIK

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set forfra let drejet, kørende om natten på en kystvej.

ENESTÅENDE PERFORMANCE

DEN 8-CYLINDREDE HIGH-PERFORMANCE M TWINPOWER TURBO-BENZINMOTOR

Den kraftfulde 4,4-liters bi-turbo-motor i BMW M8 Competition Cabriolet frembringer fantastiske 625 hk (460 kW) og et drejningsmoment på 750 Nm. En manifold på tværs af cylinderrækkerne optimerer M motorens respons. En motor, der i øvrigt også bennyttes i en lignende udførelse inden for motorsport. To Twin-Scroll-turboladere optimerer ydeevnen og leverer en fremragende performance – på vejen og på racerbanen.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set bagfra let drejet, kørende om natten på en kystvej.

GRÆNSELØS ÅBEN KØREGLÆDE

MOTOR OG UNDERVOGN i BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

Køreoplevelsen i BMW M8 Cabriolet med M xDrive og BMW M8 Competition Cabriolet med M xDrive er helt utrolig. Det sørger innovative motor- og undervognskomponenter for i et perfekt afstemt samspil. Med deres motorsports-DNA er disse komponenter indbegrebet af ingeniørkunsten i BMW M. For ubegrænset køreglæde, hvert eneste sekund.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set fra siden let drejet, parkeret om natten på asfalt.

ÅBEN FOR SPORTSLIGE ANSKUELSER

BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLETS EKSTERIØRDESIGN

Perfekt udformede store flader med ultrapræcise linjer understreger BMW M8 Cabriolet og BMW M8 Competition Cabriolets elegante sportslighed – og lægger samtidig grunden for et nyt formsprog inden for luksus-cabrioleter. Den dynamiske front, den udstrakte silhuet og den atletiske bagende er et udtryk for dynamisk performance og umiskendelige elegance.

BMW M8 Competition Cabriolet, cockpit om natten med M læderrat og rødt Ambient Light-kabinelys.

OMGIVET AF LUKSUS

BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLETS INTERIØRDESIGN

Det eksklusive interiør understreger M modellens unikke sportslighed, uden at det går ud over følelsen af luksus. Fra M læderrattet og M sportssæderne i 'Merino'-læder over de præcise lyslister på døre og midterkonsol til de iøjnefaldende og kontrastfulde røde M detaljer – alle elementer bekræfter den udtryksfulde sportsvognskarakter, der præger denne luksuriøse cabriolet.

Den første BMW M8 Cabriolet nogensinde tilfører helt nye facetter til fascinationen ved kørsel under åben himmel: Denne indtagende cabrioletfølelse kombineret med luksus, performance og elegance er ikke tidligere set hos BMW.
Marcus Syring, designchef for BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION CABRIOLET

OPLEV DE UDVENDIGE OG INDVENDIGE DESIGNHØJDEPUNKTER MED ET KLIK

BMW M8 Competition Cabriolets progressive design overbeviser med en udpræget dynamisk og samtidig yderst elegant linjeføring, der virker endnu mere udstrakt og ekstra elegant med åben kaleche. Resultatet er en medrivende sportscabriolet, der præsenterer sin luksuriøse karakter suverænt fra alle vinkler. Ved hjælp af eksklusive materialer og exceptionelt håndværk danner interiøret den perfekte enhed af kompromisløs dynamik og størst mulig eksklusivitet.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med lysende forlygter set forfra, kørende om natten.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set bagfra ved siden af en mand under en stjernehimmel.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set fra siden parkeret om natten under en stjernehimmel.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set i fugleperspektiv parkeret om natten på asfalt.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic set bagfra tæt på med LED-baglygter og M8 Competiton badge.
BMW M8 Competition Cabriolet med åben kaleche og rødt Ambient Light-kabinelys om natten.
BMW M8 Competition Cabriolet med åben kaleche under en stjernehimmel, kabine med M sportssæder i 'Merino'-læder og rødt Ambient Light.
BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med lysende forlygter set forfra, kørende om natten.

Smalle forlygter med BMW laserlys og en markant M nyre med dobbeltribber i sort højglans. Og derudover en skulpturel M forkofanger med store luftindtag og pyntegitre i bikagedesign. I kombination med det sænkede karrosseri sender disse umiskendelige elementer et signal om størst mulig dynamik – som om M8 er klar til at tage springet, hvert øjeblik det skulle være.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set bagfra ved siden af en mand under en stjernehimmel.

Den muskuløse bagende på BMW M8 Competition Cabriolet er et udtryk for maksimal performance. Sammen med LED-baglygterne og de brede hjulkasser danner de konturerede skulderpartier en kompakt enhed. M hækspoileren forbedrer denne højtydende cabriolets aerodynamik, reducerer uønsket opdrift og tilfører således bilen endnu mere kørestabilitet.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set fra siden parkeret om natten under en stjernehimmel.

Den luksuriøse sportscabriolets flydende silhuet definerer udstrakte proportioner på elegant vis med den langstrakte front og den atletiske bagende med korte fremskudte kanter. Det ekstremt dynamiske udtryk understreges af de imponerende 20'' letmetalfælge og Air Breather-pynteelementerne i sort højglans.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set i fugleperspektiv parkeret om natten på asfalt.

Med åben kaleche virker BMW M8 Competition Cabriolet endnu mere udstrakt og ekstra elegant. Og når stofkalechen er lukket, får luksus-cabrioletens bagende en markant silhuet, der tilfører bilen en helt unik karakter. Den eksklusive soft-top kan åbnes og lukkes automatisk under kørsel ved hastigheder på op til 50 km/t på blot 15 sekunder.

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic set bagfra tæt på med LED-baglygter og M8 Competiton badge.

Med hver eneste sportslige og eksklusive detalje understreger det atletiske hækdesign BMW M8 Competition Cabriolets imponerende potentiale. M diffusoren i sort højglans indgår som et prægende element i den markante bagkofanger med dobbelte afgangsrør på 100 mm i begge sider.

BMW M8 Competition Cabriolet med åben kaleche og rødt Ambient Light-kabinelys om natten.

Det sportslige og luksuriøse cockpit i BMW M8 Competition Cabriolet med særlige M instrumenter vidner om den kompromisløse orientering mod føreren.

BMW M8 Competition Cabriolet med åben kaleche under en stjernehimmel, kabine med M sportssæder i 'Merino'-læder og rødt Ambient Light.

BMW M8 Competition Cabriolets interiør er både luksuriøst og uimodståeligt sportsligt. De håndsyede M sportssæder kommer i meget eksklusivt 'Merino'-læder med oplyst M8 logo i nakkestøtterne, og de giver en perfekt sidestøtte og fremragende komfort, når der skal køres langt.

BMW M8 CABRIOLET OG BMW M8 COMPETITION CABRIOLET I DETALJER: OPLYSNINGER OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

HØJDEPUNKTER BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

EFFEKTIV SPORTSLIGHED, BLOT ET KLIK VÆK: MOTOR, KØREDYNAMIK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set fra siden let drejet, parkeret foran en betonbygning.

OVERBEVISENDE POWER

MOTOREN I BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

Med en slagvolumen på 4,4 liter, 530 hk (390 kW) og et drejningsmoment på 750 Nm er den kraftfulde 8-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor i BMW M850i xDrive Cabriolet altid garant for uspoleret begejstring.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set bagfra let drejet kørende gennem en betonbygning.

EN FANTASTISK DYNAMIK

KØREDYNAMIKKEN I BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

BMW M850i xDrive Cabriolet kombinerer fremragende køredynamik med stor komfort. 20'’ High-Performance-dæk, firehjulstrækket BMW xDrive med M sportsdifferentiale og den adaptive M undervogn samt muligheden for at vælge elektromekanisk krængningsstabilisering sikrer en perfekt traktion og optimal sportslighed.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set forfra let drejet, parkeret foran en kyst.

ET EKSTRAVAGANT UDTRYK

BMW M850i xDRIVE CABRIOLETS EKSTERIØRDESIGN

BMW M850i xDrive Cabriolets eksteriør imponerer med en lang række eksklusive elementer i Cerium Grey eller i højglanskrom som ekstraudstyr, der tilfører denne luksuriøse sportsvogn et særligt elegant udtryk.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, cockpit med M læderrat.

LUKSURIØS SPORTSLIGHED

BMW M850i xDRIVE CABRIOLETS INTERIØRDESIGN

BMW M850i Cabriolets interiør imponerer med ædle materialer og kombinerer fremragende komfort med eksklusiv sportslighed.

DESIGN BMW M850i xDRIVE CABRIOLET

OPLEV HØJDEPUNKTERNE UDVENDIGT OG INDVENDIGT MED ET KLIK

Med samspillet mellem præcise linjer og kraftfulde proportioner formidler BMW M850i xDrives design dynamik og elegance. Dette indtryk understøttes af eksklusive designelementer i galvaniseret Cerium Grey, der kun benyttes i forbindelse med BMW M850i xDrive Cabriolet – eller i højglanskrom som ekstraudstyr. Hertil hører f.eks. nyreramme og nyreribber samt Air Breather-elementer og afgangsrør i sporty design. Indvendigt sørger supereksklusivt betræk og udstyr for komfortable og eksklusive omgivelser, hvor hver eneste detalje er afstemt til denne luksuriøse sportscabriolets sportslige karakter.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set forfra let drejet, parkeret i en betonbygning.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set i fugleperspektiv, mens den parkerer i en betonbygning foran et ocean.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set bagfra let drejet, mens den parkerer ud mod et ocean.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, interiør med M læderrat og BMW Individual læderpakke 'Merino' i Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, interiør med multifunktionssæder i BMW Individual 'Merino'-læder i Ivory White.
BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set forfra let drejet, parkeret i en betonbygning.

Det dynamiske frontparti på BMW M850i xDrive Cabriolet sender et signal om de sportslige ambitioner fra første blik med den sekskantede dobbeltnyre samt nyrerammen og nyreribberne i Cerium Grey eller højglanskrom som ekstraudstyr. Dette markante udtryk understøttes af ekstremt flade LED-forlygter med BMW laserlys og luftindtagenes afdækninger i sort højglans.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set i fugleperspektiv, mens den parkerer i en betonbygning foran et ocean.

Sammen med BMW M850i xDrive Cabriolets skulpturelle sider efterlader den langstrakte silhuet et både meget sportsligt og meget elegant indtryk. Et indtryk, der forstærkes yderligere af de markante 20'' M letmetalfælge og Air Breather-elementerne i højglanskrom.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche set bagfra let drejet, mens den parkerer ud mod et ocean.

Med sin brede sporing og de muskuløse hjulkasser afspejler BMW M850i cabriolets markante bagende den eksklusive sportscabriolets ydeevne helt perfekt. Og de smalle LED-baglygter og de trapezformede rørhaler i højglanskrom i begge sider understreger blot dette på imponerende vis.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, interiør med M læderrat og BMW Individual læderpakke 'Merino' i Ivory White.

BMW M850i cabriolets interiør har i høj grad både en sportslig og luksuriøs tiltrækningskraft. BMW Individual læderkabinen i 'Merino' understreger premiumambitionerne på samme måde som M læderrattet og instrumentpanelet beklædt med eksklusivt læder samt indstigningslisterne med modelemblem og de her viste interiørlister i ædeltræ "Fineline" kobbereffekt højglans.

BMW M850i xDrive Cabriolet i Dravit Grey metallic med åben kaleche, interiør med multifunktionssæder i BMW Individual 'Merino'-læder i Ivory White.

De eksklusive multifunktionssæder til fører og passager i BMW M850i xDrive Cabriolet med aktiv sædeventilation og nakkevarme overgår selv de største forventninger. Sæderne er beklædt med det fineste læder og kan tilpasses individuelt til den enkelte førers eller passagers størrelse takket være en elektrisk integreret funktion til justering af ryglænets bredde, en fleksibel lændestøtte og manuel justering af sædets dybde. De sørger således for en kombination af størst mulig komfort og fremragende sidestøtte i alle køresituationer.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET: MOTOR, UDSTYR OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER

BMW M8 Competition Cabriolet i Motegi Red metallic med åben kaleche set fra siden let drejet bagfra, mens den parkerer foran en kyst om natten.

BMW 8-SERIE CABRIOLET M MODELLEN