SHOP THE LOOK

THE NEW

5

DEN NYE BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 520d xDrive Touring. 197 hk. Forbrug 16,1-17,5- km/l. CO2-udledning 149-161 g/km. Energiklasse A-A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugstallene er foreløbige.

EN STOR STATIONCAR, DER FÅR DIG TIL AT FØLE, AT DU FLYDER HEN OVER VEJEN.

Den helt nye BMW 5-serie Touring er en førsteklasses stationcar med et stort bagagerum og fleksible sædeløsninger. Denne tro væbner er både velegnet til lange ture i arbejdsøjemed og til familieferier med hele familien, hvor man kan lade sig indhylle i førsteklasses komfort. Køreglæde, komfort og god plads – med BMW 5-serie Touring får du alt det, du skal bruge.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW 520d xDrive Touring
   BMW 520d xDrive Touring

   Effekt

   145 kW (197 hk)

   Drejningsmoment

   400 Nm

   0-100 km/h

   7,5 sek

   maksimal hastighed

   218 km/t

   BMW 520d xDrive Touring. 197 hk. Forbrug 16,1-17,5- km/l. CO2-udledning 149-161 g/km. Energiklasse A-A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugstallene er foreløbige.

   DIN NYE BMW 5-SERIE TOURING.

    InfoI content placeholder

    INTERIØRDESIGN

    GOD PLADS TIL ELEGANCE.

    Masser af plads til dine planer. I det rummelige bagagerum kan du pakke golftasker, kufferter eller endda cykler. Praktiske rum, øjer og kroge gør det lettere at læsse bilen.

    FRA PRAKTISK VIA KOMFORTABELT TIL UNDERHOLDENDE.

    FULDT INTEGRERET VIDEOSTREAMING.

    Se film og serier på Control Display i din BMW. Videoer i høj opløsning forkorter ventetider og tilbyder den bedste underholdning[1].

    EKSTERIØRDESIGN

    ET HØJDEPUNKT I ETHVERT PERSPEKTIV.

    KØREDYNAMIK

    KØREGLÆDE I NYE DIMENSIONER.

    Komfortabel, sportslig og rummelig: Den nye BMW 5-serie Touring er den perfekte ledsager også på lange rejser. Videoen viser foreløbige værdier.

    TEKNOLOGIER

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Altid i den rigtige vognbane og på afstand.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden ved kørsel op til 210 km/t. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, til bilen holder stille og sætter automatisk i gang igen.

    Din BMW ordner parkeringen for dig.

    Parkering, uden at du behøver sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW ind på og ud fra en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang og lagrer den efterfølgende.

    Se mere end blot det, der ligger forude.

    Kom mere præcist i mål. BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display og i instrumentkombinationen.

    Mere end blot en nøgle.

    Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig i overensstemmelse med dine præferencer alt efter den valgte personlige profil.

    BMW 5-serie Touring finansiering og leasing

    FINANSIERING OG SERVICER

    BMW FINANCIAL SERVICES TIL DEN NYE BMW 5-serie TOURING.

    Uanset om vi taler finansiering eller leasing – alle vores tilbud tilpasses individuelt til dine behov og ønsker.

    PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW 5-SERIE TOURING.

    Service – lige når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

    HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL OM DEN NYE BMW 5-SERIE TOURING.

    [1] De viste tjenester og funktioner er muligvis ikke tilgængelige på alle markeder og sprog og kræver evt. separate abonnementer.