BMW 6-SERIE COUPÉ: DESIGN.

Perfektion. Fra alle vinkler.

Flydende linjer kendetegner det udvendige design. Udsøgte materialer skaber et eksklusivt kabinemiljø. BMW 6-serie Coupés design udstråler sportslig elegance fra alle vinkler. Bilens fyrige temperament aktiveres med et tryk på startknappen og tøjles suverænt via læderrattet. En kultiveret sportsvogn. Et løfte om unikke køreoplevelser. Nu skal løftet bare indfris.

BMW 6-serie Coupé: Design.Perfektion. Fra alle vinkler.

Flydende linjer kendetegner det udvendige design. Udsøgte materialer skaber et eksklusivt kabinemiljø. BMW 6-serie Coupés design udstråler sportslig elegance fra alle vinkler. Bilens fyrige temperament aktiveres med et tryk på startknappen og tøjles suverænt via læderrattet. En kultiveret sportsvogn. Et løfte om unikke køreoplevelser. Nu skal løftet bare indfris.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

BMW 6-serie Coupé virker både elegant og kraftfuld. Klare linjer og selvsikre overflader kendetegner det udvendige design. Kombineret med M sportspakken er de store luftindtag og markante afgangsrør med til at skrue endnu højere op for bilens sportslige udstråling. Forenden domineres af den imponerende dobbeltnyre, der med sine ni skinnende kølerribber indtager den fremtrædende placering mellem diodeforlygterne. Kraftfulde skærmkasser og baglygter, der rækker dybt ind i karrosseriet, er med til at give bagenden et lavt og muskuløst look. Summen af de mange detaljer er med til at gøre køreglæden endnu mere intens. Denne elegante Coupé er klar til at levere store køreoplevelser.

ADAPTIVE FORLYGTER MED DIODETEKNOLOGI.

De adaptive forlygter med diodeteknologi og indbygget nedblændings- og fjernlysfunktion har en dynamisk lygteprofil, der følger bilens hastighed (dynamisk oplysning af kørebanen). Forlygterne har indbygget blinklys og kørelys samt funktionerne adaptivt kurvelys med lygteprofiler til hhv. by- og motorvejskørsel, drejelygter samt BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) med automatisk op- og nedblænding. Dette lygtesystem sikrer optimale lysforhold under alle kørselsforhold.
Drejeforlygterne sikrer dig et godt udsyn ind i svinget, når du er på vej om natten. De integrerede drejelygter forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.
Med BMW Selective Beam kører du med fjernlyset tændt hele tiden, så du er sikret det bedst mulige udsyn om natten. Systemet holder øje med både den forankørende og den modkørende trafik og regulerer fjernlysstyrken trinløst, så du ikke blænder dine medtrafikanter.

20-TOMMER MULTIEGERFÆLGE 616.

De 20 tommer store multiegerfælge 616 med forskellige dækstørrelser for og bag samt Run Flat-teknologi sætter tydelige spor – ikke kun på designet. Fælgenes ekstremt høje stabilitet og vægtreducerede udførelse påvirker køreegenskaberne i mærkbar grad. Samtidig sikrer det elegante mønster med skiftevis tynde og kraftige eger optimal ventilation til bremseanlægget.

INDVENDIGT DESIGN.

De vigtigste instrumenter og kontakter er som altid hos BMW direkte henvendt til bilens fører, som således opnår den suveræne kontrol, der kræves bag rattet i en sportscoupé. Generøse overflader og klare linjer baner sammen med de detaljerede instrumenter og materialerne i topkvalitet vejen for sanseindtryk i luksusklassen. Det fritstående kontroldisplay med glasfront og metalramme begejstrer med knivskarp opløsning, og det kontrastrige billede sikrer, at indholdet kan aflæses selv ved ugunstige lysforhold. Midterkonsollen i Black Panel-look er med til at forstærke det luksuriøse kvalitetsindtryk. Gearvælgeren og iDrive Touch-controlleren er omgivet af keramiske detaljer.
Sæderne er rummelige og formgivet efter alle kunstens regler for at tilbyde den bedst mulige siddekomfort. Instrumentbrættet, midterkonsollen og øverste del af dør- og sidepanelet er betrukket med smidigt nappalæder med elegante kontrastsyninger. Interiørlister i eksklusive træsorter eller køligt aluminium skaber spændende kontraster i kabinen.

FARVER OG MATERIALER.

Det er et spørgsmål om smag. Med metallakeringerne Glacier Silver eller den mørke Jatoba giver du BMW 6-serie Coupé et atletisk og luksuriøst look. Melbourne Red og Mediterranean Blue er sportslige fra ende til anden.
Valgmulighederne fortsætter i kabinen: Det tofarvede nappalæderindtræk Ivory White/Black med udstrakt brug af læder i kabinen skaber således et elegant kabinemiljø. Med interiørlisterne i ægte træ, fx Fineline Brown eller grå poppel med åretegninger, skaber du en spændende kontrast til det lyse indtræk.
Skal det være endnu mere individuelt, så har BMW Individual med garanti udstyrsløsningen. Udstyrsdetaljer som interiørlisterne i sort pianolak eller BMW Individual fuldlæderindtrækket Merino med naturlig overfladestruktur i farvenuancer som Platinum eller Champagne skruer højt op for luksusfornemmelsen i kabinen – og med BMW Individual har du også i alt 11 forskellige karrosserifarver at vælge imellem.

HIGHEND-SURROUNDANLÆG FRA BANG AND OLUFSEN.

Highend-surroundanlægget fra Bang and Olufsen anvender avanceret Dirac Dimensions-signalbehandling til at skabe et åbent og levende lydbillede med fremragende akustik. I alt 16 indbyggede højttalere, herunder centerhøjttaleren, der automatisk hæver sig op fra instrumentbrættet, leverer en samlet musikeffekt på 1.200 watt. Centerhøjttaleren indeholder en mellemtoneenhed samt Acoustic Lens Technology, som leverer en konstant lydkvalitet på alle pladser i bilen. Du kan vælge mellem de to lydindstillinger ”Studio” til ren og naturtro lyd og ”Expanded”, som udvider lydbilledet og leverer en mere rummelig lydoplevelse. Højttalergitrenes lysdesign knytter en visuel dimension til lydoplevelsen.